Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
esmasaric

#1876 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by esmasaric »

Ja najmlađa jučer bila. :D

Ali godine su samo broj
Kaligrafija

#1877 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Kaligrafija »

Gdje se ja uklapam, mladji od Brozove smrti dvije godine...? :shock: :D
Kaligrafija

#1878 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Kaligrafija »

Oticon wrote: Ne moraš sad svima razglasiti :lol: :lol: :lol: :lol:
Sutim ko zaliven...recimo kao baklava ili hurmasica... :D
Oticon

#1879 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

Kaligrafija wrote:Gdje se ja uklapam, mladji od Brozove smrti dvije godine...? :shock: :D
ti si puter..ja štafetu titi predavala...a muha se sjeća i kad se tito rodio :lol: :lol:
eluna

#1880 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

_BataZiv_0809 wrote:Ko razume shvatice :oops:

Image
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

trebali ste naći bolju sliku
eluna

#1881 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Kaligrafija wrote:
Oticon wrote: Ne moraš sad svima razglasiti :lol: :lol: :lol: :lol:
Sutim ko zaliven...recimo kao baklava ili hurmasica... :D
uzalud se nadaš .... nema kolača - sve sam pojela :gladna:

pošto mi muha i jedan od mnogih nisu donjeli brizle i jetrice :(
Kaligrafija

#1882 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Kaligrafija »

Oticon wrote:
Kaligrafija wrote:Gdje se ja uklapam, mladji od Brozove smrti dvije godine...? :shock: :D
ti si puter..ja štafetu titi predavala...a muha se sjeća i kad se tito rodio :lol: :lol:
:shock: :lol: :lol: :lol: Ma haj nema veze... Ima li jos kuveta u tebi da jos mozes sarmu smotati??? :D :lol: Da mozes meni sarmu predati, kao nekad Titu stafetu...!??To je bitno... :D
eluna

#1883 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Kaligrafija wrote:
Oticon wrote:
:shock: :lol: :lol: :lol: Ma haj nema veze... Ima li jos kuveta u tebi da jos mozes sarmu smotati??? :D :lol: Da mozes meni sarmu predati, kao nekad Titu stafetu...!??To je bitno... :D
de nek respo objasni
klixoris

#1884 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Pih ! Broz umro par mjeseci prije dolaska mene. Sta ces, moralo se napravit' mjesta za novog Tita :mrgreen:
Oticon

#1885 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

eluna wrote:
Kaligrafija wrote:
Oticon wrote: ti si puter..ja štafetu titi predavala...a muha se sjeća i kad se tito rodio :lol: :lol:
de nek respo objasni
đe je sad kad treba objašnjavati :lol: :lol:
Kaligrafija

#1886 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Kaligrafija »

Oticon wrote:
eluna wrote:

de nek respo objasni
đe je sad kad treba objašnjavati :lol: :lol:
E jbg, haj sad recite da ste partizani, prvoborci... :lol: :lol: :D
ing-ecc

#1887 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

esmasaric wrote:Ja najmlađa jučer bila. :D

Ali godine su samo broj
Kao da mi ne znamo da ti imas 27 :D
Euridika
Globalna šefica

#1888 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Oticon wrote:
Euridika wrote:
U kojoj sam onda ja kategoriji: smjestili me u sami ćošak (da se ne udam :D) i to još pored Respe... :shock:?

:D
ja ti fino vičem...vadi batu ( nije Batu..nego čekić za meso :lol: )...al ti ništa :lol: :lol: :lol:
Pa vadila sam, ali me niko nije bendao... Kažu, šuti mala, nije ti k'o Respi... :shock: :lol: :lol: :lol:
Oticon

#1889 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

Euridika wrote: Pa vadila sam, ali me niko nije bendao... Kažu, šuti mala, nije ti k'o Respi... :shock: :lol: :lol: :lol:

:pisnula: :pisnula:
Euridika
Globalna šefica

#1890 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:
Pih ! Broz umro par mjeseci prije dolaska mene. Sta ces, moralo se napravit' mjesta za novog Tita :mrgreen:
Kaligrafija, mi smo generacija... :D

A inače sam vrlo kompaKtibilna s ovim starijim ... a i s mlađim ... :D :D
Dr Kova

#1891 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Plot Twist - Pričam vam na kafi 8-)
pukepuke

#1892 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by pukepuke »

Oticon wrote:
Bome sam i ja držala štafeti počasnu stražu i omladinka bila.
Oticon

#1893 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

pukepuke wrote:
Oticon wrote:
Bome sam i ja držala štafeti počasnu stražu i omladinka bila.
ma to puke :kiss: :sretan:
esmasaric

#1894 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by esmasaric »

ing-ecc wrote:
esmasaric wrote:Ja najmlađa jučer bila. :D

Ali godine su samo broj
Kao da mi ne znamo da ti imas 27 :D
:kulerka:
Oticon

#1895 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

Buckethead wrote:Plot Twist - Pričam vam na kafi 8-)

kad je kafa? u uho sam se pretvorila
muha_sa

#1896 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by muha_sa »

Oticon wrote:
sjecam se kao da je juce bilo

Image
Oticon

#1897 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

:shock: ovaj iza Tita isti naš Bata :lol: :lol: :lol:
eluna

#1898 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Oticon wrote:
Euridika wrote: Pa vadila sam, ali me niko nije bendao... Kažu, šuti mala, nije ti k'o Respi... :shock: :lol: :lol: :lol:

:pisnula: :pisnula:
oplakaaaah hahahahhahahaha
Dr Kova

#1900 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

:lol: :lol: :lol: :lol: malo baca
Post Reply