Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:Znači, gubimo najboljeg golmana kojeg smo imali zbog selektorovog tersa. Sreća pa imamo mlađahnog Šehića od 20 ljeta kao zamjenu. Ne znam je li postoji neko nepisano pravilo da svaki selektor ima svog igrača nad kojim će trenirati strogoću?
Nema igraca da je vise zaradio treniranje strogoce od Asmira jos iz Susicevog vremena....
Ali ipak mi ga je zao jer ga sad gaze bas kako je on gazio.
Ili se ne javi selektoru na telefon pred prijateljsku sa Slovackom.
Isprdak, kakav god da je Susic Asmir za tri zivota nece napraviti u fudbalu sto je on napravio. Ali to mu je prolazilo jer je bio domaci selektor pa ga je javnost lincovala zbog Asmira. Prosinecki je malo tvrdji orah samim tim sto je iz komsiluka pa se vise postuje.
Grean wrote:Ili se ne javi selektoru na telefon pred prijateljsku sa Slovackom.
Isprdak, kakav god da je Susic Asmir za tri zivota nece napraviti u fudbalu sto je on napravio. Ali to mu je prolazilo jer je bio domaci selektor pa ga je javnost lincovala zbog Asmira. Prosinecki je malo tvrdji orah samim tim sto je iz komsiluka pa se vise postuje.
Ma ja mislim da se Asmir, koji je ipak vise kulturan i vaspitan momak, nije uklapao sa vecinom reprezentativaca. Tako da je gledao samo da brani bitne utakmice, a za ostale samo trazio izgovore da izbjegne dolazak. Prolazila mu je praksa ranije pa je mislio da ce moci i kod novog selektora. Ali ovaj ga procitao i zatvorio mu vrata.
Ne pomaze ni sto je podbadao ovako javno. Vjerovatno je doslo do Roberta.
Robi, ruke ti se pozlatile.
Samo deri, mora se znati ko je sef i ko koga slusa.
Sad nek' materi glumi povredu i ponasa se k'o uvrijedjena seoska mlada jer nece da bude rezerva Sehicu.
A da je neki golman i nije bas, barem u reprezentaciji, sta je islo po golu je i uslo.
Pričaš o stvarima koji su se desili prije 8 godina. Kako je to relevantno zbog ne pozivanja danas?
ljevoruki wrote:Robi, ruke ti se pozlatile.
Sad nek' materi glumi povredu i ponasa se k'o uvrijedjena seoska mlada jer nece da bude rezerva Sehicu.
A da je neki golman i nije bas, barem u reprezentaciji, sta je islo po golu je i uslo.
Nađi mi izjavu gdje je rekao da ne želi biti zamjena?
A mora covjek papeta spomenuti dzaba je , ili barem tinu. Sto se tice asmira jbg. nekako vise vjerujem robiju. Ne bi covjek sebi u usta skakao. A asmir vec ima historiju neodazivanja. Niko nije veci od reprezentacije. Vjerovatno je on nas najbolji golman, ali dzaba ti sav kvalitet ako ces se praviti da si neka zvijezda, a time srozavati autoritet selektora i generalno rusiti atmosferu.
AmiĐa_Idriz wrote:Pa vidjećemo, uglavnom ako se Šeha ne daj Bože izblamira ili kiksamo zbog njega, znamo šta slijedi. Poigrava se Robi ali jbg, who dares wins
Blamirao se i Asmir pa ostao ziv,kiksali smo zbog Asmira pa nista sami sto se,Seha gleda drugacijim ocima.Ako ne moze sa gola skinuti tipa od 40 god.kako ce ovoga od 30 Zakazati Asmiru oprostajnu na koju on nece doci i krenuti u potragu za mladjim golmanom.
Nadji ti meni izjavu da je rekao da je OK sa statusom rezerve.
Pa i sa trenerom u klubu je zakuh'o jer nece da bude rezerva a kamoli u reprezentaciji jer zaboga on brani u Engleskoj.
Teze @Point pada nepozivanje Asmira nego Asmiru samom Pusti bolan vecina postova je podbanje i meni licno je svejdno ko je na golu samo da dobro obavlja svoj posao.Mi sad mozemo nagadjati ko bi to bolje radio Coronu,haineken ili stelu i odmah si svoj
luckylaka wrote:Teze @Point pada nepozivanje Asmira nego Asmiru samom Pusti bolan vecina postova je podbanje i meni licno je svejdno ko je na golu samo da dobro obavlja svoj posao.Mi sad mozemo nagadjati ko bi to bolje radio Coronu,haineken ili stelu i odmah si svoj
Ovaj da piše o podjebavanju. Prvo što uradi svaki vikend, ode na Asmirovu temu, posere se i onda šalta dalje.
Ne kontam sta je smijesno??? Najbolji igrac svih vremena, zvanicno proglasen. Susicev znacaj u samom PSG-u ne treba ni spominjati.
Sta Begovic ima od toga?
I ovo neko pise ko apsolutno Susica ne mirise niti kao trenera niti kao selektora, ali moras reagovati na tvoje keslanje bez povoda. K'o da pise o Avdiji Vrsajevicu dan te jebo, a ne o Susicu!
"Mislim da se, prije svega, moje strpljenje isplatilo. Jako sam zahvalan selektoru što sam dobio priliku da ponovo budem u nacionalnom sastavu. Iznimno sam sretan i ponosan te zahvalan Bogu što ću opet obući dres svoje voljene BiH", rekao nam je Memišević.
Ne kontam sta je smijesno??? Najbolji igrac svih vremena, zvanicno proglasen. Susicev znacaj u samom PSG-u ne treba ni spominjati.
Sta Begovic ima od toga?
I ovo neko pise ko apsolutno Susica ne mirise niti kao trenera niti kao selektora, ali moras reagovati na tvoje keslanje bez povoda. K'o da pise o Avdiji Vrsajevicu dan te jebo, a ne o Susicu!
Kakve veze ima golman sa desetkom? Nikakve. Nego samo da se vi poserete po Begi. Klinac bi ovako srali po Begi da je Sehic bivsi golman Slobode. Ovo prizivanje sadake kroz repku bilo bi za keslanje da nije žalosno.
Moj stav o Asmiru, tadasnjem njegovom reprezentativnom kolegi i ostalim mozes provjeriti, srecom zapisano ostaje Jos prije 7-8 godina sta sam pisao i kakve sam borbe vodio sa ovdje kvazipoznavaocima fudbala. Tako da ne moras ti Asmira od mene braniti, ziv ti meni bio.
Nego, koji je ovo selektorov stav po redu što se tiče Begovića? Kad god kroji spisak, novi izgovor traži. Da brani Bega, bilo bi nešto treće. Nek bude čovjek i nek kaže ne računam na tebe vise, a ne ovo konstantno je8anje u mozak javnosti.
Nadji ti meni izjavu da je rekao da je OK sa statusom rezerve.
Pa i sa trenerom u klubu je zakuh'o jer nece da bude rezerva a kamoli u reprezentaciji jer zaboga on brani u Engleskoj.
Ja da ti tražim izjavu? Pa ti si taj koji implicira da on ne želi da bude Ibrahimova rezerva, onda valjda imaš neki dokaz, neku izjavu da je to zaista rekao.
A gdje je zakuhao sa trenerom? Zadnje što je bilo je da ga je Howie pohvalio za profesionalizam kako sjedi na klupi. Pusti što dupli sport valja gluposti. Zašto plasiraš ove mahalske rekla kazala tračeve?
Crvena Tifoza wrote:Nego, koji je ovo selektorov stav po redu što se tiče Begovića? Kad god kroji spisak, novi izgovor traži. Da brani Bega, bilo bi nešto treće. Nek bude čovjek i nek kaže ne računam na tebe vise, a ne ovo konstantno je8anje u mozak javnosti.
Pa reko je, ne igra u klubu. A to što su Čivić, Šarić i Kodro zajedno skupili 75 minuta igre a opet dobijaju pozive, to je ok. Što ne mogu ove seljačke politike i duplih standarda od selektora.
Crvena Tifoza wrote:Nego, koji je ovo selektorov stav po redu što se tiče Begovića? Kad god kroji spisak, novi izgovor traži. Da brani Bega, bilo bi nešto treće. Nek bude čovjek i nek kaže ne računam na tebe vise, a ne ovo konstantno je8anje u mozak javnosti.
Pa reko je, ne igra u klubu. A to što su Čivić, Šarić i Kodro zajedno skupili 75 minuta igre a opet dobijaju pozive, to je ok. Što ne mogu ove seljačke politike i duplih standarda od selektora.