A ne znam šta podrazumevaš pod menjanjem taktike.radostan dan wrote:
pa eto, za pocetak, ocekivanja su da se ne štrecam na svaki napad protivnika, kao da je košarka u pitanju. i recimo da mjenja taktiku tokom utakmice....da izmjene vrsi ranije. a prije svega da se mane 3-4-5 likova i zovne isto toliko novih, na celu sa savic-milinkovicem.
Muslin je i sinoć promenio taktiku u toku meča, prešao na istu varijantu kao protiv Velsa u Beogradu i opet poentirao sa Prijovićem.
Isuviše često smo mi u ovim kvalifikacijama u toku utakmice okretali rezultat i davali ključne golove za naš luzerski mentalitet.
Ako nije do taktike, ne znam do čega je.
Niko ne menja reprezentaciju koja je ostvarila plasman na veliko takmičenje.recimo da nije...recimo da je rusija, kad su već tamo, temelj za neko novo buduće vrijeme..tako se to radi kod pametnih nacija. povede pomenutih 3-4-5 novozelandjana koji ce da budu nosioci igre i koji ce da se plasiraju na ep 2020, ili sp 2022 . e tad bi bio genije i vizionar.šao
ako ces se zadovoljavati plasmanom i drhtati protiv gruzije 70 minuta, ili biti taraba protiv s koca i konopca skupljene austrije, onda nista, sve ok...da tako rade i misle u oss, ili kss, ili vss, ne bi dalje od kokeza, toleta i ostalih iz fss.
Nije ni svrsishodno, a ni etički da režeš grupu igrača koja je izborila plasman i zoveš neke nove.
Za Novozelandjane ima vremena. Ja vidim da je gro njih još uvek u U21 reprezentaciji i igraju dobro.
Tu je sporan samo Milinković-Savić. Gaćinović je već u reprezentaciji, Veljković i Rajković takodje. Možda bi za Gajića moglo da se nadje mesta na desnom beku. Antonov, Maksimović i Zdjelar bi morali da se izbore dobrim igrama u svojim klubovima jer na njihovim pozicijama je velika gužva.