Da, vidjeh na njegovoj temivryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Najjaca je scena kad Kolasinac iznese kod aut linije onog njihovog....izbaci ga ko iz ringa![]()
![]()
Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1876 Re: Grčka - BiH
-
sumirprimus
#1877 Re: Grčka - BiH
jebote imamo ekipicu, bh huligani ne smije im niko nista
vranjes,spaha,seo,lula,besic i dzeko se uz njih prokrcio
vranjes,spaha,seo,lula,besic i dzeko se uz njih prokrcio
-
DonieBrasco
#1878 Re: Grčka - BiH
Ne mogu da vjerujem kako su nam dali gol u zadnje tri sekunde ...
Sad treba strepit i uzdati se u Belgiju da ih porazi a opet mi moramo nih dvoje u Zenici.
Sad treba strepit i uzdati se u Belgiju da ih porazi a opet mi moramo nih dvoje u Zenici.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1879 Re: Grčka - BiH
Dobro, sto, pa i treba biti drcan na terenu, ne dati pardona.
Zajebi finocu...
Citiracu jednog iz brijacnice
Kad Biscevic igra termin, moze mu i brat biti s druge strane, on ce ga polomiti
Jedno je prije i poslije utakmice, ali na terenu treba biti pravi gladijator.
Zajebi finocu...
Citiracu jednog iz brijacnice
Kad Biscevic igra termin, moze mu i brat biti s druge strane, on ce ga polomiti
Jedno je prije i poslije utakmice, ali na terenu treba biti pravi gladijator.
-
sumirprimus
#1880 Re: Grčka - BiH
dje je taj buki? nije on jos na sumira hatunu naletio 
- Logovan
#1881 Re: Grčka - BiH
Ma najbolje je da ga počnemo ignorisati. Ako te citira sa onakvim postom, samo pređi preko njega, nemoj ga citirati i vozdra.Tomahawk11 wrote: Je li ti komentarises u svoje ime ili si ovdje ispred Manijaka, glasnogovornik?
Jajalo je odigrao odlicno.
Dzeko se borio, igrao je dobro u polju, prema golu nije islo i tacka. Volio bih i ja da je postigao gol sinoc, sigurno da bi sad imali dva boda vise.
Prica o Cimirotu (ili nekom drugom veznjaku) je iz razloga sto je nas selektor poceo utakmicu sa DVA vezna igraca. Tako niko ziv ne igra.
To sto ti imas potrebu da pljucnes na Cimirota jer je bivsi igrac FKS je tvoj problem i ne bih o tome na temi o reprezentaciji. U svakom slucaju jadno.
Momak jos nije dobio konkretnu priliku u reprezentaciji, pa je bezveze pricati kakav bi bio.
Na kraju krajeva, Mesa ubacuje Bicakcica da igra krilo, na klupi mu TSS, Milicevic i Cimirot....pa zar nije logicnije da ubaci nekog od njih, da pojaca sredinu?!
To sto Bajica nema u rosteru treba pitati selektora. Ne znam kakve to veze ima sa Cimirotom. Cak ni ne igraju istu poziciju. Kompleks, opet bih rekao.
Nema mjesta toj prici na ovoj temi. Da kazem opet.
Trener nije moj haver. Tip mi je na foe listi, toliko o tome. Niski pokusaji provokacija ti u mom slucaju nece proci.
Kako te bolan boli kurac, kad evo upravo ti povlacis tu pricu??!![]()
![]()
Nikog ja ne podjebajem. Komentarisem utakmicu i mislim da nisam rekao nista sto nije bilo. Uostalom, vidim i da ljudi koji navijaju za Zelju, a koji objektivno gledaju na utakmicu, imaju slicno razmisljanje. Trolanje i pokusaji provokacija su nesto drugo i ne znam kakav komentar dati na to.
1. Ide u kontru sam sebi.
2. Konstantno povlači priču na relaciju bordo - plavi.
3. Ne možeš navesti Cimirota, a da ti ne napiše nešto u vezi FKS/FKŽ.
4. Ne možeš kritikovati Baždarevića, a da ne napadne zato što si navijač FKS, pa nisi realan.
5.
6.
7.
8.
itd.
- Romanista 101%
#1882 Re: Grčka - BiH
vryzas wrote:sumirprimus wrote:mogu mislit pakla,bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao..
i bosna je sampion ooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sjebace se grci na ooooooo
dovoljna je jedna Makedonska zastava na tribini i oni su se vec "sjebali"
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1883 Re: Grčka - BiH
Vidi ovo je forum dakle mozes odgovoriti a i ne moras....niko te na nista ne tjera.Logovan wrote:Ma najbolje je da ga počnemo ignorisati. Ako te citira sa onakvim postom, samo pređi preko njega, nemoj ga citirati i vozdra.Tomahawk11 wrote: Je li ti komentarises u svoje ime ili si ovdje ispred Manijaka, glasnogovornik?
Jajalo je odigrao odlicno.
Dzeko se borio, igrao je dobro u polju, prema golu nije islo i tacka. Volio bih i ja da je postigao gol sinoc, sigurno da bi sad imali dva boda vise.
Prica o Cimirotu (ili nekom drugom veznjaku) je iz razloga sto je nas selektor poceo utakmicu sa DVA vezna igraca. Tako niko ziv ne igra.
To sto ti imas potrebu da pljucnes na Cimirota jer je bivsi igrac FKS je tvoj problem i ne bih o tome na temi o reprezentaciji. U svakom slucaju jadno.
Momak jos nije dobio konkretnu priliku u reprezentaciji, pa je bezveze pricati kakav bi bio.
Na kraju krajeva, Mesa ubacuje Bicakcica da igra krilo, na klupi mu TSS, Milicevic i Cimirot....pa zar nije logicnije da ubaci nekog od njih, da pojaca sredinu?!
To sto Bajica nema u rosteru treba pitati selektora. Ne znam kakve to veze ima sa Cimirotom. Cak ni ne igraju istu poziciju. Kompleks, opet bih rekao.
Nema mjesta toj prici na ovoj temi. Da kazem opet.
Trener nije moj haver. Tip mi je na foe listi, toliko o tome. Niski pokusaji provokacija ti u mom slucaju nece proci.
Kako te bolan boli kurac, kad evo upravo ti povlacis tu pricu??!![]()
![]()
Nikog ja ne podjebajem. Komentarisem utakmicu i mislim da nisam rekao nista sto nije bilo. Uostalom, vidim i da ljudi koji navijaju za Zelju, a koji objektivno gledaju na utakmicu, imaju slicno razmisljanje. Trolanje i pokusaji provokacija su nesto drugo i ne znam kakav komentar dati na to.
1. Ide u kontru sam sebi.
2. Konstantno povlači priču na relaciju bordo - plavi.
3. Ne možeš navesti Cimirota, a da ti ne napiše nešto u vezi FKS/FKŽ.
4. Ne možeš kritikovati Baždarevića, a da ne napadne zato što si navijač FKS, pa nisi realan.
5.
6.
7.
8.
itd.
- hrasno38
#1884 Re: Grčka - BiH
Da ali smo sjebani i mi!Romanista 101% wrote:dovoljna je jedna Makedonska zastava na tribini i oni su se vec "sjebali"vryzas wrote:sumirprimus wrote:mogu mislit pakla,bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao..
i bosna je sampion ooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sjebace se grci na ooooooo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1885 Re: Grčka - BiH
sad im treba u zenici čitav stadion makedonskim zastavama obljepit... mamaru im grKčku...

-
sumirprimus
#1886 Re: Grčka - BiH
evo imate vremena za naucit kvalitetnu provokacijicu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1887 Re: Grčka - BiH
Koje smo srece, ovi nasi ce donijeti turske, arapske, palestinske zastavepici wrote:sad im treba u zenici čitav stadion makedonskim zastavama obljepit... mamaru im grKčku...![]()
-
sumirprimus
#1888 Re: Grčka - BiH
Вардаре Пирин кај ти еее
Вардаре Егеј кај ти еее
Со векови газени,поробувани но сме опстоиле !
Ќе дојде време,ќе си вратиме се што е наше !
Вардарска - Пиринска - Егејска една Македонија
Скопје - Солун - Благоевград
majko makedonijoooo ajde ne placiiiii 123 12 12 123
Вардаре Егеј кај ти еее
Со векови газени,поробувани но сме опстоиле !
Ќе дојде време,ќе си вратиме се што е наше !
Вардарска - Пиринска - Егејска една Македонија
Скопје - Солун - Благоевград
majko makedonijoooo ajde ne placiiiii 123 12 12 123
- pici
#1889 Re: Grčka - BiH
ma sve dolazi u obzir i i transparent jebemo vam helenu/jelenuTomahawk11 wrote:Koje smo srece, ovi nasi ce donijeti turske, arapske, palestinske zastavepici wrote:sad im treba u zenici čitav stadion makedonskim zastavama obljepit... mamaru im grKčku...![]()
![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1890 Re: Grčka - BiH
Kad im bude isla himna,ne treba zvizdati,nego iz sveg glasa Ma-ke-donija,Ma-ke-donija...
Last edited by mali_milojica on 14/11/2016 11:42, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1891 Re: Grčka - BiH
Treba kakvih Makedonaca nahvatati....oni to najbolje znaju kako i sta 
-
sumirprimus
#1892 Re: Grčka - BiH
kako makedonci zovu grke?
pederi vo dusa?

pederi vo dusa?
- JThomas
#1893 Re: Grčka - BiH
vama je jasno da sinoć formacija ipak nije razlog što nismo dobili, iako sam i ja prvi mislio da će biti. 80% vremena mi smo igrali bolje, kreirali sasvim dovoljno šansi za komfornu pobjedu, dok su oni osim gola imali još dvije (od čega je jedna slučajno odbijena lopta koja se nije mogla iskontrolisati). ono za šta danas služi 4-4-2 formacija i kako se igra - može se reći da je uspjelo. naravno belgija bi nas opet pojela...
- pici
#1894 Re: Grčka - BiH
mali_milojica wrote:Kad im bude isla himna,ne treba zvizdati,nego iz sveg glasa Makedonija,Makedonija...
samo refren pjevat, pederima vo dušHa
Denes nad makedonija se ragja
novo sonce na slobodata
makedoncite se borat za svojte pravdini
makedoncite se borat za svojte pravdini
Odnovo sega znameto se vee
na krusevskata republika 2X
goce delcev,pitu guli,dame gruev,sandanski
goce delcev,pitu guli,dame gruev,sandanski
Gorite makedonski sumno peat
bojni pesni novi vesnici 2X
makedonija slobodna
slobodno zivee
-
sumirprimus
#1895 Re: Grčka - BiH
treba zvat onog aleksamkd sa politickih tema...
on to zna najbolje...dje im je damar haha
- hrasno38
#1896 Re: Grčka - BiH
Mi njih trebamo zajebati sa 2-3 gola u mrezi a ne sebe zajebati sa nekom novom kaznom ili sankcijom.sumirprimus wrote:treba zvat onog aleksamkd sa politickih tema...
-
DonieBrasco
#1897 Re: Grčka - BiH
Onaj gol grka je sreca neviđena, a i nasi su trebali da ih dokrajce u zadnjih par napada nego odlucili da cuvaju loptu i trose vrijeme.
- Pismonosa
#1898 Re: Grčka - BiH
Muški i fajterski odigrana utakmica
Moglo je bez crvenog kartona, ali jebiga, adrenalin i prevelika nabrijanost su uradili svoje. Odavno nisam vidio naše da im je ovako stalo
Kazna je morala stići nakon onoliko propuštenih prilika, jebiga.
Nije trebao ubacivati Đurića umjesto Vede. Sušić svjež i nafuran bi u onom momentu bio puno bolja opcija. Mislim da bi završilo 0:2
Bod je loš s obzirom na viđeno na terenu.
Kazna je morala stići nakon onoliko propuštenih prilika, jebiga.
Nije trebao ubacivati Đurića umjesto Vede. Sušić svjež i nafuran bi u onom momentu bio puno bolja opcija. Mislim da bi završilo 0:2
Bod je loš s obzirom na viđeno na terenu.
- Logovan
#1899 Re: Grčka - BiH
Razlog što nismo pobijedili leži u profulanim prilikama (Džeko 4 najmanje, Pjanić jednu....), a Boga mi i u povlačenju i namjernom zaustavljanju kontri, jer Baždareviću i igračima je bolje čuvati loptu, a ne zabiti gol.JThomas wrote:vama je jasno da sinoć formacija ipak nije razlog što nismo dobili, iako sam i ja prvi mislio da će biti. 80% vremena mi smo igrali bolje, kreirali sasvim dovoljno šansi za komfornu pobjedu, dok su oni osim gola imali još dvije (od čega je jedna slučajno odbijena lopta koja se nije mogla iskontrolisati). ono za šta danas služi 4-4-2 formacija i kako se igra - može se reći da je uspjelo. naravno belgija bi nas opet pojela...
- JThomas
#1900 Re: Grčka - BiH
mi bi pobijedili bilo da smo krali vrijeme i čuvali rezultat kako to grci rade, bilo da smo pošli po drugi gol. nego smo ostali ni tamo ni vamo, 'nako, 'nako...