Samo nek niko ne pati zbog toga.fatamorgana wrote:A 'oćemo li bar s kim hoćemo?Great Cornholio wrote:Ne znam stvarno više šta je normalno, radite šta god hoćete, al' nećete dokle hoćete![]()
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Great Cornholio
#1876 Re: Varate li?
- fatamorgana
#1877 Re: Varate li?
postoji i "slatka patnja",Great Cornholio wrote:Samo nek niko ne pati zbog toga.fatamorgana wrote:A 'oćemo li bar s kim hoćemo?Great Cornholio wrote:Ne znam stvarno više šta je normalno, radite šta god hoćete, al' nećete dokle hoćete![]()
-
Great Cornholio
#1878 Re: Varate li?
Ako aludiraš na to da su ljubav i seksualna privlačost dvije različite stvari, slažem se sa tim. Srećni su oni koji u jednoj osobi nađu oboje, takvi ne moraju varati.fatamorgana wrote:
postoji i "slatka patnja",
- Zatamnjena stakla
#1879 Re: Varate li?
Ma ja ba wrote:samo jednom u tri godine masturbiras?Sorel wrote:Pa to se desi 1 u 3 godine![]()
Zamisli šta onda radim svaki dan
-
detroit-mercy
#1880 Re: Varate li?
Gledaj to na ovaj nacin, posvadjas se sa komsijom ili ne znam sa kime, kroz glavu ti prodje kako bi mu sad sasuo devetku u vuglaMa ja ba wrote:Great Cornholio wrote:Heteroseksualno orijentisanu osobu seksualno privlače osobe suprotnog spola, seksualni nagon se može "probuditi" na razne načine,mogu ga probuditi razne osobe i situacije, i to "buđenje" nije pod našom kontrolom, ono što mi možemo kontrolisati je način, mjesto, vrijeme za zadovoljavanje "probuđenog" seksualnog nagona, i možemo birati osobu s kojom želimo doživjeti zadovoljenje seksualnog nagona. Kontrola nad nagonima i emocijama se stiče učenjem, onaj koga su "ubijedili" da se treba kontrolisati to će i činiti, onaj ko je tokom života usvojio stav da se nemoguće kontrolisati, ili da to ne treba raditi, neće se ni truditi da se kontroliše, prepuštaće se maštanju i realizaciji maštanja.Ma ja ba wrote: Mislis ono kad ga on pogleda poprijeko i kaze mu - zaboravi mali na rucni rad jerbo bi to bila prevara. Ili se eventualno u tom trenutku u mislima prefokusira na svoju partnerku, pa nastavi sa rucnim radom. Gdje je ta tanana nevidljiva granica prevare?Nisi odgovorio na pitanje.
I kakve veze sada imaju heteroseksualne osobe sa mojim pitanjem?Nigdje veze s vezom.
Evo da probam da pojednostavim pitanje. On gleda TV. Dosadno mu. _Prebire po kanalima i naleti na neku scenu koja ga uzbudi. Pocne da masturbira, a da pri tome ni ne misli na svoju partnericu. Mozda misli na neki lik sa tv-a, a mozda ne misli ni ocemu u tom trenutku. Mozda mu jednostavno lijepo. Vara li on time svoju partnerku?
Covjek sasvim lijepo objasni, da seksualni nagon ne moze biti potisnut ili kontrolisan. To je priroda, ono sto se moze kontrolisati je sam cin, odnosno izvrsenje.
- fatamorgana
#1881 Re: Varate li?
Ma nisam iš'o tako daleko u iluzijama, mislio sam na ono kad se prejedeš tulumbi, stomak je prepun al' oči još gladne ....Great Cornholio wrote:Ako aludiraš na to da su ljubav i seksualna privlačost dvije različite stvari, slažem se sa tim. Srećni su oni koji u jednoj osobi nađu oboje, takvi ne moraju varati.fatamorgana wrote:
- htcxone
#1882 Re: Varate li?
Sorel wrote:Ma ja ba wrote:samo jednom u tri godine masturbiras?Sorel wrote:Pa to se desi 1 u 3 godine![]()
![]()
![]()
Zamisli šta onda radim svaki dan
-
Great Cornholio
#1883 Re: Varate li?
Tad ti jedino ostaje da zajaučeš " Il' pori, il' kolji"fatamorgana wrote:Ma nisam iš'o tako daleko u iluzijama, mislio sam na ono kad se prejedeš tulumbi, stomak je prepun al' oči još gladne ....Great Cornholio wrote:Ako aludiraš na to da su ljubav i seksualna privlačost dvije različite stvari, slažem se sa tim. Srećni su oni koji u jednoj osobi nađu oboje, takvi ne moraju varati.fatamorgana wrote:
-
radostan dan
#1884 Re: Varate li?
nisam.Great Cornholio wrote:Eto je s' čuo radosni, nadam se da nisi muslimandusa_raskopuša wrote:Ne mora rec' Reis, pise u Kur'anu.![]()
jesam, ko nudi janjetinu i baklavu...
- Ma ja ba
#1885 Re: Varate li?
Pozdravljam varalice, prevarene i one koji ce varati.
Dakle, pozdravljam vas sve.
- alchak.ba
#1886 Re: Varate li?
i mi tebe pozdravljamoMa ja ba wrote:Pozdravljam varalice, prevarene i one koji ce varati.
- Gradski
#1887 Re: Varate li?
Dojadi brate svaki dan jesti pečenje jelde, tako dosadi i stalno biti sa jednom ženom, ako ćemo logički sve Vam se kazalo, još ako to pečenje nije ukusno i žilavo je onda ti se baš i nebi jelo stalno. Tako je i sa ženama imaš je ali kao da je nemaš ne zna nije za toga i eto ti možeš samo plakatu sa njom skupa. 
- Ma ja ba
#1888 Re: Varate li?
Gradski, zasto si ukrao na svom avataru moju lokaciju? 
- alchak.ba
#1889 Re: Varate li?
a tek ako je pečenje hladno i staroGradski wrote:Dojadi brate svaki dan jesti pečenje jelde, tako dosadi i stalno biti sa jednom ženom, ako ćemo logički sve Vam se kazalo, još ako to pečenje nije ukusno i žilavo je onda ti se baš i nebi jelo stalno. Tako je i sa ženama imaš je ali kao da je nemaš ne zna nije za toga i eto ti možeš samo plakatu sa njom skupa.
-
radostan dan
#1890 Re: Varate li?
taman se trsismo filozofa, evo narikača...
- eluna
#1891 Re: Varate li?
[/quote]Great Cornholio wrote:Da, ako tokom tog čina zamišljaš nekog drugog, ne svog partnera.Ma ja ba wrote:Da li se masturbacija racuna pod varanjem?
Varati možeš svog partnera i dok si sa njim, ako maštaš da je na "njegovom mjestu" neko drugi.
naravno da je zamišljanje ili razmišljanje o osobi koja nije vaš partner varanje. iz prostog razloga što partneru darujete i dušu i tijelo (ako ste zaista partner). one sekunde kada duša pođe nekom drugom, tj. kad počnete o drugom da razmišljate, počinjete emotivno da varate partnera, a ako se stanje produži vrlo lako će odvesti i u fizičku prevaru. kad je neko sa vama vezan dušom vrlo lako osjeti i najmanje promjene, pa će prečesto razmišljanje o nekom drugom dovesti do vaše nervoze, a vašeg partnera do razdraženosti jer osjeća da nešto nije u redu - ali ne postoji ništa konkretno ........... i eto vam prvih svađa za gluposti koje ne znate objasniti, za koje ćete pričati da ih ne želite, i zbog kojih će jedan od partnera stalno da ponavlja "ma koji se klinac sad zbiva!?"
pošto to ne znaju da objasne na ovaj način, djevojčice u spomenarima navest će ovo u formi tinejdžerskog savjeta tipa "uvijek mu budi u gornjoj, ne u donjoj glavi"
usput - emotivna prevara može biti opravdan razlog i povod za razvod braka
- SultanSuljke
#1892 Re: Varate li?
naravno da je zamišljanje ili razmišljanje o osobi koja nije vaš partner varanje. iz prostog razloga što partneru darujete i dušu i tijelo (ako ste zaista partner). one sekunde kada duša pođe nekom drugom, tj. kad počnete o drugom da razmišljate, počinjete emotivno da varate partnera, a ako se stanje produži vrlo lako će odvesti i u fizičku prevaru. kad je neko sa vama vezan dušom vrlo lako osjeti i najmanje promjene, pa će prečesto razmišljanje o nekom drugom dovesti do vaše nervoze, a vašeg partnera do razdraženosti jer osjeća da nešto nije u redu - ali ne postoji ništa konkretno ........... i eto vam prvih svađa za gluposti koje ne znate objasniti, za koje ćete pričati da ih ne želite, i zbog kojih će jedan od partnera stalno da ponavlja "ma koji se klinac sad zbiva!?"eluna wrote:Great Cornholio wrote:Da, ako tokom tog čina zamišljaš nekog drugog, ne svog partnera.Ma ja ba wrote:Da li se masturbacija racuna pod varanjem?
Varati možeš svog partnera i dok si sa njim, ako maštaš da je na "njegovom mjestu" neko drugi.
pošto to ne znaju da objasne na ovaj način, djevojčice u spomenarima navest će ovo u formi tinejdžerskog savjeta tipa "uvijek mu budi u gornjoj, ne u donjoj glavi"
usput - emotivna prevara može biti opravdan razlog i povod za razvod braka[/quote]
al mudro zboris Tita mi.... LIKE
- eluna
#1893 Re: Varate li?
bože mili
zašto li muškarci lakše razumiju tinejdžerske zapise nego ozbiljnu raspravu !?!?
zašto li muškarci lakše razumiju tinejdžerske zapise nego ozbiljnu raspravu !?!?
- SultanSuljke
#1894 Re: Varate li?
eee to je mozda jer smo preskocili djetinstvo

-
radostan dan
#1895 Re: Varate li?
... ili zato što ih je većina ostala zaglavljena u navedenom dobu?
- eluna
#1896 Re: Varate li?
ili još uvijek niste odrasli hahahahahahhahaIII SULTAN III wrote:eee to je mozda jer smo preskocili djetinstvo![]()
![]()
e - ovo je pitanje trebalo postaviti na temi Žene pitaju muškarce
- SultanSuljke
#1897 Re: Varate li?
radostan dan wrote:... ili zato što ih je većina ostala zaglavljena u navedenom dobu?
i to je moguce prijatelju....ima nas i takvih
-
radostan dan
#1898 Re: Varate li?
šta nam lifa...III SULTAN III wrote:radostan dan wrote:... ili zato što ih je većina ostala zaglavljena u navedenom dobu?![]()
![]()
![]()
usput, đe se mogu ošišati kao oni nju kids of d blok?
- SultanSuljke
#1899 Re: Varate li?
radostan dan wrote:šta nam lifa...III SULTAN III wrote:radostan dan wrote:... ili zato što ih je većina ostala zaglavljena u navedenom dobu?![]()
![]()
![]()
usput, đe se mogu ošišati kao oni nju kids of d blok?
- Kinaski
#1900 Re: Varate li?
Ima li koja zeMska na ovom forumu da ce da da ????? !!!!
Jedini uslov je da je zeMsko i da zna sta malo vise od nogu rasirit
Ponude primam zakljucno sa 31.12.2012 u 23:59.
Ja mislim da je posteno
Jedini uslov je da je zeMsko i da zna sta malo vise od nogu rasirit
Ponude primam zakljucno sa 31.12.2012 u 23:59.
Ja mislim da je posteno