Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raigor Stonehoof wrote:ma laz je ovo, pa zar nije hrasno rekao da nam se dug povecava
Hrasno nikada ne sere i ne prica na pamet nego postavi nesto sto dokazuje njegove tvrdnje. Spisak poreznih obveznika u F BiH sa 30.06.2015 godine. Pogledati redni broj 118
Baltazar_khan wrote:pusti se sad teksta nego čestitaj ljudima. budi jednom džentlmen i pohvali rad uprave bordo kluba
nije mala stvar dugovati poreznoj 0 KM.
Cuj uprave bordo kluba????? Vratio vam je Tan pare a ne uprava bordo kluba ali bez obzira to je dobra vijest i meni ma koliko vi nevjerovali jeste drago da neko ide naprijed u sportu. Ja sam ovo postavio zato sto je napisano da ja izmisljam.
Jebote kako slavite k'o da je to neko čudo da ste vratili sve dugove,došao milijarder Tan,kupio klub i očistio ga od dugova u kratkom roku,mene bi iznenadio,tačnije šokirao,svaki drugačiji scenario,jer šta je za njega par miliona?!k'o nama par feninga,čak i puno manje.
uplatio im amidza 2 mil kmecica da vrate dugove i sad je proslava kao oni su nesto postigli. postigli bi u qrc da nije amidze. vracali bi vi na rate ko i mi godinama ta 2 miliona
ajde setaj dijete......vidjet cemo sta ce pisati 31.12!!!! Do tada za mene je ovo oficijelno i oficijelno mi je isto tako da je nakon izlaska ovog spiska u junu klub zvanicno objavio da je zavrsio sa dugovima. Vidjet cemo da li je istina a ja vjerujem da jeste.
Šibicar wrote:Jebote kako slavite k'o da je to neko čudo da ste vratili sve dugove,došao milijarder Tan,kupio klub i očistio ga od dugova u kratkom roku,mene bi iznenadio,tačnije šokirao,svaki drugačiji scenario,jer šta je za njega par miliona?!k'o nama par feninga,čak i puno manje.
Al fascinantno je kako vi to predstavljate... isto kao da mu se kurac digao jedno jutro, uzeo globus u ruke i sasvim slucajno potrefio nekakvom iglom na Sarajevo i odlucio da dodje, mislim halo ba valjalo je tog giganta natjerati da slusa bilo sta vezano za nas, a kamoli da invesira
Baltazar_khan wrote:jelde hrasno teško vam priznati da mi sada dugujemo 0 km i da idemo naprijed
al eto vaši obečavaju bolje igre
Da dragi Baltazare vidi se na terenu kako idete naprijed....mozda opet u zadnjem kolu vam Musemic sredi titulu i SDA tj. ambasador Bukvic i bivsi Sabeta dovedu jos jednog Tana. Sta ces valja odrzavati rezimski klub...rodilo se i treba ga ljuljati:)
Valjda je to bio ukupni dug sa kamatama. Receno je i ranije da se ligasima oprastaju kamate ukoliko izmire glavnicu.
A i sto bi to bilo tesko da je FK Sarajevo izmirilo dug? Je li bio fokus na tome? Jeste. Jesmo li zaradili od Evrope, prodali igrace? Jesmo. Je li Tan dao premije na kraju prosle sezone? Jeste.
Bice da je uprava FK Sarajevo od rijeci.
ajde setaj dijete......vidjet cemo sta ce pisati 31.12!!!! Do tada za mene je ovo oficijelno i oficijelno mi je isto tako da je nakon izlaska ovog spiska u junu klub zvanicno objavio da je zavrsio sa dugovima. Vidjet cemo da li je istina a ja vjerujem da jeste.
samo se ti drzi oficijelno dugova kluba za koji navijas,a nas oficijelno pusti da vjerujemo u lazi koje nam Uprava servira godinama
ti oficijelno trebas da posjetis ocnog ljekara a usput i logopeda pa mozda i shvatis sta sam napisao!!!
Šibicar wrote:Jebote kako slavite k'o da je to neko čudo da ste vratili sve dugove,došao milijarder Tan,kupio klub i očistio ga od dugova u kratkom roku,mene bi iznenadio,tačnije šokirao,svaki drugačiji scenario,jer šta je za njega par miliona?!k'o nama par feninga,čak i puno manje.
Al fascinantno je kako vi to predstavljate... isto kao da mu se kurac digao jedno jutro, uzeo globus u ruke i sasvim slucajno potrefio nekakvom iglom na Sarajevo i odlucio da dodje, mislim halo ba valjalo je tog giganta natjerati da slusa bilo sta vezano za nas, a kamoli da invesira
Ma da nije blentovina kakva jeste,kurac bi zdravog razuma i uložio u naš fudbal,koliko se sjećam i vaši su govorili da su ga njegovi svjetnici savjetovali da ne ulaže,srećom po vas on je luckast pa ne benda puno stučna mišljenja,u svakom slučaju svaka čast vašima uboli su džek pot sa Tanom,ali po mom mišljenju to je to,jer niko više od naših klubova neće imati sreće da naleti na takvog.
Ma da nije blentovina kakva jeste,kurac bi zdravog razuma i uložio u naš fudbal,koliko se sjećam i vaši su govorili da su ga njegovi svjetnici savjetovali da ne ulaže,srećom po vas on je luckast pa ne benda puno stučna mišljenja,u svakom slučaju svaka čast vašima uboli su džek pot sa Tanom,ali po mom mišljenju to je to,jer niko više od naših klubova neće imati sreće da naleti na takvog.
Da nema nos za biznis ne bi bio milijarder, nego savjetnik.
Za vas bi najbolje bilo da se nadate nasem ulasku u grupnu fazu LP sto prije, pa ce na taj nacin i ostali klubovi u BiH biti zanimljiviji stranim ulagacima... mi ovo sve ustvari radimo i za vas, ali vi to jos uvijek ne shvatate...
insaneinthebrain wrote:uplatio im amidza 2 mil kmecica da vrate dugove i sad je proslava kao oni su nesto postigli. postigli bi u qrc da nije amidze. vracali bi vi na rate ko i mi godinama ta 2 miliona