UEFA Europa League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1876 Re: Europa league
Kako ne pretjeruješ, pazi, valjalo je ostaviti iza sebe Bate, koji je, sam kažeš, kanta za nabijanje i Koln, koji je najgora ekipa Bundeslige ove sezone.
A eto gledao si i Arsenal kad je dolazio u Beograd, prilično šaren sastav. Treba malo biti i realan.
A ponavljam, niko ne spori uspjeh i prolazak u knock out fazu, naravno da je to velika stvar.
A eto gledao si i Arsenal kad je dolazio u Beograd, prilično šaren sastav. Treba malo biti i realan.
A ponavljam, niko ne spori uspjeh i prolazak u knock out fazu, naravno da je to velika stvar.
-
radostan dan
#1877 Re: Europa league
pa eto...bila bi još veća i slađa da je mjesto partizana ona škendrija, flajmurtari, kako već...no, dobro, šta sad da se radi, al sledeći put to obavezno.LeTalek wrote:Nista ja ne preterujem, nego neki omalovazavaju!
Hrvatski nijedan klub nije prezimio od 98-me.
2005 Partizan, pre 3-4 god Maribor i sada opet Partizan i mi..
Nije to ni mala stvar, priznaces!
- CSKA
#1878 Re: Europa league
Ajd za jedno 25 godina upascemo i u LS.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1879 Re: Europa league
Može li derbi kako u Evropi?
- CSKA
#1880 Re: Europa league
Mislim da nema nista od toga do polufinala
U drugom sesiru smo i mi i oni.
U drugom sesiru smo i mi i oni.
- perfect_guy
#1881 Re: Europa league
ne prije 1/8F. sad svakako dva iz grupe i iz zemlje ne mogu zajednoTomahawk11 wrote:Može li derbi kako u Evropi?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1882 Re: Europa league
Da, vidio sam svakako da su u drugoj grupi za izvlačenje, a i ista zemlja.perfect_guy wrote:ne prije 1/8F. sad svakako dva iz grupe i iz zemlje ne mogu zajednoTomahawk11 wrote:Može li derbi kako u Evropi?
Ali, naredna runda...ako prođu...moguće je.
- SmokingMan
#1883 Re: Europa league
Tek će oni biti osvješteni u knock out fazi.Tomahawk11 wrote:Kako ne pretjeruješ, pazi, valjalo je ostaviti iza sebe Bate, koji je, sam kažeš, kanta za nabijanje i Koln, koji je najgora ekipa Bundeslige ove sezone.
-
plum
#1884 Re: Europa league
Stvarno ne razumijem ove neke koji se bune što se prenose Zvezda i Partizan. Hajde da igra neki naš klub, nego nema nas nidje.tap3ah75 wrote:Šta će sad ovi sa BHT i FTV .... partizan igra u 19:00.ljevoruki wrote:Gore je sto su BHT. I FTV prenosili Partizana.
Treba ih za muda objesiti.
Ostaje im samo zvijezda.
Svima su puna usta kad treba kako je ovo multinacionalna i multikonfesionalna država, a kad na tv prenose Zvezdu i Partizan poziva se na vješanje nadležnih. Pa hebote u ovoj državi ima više navijača Zvezde a možda čak i Partizana nego svih drugih uključujući i Želju i Sarajevo, pa imaju li oni pravo gledati svoj klub na televiziji, koji vam je ? Pa i njihovim parama se pune budžeti i finansiraju institucije ove države, valjda za svoje pare mogu gledati svoje omiljene klubove na tv.
-
LeTalek
#1885 Re: Europa league
Nama je nakon plasmana u grupnu fazu sve bilo bonus...tako da nemamo vise sta izgubiti!SmokingMan wrote:Tek će oni biti osvješteni u knock out fazi.Tomahawk11 wrote:Kako ne pretjeruješ, pazi, valjalo je ostaviti iza sebe Bate, koji je, sam kažeš, kanta za nabijanje i Koln, koji je najgora ekipa Bundeslige ove sezone.
Sledeci primarni cilj je titula u prvenstvu, pa da se zaokruzi jedna savrsena sezona...
- perfect_guy
#1886 Re: Europa league
OK je prenositi ih, ali je već diskutabilno kad stalno prenosiš iste ekipe. Možda bi neko htio vidjeti recimo Lacio ili drugu ekipu gdje imaš nekog od našihplum wrote: Stvarno ne razumijem ove neke koji se bune što se prenose Zvezda i Partizan. Hajde da igra neki naš klub, nego nema nas nidje.
Svima su puna usta kad treba kako je ovo multinacionalna i multikonfesionalna država, a kad na tv prenose Zvezdu i Partizan poziva se na vješanje nadležnih. Pa hebote u ovoj državi ima više navijača Zvezde a možda čak i Partizana nego svih drugih uključujući i Želju i Sarajevo, pa imaju li oni pravo gledati svoj klub na televiziji, koji vam je ? Pa i njihovim parama se pune budžeti i finansiraju institucije ove države, valjda za svoje pare mogu gledati svoje omiljene klubove na tv.
- ljevoruki
#1887 Re: Europa league
Odvadi malo.plum wrote:
Pa hebote u ovoj državi ima više navijača Zvezde a možda čak i Partizana nego svih drugih uključujući i Želju i Sarajevo, pa imaju li oni pravo gledati svoj klub na televiziji, koji vam je ?
-
tap3ah75
#1888 Re: Europa league
Otkada Alen ne može smislit' Holandiju, Ajax, Psv i cvijeće otad' ni na ne mogu podnijeti partizan, zvijezdu i sveijedan klub iz susjedstva nam.plum wrote:Stvarno ne razumijem ove neke koji se bune što se prenose Zvezda i Partizan. Hajde da igra neki naš klub, nego nema nas nidje.tap3ah75 wrote:Šta će sad ovi sa BHT i FTV .... partizan igra u 19:00.ljevoruki wrote:Gore je sto su BHT. I FTV prenosili Partizana.
Treba ih za muda objesiti.
Ostaje im samo zvijezda.
A pogotovo da ih na "našoj" TV svako kolo gledam.
Šta je falilo da prenose nekad Hertu da vidimo Ibiševića, pa Lacio sa Lulićem ... ali ne ne ne.
- fortaleza
#1889 Re: Europa league
Problem je u tome sto kad javna tri emitera prenose u pravilu je to ista utakmica na sva tri programa. Zamisli da RTRS ne prenosi Zvezdu/Partizan gdje velika vecina u RS-u prati te klubove. Naravno da ce i FTV prenositi istu utakmicu, dok bi drugo bilo da je s druge strane Sarajevo/Zeljo (a ne Lazio ili Hertha), ovako pola drzave gleda klubove iz susjedstva primarno, zar da im to zabranimo na javnoj tv?tap3ah75 wrote:Otkada Alen ne može smislit' Holandiju, Ajax, Psv i cvijeće otad' ni na ne mogu podnijeti partizan, zvijezdu i sveijedan klub iz susjedstva nam.
A pogotovo da ih na "našoj" TV svako kolo gledam.
Šta je falilo da prenose nekad Hertu da vidimo Ibiševića, pa Lacio sa Lulićem ... ali ne ne ne.
A i s aspekta gledanosti vise privlaci Zvezda od Lazija na nivou BiH pa je i logicno da se oni prenose. I OBN cilja na gledanost takodjer.
Ili je BiH samo Sarajevo i Senad Lulic?
- Young Erotica
#1890 Re: Europa league
Vidim cigani su kao i svuda moralne gromade, najvece postenjacine itd.
Ko vas ne zna...
Ko vas ne zna...
-
radostan dan
#1891 Re: Europa league
proleće na moje rame sleće...danu milan ,da se igramo.
-
radiostar
#1892 Re: Europa league
radostan dan wrote:proleće na moje rame sleće...danu milan ,da se igramo.
CSKA, sta kazes?
-
radostan dan
#1893 Re: Europa league
e jbg...radiostar wrote:radostan dan wrote:proleće na moje rame sleće...danu milan ,da se igramo.
CSKA, sta kazes?
-
radiostar
#1894 Re: Europa league
groblje bolje prodje... naizgled bar
-
radostan dan
#1895 Re: Europa league
govnari vazda bili....al dobro, ne može sve, i đukić na klupi, i da nemaju sreće. ne ide, jebi ga...

Last edited by radostan dan on 11/12/2017 13:31, edited 1 time in total.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1896 Re: Europa league
U kakvom su odnosu Delije sa ovim iz CSKA. S obzirom da su pobratimi sa spartakom, moglo bi biti degeneka
-
radiostar
#1897 Re: Europa league
arsenal marseile k'o da gledam
edit: pih, kasni mi ovaj feed, vec izvukli osterunds

edit: pih, kasni mi ovaj feed, vec izvukli osterunds
Last edited by radiostar on 11/12/2017 13:34, edited 1 time in total.
- Logovan
#1898 Re: Europa league
Eto sastaše se braća, Srbi i Rusi.
Partizan može proći Plzena.
Arsenal ima sreće.
Arsenal ima sreće.
-
radostan dan
#1899 Re: Europa league
nemam pojma, ne pratim ti ja to...U kakvom su odnosu Delije sa ovim iz CSKA. S obzirom da su pobratimi sa spartakom, moglo bi biti degeneka
šteta, milan tanak, a mnogo love nosi, od punog stadiona do reklama i te stvari...
-
LeTalek
#1900 Re: Europa league
Sta mislis u kakvom bi odnosu mogli biti ako su braca sa Spartakovim, a CSKA sa Grobarima?!Slo Burner wrote:U kakvom su odnosu Delije sa ovim iz CSKA. S obzirom da su pobratimi sa spartakom, moglo bi biti degeneka
Bice to bez gostujucih navijaca lagano...