Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

Novak20

#1876 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Novak20 »

Nurudin wrote:SBB načelno je ok, kao neki desni centar, altrenativa sda u tom desnom spektru itd.
Međutim njihov problem je šef i osnivač stranke, za kojeg se vidi sa Mjeseca da je beskrupulozna egocentrična njuška, nečiste savjesti.
Njegovo prirodno stanište je zatvor, a ne da vlada.
Ni vrag nije tako crn kako ga prikazuju. Uostalom, šta me briga za jednu njušku kad nisu ništa bolje ove koje gledam na vlasti 20 godina.

Samo promjene pa makar i u jednom mandatu mogu nama donijeti nekakvo poboljšanje u životu. Poslije neka ga SDA dere koliko hoće. A hoće.
nadInsan

#1877 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nadInsan »

Novak20 wrote:
Nurudin wrote:SBB načelno je ok, kao neki desni centar, altrenativa sda u tom desnom spektru itd.
Međutim njihov problem je šef i osnivač stranke, za kojeg se vidi sa Mjeseca da je beskrupulozna egocentrična njuška, nečiste savjesti.
Ni vrag nije tako crn kako ga prikazuju. Uostalom, šta me briga za jednu njušku kad nisu ništa bolje ove koje gledam na vlasti 20 godina.

Samo promjene pa makar i u jednom mandatu mogu nama donijeti nekakvo poboljšanje u životu. Poslije neka ga SDA dere koliko hoće. A hoće.
Ja bih glasao za Fahru da ne podržava Čovićev treći entitet, televiziju, izborni zakon. Tu je pao na ispitu. Po meni je HDZ opasniji i od Fahre i od SDA. Najbolje bi bilo da se riješimo HDZ-a nekako jer se radi o velikim izdajicama koji surađuju sa četnicima, a kradu najviše jer kontrolišu svim finansijama u zemlji.
skupljac_zeljeza

#1878 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

nadInsan wrote:
Ja bih glasao za Fahru da ne podržava Čovićev treći entitet, televiziju, izborni zakon. Tu je pao na ispitu. Po meni je HDZ opasniji i od Fahre i od SDA. Najbolje bi bilo da se riješimo HDZ-a nekako jer se radi o velikim izdajicama koji surađuju sa četnicima, a kradu najviše jer kontrolišu svim finansijama u zemlji.
Da li je neko našao reakciju Čovića na presudu Ratku? Čuo sam Kolindu kako se buni za Škabrnju, a njemu haman svejedno za tolike Hrvate u BiH.
jazzer

#1879 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jazzer »

On bi najsretniji bio da u presudi nikako nisu spominjani Hrvati.
Skijaš

#1880 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Novak20 wrote:
kiligonzales wrote:
Prvi ce SBB opet s njima, ako SDA prodje podjednako dobro na izborima ko prosli put. :D
Poslje vrece za mog Bakira i ove koalicije, nebi me cudilo da oni svu tu igrariju ponove.
U principu, koalicija SBB/SDP/DF uz satelite je jedina koja može demontirati SDA. Vrijeme je da barem jedna stranka ispadne iz tronošca SDA/HDZ/SNSD. Pa šta god da bude, ne može biti gore nego što je danas.
Ne može Radončić braniti interese države, lik je velikosrpski operativac, došao je u BiH pred rat, dvadeset i kusur godina aktivno hrani međuetničke antagonizme, optužuje Sarajevo za početak rata, nastupa kao Čovićev i Dodikov vazal a tebi on kao rješenje? SDA (HDZ i ostale manijake) treba mijenjati kako bi se jačalo državu, ne kako bi umjesto njih državom vladao kompleksaš kojem BiH ne znači ništa.
Maraschino

#1881 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Skijaš wrote:
Novak20 wrote: U principu, koalicija SBB/SDP/DF uz satelite je jedina koja može demontirati SDA. Vrijeme je da barem jedna stranka ispadne iz tronošca SDA/HDZ/SNSD. Pa šta god da bude, ne može biti gore nego što je danas.
Ne može Radončić braniti interese države, lik je velikosrpski operativac, došao je u BiH pred rat, dvadeset i kusur godina aktivno hrani međuetničke antagonizme, optužuje Sarajevo za početak rata, nastupa kao Čovićev i Dodikov vazal a tebi on kao rješenje? SDA (HDZ i ostale manijake) treba mijenjati kako bi se jačalo državu, ne kako bi umjesto njih državom vladao kompleksaš kojem BiH ne znači ništa.
:thumbup:

Znas ono kada covjek izlazi iz zatvora i na kapiji ugleda nekoga koga ne zeli pa se automatski vrati nazad u zatvor.
E tako ja dozivljavam ovog srbijanskog djavola.
video

#1882 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by video »

i onda scepo, hladno dobije 156.469 glasova na posljednjim izborima za predsjednistvo BiH :shock:
Tad vidis koliko su Bosnjaci u qrcu :( , koliko su izavjesteni, sludjeni svim i svacim oko sebe!
Dati toliko glasova KOS-ovcu, srBskom igracu je za ne povjerovati!!!
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#1883 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Nurudin »

Novak20 wrote:

Čuj "promjene" ...zar nije Fahraon u politici od rata ?
Ja bih prije prihvatio sdp kao promjenu nego njega .
Novak20

#1884 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Novak20 »

Jah... SDP gadljiv pa nije htio sa Šćepom 2010., a SDA manje gadljiva pa hoće bez obzira što je KOS-ovac i pljuvač SDA i Bakira.

Ma hajte, molim vas.
nadInsan

#1885 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nadInsan »

Novak20 wrote:Jah... SDP gadljiv pa nije htio sa Šćepom 2010., a SDA manje gadljiva pa hoće bez obzira što je KOS-ovac i pljuvač SDA i Bakira.

Ma hajte, molim vas.
Prvo srušiti HDZ, pa lako ćemo onda lako sve. Došlo vrijeme kada SDS vodi državotvorniju politiku od HDZ-a. La havle vela kuvete ila bila.
Novak20

#1886 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Novak20 »

nadInsan wrote:
Novak20 wrote:Jah... SDP gadljiv pa nije htio sa Šćepom 2010., a SDA manje gadljiva pa hoće bez obzira što je KOS-ovac i pljuvač SDA i Bakira.

Ma hajte, molim vas.
Prvo srušiti HDZ, pa lako ćemo onda lako sve. Došlo vrijeme kada SDS vodi državotvorniju politiku od HDZ-a. La havle vela kuvete ila bila.
Tako je. Samo kako to uraditi ?
kakavdanakneiskustvu

#1887 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

skupljac_zeljeza wrote:
nadInsan wrote:
Da li je neko našao reakciju Čovića na presudu Ratku? Čuo sam Kolindu kako se buni za Škabrnju, a njemu haman svejedno za tolike Hrvate u BiH.

ja nisam,a eto,hrvat sam,ako je to bitno
kakavdanakneiskustvu

#1888 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

Skijaš wrote:
Novak20 wrote:
kiligonzales wrote:
Prvi ce SBB opet s njima, ako SDA prodje podjednako dobro na izborima ko prosli put. :D
Poslje vrece za mog Bakira i ove koalicije, nebi me cudilo da oni svu tu igrariju ponove.
U principu, koalicija SBB/SDP/DF uz satelite je jedina koja može demontirati SDA. Vrijeme je da barem jedna stranka ispadne iz tronošca SDA/HDZ/SNSD. Pa šta god da bude, ne može biti gore nego što je danas.
:thumbup:
Better Man

#1889 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Better Man »

skupljac_zeljeza wrote:
nadInsan wrote:
Najgore zlo po državu je SDA. I ja sam zato da se prvo trajno rješimo SDA, pa onda ostalih.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#1890 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by malakh »

Novak20 wrote:
kiligonzales wrote:
tronošca :lol: :lol:

prije je taj tronožac bio sda, hdz i sds i znači li to da su se srbi prvi riješili ratne politike? :lol:

veoma opasna priča i to je upravo priča koja najviše odgovara sda. a u zadnje vrijeme se previše forsira. ako je radončić neko ko će zamijeniti sda, onda neka hvala, radije biram sda. sreća pa ne moram birati samo između njih, ali se postepeno nameće ta priča u kojoj će sda izaći kao apsolutni pobjednik.
It_is_a_Leclerc

#1891 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Nije Radončić toliko dobar koliko je SDA grozna.
Ako neko misli da je SDA po državu opasna išta manje od Radončića onda fakat ne živimo u istoj državi u zadnje 22 godine.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#1892 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by malakh »

nadInsan wrote:
riješiš se hdza i dobiješ hrvatski snsd, riješiš se čovića i dobiješ hrvatskog dodika. jednostavno u državi kakva je bosna i hercegovina se ne može opstati sa nacionalnim strankama i sa pojedincima koji opstaju na priči o tzv zaštiti jednog naroda.
malakh

#1893 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by malakh »

It_is_a_Leclerc wrote:Nije Radončić toliko dobar koliko je SDA grozna.
Ako neko misli da je SDA po državu opasna išta manje od Radončića onda fakat ne živimo u istoj državi u zadnje 22 godine.
sda je odbranila bosnu i hercegovinu, da nije bilo sda ne bi bilo ni bosne :lol: :lol:

šalu na stranu. realno reci mi šta ti vjeruješ radončiću i šta mi uopće znamo o njemu. u bosni i hercegovini egzistira haman 30 godina, do prije 6-7 godina smo znali samo da je vlasnik avaza, onda uđe u politiku i do dan danas niko pojma nema koju je školu završio i koji fakultet, a kamoli nešto drugo.

ponavljam, sreća pa ima još alternativa, pa nismo primorani birati između sda i sbba.
It_is_a_Leclerc

#1894 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

malakh wrote:
sda je odbranila bosnu i hercegovinu, da nije bilo sda ne bi bilo ni bosne :lol: :lol:

šalu na stranu. realno reci mi šta ti vjeruješ radončiću i šta mi uopće znamo o njemu. u bosni i hercegovini egzistira haman 30 godina, do prije 6-7 godina smo znali samo da je vlasnik avaza, onda uđe u politiku i do dan danas niko pojma nema koju je školu završio i koji fakultet, a kamoli nešto drugo.

ponavljam, sreća pa ima još alternativa, pa nismo primorani birati između sda i sbba.
Ako ćete iskreno, ja mislim da bi ovi izbori, barem što se Bošnjaka tiče, mogli biti upravo to - SDA vs. SBB.
Što smo pali tako nisko, duga je priča.

Ako smo mogli imati UDBA-ša za reis-l-ulemu, što ne bi mogli imati kao člana predsjedništva.
jao_situacije

#1895 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

It_is_a_Leclerc wrote:
malakh wrote:

Ako ćete iskreno, ja mislim da bi ovi izbori, barem što se Bošnjaka tiče, mogli biti upravo to - SDA vs. SBB.

Ako smo mogli imati UDBA-ša za reis-l-ulemu, što ne bi mogli imati kao člana predsjedništva.
zato što potpis reisa ne može dovesti do nesagledivih posljedica za državu
a potpis člana predsjedništva može
It_is_a_Leclerc

#1896 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Potpis kao potpis na ugovor kojim se daje međunarodni legitimitet RS-a? To je SDA već uradila.
SDA živi na strahu od "nesagledivih posljedica" ako oni odu s vlasti. Prestanite s tim.
malakh

#1897 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by malakh »

It_is_a_Leclerc wrote:

ako smo spali na to da biramo između egocentričnog babinog sina, koji ni po sda parametrima nije babi ni do malog prsta, i čovjeka o čijoj prošlosti ne znamo apsolutno ništa, onda neka nam je bog na pomoći.

ipak se ne slažem sa tobom i mišljenja sam da imamo alternativu.

@jao situacije, ah da, reis. jednom ex reis reče kome ba mi da se prilagođavamo, pa nam sašiše paradžemate.
Skijaš

#1898 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Better Man wrote:Najgore zlo po državu je SDA. I ja sam zato da se prvo trajno rješimo SDA, pa onda ostalih.
Dakle, OK je glasati za SNSD, Radončića ili HDZ kako bi se oslabilo SDA ?
RasAlGhul

#1899 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by RasAlGhul »

Iako mi je SDA preko glave i volio bih da pocrknu svi iz stranke i oni koje su uhljebili, ali brate ovaj Fahro je gori deset puta. Kako može neko vjerovati čovjeku kojem je SDA sve dala i omogućila da bude jedan od najbogatijih Crnogoraca u Sarajevu pa ih isti taj Crnogorac sada pljuje kada se obogatio.

Hej čovjek da izjavu da treba ustašama omogućiti izborni zakon po kojem će samo HDZ pobjeđivati, pa grob te jebo, najbolji mu prijatelj ustaša Čović, u novini nikad mu ništa nema protiv Dodika i genocidne tvorevine, o napadima na naš narod po genocidnoj, ama baš ništa, nego gad klošarski na tapeti samo blati bošnjačke političare. Novina mu 2015 za ličnost godine izabere Vučića Pičkoustog, četnika koji je pucao po Sarajevu i znamo šta sve govorio u Skupštini Srbije.

U Rogatici napadaju bošnjačku porodicu, ubijaju mu stoku od koje živi, pale auta, njemu naslovnica taj dan "Snijeg okovao regiju", ni slova o tome. Neka nam je dragi Bog na pomoći naredne izbore, glasati sigurno neću ni za Zvizdića ni za četnika Radnočića, možda za onog Bećirevića!
Post Reply