Ti mene citiraš s nečim što ja uopće nisam napisao?shiljak wrote:Niko ne govori hoće li srbi podržati ili neće, ja samo govorim ovo što je Komšić rekao i ništa drugo.. a ti ga izvrćešPisistratus wrote: Otvori se "ured" gdje će se ljudi učlanjivati u stranku, kao što će biti i u sarajevu, tako može i u RS-u. Kakvi srbi iz srbije da traže druge srbe? Ne kontam. Znači potpuno će isti princip biti kao što će biti omogućeno i u drugim gradovima, znači radi stranka isto kao i svaka druga.. a sam je željko rekao da već zna da neki žele iz RS-a da se učlane i slično. I ti što se učlane, može za njih neki srbin glasat iz RS-a i eto..
Krenuo si od tog da je Komšić rekao da ne vidi da će iko glasati za njih u RS-u ili hercegovini, pa je odustao od njih, neće omogućiti tim gradovima da se ljudi učlane u stranku, što nije tačno.
Otvori se "ured" gdje će se ljudi učlanjivati u stranku, kao što će biti i u sarajevu, tako može i u RS-u. Kakvi srbi iz srbije da traže druge srbe? Ne kontam. Znači potpuno će isti princip biti kao što će biti omogućeno i u drugim gradovima, znači radi stranka isto kao i svaka druga.. a sam je željko rekao da već zna da neki žele iz RS-a da se učlane i slično. I ti što se učlane, može za njih neki srbin glasat iz RS-a i eto..
Ja to ne napisah, možda u svijetu Matrix-a, al' ovdje, nisam svega mi.
A ovo drugo isto nisam rekao, da navodno Komšić neće omogućiti tim gradovima da se ljudi učlane u stranku.