nema me tamo wrote:Joj sinoć kamera ga prikazuje blizu, a onaj stomak poceo da pada preko šorca malo..kakavdanakneiskustvu wrote:Idol svih rekreativaca -boris diaw
Kakav je ono bog
Kao da se opet malo udebljao
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nema me tamo wrote:Joj sinoć kamera ga prikazuje blizu, a onaj stomak poceo da pada preko šorca malo..kakavdanakneiskustvu wrote:Idol svih rekreativaca -boris diaw
Kakav je ono bog
Ozbiljno?radostan dan wrote:po bureku, iz kneževa...kakavdanakneiskustvu wrote:@radostan dan,odakle si ako nije tajna?
kakavdanakneiskustvu wrote:Čudan sastav Litvanije,opet sa samo jednim playom na prvenstvu
nema me tamo wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Čudan sastav Litvanije,opet sa samo jednim playom na prvenstvu
Dugo ovako lijep poen nisam vidio od strane našeg ljubimca
a nije ti moljac puno slagO...plus malo bosna, malo ce ge...kakavdanakneiskustvu wrote:Ozbiljno?radostan dan wrote:po bureku, iz kneževa...kakavdanakneiskustvu wrote:@radostan dan,odakle si ako nije tajna?
a nije ti moljac puno slagO...plus malo bosna, malo ce ge...kakavdanakneiskustvu wrote:Ozbiljno?radostan dan wrote:po bureku, iz kneževa...kakavdanakneiskustvu wrote:@radostan dan,odakle si ako nije tajna?
ti neces sigurno, sale djordjevic ce.radostan dan wrote:daj majka mu stara završite više ovo, ta neću valjda pored litvanaca na pobjedničko postolje, pored živih evropskih prvaka...
Ljuba Moljac wrote:ti neces sigurno, sale djordjevic ce.radostan dan wrote:daj majka mu stara završite više ovo, ta neću valjda pored litvanaca na pobjedničko postolje, pored živih evropskih prvaka...![]()
Koje hrvanje ?! Jel ovo relevantno za temu ?Ljuba Moljac wrote:http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Bo ... ref=fbblic
odakle si sele devojano mlada, iz Srbije brale iz Krusevca grada...kakavdanakneiskustvu wrote:@radostan dan,odakle si ako nije tajna?
po bureku, iz kneževa..
Ozbiljno?
a nije ti moljac puno slagO...plus malo bosna, malo ce ge...
znaš kad su zoricu brunclik pitali -Preciznije?
Da mu šanemradostan dan wrote:po bureku, iz kneževa...kakavdanakneiskustvu wrote:@radostan dan,odakle si ako nije tajna?
Sta je bilo 96?Šveđanin wrote:Hoće sutra biti repriza 1996 ili 2002.