Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dino Djurbuzovic

#1876 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Dino Djurbuzovic »

JoseMujica wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...

nije problem Dino učlani se u nas u БОСС i provućemo te ko Srbina...taman da zadovoljimo strukture
Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te bilo
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1877 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Dino Djurbuzovic wrote:
JoseMujica wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...

nije problem Dino učlani se u nas u БОСС i provućemo te ko Srbina...taman da zadovoljimo strukture
Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te bilo
sve prema rezultatima moj Dino a ne prema bratu i amidži ;-)
House

#1878 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by House »

Vaha u utorak na pregovorima u Sarajevu

Hajmooooooooo :bih: :D
shake69

#1879 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by shake69 »

House wrote:
Vaha u utorak na pregovorima u Sarajevu

Hajmooooooooo :bih: :D
Ne lozite se puno, eno ga lezerno veli 'na relaciji sam more-Mostar a naredne sedmice sam u sarajevu'. Kao da hoce poruciti, ne nadajte se puno! Mislim da bi Savez prije mogao ispuniti Vahine finansijske uvjete nego da 'ispostuje hijerarhiju', kako nam je debeljko Bakovic porucio sinoc!
todd_smith

#1880 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Prosinecki je najblizi.
Kat

#1881 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Kat »

direktni wrote:
hrasno38 wrote:
Tahta wrote:jao VAHA kad se samo sjetim finale Kup Maršala ŽElj0 -Veljež 2:3
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
Bio na toj utakmici u Beogradu i stvarno je Velez tada izgledao mocno
Nije nas uništio Vaha. Uništio nas je Slavko Njeguš sa svojim "moja", a nakon tekme Čipe "uništio" Njeguša. Velež je tada odigrao dobru utakmicu, ali Željo nije bio lošiji.

U malom finalu (juniori). Sutjeska iz Nikšića je uzela Sarajevo. Na Marakani je bilo nešto više navijača Veleža (dosta iz SAP Vojvodina - "osma ofanziva".

Vaha je dobro rješenje za selektora, iako čisto sumnjam da će pristati, jer će mu ovi iz Saveza vjerovatno tražiti odlazak na EP, a ove kvalifikacije više ne zavise od nas. To dobro zna i Vahid.
Mala ispravka, nije Cipe nego Hajrudin Saracevic Rutko, mu se na.ebao mame...
stakasa

#1882 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by stakasa »

Dino Djurbuzovic wrote:
JoseMujica wrote:

:D
todd_smith

#1883 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Dino Djurbuzovic wrote:
JoseMujica wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ljevoruki

#1884 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ljevoruki »

Dino Djurbuzovic wrote:Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te bilo
Ne grijesite duse g. Dino. Nije Jose dao pogrdan nadimak Borcetu, jer ga nije ni zasluzio, nego njegovom sefu. Sve po zaslugama, ne po babi I amidzama. :D

JoseMujica wrote:nije problem Dino učlani se u nas u БОСС i provućemo te ko Srbina...taman da zadovoljimo strukture
Dobra :D
ado1230

#1885 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ado1230 »

Zelim ovako javno da porucim NSBiH da ozbiljno trebaju razmisliti o meni kao buducem selektoru. Obecajem da cu pozvat sve do sad bojkotovane igrace i idemo aBda na Euro! Yalla ko ima veze u savezu preporucite me!
Logovan

#1886 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Dino Djurbuzovic wrote:Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te bilo
:lol: :lol: :lol:
Herr Flick

#1887 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Novi selektor ce da bude Robert Prosinečki :)
Tahta

#1888 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tahta »

Murat Sabanovic wrote:ma vaha ce biti novi selektor ! sigurno 99,9 posto!
allahu ekber !!!!
BHF_Manijak

#1889 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Sto svi hvataju ekskluzivu... :mrgreen: :mrgreen:

Dosad sam jedno 5 ovakvih odgovora cuo, i sve su bili razliciti treneri! :mrgreen:
Tahta

#1890 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tahta »

hrasno38 wrote:
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
u jbt jesi star :D stariji od Hrasnog
ja tada bilo mali i kad sam vidio kako Vaha poslije drugog preskace reklame a komentator galami "za dva minuta dva pogodka" ja tad počeo navijati za Velež
i onaj treći je njegova al nebitno.Stvarno je tada velež bio prejak i želju su samo nepostojeći penali držali u životu .

Još samo da Vaha bude selektor i ništa više
todd_smith

#1891 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Tahta wrote:
hrasno38 wrote:
od 1.00 s
ja tada bilo mali i kad sam vidio kako Vaha poslije drugog preskace reklame a komentator galami "za dva minuta dva pogodka" ja tad počeo navijati za Velež
i onaj treći je njegova al nebitno.Stvarno je tada velež bio prejak i želju su samo nepostojeći penali držali u životu .

eh sada kad krene 100 stranica rasprave oko ovoga :lol:
nosara

#1892 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nosara »

Tahta wrote:
hrasno38 wrote:
od 1.00 s

slavko njegus prodao-predao utakmicu... Nikad vise nije stao na gol, otjeran s noge na nogu... Prvo poluvrijeme velez je izgledao komicno, Zeljeznicar je igrao sevu s Bakom i Vahom... Onda na scenu stupa do tad jedan od najboljih golmana u drzavi i bi sta bi... Golovi sve govore... Velika velezova sramota... A nije da nisu bili jaki...

Ambijent fantastican, navijanje mostaraca nevidjeno ikad na ovim prostorima... 30.000 ljudi kao jedan klanja Vahidu Halilhodzicu... Bilo je i nas poprilicno, ali Rodjenih je bilo vise... Lijepa vremena...
SkyLimit

#1893 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by SkyLimit »

Izgleda da su zvanično svoje kandidature Savezu poslali: Hadžibegić, Osim, Baždarević, Matthaus, Prosinečki i Šener Bajramović.

Halihodžić je imao tu privilegiju da ga je predsjednik Saveza lično nazvao, da se nije on nudio Savezu, već da je jedino njeg Savez sam kontaktirao. Ne znam samo kako to misle izvesti sve i da on pristane biti selektor, je li se ipak mora makar i reda radi zbog procedure prijaviti na konkurs? Ne vjerujem da bi on pristao da se prijavi na konkurs pa makar mu i rekli da će biti pobjednik :D S druge strane, ostali kandidati bi se naljutili ako bi na kraju nekog jednostavno izabrali van konkursa.
Point.

#1894 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Point. »

Zar se nisu prijavljivali isti ljudi i kad je Savez produzio sa ublehom? Tad se ubleha nije prijavila na konkurs, pa je dobio ugovor.
spree

#1895 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by spree »

sener prije rukfasa :bih:
__Phoenix__

#1896 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by __Phoenix__ »

Neka bude Dajdža, sa njim je ova reprezentacija i nastala :bih:
zecko_kupuz

#1897 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Šaner Bajramović - trener avlijaner :lol: , Mattheus a.k.a pijavica, itd itd... lista kandidata je fantazija živa, gotovo na nivou SDP-ove liste pretendenata na mjesto predsjednika stranke. :P
Ali koji god lik da dođe, neće radikalno mijenjati ekipu do kraja ovih kvala, možda samo popuniti rupe koje je ostavio Pape. Tako je i on sam neko vrijeme poslije Ćire radio.
svi u napad

#1898 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

Dead Man Walking wrote:Divim se svakom ko se sa hrasno38 upusti u diskusiju. Onaj osjecaj kad covjek ima takvu argumentaciju da pozelis da su tu lucky i cindrlakaca. :zoka:
Jebote kako sam ovo preskocio. Covjek sve rekao o Hrasnom u 2 recenice a ja naivan pokusao mu neke stvari kako on kazeargumentovanoobjasniti (ne samo ja). Hrasno nastavi sa svojom "argumentacijom"koliko hoces to je tvoje demokratsko pravo ali bih ti preporucio da pogledas u rijecniku ili preko googla sta znaci argument i argumentacija. Ja nemam vise snage i zelje da s tobom vrlim strucnjakom "argumentujem" i predajem se. Priznajem da su tvoji argumenti jaci i da si nenadmasan u valjanju gluposti.Zivio.
PS- Hvala ti Dead Man sto si mi otvorio oci ( ne samo meni) u vezi ovog argumentovanog tipa koji jos ne shvata da nas repka ima samo 2 boda i najlosiji start u istoriji njenih kvalifikacija (i ovo je za njega argumentovano smijesno),
tap3ah75

#1899 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by tap3ah75 »

E da hoće Vaha doći .... pa da i njemu ubrzo poćnemo sve po spisku :lol: :lol:
Edin H.

#1900 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Sergej top,
Vaha flop :oops:
Locked