Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te biloJoseMujica wrote:Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...
nije problem Dino učlani se u nas u БОСС i provućemo te ko Srbina...taman da zadovoljimo strukture
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dino Djurbuzovic
#1876 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1877 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
sve prema rezultatima moj Dino a ne prema bratu i amidžiDino Djurbuzovic wrote:Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te biloJoseMujica wrote:Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...
nije problem Dino učlani se u nas u БОСС i provućemo te ko Srbina...taman da zadovoljimo strukture
- House
#1878 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vaha u utorak na pregovorima u Sarajevu
Hajmooooooooo
- shake69
#1879 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ne lozite se puno, eno ga lezerno veli 'na relaciji sam more-Mostar a naredne sedmice sam u sarajevu'. Kao da hoce poruciti, ne nadajte se puno! Mislim da bi Savez prije mogao ispuniti Vahine finansijske uvjete nego da 'ispostuje hijerarhiju', kako nam je debeljko Bakovic porucio sinoc!House wrote:Vaha u utorak na pregovorima u Sarajevu
Hajmooooooooo![]()
-
todd_smith
#1880 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Prosinecki je najblizi.
-
Kat
#1881 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Mala ispravka, nije Cipe nego Hajrudin Saracevic Rutko, mu se na.ebao mame...direktni wrote:Nije nas uništio Vaha. Uništio nas je Slavko Njeguš sa svojim "moja", a nakon tekme Čipe "uništio" Njeguša. Velež je tada odigrao dobru utakmicu, ali Željo nije bio lošiji.hrasno38 wrote:Bio na toj utakmici u Beogradu i stvarno je Velez tada izgledao mocnoTahta wrote:jao VAHA kad se samo sjetim finale Kup Maršala ŽElj0 -Veljež 2:3
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
U malom finalu (juniori). Sutjeska iz Nikšića je uzela Sarajevo. Na Marakani je bilo nešto više navijača Veleža (dosta iz SAP Vojvodina - "osma ofanziva".
Vaha je dobro rješenje za selektora, iako čisto sumnjam da će pristati, jer će mu ovi iz Saveza vjerovatno tražiti odlazak na EP, a ove kvalifikacije više ne zavise od nas. To dobro zna i Vahid.
- stakasa
#1882 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Dino Djurbuzovic wrote:Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te biloJoseMujica wrote:Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...
-
todd_smith
#1883 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Dino Djurbuzovic wrote:Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te biloJoseMujica wrote:Dino Djurbuzovic wrote:Ako Amar bude izabran nadam se da nece zaboraviti sa kojim je pomocnikom imao najvise uspjeha ...
- ljevoruki
#1884 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ne grijesite duse g. Dino. Nije Jose dao pogrdan nadimak Borcetu, jer ga nije ni zasluzio, nego njegovom sefu. Sve po zaslugama, ne po babi I amidzama.Dino Djurbuzovic wrote:Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te bilo
DobraJoseMujica wrote:nije problem Dino učlani se u nas u БОСС i provućemo te ko Srbina...taman da zadovoljimo strukture
-
ado1230
#1885 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zelim ovako javno da porucim NSBiH da ozbiljno trebaju razmisliti o meni kao buducem selektoru. Obecajem da cu pozvat sve do sad bojkotovane igrace i idemo aBda na Euro! Yalla ko ima veze u savezu preporucite me!
- Logovan
#1886 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Dino Djurbuzovic wrote:Ma bjezi tamo, kada si kolegu Safeta nazivao Papke kako bi mene tek nazivao ?? Dino Slino mozda ? Sram te bilo
- Herr Flick
#1887 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Novi selektor ce da bude Robert Prosinečki 
- Tahta
#1888 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
allahu ekber !!!!Murat Sabanovic wrote:ma vaha ce biti novi selektor ! sigurno 99,9 posto!
- BHF_Manijak
#1889 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sto svi hvataju ekskluzivu...
Dosad sam jedno 5 ovakvih odgovora cuo, i sve su bili razliciti treneri!
Dosad sam jedno 5 ovakvih odgovora cuo, i sve su bili razliciti treneri!
- Tahta
#1890 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
u jbt jesi starhrasno38 wrote:Bio na toj utakmici u Beogradu i stvarno je Velez tada izgledao mocnoTahta wrote:jao VAHA kad se samo sjetim finale Kup Maršala ŽElj0 -Veljež 2:3
ZA DVA MINUTA DVA POGOTKA VAHIDA HALILHODŽIĆA; ZA DVA MINUTA DVA POGODKA VAHIDA HALILHODŽIĆA ...
od 1.00 s
ja tada bilo mali i kad sam vidio kako Vaha poslije drugog preskace reklame a komentator galami "za dva minuta dva pogodka" ja tad počeo navijati za Velež
i onaj treći je njegova al nebitno.Stvarno je tada velež bio prejak i želju su samo nepostojeći penali držali u životu .
Još samo da Vaha bude selektor i ništa više
-
todd_smith
#1891 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
eh sada kad krene 100 stranica rasprave oko ovogaTahta wrote:u jbt jesi starhrasno38 wrote:Bio na toj utakmici u Beogradu i stvarno je Velez tada izgledao mocnoTahta wrote:jao VAHA kad se samo sjetim finale Kup Maršala ŽElj0 -Veljež 2:3
od 1.00 s
stariji od Hrasnog
ja tada bilo mali i kad sam vidio kako Vaha poslije drugog preskace reklame a komentator galami "za dva minuta dva pogodka" ja tad počeo navijati za Velež
i onaj treći je njegova al nebitno.Stvarno je tada velež bio prejak i želju su samo nepostojeći penali držali u životu .
- nosara
#1892 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
slavko njegus prodao-predao utakmicu... Nikad vise nije stao na gol, otjeran s noge na nogu... Prvo poluvrijeme velez je izgledao komicno, Zeljeznicar je igrao sevu s Bakom i Vahom... Onda na scenu stupa do tad jedan od najboljih golmana u drzavi i bi sta bi... Golovi sve govore... Velika velezova sramota... A nije da nisu bili jaki...Tahta wrote:u jbt jesi starhrasno38 wrote:Bio na toj utakmici u Beogradu i stvarno je Velez tada izgledao mocnoTahta wrote:jao VAHA kad se samo sjetim finale Kup Maršala ŽElj0 -Veljež 2:3
od 1.00 s
stariji od Hrasnog
Ambijent fantastican, navijanje mostaraca nevidjeno ikad na ovim prostorima... 30.000 ljudi kao jedan klanja Vahidu Halilhodzicu... Bilo je i nas poprilicno, ali Rodjenih je bilo vise... Lijepa vremena...
- SkyLimit
#1893 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Izgleda da su zvanično svoje kandidature Savezu poslali: Hadžibegić, Osim, Baždarević, Matthaus, Prosinečki i Šener Bajramović.
Halihodžić je imao tu privilegiju da ga je predsjednik Saveza lično nazvao, da se nije on nudio Savezu, već da je jedino njeg Savez sam kontaktirao. Ne znam samo kako to misle izvesti sve i da on pristane biti selektor, je li se ipak mora makar i reda radi zbog procedure prijaviti na konkurs? Ne vjerujem da bi on pristao da se prijavi na konkurs pa makar mu i rekli da će biti pobjednik
S druge strane, ostali kandidati bi se naljutili ako bi na kraju nekog jednostavno izabrali van konkursa.
Halihodžić je imao tu privilegiju da ga je predsjednik Saveza lično nazvao, da se nije on nudio Savezu, već da je jedino njeg Savez sam kontaktirao. Ne znam samo kako to misle izvesti sve i da on pristane biti selektor, je li se ipak mora makar i reda radi zbog procedure prijaviti na konkurs? Ne vjerujem da bi on pristao da se prijavi na konkurs pa makar mu i rekli da će biti pobjednik
- Point.
#1894 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zar se nisu prijavljivali isti ljudi i kad je Savez produzio sa ublehom? Tad se ubleha nije prijavila na konkurs, pa je dobio ugovor.
- spree
#1895 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
sener prije rukfasa 
-
__Phoenix__
#1896 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Neka bude Dajdža, sa njim je ova reprezentacija i nastala 
- zecko_kupuz
#1897 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Šaner Bajramović - trener avlijaner
, Mattheus a.k.a pijavica, itd itd... lista kandidata je fantazija živa, gotovo na nivou SDP-ove liste pretendenata na mjesto predsjednika stranke.
Ali koji god lik da dođe, neće radikalno mijenjati ekipu do kraja ovih kvala, možda samo popuniti rupe koje je ostavio Pape. Tako je i on sam neko vrijeme poslije Ćire radio.
Ali koji god lik da dođe, neće radikalno mijenjati ekipu do kraja ovih kvala, možda samo popuniti rupe koje je ostavio Pape. Tako je i on sam neko vrijeme poslije Ćire radio.
-
svi u napad
#1898 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jebote kako sam ovo preskocio. Covjek sve rekao o Hrasnom u 2 recenice a ja naivan pokusao mu neke stvari kako on kazeargumentovanoobjasniti (ne samo ja). Hrasno nastavi sa svojom "argumentacijom"koliko hoces to je tvoje demokratsko pravo ali bih ti preporucio da pogledas u rijecniku ili preko googla sta znaci argument i argumentacija. Ja nemam vise snage i zelje da s tobom vrlim strucnjakom "argumentujem" i predajem se. Priznajem da su tvoji argumenti jaci i da si nenadmasan u valjanju gluposti.Zivio.Dead Man Walking wrote:Divim se svakom ko se sa hrasno38 upusti u diskusiju. Onaj osjecaj kad covjek ima takvu argumentaciju da pozelis da su tu lucky i cindrlakaca.
PS- Hvala ti Dead Man sto si mi otvorio oci ( ne samo meni) u vezi ovog argumentovanog tipa koji jos ne shvata da nas repka ima samo 2 boda i najlosiji start u istoriji njenih kvalifikacija (i ovo je za njega argumentovano smijesno),
-
tap3ah75
#1899 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
E da hoće Vaha doći .... pa da i njemu ubrzo poćnemo sve po spisku

- Edin H.
#1900 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sergej top,
Vaha flop
Vaha flop