pustopoljina wrote:duminjo wrote:
I sta ona konkretno ima od toga da sve kaže njegovo zeni? Nema nista. Zaljuljace mu Dom, kao kaznice ga, biće joj neko vrijeme srce na mjestu al u sustini kako god okrenes ona od toga ima samo jedno Veliko NIŠTA. 30-te su godine zrelih osoba i kao zrela mora vise misliti o sebi nego o njemu. O sebi moze misliti ako njega prekriži i krene dalje.
Kakve su sanse da bude opet s muzem, ako ih ima?
Kakve su sanse da bude sa kolegom ako kolega dodje i kaže "ostavio sam zenu, tvoj sam"?
oprostite na upadu, ali koliko god plemenito i zrelo bilo NE reci njegovoj zeni, toliko bi- vjerujem- donijelo zadovoljstinu pod motom "kad je bal, nek' i hala gori".
ona se zaljubila, i "ostala bez svega" (sto joj nije bilo ni vazno, jer da jeste, ne bi isla u kurvanje), a on sportski nastavlja dalje-
danas u vasem, sutra u ko zna kojem gradu bez da ista gubi. pa zasto ne zagorcati i njemu zivot? mada kod takvih zene uglavnom i znaju ili osjete, ali iz nekog razloga ostaju i prave se da ne vide, pa je moguce i da sve ostane kako je i bilo.
Ma neka si upala, samo si trebala Malo sporije. Nabroja ti ovdje svega
Kazes zaljubila se i ostala bez svega. Jarane zaljubio sam se i ja u nekoga, svi smo se mi zaljubljivali, pa sta sad? Trebamo svi nekoga kaznjavati i ganjat neku pravdu ako nas neko nece? I nije ona ostala bez svega nego je ona svjesna odbacila to Sve. I muza i djecu...rad svemirskog jahaca. Pa onda kao neki izgovor, ona se zaljubila. Zena ima 30+ nije dijete. Znaci mani se toga da se ona zaljubila. U Tim godinama, bar Malo Trebas mozak koristiti.
Bitna stvar je i da su Se druzili godinu Dana. Što znaci da je jahacu ipak bilo fino pa vjerovatno i stalo Do nje. Da nije mahno bi je par puta i dosadila bi mu. Godina dana ipak nije bezveze. Ipak znamo samo ovu jednu stranu od kolegice a nije nam se javio Njegov jaran da isprica pricu iz njegovog ugla. Možda je on nju stvarno zavolio i bio bi s njom al hajd znaj sta ima kuci i koliko bi ga kostalo da i on ostane bez svega. Možda je razmišljo "ako ona vara sada svog muza, sutra će isto mene ovako varati". Možda ga je ona navukla od pocetka i on jadnik jednom popustio pa se kasnije otelo Kontroli, odavno sve htio da prekine al mu neki vrag nije dao. Mislio da nece biti ovako sve Ozbiljno. Sad i on sebe vadi iz govana i za razliku od nje konacno pocinje Malo i gornjom glavom da misli. A Možda je bio samo pickica pa pobjego.. Hiljadu možda a mi samo znamo pricu kako se ona zaljubila i zbog njega Izgubila sve

mada, ja sam steko utisak da je ona samo trebala neki okidac, nekoga drugog da bi ostavila muza s kojim nije bila iz neke Posebne ljubavi u braku. Izgleda Malo se precijenila i sad pala na dupe pa hajmo Plakat i kolegu okrivit što sam ja bila glupa i hajmo sada da i ja njemu sjebem brak.. Mnogo sebicna zena. Zbog sebicnosti i dobre ćune ostavila muza i dijete/djecu sada bi zbog neke zadovoljstine, isto zbog sebicnosti, isla po tudjem domu i nekome brak da upropasti.
Nekad Trebas sam sebi priznati da si usro i vlastita govna pojesti a ne uvijek zä sve kriviti druge. Kad priznas sam sebi da si kriv, onda lakse ides dalje. Ovako ako se podjes ganjati, nikad kraja.
Ja ne vidim bas ni jedan jedini normalan razlog zasto bi ona isla njegovih zeni i nesto pricala. Ona treba da se zabavi sobom a ne drugima.
Pogotovo zbog ovog, dole, dijela gdje ispade da se ne zna ko koga, da prostis. Čuj on bi svoju ženu ubijedio.. Kakva je to Njegova zena kad bi pored svih nekih dokaza koje ljubavnica donese i dalje vjerovala muzu i on bi nju ubijedio. Pa nije dijete da se ubjedjuje. Valjda i ta zena ima mozak, ili nema?
Na kraju, opet insan nista ne zna nit moze biti pametan. Izgleda sve ludo
I heej, ona bi opet bila sada sa kolegom da on ostavi ženu a ovamo hoce da ide njegovoj zeni i da se Nesto sveti, da mu naudi.. Jebemti mozak. Joj na sta ja Izgubih pola Sata i što se nasrah nizasta

al necu sad da Brisem neka ide u eter
sadie_forever wrote: Ali nije pametno da ona sad kaze njegovoj zeni,cisto sumnjam da bi ga zena ostavila,ubjedio bi on nju nekako da je koleginica kriva
Njegova odbrana je...na svoju ruu si rekla i izasla iz braka,nisam te je naveo