sinuhe wrote:ovo kontamCherry-Cherry wrote:Ne kontam kad se tangice vide ispod farmerki, ne kontam crni grudnjak ispod bijele providne majice.
Je li ti se sviđa?
sinuhe wrote:ovo kontamCherry-Cherry wrote:Ne kontam kad se tangice vide ispod farmerki, ne kontam crni grudnjak ispod bijele providne majice.
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam kad se tangice vide ispod farmerki, ne kontam crni grudnjak ispod bijele providne majice.
S bijelim sve ide ,a posebno crnoCherry-Cherry wrote:Ne kontam kad se tangice vide ispod farmerki, ne kontam crni grudnjak ispod bijele providne majice.
Queen_of_hearts wrote:S bijelim sve ide ,a posebno crnoCherry-Cherry wrote:Ne kontam kad se tangice vide ispod farmerki, ne kontam crni grudnjak ispod bijele providne majice.

Hehehe, ma nije cemu, ali moze me imat kad god hoceCherry-Cherry wrote:Pfff i nije čemu![]()
Ne stoji joj onaj oblik naočala
![]()

U toj kombinaciji i ne bas. Ali u kombinaciji sa neki seksi džinsom, moglo bi valjatCherry-Cherry wrote:Evo vidi, kako je ovo bolje:
De ne budi cjepidlaka, baš je medena i sexy_BataZiv_0809 wrote:U toj kombinaciji i ne bas. Ali u kombinaciji sa neki seksi džinsom, moglo bi valjatCherry-Cherry wrote:Evo vidi, kako je ovo bolje:
PostenoCherry-Cherry wrote:Dok sam imala psa bilo mi je najgore kad mi dođe neko ko ne voli cuke i onda hoće da ga zatvorim u drugu sobu.To nikad nisam htjela. Zato sam ja uvijek govorila, ko ne voli cuke nek mi i ne dolazi
Neće se moj cuko u svojoj kući prilagođavati nekome. U goste ga naravno nisam vodila.
_BataZiv_0809 wrote:Hehehe, ma nije cemu, ali moze me imat kad god hoceCherry-Cherry wrote:Pfff i nije čemu![]()
Ne stoji joj onaj oblik naočala
![]()
Oba mi oca!
![]()
P.S. Tehnicki gledano, nisam dobar primjer nasao, jer si ti rekla providna majica

Ako si muško, ili žensko s manjim grudima onda je razumljivo da ne kontašsha_ba wrote:ne kontam sto iko nosi grudnjak![]()
![]()
Sah-mat!Queen_of_hearts wrote:(ja vako stalno)
FreakyStyley wrote:Haj kad ste kod debelih, da kazem da ne kontam masovno odobravanje ovog pokreta, hajmo rec, velicanja i prihvatanja debljine.
Kao: "Debela sam, ali prihvatam sebe kakva jesam, ne zanima me sta drugi misle. Dosta mi je mrsavica."
I onda svi kolektivno svrse: "Kako je samo hrabra, ne dozvoljava da joj drustvo diktira kako treba izgledati."
![]()
![]()
Pa jaran'ce sto se prihvatas takva? Nemoj.
Mislim na stranu sve moguce bolesti, od dijabetesa do srcanih oboljena, ali zar nije tragedija da neko mlad digne ruke od sebe i tako se samounisti, a zasebna je tragedija skrnaviti zensko tijelo. Sta je tu za pohvalu?
Jebi ga, prihvatam i ja sebe kao pusaca. Samo, ne vidim da me neko zbog toga podrzava i smatra hrabrim.
Jesi gostoljubivaKatarinaKosaca wrote:Da,kako netko napisa, ne kontam kako ljudi sebi daju za pravo određivati šta će ko raditi u svojoj kući. I meni se desilo da mi kažu "Doći ću ti, ali zatvori životinje u neku sobu".. Ne, životinje su u svojoj kući, i kome se to ne sviđa neka ne dolazi, ili ćemo se vidjeti vani, ali da mi kaže šta ću raditi u svojoj kući![]()
![]()
![]()
A ovo je baš "popularna stvar" koja se često dešava..
Ne, niti jedan ukućanin se neće pomicati radi nekog ili nečijih seoskih običaja zaključvanja hajvana, zatjerivanje itd. Kome se ne sviđa i ko to ne poštuje, zaista mi ne treba u kući..Edin H. wrote:Jesi gostoljubivaKatarinaKosaca wrote:Da,kako netko napisa, ne kontam kako ljudi sebi daju za pravo određivati šta će ko raditi u svojoj kući. I meni se desilo da mi kažu "Doći ću ti, ali zatvori životinje u neku sobu".. Ne, životinje su u svojoj kući, i kome se to ne sviđa neka ne dolazi, ili ćemo se vidjeti vani, ali da mi kaže šta ću raditi u svojoj kući![]()
![]()
![]()
A ovo je baš "popularna stvar" koja se često dešava..
Niemand wrote:Ne kontam ljude koji, ako imaju psa, ocekuju da se ja prilagodjavam istom. Necu ga napasti, ne ujedamal nosi ga bolan od mene, pritegni lanac, radi sta hos, al de malo. Al jok, ono izadje sa cukom setati i ja treba da stojim i smijeskam se dok cuki ne dosadi da mi lize obucu, dok me vlasnik uljudno opominje-nece ti nista, on se samo igra
![]()
Znam, laju na lose osobe, al mogli bi vala poceti lajati i na mrgude. Nisam cuko zainteresovana, igraj se s drugim cukom i razguli
zensko sam, sa vecim grudimaannoy wrote:Ako si muško, ili žensko s manjim grudima onda je razumljivo da ne kontašsha_ba wrote:ne kontam sto iko nosi grudnjak![]()
![]()