Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gerrard 08

#1876 Re: Liverpool FC

Post by Gerrard 08 »

Smijesan ili ne to je nevazno... vazno je sljedece:

18+5=23
19+3=22
23 je vazda vece od 22 i kraj price. :dance: :dance: :dance:

"Bas si neki dosadan covek"
Jesam' li ja dosao na vas forum da peglam? Nisam. Jel' izgleda da imam zelju da pricam sa navijacima MU? Ne izgleda. Stoga haj brate fino na vas forum i pricaj kol'ko i sta hoces... pa tabele, pa preglede, pa breakdowne pa sta to srce hoce.

Haj' dobro... eto pikam ti i CC i zadnja 4 bayramska turnira i bubamara cup :lol:
689908

#1877 Re: Liverpool FC

Post by 689908 »

Gerrard 08 wrote:Smijesan ili ne to je nevazno... vazno je sljedece:

18+5=23
19+3=22
23 je vazda vece od 22 i kraj price. :dance: :dance: :dance:

"Bas si neki dosadan covek"
Jesam' li ja dosao na vas forum da peglam? Nisam. Jel' izgleda da imam zelju da pricam sa navijacima MU? Ne izgleda. Stoga haj brate fino na vas forum i pricaj kol'ko i sta hoces... pa tabele, pa preglede, pa breakdowne pa sta to srce hoce.

Haj' dobro... eto pikam ti i CC i zadnja 4 bayramska turnira i bubamara cup :lol:
koliko znam 60 je vece od 58 :lol: ,garantujem da si neki balavac od 15 god koji je vidio da se lfc pojacao i rekao ovu sezonu navijam za liverpool,sigurno si prosle godine navijao za Inter,jesam li upravu?

http://www.youtube.com/watch?v=b3LdMAqUMnM 8-)
Gerrard 08

#1878 Re: Liverpool FC

Post by Gerrard 08 »

Dodje nepozvan nebil' nesto rekao i zakuhao, kazes mu fino k'o covjek da odleprsa i da neces da se igras njim... a on tipcno Scumschesterski "'e vaki si naki si", "mora da si ovo il ono" nebil' na kraju kao on uvrijedio.

Uvrijediti me ne mozes jednice, jadni -- to mogu uraditi samo ljudi koji imaju "soli u glavi", kulture, kredibiliteta i znanja... a sama postavka u kojoj ti dodjes na LFC forum s mozgom u erekciji, jedinom zeljom za literarnim onanisanjem I nekontroliranoj ejakulacijij rijeci I pisanih formi, jasno govori o tvom:
- intelektualnom nivou bez obzira na godine. Jos bi najbolje, za tebe bilo, da si kakav balavac od 15 godina.
- pateticno bijednoj kulturi.
- jadnom nacinu kako verbalnog tako literanog komuniciranja.

Kao sto rekoh, i za tvoje dobro, se iskreno nadam da ti imas 15 godina... mozda bi u tom slucaju i mogao postati kredibilno ljudsko bice, od kojeg ce neko nekada imat' sta cuti i nauciti, koji ce izroditi djecu i nauciti ih vrijednostima zivota, covjeka, kulture i inih stvari koje ljude razlikuju od "dvonoznih spodoba sa pristupon internetu"... evo ja ti ostavljam izbor da mi javis u koju od ove dvije kategorije spadas.

Ako ti je ovo predugo I zbog toga nerazumljivo, javi mi pa cu ti sve rasclaniti I malo jednostavnije pojasniti kako se nazasluzeno razlikujes od primatskog oblika zivota. I oni se ponasaju isto kao I ti kad im je mozak u erekciji.

I jah’ da ne zaboravim... 18+5>19+3 :dance:
vaučer

#1879 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Glupa debata, uvijek ista svake godine.
ManU je uspješniji klub u Engleskoj, Liverpool u Europi a ukupno su vrlo izjednačeni.
Ne vidim kako bi radi jednog trofeja više neki navijač Liverpoola mogao reći da je LFC bolji klub a nismo osvojili ligu preko 20 godina i isto tako da neki navijač Manchester Uniteda umanjuje postignuća Liverpoola.
Uživajte u sezoni i u borbi dva old-school trenera koji znaju štogod o nogometu.
Gerrard 08

#1880 Re: Liverpool FC

Post by Gerrard 08 »

vaučer wrote:Glupa debata, uvijek ista svake godine.
ManU je uspješniji klub u Engleskoj, Liverpool u Europi a ukupno su vrlo izjednačeni.
Ne vidim kako bi radi jednog trofeja više neki navijač Liverpoola mogao reći da je LFC bolji klub a nismo osvojili ligu preko 20 godina i isto tako da neki navijač Manchester Uniteda umanjuje postignuća Liverpoola.
Uživajte u sezoni i u borbi dva old-school trenera koji znaju štogod o nogometu.
Pa "debata" nije uopste o tome... razuman covjek rezonuje kako si i napisao. Aferim.

Problem je kad' ti nekonepozvan (spolja) dodje da ti "on nesto kaze" i zavrsi sa karekterizacijama kojekakvim... to je problem. Ja laganini sjedim u "svojoj kuci/u svom forumu", nikog' ne diram i pomalo chatujem sa svojim fellow LFC supporterima, a onda ti krelac i kreten dodje da zakuha. Ne idem ne MU, na Chelsea na ine "neprijateljske" pageove da kuham i da se prepucavam.

Haj da je on intelektualno, komunikativno ili spisateljski nesto nadaren pa bi covjek jos rek'o u redu, nego dudku polupismeni koji eto kao hoce da nama kaze kako smo ovo a oni ono.

Nek' se ide izdrkavat' tamo na svoj page sa svojim istomisljenicima, no problem.
Lucas Leiva

#1881 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Dva preslikana identicna igraca, Dauning i Jovanovic, jednog smo se rijesili, doveli drugog... nema nikakve razlike medju njima, osim sto je ovaj drugi seljak koji ne razumije engleski, pa nije godinu dana mogao da skonta koja je njegova uloga u timu! I jedan i drugi su slicnih karakteristika kao jaje jajetu... eto, djeco sta znaci poznavanje engleskog jezika, odmah vrijedis 20 miliona vise!
I jedan i drugi su neucinkoviti za ovaj sistem posesivnog fudbala, koji naglo uvodi Keni Dalglish!
Mustang1

#1882 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Prvo poluvrijeme izjednaceno .. Mozda smo mi cak malo konkretniji bili ..Cudna postavka igraca na terenu .. nadam se da ce Suarez odmah dobiti sansu umjesto Hendersona mozda a Downing nek se vrati jos malo nazad
BadBoy

#1883 Re: Liverpool FC

Post by BadBoy »

Nisam nikakav troll zaista, samo hoću da vidim da li sam jedini koji ovo misli, ali da li se i vama čini da Liverpool igra malo suviše defanzivno? Nekako imam osjećaj da im je važnije ne primiti gol, a naprijed šta se uradi. Opet ponavljam, iskreno pitanje, nemojte me flejmat :D
Mustang1

#1884 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Sad MORAMO POBIJEDITI ! ! !
vaučer

#1885 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Luis zabio gol strahom. :lol:
Napokon pobjeda nad Arsenalom u gostima, napokon.
Mustang1

#1886 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

U sustini utakmica bezveze .. Ekipa koja konkurise za titulu ovakve utakmice mora dobijati i dobro je ...Opet smo u igri ..Sutra se nadam kiksu Uniteda zbog problema sa ozljedama pa da se poravnamo opet :D
bingov buraz

#1887 Re: Liverpool FC

Post by bingov buraz »

Cestitam,posto ce moj Arsenal najvjerovatnije ganjati Europa ligu da vam pozelim da uzmete prvenstvo.Mada jos ne mozete opepeliti jedinstvu kad vam se uigraju ovi novi igraci ko zna!?
Mustang1

#1888 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma cini mi se da ni Dalglish nije siguran jos u formaciju kojom ce igrati .. 4 poluvremena i sva 4 je drugacija postavka bila :D
BHF_Manijak

#1889 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

E ako onaj Henderson vrijedi 20mil funti onda me jebite, bezze igrac pravo, bar dosad ovo sto je pokazao, a ni Carroll mi ne blista reciprocno sa onom cifrom koja je izdvojena za njega, lik samo i samo glavom zna igrat, isplatnije bi mu bilo da moze lebditi u zraku, jer je na zemlji beskoristan... :roll: Svaka cast Downingu i Adamu, pa i Enriqueu, za njih se moze reci da su pojacanja, ali Henderson, fakat precjenjen igrac samo zato sto je Englez i sto godinama traze novu mladu zvijezdu! Sve u svemu bice ovo dobra sezona...
Danas malo Kuyt podbacio, dok su Suarez i Meireles unijeli dosta svjezine i dinamicnosti za razliku od mrtvog Carrolla u napadu! :roll: Danas je nekoliko puta falio onaj famozni zadnji pas ali nadoci ce i to...Eh da se samo taj prokleti gol sacuvo protiv Sunderlanda, sad fino na cali sa 3:0 golrazlikom, ili bar jos jedan da se dao... :(
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1890 Re: Liverpool FC

Post by Admir_1984 »

BHF_Manijak wrote:E ako onaj Henderson vrijedi 20mil funti onda me jebite, bezze igrac pravo, bar dosad ovo sto je pokazao, a ni Carroll mi ne blista reciprocno sa onom cifrom koja je izdvojena za njega, lik samo i samo glavom zna igrat, isplatnije bi mu bilo da moze lebditi u zraku, jer je na zemlji beskoristan... :roll: Svaka cast Downingu i Adamu, pa i Enriqueu, za njih se moze reci da su pojacanja, ali Henderson, fakat precjenjen igrac samo zato sto je Englez i sto godinama traze novu mladu zvijezdu! Sve u svemu bice ovo dobra sezona...
Danas malo Kuyt podbacio, dok su Suarez i Meireles unijeli dosta svjezine i dinamicnosti za razliku od mrtvog Carrolla u napadu! :roll: Danas je nekoliko puta falio onaj famozni zadnji pas ali nadoci ce i to...Eh da se samo taj prokleti gol sacuvo protiv Sunderlanda, sad fino na cali sa 3:0 golrazlikom, ili bar jos jedan da se dao... :(
A ta prvopomenuta dvojica placena preko 50mil funti :roll: Bolje da su za te pare doveli Aguera ili neku svjetsku klasu, a ne ove polovne engleze :roll:
udrch

#1891 Re: Liverpool FC

Post by udrch »

Liverpool :thumbup:
mikelandjelo

#1892 Re: Liverpool FC

Post by mikelandjelo »

kako bude odmicala sezona tako ce i liverpool :thumbup: igrati sve bolje.
puno je novih pojacanja kojima se mora naci uloga u timu. proradice i carroll i kad se vrati gerrard bice to pravi liverpool

YNWA
Lucas Leiva

#1893 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Sta ce nam Aguero? Da sutra place kako je zeljan kajmaka sa Anda i kako je non stop prehladjen zbog kise? Odjebati Brazilce, latinoamerikance... osim Lucasa... samo Engleze forsirati, jer oni znace kvalitet, vjernost i dugorocnu garanciju! Carrol vrijedi svaki peni koji je placen, on je zestok momak i zestok napadac, ekstremno dominantan u zraku, raspistoljen sa obje noge i mangup prepun samopouzdanja, kada bi napustio Englesku umro bi od tuge!
Henderson uliva psiholosku stabilnost u ekipi i sigurnost u sredini, on smiruje igru, saigrace i diriguje protokom lopte kroz vezni red! Fantasticno pojacanje!!!
LSD

#1894 Re: Liverpool FC

Post by LSD »

Liverpool se vraca na staze stare slave...Enrique pojeo Walcotta, Downing vrlo dobar - nije sad WC igrac, ali ce odraditi svoje za one pare za koje je doveden...baš kao i Adam...e Henderson škripi...matori Kuyt brži i konkretniji od njega, a kasnije i Meireles koji donese prevagu i odluku zajedno sa Suarezom...možda se momak još uvijek adaptira, ali ovo danas je bilo preloše od njega.
bandini

#1895 Re: Liverpool FC

Post by bandini »

LSD wrote:Liverpool se vraca na staze stare slave...Enrique pojeo Walcotta, Downing vrlo dobar - nije sad WC igrac, ali ce odraditi svoje za one pare za koje je doveden...baš kao i Adam...e Henderson škripi...matori Kuyt brži i konkretniji od njega, a kasnije i Meireles koji donese prevagu i odluku zajedno sa Suarezom...možda se momak još uvijek adaptira, ali ovo danas je bilo preloše od njega.

ma englezi standardno precjenjuju svoje igrace i placaju ih previse
henderson je mlad igrac i jos je tesko govoriti sta ce biti al za te pare su mogli dovesti puno boljeg igraca
pa jedan suarez je bio jeftiniji od carrola a lik razvaljuje
Gerrard 08

#1896 Re: Liverpool FC

Post by Gerrard 08 »

Sto bi stari Anglosaxonci rekli "Mashallah, mashallah..." :dance:

Nekako mi tek sad' ona dva izgubljena boda protiv Sunderalanda dobijaju na tezini... doduse da mi je neko ponudio 4 points nakon ove dvije tekme na pocetku sezone, uzeo bi ih bez zamisljanja.

I kako bi gore navedeni Anglosaxonci zakljucili "samo polako i saburli... tekmu po tekmu"... il' su ovo Germani kazivali.. malo mi se brka :thumbup:

18+5>19+3
sarajevomd

#1897 Re: Liverpool FC

Post by sarajevomd »

18+5>19+3
Jadno :lol: :lol: prvo je bilo 18=18 pa onda se trazi nesto novo :lol: :lol:
Unbelievable

#1898 Re: Liverpool FC

Post by Unbelievable »

Ja u ovaj tim, sto se kvalitete tice, u potpunosti vjerujem. Vremenom ce se i ovi novi igraci uklopiti i bice to dobro. Mislim da je jako bitno da ekipa sebi gradi samopouzdanje, da igraci vjeruju u sebe i u pobjedu, a ne da potonemo kao protiv Sunderlanda u proslom kolu....
BHF_Manijak

#1899 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Lucas Leiva wrote:Sta ce nam Aguero? Da sutra place kako je zeljan kajmaka sa Anda i kako je non stop prehladjen zbog kise? Odjebati Brazilce, latinoamerikance... osim Lucasa... samo Engleze forsirati, jer oni znace kvalitet, vjernost i dugorocnu garanciju! Carrol vrijedi svaki peni koji je placen, on je zestok momak i zestok napadac, ekstremno dominantan u zraku, raspistoljen sa obje noge i mangup prepun samopouzdanja, kada bi napustio Englesku umro bi od tuge!
Henderson uliva psiholosku stabilnost u ekipi i sigurnost u sredini, on smiruje igru, saigrace i diriguje protokom lopte kroz vezni red! Fantasticno pojacanje!!!
A ti si neki tzestoki kontras ovdje, de ba ohladi malo...Prvo svrsavas na lika sa nicka ti, koji je prosjek igrac, pa mogu ga naviajci proglasavati igrac godine koliko hoce, druga stvar kunes se u Rafu koji je sjebo klub do grla(to ce ti svaki ozbiljan navijac reci!), dalje Carrolla kako opisujes ko da je u najmanju ruku kombinacija Ibrahimovica i Messia, jes' dobar ba, krtvi parmak koji samo zna glavom tuc' ko oni kajmacari, precjenjen igrac, cuj 35mil funti :lol: Bogami ko da ne gledas utakmice, napamet pises...Dosad mos mislit dao dva gola... :zzzz:
A opis Hendersona ti je najjaci :lol: Ko da pricas o covjeku koji ima preko 200 utakmica u nogama i 10 godina aktivnog igranja lopte, cuj smirenost, stabilnost, i jos slag na tortu FANTASTICNO pojacanje, pa sta bi onda bio Cristiano Ronaldo, Messi, Casillas, Xavi?! :mrgreen: :mrgreen:
vaučer

#1900 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Da, baš je Rafa sjebao klub. :shock:
Sramotna izjava za bilo kojeg simpatizera Liverpoola nakon što je klub visio na rubu ponora.
Ni manje ni više nego sramotna.

Trabunjanja o igračima koji su zajedno odigrali manje od deset utakmica za klub a obojica su još ovo ljeto igrali ili mogli igrati na U21 turniru ne bih komentirao. Eto vas tamo, moderni navijači, genijalci nogometa koji su procjenili igrače u trepavicu nakon šake nastupa.
Post Reply