Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro je ovo opisao pemanapemani, slikovito
Imaš ljude kojima će uvijek nešto smetati.
To se naravno ne odnosi na pola gige, on je bio sarkastičan, ali postoje ljudi nezadovoljni koliku god komociju imali.
Ovo od pemanapemani je pak gorka sudbina, u neko doba oguglaš na sve. Možda da ubaci one što asfaltiraju po ovom zvizdanu
Hakiz wrote:Ove vrućine su pravo vrijeme da se svi sjetimo trenutaka u kojima su nam roditelji govorili "Uči, trebaće ti" a mi mislili "Stari, stara, ne serite".
Nije sve crno bijelo... Znaš koja je jebada kad iz klimatiziranog biroa izletiš na 37 stupnjeva? Svaki put me opali ko macolom. A problemi sa leđima... Na hranu moraš pazit ko da si šećeraš, svaki obrok moraš odradit u teretani jer se i salata lijepi na rebra a kamoli nešto žešče...
A Jimmy ima ujedno posao i trening
Strahota. Mene već ušćaklo u leđima dok ovo čitam.
Nerijetko se zna desiti da se sudbina pozitivno poigra sa čovjekom, pa klimatizirani pakao zamjeni zemaljskim rajem u vidu krampe, lopate i mješalice na 40 stepeni.
Cement praši dok neiskusno pokušavaš lopatu prilagoditi bubnju mješalice. Onda se sjetiš paklene klime i toplo ti oko srca, a bokserice melanholično natopljene znojem dok slušaš milozvučni glas majstora kako te sa trećeg sprata časti uhu ugodnim narodnim poštapalicama.
Dobar.
Evo, uđoh na temu prije 5 minuta prvi put u životu i već mi dosta preseravanja.
90minut wrote:Ma hajde braco izdržite još malo pa ide 2 mjeseca smoga.
Ja fkt sve mogu izdrzati, vrucine, zimu nije mi problem. Ali onaj smog zimi me unisti, ubi...trčim skacem po planinama, ali nije to to... Užas. Tačno osjećam kako mi se život skraćuje sa svakim udisajem...
90minut wrote:Ma hajde braco izdržite još malo pa ide 2 mjeseca smoga.
Ja fkt sve mogu izdrzati, vrucine, zimu nije mi problem. Ali onaj smog zimi me unisti, ubi...trčim skacem po planinama, ali nije to to... Užas. Tačno osjećam kako mi se život skraćuje sa svakim udisajem...