Dodje nepozvan nebil' nesto rekao i zakuhao, kazes mu fino k'o covjek da odleprsa i da neces da se igras njim... a on tipcno Scumschesterski "'e vaki si naki si", "mora da si ovo il ono" nebil' na kraju kao on uvrijedio.
Uvrijediti me ne mozes jednice, jadni -- to mogu uraditi samo ljudi koji imaju "soli u glavi", kulture, kredibiliteta i znanja... a sama postavka u kojoj ti dodjes na LFC forum s mozgom u erekciji, jedinom zeljom za literarnim onanisanjem I nekontroliranoj ejakulacijij rijeci I pisanih formi, jasno govori o tvom:
- intelektualnom nivou bez obzira na godine. Jos bi najbolje, za tebe bilo, da si kakav balavac od 15 godina.
- pateticno bijednoj kulturi.
- jadnom nacinu kako verbalnog tako literanog komuniciranja.
Kao sto rekoh, i za tvoje dobro,
se iskreno nadam da ti imas 15 godina... mozda bi u tom slucaju i mogao postati kredibilno ljudsko bice, od kojeg ce neko nekada imat' sta cuti i nauciti, koji ce izroditi djecu i nauciti ih vrijednostima zivota, covjeka, kulture i inih stvari koje ljude razlikuju od
"dvonoznih spodoba sa pristupon internetu"... evo ja ti ostavljam izbor da mi
javis u koju od ove dvije kategorije spadas.
Ako ti je ovo predugo I zbog toga nerazumljivo, javi mi pa cu ti sve rasclaniti I malo jednostavnije pojasniti kako se
nazasluzeno razlikujes od primatskog oblika zivota. I oni se ponasaju isto kao I ti kad im je mozak u erekciji.
I jah’ da ne zaboravim... 18+5>19+3