pao medo s mostamedvjed23 wrote:dijelili smo jabuke, dijelili i igle
i debeloj djeci prodavali cigle
od mene je dosta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pao medo s mostamedvjed23 wrote:dijelili smo jabuke, dijelili i igle
i debeloj djeci prodavali cigle
Zejnep wrote:1. Voliš li više ljeto ili zimu? Ljeto.
2. Jesi li jutarnji ili večernji tip? Večernji.
3. Koja je prva stvar koju napraviš ujutro? Ustajanje.
4. Bi li radije išao na dijetu ili vježbao? Vježbao.
5. Što nosiš u krevetu - pidžamu, bokserice…? Zavisi. Ljeti samo gaće, obične ili bokserice. Zimi duge gaće, potkošulj,a zna biti i neki gornji dio pidžame.
6. Koji je tvoj nadraži brend odjeće? Brend? Ma svejedno. Bitno da se ja udobno osjećam. Neka pamučna majica, farmerice i patike.
7. Kad si zadnji put plakao? Kad sam gledao Hachi: A Dog's Tale.
8. Koja boja otkriva tvoju osobnost i zašto? Volim žive boje. Crvenu, plavu, bordo, žutu, narandžastu.
9. Koja bi životinja volio biti? Mačak.
10. Voliš li tetovaže i body piercing? Tetovaža detalj može proći, kad se neko neukusno išara, ne. Piercing isto tako.
11. Koliko često se tuširaš? Koliko je potrebno. Nekad treba jednom dnevno, nekad tri puta.
12. Što jedeš za doručak? Najčešće nešto s piletinom. Nekad neki namaz. Budu i jaja ili kakvo pecivo.
13. Koje novine i web portal čitaš? Pored klixa, što je očigledno, tu je dosta sportskih portala.
14. Koje su tvoje najdraže knjige? Pročitao sam tone knjiga, ovako na prvu se sjetim Legende o Ali-paši, Ane Karenjine, Zločina i kazne, Germinala, U registraturi, Igra bogova, a posebno mi je žao što je vihor rata odnio zbirku knjiga o Tarzanu, tvrdi uvez, zbirka od 20 knjiga.
15. Najdraži film? Uh, težak izbor, toga ima stvarno puno. Kad bi se izbor sveo na po jedan iz svakog žanra, opet bi bilo teško.
16. Koju glazbu slušaš ovih dana? Uglavnom mlati neki special summer mix, ne registrujem baš previše, čisto da nije tišina.
17. Što za tebe znači odmor iz snova? Mozak na ispašu, da ne mislim ni o čemu.
18. Najdraža hrana? Volim manje više sve. Ne volim baš svu morsku hranu, odnosno uglavnom riba.
19. Da nađeš aktovku punu novca na ulici, što bi učinio? Ako bi bila od kakve mafije, zadržao bih. Ako bi bilo od nekog drugog, vratio bih mu, tj. potrudio se da nađem tu osobu.
20. Jesi li religiozan? Da.
21. Kakav sport voliš? Košarku, fudbal, tenis.
22. Kako provodiš vikende? Nekad ležim cijeli vikend, gledam filmove, surfam, nekad idem van grada, priroda i to, nekad je dnevna varijanta (shopping i to), a naveče izlazak.
23. Što ti pada na pamet kad pomisliš na svoje bivše? Hm....prvu i dan danas kad vidim, nije mi dobro. Ostale....ništa posebno.
24. Koja je tvoja vizija dobre veze? Psihofizička kompatibilnost.
25. Što za tebe znači prevara? Seks s nekim drugim dok si u vezi/braku. Ili izigrati povjerenje partnera, petljanje, laganje, nepoštovanje.
26. Što u vezi ne bi mogao tolerirati? Neiskrenu partnericu.
27. Koje te mane najviše živciraju? Uopštenost, dvoličnost.
28. Gdje bi volio živjeti - u gradu ili izvan grada? Van grada.
29. Najdraži dio tijela suprotnog spola? Jedan? Hm....svaka čast grudima, guzi, nogama, ali lice je ono što predstavlja okidač.
30. Koja je najluđa stvar u seksu što si napravio? Nebitno. Mislim, bitno je, ali neka ostane moja stvar.
31. Bi li ti smetalo da imam prijatelja suprotnog spola? Kao moja partnerica? Ne.
32. Koja je bila najgora faza u tvom životu? Imao sam fazu kad sam bio blizu....tj. na na tankoj ivici pameti i ludila. Naučio sam puno iz toga.
33. Koji je bio najsretniji trenutak u tvom životu? A bilo je nekih trenutaka koji su me činili sretnim. Mislim da najsretniji još nije došao.
34. Vjeruješ li u sudbinu? Sudbinu - vozim, ne znam šta/ko će izletjeti iza krivine i možda me baciti u provaliju - da, sudbinu, ja se namjerno zabijem u stub, drvo - ne. To je izazivanje sudbine.
35. Planiraš li svoj život ili živiš od trenutka do trenutka? Pokušavam planirati, ali često to bude ovo drugo. Nekad je toliko toga da planiranje postane besmisleno.
36. Misliš li da je život fer? Nekad da, ali često ne.
37. Kojim se životnim motom vodiš? Svoj ti posao.
38. Bi li se suprotstavio ili povukao u svađi? Zavisi. Ako sam u pravu, suprostavio bih se. Ako nisam, onda bih se povukao.
39. Jesi li ovisan o nečemu? Ne.
40. Koja je vijest u zadnje vrijeme zaokupila tvoju pažnju? U posljednje vrijeme, nijedna.
E hajde![]()
Jbt ovo k'o u spomenar da joj se upisiv'oTomahawk11 wrote:Zejnep wrote:1. Voliš li više ljeto ili zimu? Ljeto.
2. Jesi li jutarnji ili večernji tip? Večernji.
3. Koja je prva stvar koju napraviš ujutro? Ustajanje.
4. Bi li radije išao na dijetu ili vježbao? Vježbao.
5. Što nosiš u krevetu - pidžamu, bokserice…? Zavisi. Ljeti samo gaće, obične ili bokserice. Zimi duge gaće, potkošulj,a zna biti i neki gornji dio pidžame.
6. Koji je tvoj nadraži brend odjeće? Brend? Ma svejedno. Bitno da se ja udobno osjećam. Neka pamučna majica, farmerice i patike.
7. Kad si zadnji put plakao? Kad sam gledao Hachi: A Dog's Tale.
8. Koja boja otkriva tvoju osobnost i zašto? Volim žive boje. Crvenu, plavu, bordo, žutu, narandžastu.
9. Koja bi životinja volio biti? Mačak.
10. Voliš li tetovaže i body piercing? Tetovaža detalj može proći, kad se neko neukusno išara, ne. Piercing isto tako.
11. Koliko često se tuširaš? Koliko je potrebno. Nekad treba jednom dnevno, nekad tri puta.
12. Što jedeš za doručak? Najčešće nešto s piletinom. Nekad neki namaz. Budu i jaja ili kakvo pecivo.
13. Koje novine i web portal čitaš? Pored klixa, što je očigledno, tu je dosta sportskih portala.
14. Koje su tvoje najdraže knjige? Pročitao sam tone knjiga, ovako na prvu se sjetim Legende o Ali-paši, Ane Karenjine, Zločina i kazne, Germinala, U registraturi, Igra bogova, a posebno mi je žao što je vihor rata odnio zbirku knjiga o Tarzanu, tvrdi uvez, zbirka od 20 knjiga.
15. Najdraži film? Uh, težak izbor, toga ima stvarno puno. Kad bi se izbor sveo na po jedan iz svakog žanra, opet bi bilo teško.
16. Koju glazbu slušaš ovih dana? Uglavnom mlati neki special summer mix, ne registrujem baš previše, čisto da nije tišina.
17. Što za tebe znači odmor iz snova? Mozak na ispašu, da ne mislim ni o čemu.
18. Najdraža hrana? Volim manje više sve. Ne volim baš svu morsku hranu, odnosno uglavnom riba.
19. Da nađeš aktovku punu novca na ulici, što bi učinio? Ako bi bila od kakve mafije, zadržao bih. Ako bi bilo od nekog drugog, vratio bih mu, tj. potrudio se da nađem tu osobu.
20. Jesi li religiozan? Da.
21. Kakav sport voliš? Košarku, fudbal, tenis.
22. Kako provodiš vikende? Nekad ležim cijeli vikend, gledam filmove, surfam, nekad idem van grada, priroda i to, nekad je dnevna varijanta (shopping i to), a naveče izlazak.
23. Što ti pada na pamet kad pomisliš na svoje bivše? Hm....prvu i dan danas kad vidim, nije mi dobro. Ostale....ništa posebno.
24. Koja je tvoja vizija dobre veze? Psihofizička kompatibilnost.
25. Što za tebe znači prevara? Seks s nekim drugim dok si u vezi/braku. Ili izigrati povjerenje partnera, petljanje, laganje, nepoštovanje.
26. Što u vezi ne bi mogao tolerirati? Neiskrenu partnericu.
27. Koje te mane najviše živciraju? Uopštenost, dvoličnost.
28. Gdje bi volio živjeti - u gradu ili izvan grada? Van grada.
29. Najdraži dio tijela suprotnog spola? Jedan? Hm....svaka čast grudima, guzi, nogama, ali lice je ono što predstavlja okidač.
30. Koja je najluđa stvar u seksu što si napravio? Nebitno. Mislim, bitno je, ali neka ostane moja stvar.
31. Bi li ti smetalo da imam prijatelja suprotnog spola? Kao moja partnerica? Ne.
32. Koja je bila najgora faza u tvom životu? Imao sam fazu kad sam bio blizu....tj. na na tankoj ivici pameti i ludila. Naučio sam puno iz toga.
33. Koji je bio najsretniji trenutak u tvom životu? A bilo je nekih trenutaka koji su me činili sretnim. Mislim da najsretniji još nije došao.
34. Vjeruješ li u sudbinu? Sudbinu - vozim, ne znam šta/ko će izletjeti iza krivine i možda me baciti u provaliju - da, sudbinu, ja se namjerno zabijem u stub, drvo - ne. To je izazivanje sudbine.
35. Planiraš li svoj život ili živiš od trenutka do trenutka? Pokušavam planirati, ali često to bude ovo drugo. Nekad je toliko toga da planiranje postane besmisleno.
36. Misliš li da je život fer? Nekad da, ali često ne.
37. Kojim se životnim motom vodiš? Svoj ti posao.
38. Bi li se suprotstavio ili povukao u svađi? Zavisi. Ako sam u pravu, suprostavio bih se. Ako nisam, onda bih se povukao.
39. Jesi li ovisan o nečemu? Ne.
40. Koja je vijest u zadnje vrijeme zaokupila tvoju pažnju? U posljednje vrijeme, nijedna.
E hajde![]()
1. Kako se zoveš?medvjed23 wrote:jupi, spomenar
1. ZimaZejnep wrote:1. Voliš li više ljeto ili zimu?
2. Jesi li jutarnji ili večernji tip?
3. Koja je prva stvar koju napraviš ujutro?
4. Bi li radije išao na dijetu ili vježbao?
5. Što nosiš u krevetu - pidžamu, bokserice…?
6. Koji je tvoj nadraži brend odjeće?
7. Kad si zadnji put plakao?
8. Koja boja otkriva tvoju osobnost i zašto?
9. Koja bi životinja volio biti?
10. Voliš li tetovaže i body piercing?
11. Koliko često se tuširaš?
12. Što jedeš za doručak?
13. Koje novine i web portal čitaš?
14. Koje su tvoje najdraže knjige?
15. Najdraži film?
16. Koju glazbu slušaš ovih dana?
17. Što za tebe znači odmor iz snova?
18. Najdraža hrana?
19. Da nađeš aktovku punu novca na ulici, što bi učinio?
20. Jesi li religiozan?
21. Kakav sport voliš?
22. Kako provodiš vikende?
23. Što ti pada na pamet kad pomisliš na svoje bivše?
24. Koja je tvoja vizija dobre veze?
25. Što za tebe znači prevara?
26. Što u vezi ne bi mogao tolerirati?
27. Koje te mane najviše živciraju?
28. Gdje bi volio živjeti - u gradu ili izvan grada?
29. Najdraži dio tijela suprotnog spola?
30. Koja je najluđa stvar u seksu što si napravio?
31. Bi li ti smetalo da ti djevojka ima prijatelja suprotnog spola?
32. Koja je bila najgora faza u tvom životu?
33. Koji je bio najsretniji trenutak u tvom životu?
34. Vjeruješ li u sudbinu?
35. Planiraš li svoj život ili živiš od trenutka do trenutka?
36. Misliš li da je život fer?
37. Kojim se životnim motom vodiš?
38. Bi li se suprotstavio ili povukao u svađi?
39. Jesi li ovisan o nečemu?
40. Koja je vijest u zadnje vrijeme zaokupila tvoju pažnju?
E hajde![]()
Skijam autom, pravim slalome svakakve pa se cudim kako sam jos zivdjevojka bez imena wrote:Skijate li?
Zejnep wrote: 1. Voliš li više ljeto ili zimu? - ljeto
2. Jesi li jutarnji ili večernji tip? - večernji
3. Koja je prva stvar koju napraviš ujutro? - počešem.. stomak..
4. Bi li radije išao na dijetu ili vježbao? - to drugo
5. Što nosiš u krevetu - pidžamu, bokserice…? - neke kao gaće, nešta..
6. Koji je tvoj nadraži brend odjeće? - ne pratim modu
7. Kad si zadnji put plakao? - juče kad sam čito neku pjesmu, nešta..
8. Koja boja otkriva tvoju osobnost i zašto? - crna zato što sam melanholične prirode
9. Koja bi životinja volio biti? - panda medo
10. Voliš li tetovaže i body piercing? - ne
11. Koliko često se tuširaš? - po pravilu koje trpi izuzetke, jednom dnevno..
12. Što jedeš za doručak? - svašta..
13. Koje novine i web portal čitaš? - klix, buka, oslobođenje, pulse, kultivišise..
14. Koje su tvoje najdraže knjige? - lovac u žitu, put za la, neka zbirka gdje su mi objavljeni stihovi..
15. Najdraži film? - melanholija
16. Koju glazbu slušaš ovih dana? - nin
17. Što za tebe znači odmor iz snova? - ja i moja princeza, zagrljeni, bilo gdje..
18. Najdraža hrana? - krofna
19. Da nađeš aktovku punu novca na ulici, što bi učinio? - ne znam, čovjek sam sa manama koje bih u takvoj situaciji pokušao i, nadam se, uspio prevladati..
20. Jesi li religiozan? - vjera mi je bliska, religija nešto manje..
21. Kakav sport voliš? - fudbal, jako cijenim sportiste, jer mislim da je u njihovom poslu najpravednija raspodjela dobara, šansi i odgovornosti..
22. Kako provodiš vikende? - forum, film, knjiga, fb..
23. Što ti pada na pamet kad pomisliš na svoje bivše? - oholost, licemjerstvo, obrazi od meda, nadlaktice mekše od ljetnih oblaka..
24. Koja je tvoja vizija dobre veze? - iskrenost, riječi, šutnja i dodiri..
25. Što za tebe znači prevara? - mrlja na savjesti onoga koji vara..
26. Što u vezi ne bi mogao tolerirati? - laž
27. Koje te mane najviše živciraju? - hinjavost..
28. Gdje bi volio živjeti - u gradu ili izvan grada? - grad, nema čvršće veze od one između šljeglog opanka i asfalta..
29. Najdraži dio tijela suprotnog spola? - trenutno oči![]()
30. Koja je najluđa stvar u seksu što si napravio? - promijenio ruku
31. Bi li ti smetalo da ti djevojka ima prijatelja suprotnog spola? - ne bi
32. Koja je bila najgora faza u tvom životu? - faza kad spoznah da sam život gradio na lažima nekoga do tada jako dragog..
33. Koji je bio najsretniji trenutak u tvom životu? - onaj obilježen trećim mjestom na općinskom takmičenju iz matematike
34. Vjeruješ li u sudbinu? - donekle..
35. Planiraš li svoj život ili živiš od trenutka do trenutka? - planiram djelić po djelić.. ne pravim dugoročne planove..
36. Misliš li da je život fer? - mislim da često nije
37. Kojim se životnim motom vodiš? - sloboda, altruizam.. iskrenost - glede vlastitih mana i skoro svega ostalog..
38. Bi li se suprotstavio ili povukao u svađi? - povukao bih se.. svađa je jedno, razumna rasprava drugo..
39. Jesi li ovisan o nečemu? - vazda bijelo, nikad žuto
40. Koja je vijest u zadnje vrijeme zaokupila tvoju pažnju? - https://www.thebeaverton.com/2016/10/wo ... ept-going/
E hajde![]()
Ejs sad, dje si Frojd nisam te prepozno.Zejnep wrote:1. Voliš li više ljeto ili zimu?
2. Jesi li jutarnji ili večernji tip?
3. Koja je prva stvar koju napraviš ujutro?
4. Bi li radije išao na dijetu ili vježbao?
5. Što nosiš u krevetu - pidžamu, bokserice…?
6. Koji je tvoj nadraži brend odjeće?
7. Kad si zadnji put plakao?
8. Koja boja otkriva tvoju osobnost i zašto?
9. Koja bi životinja volio biti?
10. Voliš li tetovaže i body piercing?
11. Koliko često se tuširaš?
12. Što jedeš za doručak?
13. Koje novine i web portal čitaš?
14. Koje su tvoje najdraže knjige?
15. Najdraži film?
16. Koju glazbu slušaš ovih dana?
17. Što za tebe znači odmor iz snova?
18. Najdraža hrana?
19. Da nađeš aktovku punu novca na ulici, što bi učinio?
20. Jesi li religiozan?
21. Kakav sport voliš?
22. Kako provodiš vikende?
23. Što ti pada na pamet kad pomisliš na svoje bivše?
24. Koja je tvoja vizija dobre veze?
25. Što za tebe znači prevara?
26. Što u vezi ne bi mogao tolerirati?
27. Koje te mane najviše živciraju?
28. Gdje bi volio živjeti - u gradu ili izvan grada?
29. Najdraži dio tijela suprotnog spola?
30. Koja je najluđa stvar u seksu što si napravio?
31. Bi li ti smetalo da ti djevojka ima prijatelja suprotnog spola?
32. Koja je bila najgora faza u tvom životu?
33. Koji je bio najsretniji trenutak u tvom životu?
34. Vjeruješ li u sudbinu?
35. Planiraš li svoj život ili živiš od trenutka do trenutka?
36. Misliš li da je život fer?
37. Kojim se životnim motom vodiš?
38. Bi li se suprotstavio ili povukao u svađi?
39. Jesi li ovisan o nečemu?
40. Koja je vijest u zadnje vrijeme zaokupila tvoju pažnju?
E hajde![]()
E eto..Zejnep wrote:1. Voliš li više ljeto ili zimu? Ljeto
2. Jesi li jutarnji ili večernji tip? Vecernji
3. Koja je prva stvar koju napraviš ujutro? Pogledam kako je vani vrijeme
4. Bi li radije išao na dijetu ili vježbao? To meni ne treba
5. Što nosiš u krevetu - pidžamu, bokserice…?slip boxerice i majcu kratkih rukava
6. Koji je tvoj nadraži brend odjeće? Us polo trenutno
7. Kad si zadnji put plakao? Prekosutra
8. Koja boja otkriva tvoju osobnost i zašto? Nebesko plava, jer kupa more
9. Koja bi životinja volio biti?gepard
10. Voliš li tetovaže i body piercing? Onako
11. Koliko često se tuširaš? Jednom ljeti a zimi rijedje..
12. Što jedeš za doručak? Sta mi naumpadne
13. Koje novine i web portal čitaš? Slabo u zadnje vrijeme
14. Koje su tvoje najdraže knjige? Zadnje sto sam citao od dan brown knjige
15. Najdraži film? Domaci , crma macka beli macak
16. Koju glazbu slušaš ovih dana? Zavisi od raspolozenja nista odredjeno vise svestrano
17. Što za tebe znači odmor iz snova? Vikendica
18. Najdraža hrana? Teletina ispod saca
19. Da nađeš aktovku punu novca na ulici, što bi učinio? Uzeo 10%
20. Jesi li religiozan? Onako
21. Kakav sport voliš? Neobicno i extremne
22. Kako provodiš vikende? Fatam se sume kad mogu
23. Što ti pada na pamet kad pomisliš na svoje bivše? Bivse su bivse..
24. Koja je tvoja vizija dobre veze? Obostrano postovanje i ugadjanje
25. Što za tebe znači prevara? Svejsno i unaprijed isplanirano
26. Što u vezi ne bi mogao tolerirati? Sitnicavost
27. Koje te mane najviše živciraju? Ogranicenost
28. Gdje bi volio živjeti - u gradu ili izvan grada? U gradu sam a trenutno bi volio izvan grada
29. Najdraži dio tijela suprotnog spola? Jaca guza![]()
30. Koja je najluđa stvar u seksu što si napravio? U javnosti
31. Bi li ti smetalo da ti djevojka ima prijatelja suprotnog spola? Ne vjerujem u musko zensko drugarstvo
32. Koja je bila najgora faza u tvom životu? Par puta kad sam mogao zivot zijaniti
33. Koji je bio najsretniji trenutak u tvom životu? Ono kad se probudis i skontas da je bio samo san
34. Vjeruješ li u sudbinu? Da
35. Planiraš li svoj život ili živiš od trenutka do trenutka? Za trenutak
36. Misliš li da je život fer? Da
37. Kojim se životnim motom vodiš? Budi sto jesi
38. Bi li se suprotstavio ili povukao u svađi? Zavisi ko je kriv
39. Jesi li ovisan o nečemu? Porocima
40. Koja je vijest u zadnje vrijeme zaokupila tvoju pažnju? Da bi muskarci mogli poceti radjati u bliskoj buducnosti ,kakve ublehe..
E hajde![]()
Kako da ne, isto kao i kad vozim superbike.djevojka bez imena wrote:Skijate li?
Ramzess Veliki wrote:Kako da ne, isto kao i kad vozim superbike.djevojka bez imena wrote:Skijate li?![]()
Das malo gasa i zavrsis polomljen na klinici.
Cuj ti nje nemoj gasat ...djevojka bez imena wrote:Ramzess Veliki wrote:Kako da ne, isto kao i kad vozim superbike.djevojka bez imena wrote:Skijate li?![]()
Das malo gasa i zavrsis polomljen na klinici.ma nećeš, nemoj gasat i sve ce biti ok. Istina kod nas ima svega, pazi da ne zakačis nečijeg klinca, za to se dobije pancericom po rebrima
Nije to nista sta sve meni ne naumpadne ...djevojka bez imena wrote:Nije to extremizam to je pokušaj samoubistva.
Ramzess Veliki wrote:Nije to nista sta sve meni ne naumpadne ...djevojka bez imena wrote:Nije to extremizam to je pokušaj samoubistva.
Zamjenu je najlakše naći, emocije su bitneing-ecc wrote:![]()
![]()
![]()
A trebal tom nekom zamjenaZa ljubav cemo.lako iako je.najteze od svega
He is not that into you, pardon, hersaschka wrote:A zašto je muškarcima tako teško pozvati djevojku u koju su zaljubljeni - van?
Zašto vam je tesko komunicirati?
A znam 100% je zajubljen u nju. Po svemu.
Dje ce zensko pozvati musko, nije ovo svedskaZejnep wrote:He is not that into you, pardon, hersaschka wrote:A zašto je muškarcima tako teško pozvati djevojku u koju su zaljubljeni - van?
A sto ona njega ne pozove?
A kad zena fantazira o svojoj drugarici pored svog muza u svom krevetu, onda jeste?triconja wrote:Dje ce zensko pozvati musko, nije ovo svedskaZejnep wrote:He is not that into you, pardon, hersaschka wrote:A zašto je muškarcima tako teško pozvati djevojku u koju su zaljubljeni - van?
A sto ona njega ne pozove?