BAKIRE ODLAZI
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
-
wolf07
#1877 Re: BAKIRE ODLAZI
Ima, otac mu rahmetli! O njemu evo po hiljaditi put prica o zlatnim kasikama. A svako ko je htio da se imalo informise zna da je to izmisljotina koju je rahmetli Aliji prilijepio Senad Avdic ako se ne varam. I onda k'o biber po pilavu podje prica o ratu, pa o privatizaciji poslije rata, pa o nekim izdajama, pa o likvidacijama vlastith ljudi pa ko zna sta sve ne.Man of steel wrote:Ne postoji čovjek u ovoj državi o kojem se maštovitije, sočnije i bezobraznije laže nego što je to Bakir Izetbegović.
Za svo to vrijeme nikad necete cuti iz istih usta koja pljuju po mrtvom Aliji da neko malo podjebava Lagumdziju zbog Zapadne Njemacke, zbog izjave da samo on moze zaustaviti Dodika, da je uzeo vlast na nekih pet politika kojih se vise ni on ne sjeca, da je pristao na svaki iole ozbiljan zahtjev tog istog Dodika kojeg samo on moze zaustaviti, niko ga od tih mudrosera ne pita zasto ne vrati narodu objekte koji su pripadali SK BiH narodu jer narodu i pripadaju, a pogotovo ga niko ne pita da li ubire kiriju i na objektima koje je SK BiH imala u Banja Luci. A gdje je tek drzava za covjeka u cijeloj prici?
Dakle, nastavite vi o zlatnim kasikama, samo vjerujte mi da vam je to bezveze. To mozete samo ovdje ili medju sobom. Kad god neko s tom pricom izadje sa svojim imenom i prezimenom neka se spremi i da odgovori na neugodna pitanja koja je onaj novinar postavio onom smradu Brkanu. Sta cete tada reci - pa dobro, ja sam to vise mislio u jednoj simbolickoj ravni! Dok god SDP misli skupljati poene na nacin da podsmjehu izvrgava rahmetli Aliju, SDA, islam, dzamiju i sl. ta i takva stranka ne moze racunati na moj i mnoge druge glasove. Glasove Srba u RS-u i velike vecine Hrvata ionako ne mogu imati nikad. Ne moze se zivjeti na bosnjackim glasovima a ispunjavati zelje ekstremnih Srba i Hrvata.
-
weredsf
#1878 Re: BAKIRE ODLAZI
To je argument???Better Man wrote:Vidi se da si uhljebljen od strane SDA.Man of steel wrote:Ne postoji čovjek u ovoj državi o kojem se maštovitije, sočnije i bezobraznije laže nego što je to Bakir Izetbegović.
-
doko-miki
#1879 Re: BAKIRE ODLAZI
Evo kako se Bakirovi simpatizeri jurisnici finansiraju.Nikada nije policija bilo šta učinila niti bilo koja inspekcija.
Oni transportuju drogu iz Crne Gora preko Ustikoline za Sarajevo i Evropu.
Droga se dovlači do Bijele vode.Tu se prepakuje i dalje tarnsportuje vozilima vode "Bijela voda",jer niko nikda nije zaustavio da konrtoliše ta vozila niti iko išta posumnja.
Tu je Bakir I.,redovno na iftarima i u gostima.

Droga se dovlači do Bijele vode.Tu se prepakuje i dalje tarnsportuje vozilima vode "Bijela voda",jer niko nikda nije zaustavio da konrtoliše ta vozila niti iko išta posumnja.

-
wolf07
#1880 Re: BAKIRE ODLAZI
@doko-miki
Ne bih ja povjerovao da ti to nisi sve lijepo potkrijepio slikama koje zorno pokazuju da je ono o cemu govoris istina, samo istina i nista osim istine!!!! Samo nam jos reci da li ti za svoje potrebe kupujes drogu od Bakira ili iz nekih drugih izvora posto vidim da koristis neku dobru stvar, pa da i mi malo probamo!

Ne bih ja povjerovao da ti to nisi sve lijepo potkrijepio slikama koje zorno pokazuju da je ono o cemu govoris istina, samo istina i nista osim istine!!!! Samo nam jos reci da li ti za svoje potrebe kupujes drogu od Bakira ili iz nekih drugih izvora posto vidim da koristis neku dobru stvar, pa da i mi malo probamo!
-
drogula
#1881 Re: BAKIRE ODLAZI
Heroin dolazi preko erdogana i harisa silajdžića iz turske, bakir to preuzima i dalje transportuje i skladišti u igri su još safa oručević mostarski kriminalac i šef mafije kojom komanduje iz beča preko ćemalovića i lokalne SDA ima tu talova i igrača iz svih stranaka ali kompletna SDA JE U POSLU S DROGOMdoko-miki wrote:Evo kako se Bakirovi simpatizeri jurisnici finansiraju.Nikada nije policija bilo šta učinila niti bilo koja inspekcija.
-
weredsf
#1882 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 wrote:@doko-miki
Ne bih ja povjerovao da ti to nisi sve lijepo potkrijepio slikama koje zorno pokazuju da je ono o cemu govoris istina, samo istina i nista osim istine!!!! Samo nam jos reci da li ti za svoje potrebe kupujes drogu od Bakira ili iz nekih drugih izvora posto vidim da koristis neku dobru stvar, pa da i mi malo probamo!![]()
Nije bolest sve sto boli
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1883 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakira mogu braniti samo mater rodjena (kad nije u Turskoj da skuplja pare za "kursume"
), zena i ova svita rektalnih alpinista koji bi za budzetsku platu sutra braniti Radovana da treba
Sto je najveci fazon nazaposljavala ih je SDA dovoljno da mogu svake izbore dobijati glat
Pa i sam je Bake rekao za 300 000 glasova daje 100 000 mjesta. Sta ba clan Predsjednistva da daje radna mjesta
Ja drzave i qrtza
Takvom ju je SDA napravila doduse 
Sto je najveci fazon nazaposljavala ih je SDA dovoljno da mogu svake izbore dobijati glat
-
wolf07
#1884 Re: BAKIRE ODLAZI
Nisi upotrijebio sve smajlije, ima ih jos dva-tri! Inace, ti smajliji su ti najjaci argumenti u cijelom postu, a i Bata Zivojinovic djeluje impresivno moram priznati. Samo mu fali prava znacka na celu, ona koju je cijelog zivota na srcu nosio._BataZiv_0809 wrote:Bakira mogu braniti samo mater rodjena (kad nije u Turskoj da skuplja pare za "kursume"), zena i ova svita rektalnih alpinista koji bi za budzetsku platu sutra braniti Radovana da treba
![]()
Sto je najveci fazon nazaposljavala ih je SDA dovoljno da mogu svake izbore dobijati glatPa i sam je Bake rekao za 300 000 glasova daje 100 000 mjesta. Sta ba clan Predsjednistva da daje radna mjesta
Ja drzave i qrtza
-
wolf07
#1885 Re: BAKIRE ODLAZI
@drogula
Ovdje ima sijaset podforuma na kojima mozes bez ikakvih problema pisati naucnu fantastiku i o naucnoj fantastici. Nemoj ovdje majke ti, ovdje se bavimo necim drugim. No, posto ti je ovo bio prvi post oprosteno ti je, ali nemoj vise!
Ovdje ima sijaset podforuma na kojima mozes bez ikakvih problema pisati naucnu fantastiku i o naucnoj fantastici. Nemoj ovdje majke ti, ovdje se bavimo necim drugim. No, posto ti je ovo bio prvi post oprosteno ti je, ali nemoj vise!
-
Nomo
#1886 Re: BAKIRE ODLAZI
kao i aludiranje na kokardu , u tvom postu .dakle tvoj argument je zasnovan na tome da neko ko voli batu zivotinju ne moze pravilno i objektivno da se izjasni o jednom notornom bakiru i .wolf07 wrote:Nisi upotrijebio sve smajlije, ima ih jos dva-tri! Inace, t_BataZiv_0809 wrote:Bakira mogu braniti samo mater rodjena (kad nije u Turskoj da skuplja pare za "kursume"), zena i ova svita rektalnih alpinista koji bi za budzetsku platu sutra braniti Radovana da treba
![]()
Sto je najveci fazon nazaposljavala ih je SDA dovoljno da mogu svake izbore dobijati glatPa i sam je Bake rekao za 300 000 glasova daje 100 000 mjesta. Sta ba clan Predsjednistva da daje radna mjesta
Ja drzave i qrtza
a i Bata Zivojinovic djeluje impresivno moram priznati. Samo mu fali prava znacka na celu, ona koju je cijelog zivota na srcu nosio.i smajliji su ti najjaci argumenti u cijelom postu,
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1887 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma ya skreni pricu na smajlije i glumca sa slike, da se ne bi pricalo o sustiniwolf07 wrote:Nisi upotrijebio sve smajlije, ima ih jos dva-tri! Inace, ti smajliji su ti najjaci argumenti u cijelom postu, a i Bata Zivojinovic djeluje impresivno moram priznati. Samo mu fali prava znacka na celu, ona koju je cijelog zivota na srcu nosio._BataZiv_0809 wrote:Bakira mogu braniti samo mater rodjena (kad nije u Turskoj da skuplja pare za "kursume"), zena i ova svita rektalnih alpinista koji bi za budzetsku platu sutra braniti Radovana da treba
![]()
Ja drzave i qrtza
- Dozer
#1888 Re: BAKIRE ODLAZI
Nego, @wolfy, vidimo da je u RS krenula nova sezona sapunice "Udri dzamije", pa daj nam reci kad pocinju i nove sezone "Nana Fata & Church Story", "Victims of IB" i "Mi, Bosnjaci..."?
Bakir je vec duboko zagazio u SF sagu "Uvoz radne snage", a kako ta serija nije bas previse gledana, vrijeme je da se ubace nove i svjeze epizode ovih gornjih
Bakir je vec duboko zagazio u SF sagu "Uvoz radne snage", a kako ta serija nije bas previse gledana, vrijeme je da se ubace nove i svjeze epizode ovih gornjih
-
starisalko
#1889 Re: BAKIRE ODLAZI
Dozer
Moglo je ovo i bez spominjanja Nane Fate
Moglo je ovo i bez spominjanja Nane Fate
- Dozer
#1890 Re: BAKIRE ODLAZI
Nije moglo. Nana Fata je, nazalost radi zene i njenih stvarnih problema, ipak samo jos jedan od etno-vjerskih alata koje SDA koristi vec godinama i pred svake izbore. Cilj je, naravno, dizanje etno-vjerskih tenzija putem "udaranja" na etnicko-vjersku solidarnost i osjecaje, a kako bi se i na bazi toga dobili glasovi. I, da budemo nacisto, nana Fata podjednako sluzi i jednima i drugima. Da nije tako, SDA bi odavno digla pravu hampu da se ta crkva izmjesti. Zasto nije?
Identicne stvari rade i ovi gore, i oni dole.
To je, valjda, danas jasno i djeci u vrticima...
Identicne stvari rade i ovi gore, i oni dole.
To je, valjda, danas jasno i djeci u vrticima...
- Hajvan
#1891 Re: BAKIRE ODLAZI
ali Bata!?
ali Živojinović?!
ali, Četnik!?
pardon, prema slici- nosilac partizanske spomenice iz 1945
a ovom prilikom se naserem Bakiru (žutobradom, a i onom punkeru iz mira) usta. da ne bi bilo zabune da sam i ja neciji bojovnik
ali Živojinović?!
ali, Četnik!?
pardon, prema slici- nosilac partizanske spomenice iz 1945
a ovom prilikom se naserem Bakiru (žutobradom, a i onom punkeru iz mira) usta. da ne bi bilo zabune da sam i ja neciji bojovnik
- Dozer
#1892 Re: BAKIRE ODLAZI
Ih...ne pika se...nisi nagur'o petom, da vise stane 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1893 Re: BAKIRE ODLAZI
Tacno tako Dozer. Na muci te jadne zene se pravi politicka prica a ona od te price nikakve koristi. Sjecam se dobro kada se ovdje spominjani gospodin Bake svadjao sa Harisom Silajdzicem u prosloj predizbornoj kampanji, da je spominjao da je Silajdzic kriv sto nemamo jednu policiju (rusenje Aprilskog paketa op.aut.), jer da je imamo ne bi nani Fati policajac skalpelom isjekao ruke.
Od toga mi je jedino jace kada je Zeljka Komsica (zlatnog ljiljana op.aut.) pitao-Jeste li ikad vidjeli neprijateljskog vojnika
Suti Bakire sjedio si kod oca u kabinetu
Evo ovaj kratki video koji sam postavio dovoljno pokazuje koja je to nula od politicara i drzavnika. Da se primjetiti koliko je nervozan, uplasen. Prepala se guzica za fotelju.
Od toga mi je jedino jace kada je Zeljka Komsica (zlatnog ljiljana op.aut.) pitao-Jeste li ikad vidjeli neprijateljskog vojnika
Suti Bakire sjedio si kod oca u kabinetu
Evo ovaj kratki video koji sam postavio dovoljno pokazuje koja je to nula od politicara i drzavnika. Da se primjetiti koliko je nervozan, uplasen. Prepala se guzica za fotelju.
-
starisalko
#1894 Re: BAKIRE ODLAZI
Dozer
Komsic je kao clan pretsjednistva u dva mandata,i kao clan SDP imao mogucnost da se aktvno ukljuci u rjesavanje problema u vezi Nane Fate i time izbije iz ruku taj etno-vjerski alat SDA.
Koristiti ime Nane Fate u predizborne svrhe od bilo koje politicke opcije je bezobrazluk
Komsic je kao clan pretsjednistva u dva mandata,i kao clan SDP imao mogucnost da se aktvno ukljuci u rjesavanje problema u vezi Nane Fate i time izbije iz ruku taj etno-vjerski alat SDA.
Koristiti ime Nane Fate u predizborne svrhe od bilo koje politicke opcije je bezobrazluk
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1895 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovo i jest najveci problem ove banana drzave. Sto se sve svodi na pozitivno djelovanje pojedinaca koji imaju moc. Sto nema institucija drzave koje bi trebale da rade svoj posao? Predsjednik drzave (simbolicki gledano, jer on bez ostale dvojice ne predstavlja nista) da se bavi rjesavanjem pitanja iz nadleznosti lokalne zajednice. To nema nigdje.starisalko wrote:Dozer
Problem nane Fate su trebali rijesiti opcinski organi za imovinsko-pravne i geodetske poslove. U slucaju nezadovoljstva njihovim rjesenjem, hajmo lijepo na upravni spor na osnovni sud. Ne valja presuda, hajmo se zalit Okruznom, pa vrhovnom, pa na kraju Ustavnom sudu BiH. Sve do Strazbura ako treba. Znaci maneken u Zarinom mantilu i Ray Ban naocalama, kao i Zeljko Komsic su mogli od svoje plate davati sredstva da se ova pravosudna sapunica dovede do kraja. Vjerujem da bi bilo njima bliskih advokata koji bi ovo radili i pro bono. I tu se slazem. Ali da predsjednik drzave intervenise i rjesava neke stvari vaninstitucionalno, to je odlika banana republika sto BiH zahvaljujuci SDA i ostaloj bagri zapravo i jeste.
-
wolf07
#1896 Re: BAKIRE ODLAZI
I sta kazete, nanu Fatu zloupotrebljava SDA i Bakir.
Da se pita politicare u drugim strankama mi bi smo saznali za nanu Fatu u trenutku kad bi neki sud u RS presudio da joj se srusi kuca koja je sagradjena na sred crkvenog imanja. Bila bi na PTPC i neka emisija o tome kako to da mudzahedini uzimaju sebi toliko slobode da prave sebi kuce na crkvenoj zemlji, i kako uspijevaju vrbovati i pojedince koji su jednom nogom u grobu kao nana Fata. Sve bi bilo garnirano strucnim komentarom Dzevada Galijasevica i to je to!
Da se pita politicare u drugim strankama mi bi smo saznali za nanu Fatu u trenutku kad bi neki sud u RS presudio da joj se srusi kuca koja je sagradjena na sred crkvenog imanja. Bila bi na PTPC i neka emisija o tome kako to da mudzahedini uzimaju sebi toliko slobode da prave sebi kuce na crkvenoj zemlji, i kako uspijevaju vrbovati i pojedince koji su jednom nogom u grobu kao nana Fata. Sve bi bilo garnirano strucnim komentarom Dzevada Galijasevica i to je to!
-
faer
#1897 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo sa jakom SDA, možemo ubrzati promjene u BiH"
-
leo karan
#1898 Re: BAKIRE ODLAZI
Plasitican primjer koliko je SDA kontaminirala sistem je cinjenica da ni direktor osnovne skole više ne možeš biti ako nisi član stranke.
Korupcija i trulez im je u esenciji. Sve su upropastili na ovo malo teritorije gdje smo ostali.
15 familija vlada zivotima ljudi.
Korupcija i trulez im je u esenciji. Sve su upropastili na ovo malo teritorije gdje smo ostali.
15 familija vlada zivotima ljudi.
- Objektivitet
#1899 Re: BAKIRE ODLAZI
Malo Bake objavljuje rat svim svojim neistomisljenicima unutar stranke, i pored ove predsjednicke kampanje fura i kongresnu, samo ga zeza sto je Tihic postavio fine temelje kod svoje raje pa se Bake sinoc malo smrko u domu mladih

-
queen123
#1900 Re: BAKIRE ODLAZI
hahahahahahahahhaa, gledaj ti tog lika i djela. Ko bi rekao da on ima milijarde.drogula wrote:Heroin dolazi preko erdogana i harisa silajdžića iz turske, bakir to preuzima i dalje transportuje i skladišti u igri su još safa oručević mostarski kriminalac i šef mafije kojom komanduje iz beča preko ćemalovića i lokalne SDA ima tu talova i igrača iz svih stranaka ali kompletna SDA JE U POSLU S DROGOMdoko-miki wrote:Evo kako se Bakirovi simpatizeri jurisnici finansiraju.Nikada nije policija bilo šta učinila niti bilo koja inspekcija.