Moje samopouzdanje je toliko jako da se pored mene i muškarci osjećaju kao žene.palestinka wrote:Samopouzdanje je kad neko zna koliko vrijedi bez obzira na to koliko ima. Ne potcjenjuje se niti precjenjuje. Odbija laskanje, a izaziva poštovanje. Ne ganja teorije zavjere, nije sklon samosažaljenju. Sve što radi, radi kako treba, ne daje olako svoju riječ jer stojí iza onog što je obećao. Muško samopouzdanje je neobjašnjivo, ali pored takvog muškarca se osjećaš kao žena;-)
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#1876 Re: Što privlači nas, dame?
-
Gabrielo
#1877 Re: Što privlači nas, dame?
Cuj nemas kriterije koji se ticu fizickog izgleda.Leia_Organa wrote:Većina momaka fura undercut friz, pa i nisam nešto pretjerano oduševljena.Gabrielo wrote:Undercut frizura ne dolazi u obzir?![]()
Ne trazis puno sto se tice psihickih osobina, ne znam za fizicke.Nemam baš neke kriterije kada je u pitanju fizički izgled muškarca; volim da je muškarac uredan, da lijepo miriše i da ima gustu bradu. Muška brada mi je fetiš.
![]()
Brade nose neuredni muskarci.
- cLo
#1878 Re: Što privlači nas, dame?
Imaš li ti trepavice?Gabrielo wrote:
Cuj nemas kriterije koji se ticu fizickog izgleda.![]()
-
palestinka
#1879 Re: Što privlači nas, dame?
KPNCTNJAH wrote:Kako si to fino napisala, sad i ja zelim takvog muskarca![]()
-
Gabrielo
#1880 Re: Što privlači nas, dame?
Imam trepavice, obrve i kosu na glavi. Na ostalim mjestima dlakama nije mjesto.cLo wrote:Imaš li ti trepavice?Gabrielo wrote:
- cLo
#1881 Re: Što privlači nas, dame?
Čudi me da i to nisi pokidao, i ruke depiliraš?Gabrielo wrote:Imam trepavice, obrve i kosu na glavi. Na ostalim mjestima dlakama nije mjesto.cLo wrote:Imaš li ti trepavice?Gabrielo wrote:
Vidiš jes' bog zaeb napravio i pos'o.
Pa nisi crv, neg' čovjek.
-
Gabrielo
#1882 Re: Što privlači nas, dame?
Dobro imam i na rukama.
Zajebao je zene najvise. Stalno morate noge depilirati. A neke imaju i ruke dlakave. Ruzno za vidjet.
Zajebao je zene najvise. Stalno morate noge depilirati. A neke imaju i ruke dlakave. Ruzno za vidjet.
-
palestinka
#1883 Re: Što privlači nas, dame?
Hmm dobra...ali ne ide samopouzdanje bez dostojanstva.Bloody wrote:palestinka wrote:Samopouzdanje je kad neko zna koliko vrijedi bez obzira na to koliko ima. Ne potcjenjuje se niti precjenjuje. Odbija laskanje, a izaziva poštovanje. Ne ganja teorije zavjere, nije sklon samosažaljenju. Sve što radi, radi kako treba, ne daje olako svoju riječ jer stojí iza onog što je obećao. Muško samopouzdanje je neobjašnjivo, ali pored takvog muškarca se osjećaš kao žena;-)
Ovo je dostojanstvo.
- KPNCTNJAH
#1884 Re: Što privlači nas, dame?
Ne kontam one bradate kako izdrze... mene lice svrbi kad se tri dana ne obrijem, jos mi je brada takva da se komotno peskirom mogu brijati
Kako jedu
zarastes k'o Chubaka i onda navalis na hamburger, doner, janjetinu
da ne pricam o 40+ stepeni napolju... 
Ovo je mozda bilo vise za onu temu s popularnim stvarima, al' ovdje ste vec poceli o tome
Kako jedu
Ovo je mozda bilo vise za onu temu s popularnim stvarima, al' ovdje ste vec poceli o tome
- cLo
#1885 Re: Što privlači nas, dame?
Ružno je vidjeti dlakavo žensko, isto kao i muško da se cakli.Gabrielo wrote:Dobro imam i na rukama.
Vidjet ćeš kad ti to za par godina bukne, bićeš k'o vukodlak, Perućica.
-
Gabrielo
#1886 Re: Što privlači nas, dame?
Nose zato sto je u trendu to sada. Ko i one smijesne frizure. Cure se loze na njih.KPNCTNJAH wrote:Ne kontam one bradate kako izdrze... mene lice svrbi kad se tri dana ne obrijem, jos mi je brada takva da se komotno peskirom mogu brijati![]()
Kako jeduzarastes k'o Chubaka i onda navalis na hamburger, doner, janjetinu
-
Gabrielo
#1887 Re: Što privlači nas, dame?
Nije tacno. Pogledaj sve muske modele kako su iscerupani. Sjaje se.cLo wrote:Ružno je vidjeti dlakavo žensko, isto kao i muško da se cakli.Gabrielo wrote:Dobro imam i na rukama.
Zajebao je zene najvise. Stalno morate noge depilirati. A neke imaju i ruke dlakave. Ruzno za vidjet.![]()
Vidjet ćeš kad ti to za par godina bukne, bićeš k'o vukodlak, Perućica.
Nece buknuti kad skidam.
-
palestinka
#1888 Re: Što privlači nas, dame?
KPNCTNJAH wrote:Ne kontam one bradate kako izdrze... mene lice svrbi kad se tri dana ne obrijem, jos mi je brada takva da se komotno peskirom mogu brijati![]()
- KPNCTNJAH
#1889 Re: Što privlači nas, dame?
Masinica zakonGabrielo wrote: Nose zato sto je u trendu to sada. Ko i one smijesne frizure. Cure se loze na njih.
- Ramzess Veliki
#1890 Re: Što privlači nas, dame?
... i na gay izgled. Ono neke kombinacije roze, karirane hlače, sandalice ... ja se nikako ne mogu modno osvijestiti ...Gabrielo wrote:Nose zato sto je u trendu to sada. Ko i one smijesne frizure. Cure se loze na njih.KPNCTNJAH wrote:Ne kontam one bradate kako izdrze... mene lice svrbi kad se tri dana ne obrijem, jos mi je brada takva da se komotno peskirom mogu brijati![]()
-
Gabrielo
#1891 Re: Što privlači nas, dame?
Moj covjek.KPNCTNJAH wrote:Masinica zakonGabrielo wrote: Nose zato sto je u trendu to sada. Ko i one smijesne frizure. Cure se loze na njih.drzis je stalno na onoj duzini tri dana
Ramzesse tacno tako. Danas se curama svidjaju mali pederi.
- KPNCTNJAH
#1892 Re: Što privlači nas, dame?
Ja sam se salio kad napisah da hocu muskarcaGabrielo wrote:
Moj covjek.![]()
- ultima_palabra
#1893 Re: Što privlači nas, dame?
Kad pređeš mjesec dana ne svrbi višeKPNCTNJAH wrote:Ne kontam one bradate kako izdrze... mene lice svrbi kad se tri dana ne obrijem, jos mi je brada takva da se komotno peskirom mogu brijati![]()
-
Gabrielo
#1894 Re: Što privlači nas, dame?
KPNCTNJAH wrote:Ja sam se salio kad napisah da hocu muskarcaGabrielo wrote:
Moj covjek.![]()
ne bih depiliranog svakako
- BackInBlack
#1895 Re: Što privlači nas, dame?
Samo jos jedan detalj prije kljucanja topic-a .... I PODEBEO NOVCANIKsherbett wrote:Tocno!alchak.ba wrote:Jedino sto je svakoj privlacno jeste uspjesan i muskarac sa samopouzdanjem.
Ostalo se razlikuje od zene do zene, jer sve su zene razlicite.
Sad mozete zakljcati ovaj topic.
close pls
-
palestinka
#1896 Re: Što privlači nas, dame?
Ne ne, mali pederi se sviđaju samo velikim pederima:-)Gabrielo wrote:Moj covjek.KPNCTNJAH wrote:Masinica zakonGabrielo wrote: Nose zato sto je u trendu to sada. Ko i one smijesne frizure. Cure se loze na njih.drzis je stalno na onoj duzini tri dana
![]()
Ramzesse tacno tako. Danas se curama svidjaju mali pederi.
- JThomas
#1897 Re: Što privlači nas, dame?
ali nije privlačan onaj sa samopouzdanjem "bez pokrića", već je gore napisano. a pokriće = pare i društveni položaj.
- KPNCTNJAH
#1898 Re: Što privlači nas, dame?
Pa to je ono uspjesan... ruzno zvuci kad napisu da zele nekog s kesom, pa onda kazu kako je ipak bitno samo to da je uspjesan... ali ne uspjesan konobar, smetljar itd... nego jbg, kosuljica, sako, ofis...BackInBlack wrote: Samo jos jedan detalj prije kljucanja topic-a .... I PODEBEO NOVCANIK
close pls
Da me ne trpaju medju kompleksase odmah, nemam nista protiv toga, treba drzati visoko letvicu, naravno ako i vi imate ponuditi nesto slicno, ali iskrenost se cijeni, bez suplje
-
Gabrielo
#1899 Re: Što privlači nas, dame?
Pare i drustveni polozaj prikrivaju sve druge nedostatke.JThomas wrote:ali nije privlačan onaj sa samopouzdanjem "bez pokrića", već je gore napisano. a pokriće = pare i društveni položaj.
-
Gabrielo
#1900 Re: Što privlači nas, dame?
Imas na youtube milion videa koji pokazuju da je zenama novac najbitniji.KPNCTNJAH wrote:Pa to je ono uspjesan... ruzno zvuci kad napisu da zele nekog s kesom, pa onda kazu kako je ipak bitno samo to da je uspjesan... ali ne uspjesan konobar, smetljar itd... nego jbg, kosuljica, sako, ofis...BackInBlack wrote: Samo jos jedan detalj prije kljucanja topic-a .... I PODEBEO NOVCANIK
close pls
Da me ne trpaju medju kompleksase odmah, nemam nista protiv toga, treba drzati visoko letvicu, naravno ako i vi imate ponuditi nesto slicno, ali iskrenost se cijeni, bez suplje
Nisam mislio da je to tema ovdje.