Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Xavier1

#1876 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Xavier1 »

sadie_forever wrote:Moja koleginica je ostavila muza radi naseg kolege,koji se sad uplaseno povukao ,jer eto nije spreman napustit zenu svoju i razvesti se.Drugarica je ludo povrijedjena i nervirana...pa mu se zeli osvetit,kako? :D razmislja da isprica njegovoj zeni za tu njihovu vezu,ali mislim da bi joj to samo odmoglo jer bi on mogao reci ludaca me proganjai i sl

ja joj kazem on vjerovatno nije mislio da ces zaista stisnuti i napustit muza,on to nije zelio ..on je samo zalio malo zabave sa strane :shock: :D
Jako je glupo ostaviti partnera zbog privremene zaljubljenosti u drugog.
A neka se ta zajebala. Evo popravila si mi raspolozenje jutros. :izet:
zipoo

#1877 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zipoo »

kolegica
triconja

#1878 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by triconja »

Paco wrote:
lmo wrote:nikad veći smisao ovaj gif nije imao ko sad, na ovoj temi...

Image

kaže odrasli, zreli ljudi... :run:
Pa gdje bas njega nadje? :D
U ovoj seriji njih dvoje rade zajedno i saradjuju, rodi se ljubav i sve je kao u bajci / filmu :D

Na temu:
Prije par dana na drugoj temi se pokrenula rasprava u kojoj nas je @chandlerka pokusala ubijediti da je moguce zavoljeti radnog kolegu jer eto, s njim provodis puno vremena, upoznas ga...

Evo jednog primjera kako ga/ju i u kojoj mjeri "upoznas" :roll:

Za koju god vezu izmedju radnih kolega da znam, nijedna nije zavrsila dobro niti slavno, a bilo ih je i sa tragicnim zavrsetkom, nazalost. Neovisno o bracnom statusu, veze s kolegama i kolegicama treba izbjegavati. Ne kazem da ne postoje i uspjesni primjeri, ali u vecini slucajeva to je velika ubleha i zabluda.
Kae stara maksima ne seri tamo dje jedes :mrgreen:
duminjo

#1879 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

pustopoljina wrote:
duminjo wrote:
I sta ona konkretno ima od toga da sve kaže njegovo zeni? Nema nista. Zaljuljace mu Dom, kao kaznice ga, biće joj neko vrijeme srce na mjestu al u sustini kako god okrenes ona od toga ima samo jedno Veliko NIŠTA. 30-te su godine zrelih osoba i kao zrela mora vise misliti o sebi nego o njemu. O sebi moze misliti ako njega prekriži i krene dalje.
Kakve su sanse da bude opet s muzem, ako ih ima?
Kakve su sanse da bude sa kolegom ako kolega dodje i kaže "ostavio sam zenu, tvoj sam"?

oprostite na upadu, ali koliko god plemenito i zrelo bilo NE reci njegovoj zeni, toliko bi- vjerujem- donijelo zadovoljstinu pod motom "kad je bal, nek' i hala gori".
ona se zaljubila, i "ostala bez svega" (sto joj nije bilo ni vazno, jer da jeste, ne bi isla u kurvanje), a on sportski nastavlja dalje- danas u vasem, sutra u ko zna kojem gradu bez da ista gubi. pa zasto ne zagorcati i njemu zivot? mada kod takvih zene uglavnom i znaju ili osjete, ali iz nekog razloga ostaju i prave se da ne vide, pa je moguce i da sve ostane kako je i bilo.
Ma neka si upala, samo si trebala Malo sporije. Nabroja ti ovdje svega :lol:
Kazes zaljubila se i ostala bez svega. Jarane zaljubio sam se i ja u nekoga, svi smo se mi zaljubljivali, pa sta sad? Trebamo svi nekoga kaznjavati i ganjat neku pravdu ako nas neko nece? I nije ona ostala bez svega nego je ona svjesna odbacila to Sve. I muza i djecu...rad svemirskog jahaca. Pa onda kao neki izgovor, ona se zaljubila. Zena ima 30+ nije dijete. Znaci mani se toga da se ona zaljubila. U Tim godinama, bar Malo Trebas mozak koristiti.
Bitna stvar je i da su Se druzili godinu Dana. Što znaci da je jahacu ipak bilo fino pa vjerovatno i stalo Do nje. Da nije mahno bi je par puta i dosadila bi mu. Godina dana ipak nije bezveze. Ipak znamo samo ovu jednu stranu od kolegice a nije nam se javio Njegov jaran da isprica pricu iz njegovog ugla. Možda je on nju stvarno zavolio i bio bi s njom al hajd znaj sta ima kuci i koliko bi ga kostalo da i on ostane bez svega. Možda je razmišljo "ako ona vara sada svog muza, sutra će isto mene ovako varati". Možda ga je ona navukla od pocetka i on jadnik jednom popustio pa se kasnije otelo Kontroli, odavno sve htio da prekine al mu neki vrag nije dao. Mislio da nece biti ovako sve Ozbiljno. Sad i on sebe vadi iz govana i za razliku od nje konacno pocinje Malo i gornjom glavom da misli. A Možda je bio samo pickica pa pobjego.. Hiljadu možda a mi samo znamo pricu kako se ona zaljubila i zbog njega Izgubila sve :mrgreen: mada, ja sam steko utisak da je ona samo trebala neki okidac, nekoga drugog da bi ostavila muza s kojim nije bila iz neke Posebne ljubavi u braku. Izgleda Malo se precijenila i sad pala na dupe pa hajmo Plakat i kolegu okrivit što sam ja bila glupa i hajmo sada da i ja njemu sjebem brak.. Mnogo sebicna zena. Zbog sebicnosti i dobre ćune ostavila muza i dijete/djecu sada bi zbog neke zadovoljstine, isto zbog sebicnosti, isla po tudjem domu i nekome brak da upropasti.
Nekad Trebas sam sebi priznati da si usro i vlastita govna pojesti a ne uvijek zä sve kriviti druge. Kad priznas sam sebi da si kriv, onda lakse ides dalje. Ovako ako se podjes ganjati, nikad kraja.
Ja ne vidim bas ni jedan jedini normalan razlog zasto bi ona isla njegovih zeni i nesto pricala. Ona treba da se zabavi sobom a ne drugima.

Pogotovo zbog ovog, dole, dijela gdje ispade da se ne zna ko koga, da prostis. Čuj on bi svoju ženu ubijedio.. Kakva je to Njegova zena kad bi pored svih nekih dokaza koje ljubavnica donese i dalje vjerovala muzu i on bi nju ubijedio. Pa nije dijete da se ubjedjuje. Valjda i ta zena ima mozak, ili nema? :-)
Na kraju, opet insan nista ne zna nit moze biti pametan. Izgleda sve ludo :mrgreen:
I heej, ona bi opet bila sada sa kolegom da on ostavi ženu a ovamo hoce da ide njegovoj zeni i da se Nesto sveti, da mu naudi.. Jebemti mozak. Joj na sta ja Izgubih pola Sata i što se nasrah nizasta :zid: al necu sad da Brisem neka ide u eter :lol:
sadie_forever wrote: Ali nije pametno da ona sad kaze njegovoj zeni,cisto sumnjam da bi ga zena ostavila,ubjedio bi on nju nekako da je koleginica kriva

Njegova odbrana je...na svoju ruu si rekla i izasla iz braka,nisam te je naveo
MarlboroGold

#1880 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Slažem se sa duminjom. De ti to malo skrati :D
moonca

#1881 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

al necu sad da Brisem neka ide u eter :lol:
:lol: neka nisi ..... :thumbup:
spreca

#1882 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by spreca »

2x :oops:
Last edited by spreca on 25/09/2018 12:50, edited 1 time in total.
spreca

#1883 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by spreca »

duminjo wrote:
pustopoljina wrote:
duminjo wrote:
I sta ona konkretno ima od toga da sve kaže njegovo zeni? Nema nista. Zaljuljace mu Dom, kao kaznice ga, biće joj neko vrijeme srce na mjestu al u sustini kako god okrenes ona od toga ima samo jedno Veliko NIŠTA. 30-te su godine zrelih osoba i kao zrela mora vise misliti o sebi nego o njemu. O sebi moze misliti ako njega prekriži i krene dalje.
Kakve su sanse da bude opet s muzem, ako ih ima?
Kakve su sanse da bude sa kolegom ako kolega dodje i kaže "ostavio sam zenu, tvoj sam"?

oprostite na upadu, ali koliko god plemenito i zrelo bilo NE reci njegovoj zeni, toliko bi- vjerujem- donijelo zadovoljstinu pod motom "kad je bal, nek' i hala gori".
ona se zaljubila, i "ostala bez svega" (sto joj nije bilo ni vazno, jer da jeste, ne bi isla u kurvanje), a on sportski nastavlja dalje- danas u vasem, sutra u ko zna kojem gradu bez da ista gubi. pa zasto ne zagorcati i njemu zivot? mada kod takvih zene uglavnom i znaju ili osjete, ali iz nekog razloga ostaju i prave se da ne vide, pa je moguce i da sve ostane kako je i bilo.
Jel ovo u tebe Jacija ili Teravija :lol: :lol: .....zene rijetko razmisljaju glavom...one to rade vise emotivno
Ma neka si upala, samo si trebala Malo sporije. Nabroja ti ovdje svega :lol:
Kazes zaljubila se i ostala bez svega. Jarane zaljubio sam se i ja u nekoga, svi smo se mi zaljubljivali, pa sta sad? Trebamo svi nekoga kaznjavati i ganjat neku pravdu ako nas neko nece? I nije ona ostala bez svega nego je ona svjesna odbacila to Sve. I muza i djecu...rad svemirskog jahaca. Pa onda kao neki izgovor, ona se zaljubila. Zena ima 30+ nije dijete. Znaci mani se toga da se ona zaljubila. U Tim godinama, bar Malo Trebas mozak koristiti.
Bitna stvar je i da su Se druzili godinu Dana. Što znaci da je jahacu ipak bilo fino pa vjerovatno i stalo Do nje. Da nije mahno bi je par puta i dosadila bi mu. Godina dana ipak nije bezveze. Ipak znamo samo ovu jednu stranu od kolegice a nije nam se javio Njegov jaran da isprica pricu iz njegovog ugla. Možda je on nju stvarno zavolio i bio bi s njom al hajd znaj sta ima kuci i koliko bi ga kostalo da i on ostane bez svega. Možda je razmišljo "ako ona vara sada svog muza, sutra će isto mene ovako varati". Možda ga je ona navukla od pocetka i on jadnik jednom popustio pa se kasnije otelo Kontroli, odavno sve htio da prekine al mu neki vrag nije dao. Mislio da nece biti ovako sve Ozbiljno. Sad i on sebe vadi iz govana i za razliku od nje konacno pocinje Malo i gornjom glavom da misli. A Možda je bio samo pickica pa pobjego.. Hiljadu možda a mi samo znamo pricu kako se ona zaljubila i zbog njega Izgubila sve :mrgreen: mada, ja sam steko utisak da je ona samo trebala neki okidac, nekoga drugog da bi ostavila muza s kojim nije bila iz neke Posebne ljubavi u braku. Izgleda Malo se precijenila i sad pala na dupe pa hajmo Plakat i kolegu okrivit što sam ja bila glupa i hajmo sada da i ja njemu sjebem brak.. Mnogo sebicna zena. Zbog sebicnosti i dobre ćune ostavila muza i dijete/djecu sada bi zbog neke zadovoljstine, isto zbog sebicnosti, isla po tudjem domu i nekome brak da upropasti.
Nekad Trebas sam sebi priznati da si usro i vlastita govna pojesti a ne uvijek zä sve kriviti druge. Kad priznas sam sebi da si kriv, onda lakse ides dalje. Ovako ako se podjes ganjati, nikad kraja.
Ja ne vidim bas ni jedan jedini normalan razlog zasto bi ona isla njegovih zeni i nesto pricala. Ona treba da se zabavi sobom a ne drugima.

Pogotovo zbog ovog, dole, dijela gdje ispade da se ne zna ko koga, da prostis. Čuj on bi svoju ženu ubijedio.. Kakva je to Njegova zena kad bi pored svih nekih dokaza koje ljubavnica donese i dalje vjerovala muzu i on bi nju ubijedio. Pa nije dijete da se ubjedjuje. Valjda i ta zena ima mozak, ili nema? :-)
Na kraju, opet insan nista ne zna nit moze biti pametan. Izgleda sve ludo :mrgreen:
I heej, ona bi opet bila sada sa kolegom da on ostavi ženu a ovamo hoce da ide njegovoj zeni i da se Nesto sveti, da mu naudi.. Jebemti mozak. Joj na sta ja Izgubih pola Sata i što se nasrah nizasta :zid: al necu sad da Brisem neka ide u eter :lol:
sadie_forever wrote: Ali nije pametno da ona sad kaze njegovoj zeni,cisto sumnjam da bi ga zena ostavila,ubjedio bi on nju nekako da je koleginica kriva

Njegova odbrana je...na svoju ruu si rekla i izasla iz braka,nisam te je naveo
Jel ovo jacija ili Teravija....zene rjetko razmisljaju glavom u danom slucaju...vise emocijama i necim drugim :oops: :mrgreen:
superiska

#1884 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

duminjo wrote: Možda ga je ona navukla od pocetka i on jadnik jednom popustio pa se kasnije otelo Kontroli, odavno sve htio da prekine al mu neki vrag nije dao. Mislio da nece biti ovako sve Ozbiljno. Sad i on sebe vadi iz govana i za razliku od nje konacno pocinje Malo i gornjom glavom da misli.
Jadničak....sigurno ga je na sve to navela držeći mu pištolj na čelu. Daj molim te :meza1:
Kasno mu je sad da misli. To se radi prije ulaska u takvo nešto :novine1:
Meni stvarno nisu jasne ovakve osobe, kao ovo dvoje aktera. Kakva je to budućnost, čemu se nadaju? Prevarila muža i on suprugu....zar ne misle da za x godina neće ona njega/on nju prevariti?
A da....., zaboravih jednu činjenicu, oni su se zaljubili :sabur:

Spasila je bivšeg supruga. Treba i njegovu suprugu spasiti :wink:
MarlboroGold

#1885 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Pogrešno razmišljaš. On treba spasiti svoju suprugu kao što je, kako ti kažeš, ona svog supruga. Nikad ne valja kada se neko tuđi miješa tamo gdje mu nije mjesto.
On da nije kukavica kakav jeste otvoreno bi rekao i priznao ženi. U tom slučaju je ta kolegica za mene ipak malo zrelija, jer je sa svojim sve riješila. To što je bila naivna je druga stvar. Dakle, ostaje njegovoj supruzi da sama skonta ili da on na kraju prizna i to je to.
moonca

#1886 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:Pogrešno razmišljaš. On treba spasiti svoju suprugu kao što je, kako ti kažeš, ona svog supruga. Nikad ne valja kada se neko tuđi miješa tamo gdje mu nije mjesto.
On da nije kukavica kakav jeste otvoreno bi rekao i priznao ženi. U tom slučaju je ta kolegica za mene ipak malo zrelija, jer je sa svojim sve riješila. To što je bila naivna je druga stvar.
..Zasto je kukavica.

Sta ako je kolegica-umislila neke njegove ' signale'. :-)
'sam pao sam se ubio' il' tako nekako. :zoka:
duminjo

#1887 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

superiska wrote:Neka kaže i njegovoj supruzi, trenutno joj neće pomoći, ali dugoročno hoće. Kad se jednom odveže sa lanca...
Naravno da se ne može vratiti svom mužu. S tim se ne živi.

lmo :thumbup:
Vec sam ti reko da se uvijek nekako slazem onim što napišeš a sa ovim sam se Malo iznenadio od tebe :mrgreen: Konto sam pitat da mi objasnis ovo al opet nisam htio smarat :lol: možda je odgovor u slijedecem postu u zadnjoj rečenici? Al opet ne razumijem zasto podrzavas nekoga da Se petlja u neciji život.
superiska wrote:
duminjo wrote: Možda ga je ona navukla od pocetka i on jadnik jednom popustio pa se kasnije otelo Kontroli, odavno sve htio da prekine al mu neki vrag nije dao. Mislio da nece biti ovako sve Ozbiljno. Sad i on sebe vadi iz govana i za razliku od nje konacno pocinje Malo i gornjom glavom da misli.
Jadničak....sigurno ga je na sve to navela držeći mu pištolj na čelu. Daj molim te :meza1:
Kasno mu je sad da misli. To se radi prije ulaska u takvo nešto :novine1:
Meni stvarno nisu jasne ovakve osobe, kao ovo dvoje aktera. Kakva je to budućnost, čemu se nadaju? Prevarila muža i on suprugu....zar ne misle da za x godina neće ona njega/on nju prevariti?
A da....., zaboravih jednu činjenicu, oni su se zaljubili :sabur:

Spasila je bivšeg supruga. Treba i njegovu suprugu spasiti :wink:
Sve stoji samo ovo što si mi podebljala već rekoh da je Nagadjanje i da je to Sve MOZDA jer znamo pricu od njene jaranice a ne znamo drugu stranu, od njegovo jarana. Zato treba ostaviti prostora. Daleko od toga da ga pravdam, samo ne mogu ni tek tako da upirem prstom u njega za sve.
I ova zadnja rečenica, za razliku od predzadnje ti je bezveze :mrgreen:
superiska

#1888 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

MarlboroGold wrote:Pogrešno razmišljaš. On treba spasiti svoju suprugu kao što je, kako ti kažeš, ona svog supruga. Nikad ne valja kada se neko tuđi miješa tamo gdje mu nije mjesto.
On da nije kukavica kakav jeste otvoreno bi rekao i priznao ženi. U tom slučaju je ta kolegica za mene ipak malo zrelija, jer je sa svojim sve riješila. To što je bila naivna je druga stvar. Dakle, ostaje njegovoj supruzi da sama skonta ili da on na kraju prizna i to je to.
Nije ona tuđa, griješiš. Čim su im se tjelesne tekućine između sebe izmiješale daleko je ona od nekog ko je tuđi :saveta:
duminjo

#1889 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

spreca wrote: Jel ovo u tebe Jacija ili Teravija :lol: :lol: .....zene rijetko razmisljaju glavom...one to rade vise emotivno
Druze, i meni se emotivno digne pa kad udjem suparniku u zaledje, opalim mu cvoku ili polijem hladnom vodom :lol:
Jakog im opravdanja i govana :mrgreen:
spreca

#1890 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by spreca »

superiska wrote:
Nije ona tuđa, griješiš. Čim su im se tjelesne tekućine između sebe izmiješale daleko je ona od nekog ko je tuđi :saveta:
tipicna zenska logika
spreca

#1891 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by spreca »

duminjo wrote:
spreca wrote: Jel ovo u tebe Jacija ili Teravija :lol: :lol: .....zene rijetko razmisljaju glavom...one to rade vise emotivno
Druze, i meni se emotivno digne pa kad udjem suparniku u zaledje, opalim mu cvoku ili polijem hladnom vodom :lol:
Jakog im opravdanja i govana :mrgreen:
nije to lose.....jos samo vise podbuhne od toga i otekne :lol: :lol: :lol:
MarlboroGold

#1892 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

spreca wrote:
superiska wrote:
tipicna zenska logika
Uze mi riječ iz usta... :D
MarlboroGold

#1893 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

moonca wrote:
On da nije kukavica kakav jeste otvoreno bi rekao i priznao ženi. U tom slučaju je ta kolegica za mene ipak malo zrelija, jer je sa svojim sve riješila. To što je bila naivna je druga stvar.
..Zasto je kukavica.

Sta ako je kolegica-umislila neke njegove ' signale'. :-)
'sam pao sam se ubio' il' tako nekako. :zoka:
Čuj umislila... gore u par prvih postova je sve crno na bijelo moonca.
superiska

#1894 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

-Nikad muškarac neće priznati nevjeru osim ako je stjeran u kut
-Rijetko kad će muškarac ostaviti suprugu, djecu, zbog ljubavnice
-Istina kad tad izađe na vidjelo. Bolje danas reći, nego sutra 8-)
-Osveta je prvi znak slabosti. To što bi tako uradila iz osvete je bljak. Podržavam da kaže njegovoj supruzi jer on to nikada sam neće uraditi. Bolje ženu spasiti danas nego za x godina kad će se svakako saznati

Edit: jednom prevario/la - uvijek će varati :skoljka:
duminjo

#1895 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

superiska wrote:-Nikad muškarac neće priznati nevjeru osim ako je stjeran u kut
-Osveta je prvi znak slabosti. To što bi tako uradila iz osvete je bljak. Podržavam da kaže njegovoj supruzi jer on to nikada sam neće uraditi. Bolje ženu spasiti danas nego za x godina kad će se svakako saznati

Edit: jednom prevario/la - uvijek će varati :skoljka:
:-)
MarlboroGold

#1896 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Miriše mi na generalizacije :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1897 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

Šta kolutaš, većinu je u pravu, odnosno, većina ovog je pravilo u realnom svijetu.
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#1898 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by lmo »

superiska wrote:-Nikad muškarac neće priznati nevjeru osim ako je stjeran u kut

navedeno se zaista potvrđuje u životnim situacijama...i ne vidim ništa sporno..
ja bih samo umjesto ove riječi nikad (iz prve stavke) napisala gotovo nikad :oops:
MarlboroGold

#1899 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

1/5 hoće priznati.
1/10 će napustiti suprugu i djecu zbog ljubavnice.

Ovako nekako :D
Ramzess Veliki

#1900 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

Jadan on ... kako ga navuce u belaj ... :lol:
Ko zna sta mu je sve slagala, kako niko nece znati, kako je sa njim samo radi rekreacije, a onda mu skoci za vrat kako ce se zbog njega razvesti od muza kojeg nikad nije voljela, ono udala se da se ekonomski obezbijedi i rodila djecu da osigura alimentaciju, pa bi sad da ga ostavi nakon sto ga je toliko kostala jer se njoj probudila zelja za promjenom, I sad ovaj jadnik mora ostaviti zenu i djecu jer ona misli da mu mora biti preca od vlastite djece I njihove majke.

A on faca u raji, imam zenu eno je kuha a ja odo zabit svalerki koja je udata, ja sam joj bolji jeb... od muza, jesam faca, ha? Sad se preznojavaj ...

Amater ... trebao je svalerku varati a ne zenu. :novine:
Post Reply