Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Desktop !? Pa to je ta preko browsera
Drugaicje nema, sem za Androdi telefone, koji ne smiju biti rootovani.
- plagijator1975
#1877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Smiju samo iskljucis root privremeno dok koristis aplikacijuun1ted wrote:Desktop !? Pa to je ta preko browseraDrugaicje nema, sem za Androdi telefone, koji ne smiju biti rootovani.
-
StrelacZE
#1878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze se koristiti D3GO na telefonima,sa. android i ostalim sistemima,ne sa svim,a da li je telefon,ili tablet root ili ne,svejedno,jer postoji gomila aplikacija za upravljanje root opcijom-ja sam prije nekih 7 dana,kupio ovaj tablet,i vjerujte,kada sam ga upalio,prva stvar je bila D3Go,ne znam zasto,ali sam htio odmah to da instaliram i na kraju,super je aplikacija,samo ima malih mana,kao sto je male ikonice,itd,a kada gledas tv,extra je,prosiris na cijeli ekran,i kao da gledam na maloj plazmi,jbt.
)))))))))))
. Jbg,neko je ovisan o dop_u(drogama),neko o kocki,neko o sex_u,ja volim tehnologiju,to je zapanjujuce koliko uzivam u racunarima,telefonima,tebletima,laptopima,aplikacijama,softer_ima,hardware_ima,itd,itd
.
-
StrelacZE
#1879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tacno sve u detalj-svaka cast za ovako dobar post,neka si napisao,neka citaju 1000 000 puta,dok ne shvate da i obicna instalacija plugina,aplikacije,ima svoje,tacno unaprijed definisane korake,kako,sta,itd-ne moze na win 8,to zaboravite svi koji koristite 8_icu,a na win 7,moze ,i to bez problema,na browserima,kako je covjek vec napisao-ne moze da ne radi,osim ako u vasrm sistemu nesto ne koci,a to je rijetkost da antivirus ili firewall ne dozvoljavaju instalaciju plugina-i kod mene je win64 7__ica,radi savrseno od prvog dana.DON_eARL wrote:Da napišem opet neke činjenice o D3GO, kao neko ko ga koristi od prvog promotivnog perioda, bez problema na Win 7 x64, testirano uz sve pretraživače.
1. D3GO vam neće proraditi na Windows 8 dok se ne napravi update aplikacije. Jednostavno nije pravljena aplikacija za Windows 8. Okačite mačku o rep kako druge aplikacije rade bez problema, ViewRight neće!
2. IE 9 nije moguće instalirati na Win XP, pa se oslonite na druge pretraživače.
3. D3GO besplatno koriste samo korisnici MIX paketa, dok ostali plaćaju 5KM mjesečno. Neophodno je prilikom registracije usluge koristiti broj ugovora sklopljenog sa Telemach-om, ne i sa firmama koje su kupljene i spojene u Telemach.Certificirani web browseri su: Internet Explorer 9, Firefox 3.5+, Chrome 10+, Safari 4+.
4. Prilikom instalacije i prvog korištenja preporučljivo je da ugasite Antivirus i Firewall, jer isti mogu blokirati aplikaciju.
5. Korisni linkovi :
http://telemach.ba/d3go/uputstva/pc/
http://www.mojtelemach.ba/
I za kraj kvalitetan citat, koji je tačan 100%.![]()
un1ted wrote:D3GO radi normalno, ukoliko se pravilno sve instalira nema problema. Sve greske koje nastanu su na strani korisnika i nekompatabilnost ostalih softvera (sistem, verzija flasha ili browsera).
Naucio iz licnog iskustva
-
DON_eARL
#1880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach nudi MIX pakete i DUO i TRIO spadaju u MIX pakete.Ellinor wrote:D3GO je besplatan i za DUO i TRIO, odnosno dođe u sklopu tih paketa.
http://telemach.ba/MIX+paketi/1385/DUO+ ... keti.shtml
- ExNihilo
#1881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U pravu si, mislio sam da govoriš samo za super mix 
- Reglan
#1882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji su vama kanali zakljucani?
-
DON_eARL
#1883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://telemach.ba/d3go/uputstva/greske/
Evo još jedan koristan link.
Bez citiranja slike molim!

Evo još jedan koristan link.

- Frtalj_Duše
#1884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo pod 1. mogu samo potvrditi i to iz ličnoga iskustva! Imam dual-boot na kompu, znači Win7 i Win8, dok na prvome d3go radi savršeno (osim što mi prikazuje grešku prilikom pokušaja gledanja kanala iz "proširenog" paketa (ginxtv, bbc, i ona dva "švedska-akciona"DON_eARL wrote:Da napišem opet neke činjenice o D3GO, kao neko ko ga koristi od prvog promotivnog perioda, bez problema na Win 7 x64, testirano uz sve pretraživače.
1. D3GO vam neće proraditi na Windows 8 dok se ne napravi update aplikacije. Jednostavno nije pravljena aplikacija za Windows 8. Okačite mačku o rep kako druge aplikacije rade bez problema, ViewRight neće!
2. IE 9 nije moguće instalirati na Win XP, pa se oslonite na druge pretraživače.
3. D3GO besplatno koriste samo korisnici MIX paketa, dok ostali plaćaju 5KM mjesečno. Neophodno je prilikom registracije usluge koristiti broj ugovora sklopljenog sa Telemach-om, ne i sa firmama koje su kupljene i spojene u Telemach.Certificirani web browseri su: Internet Explorer 9, Firefox 3.5+, Chrome 10+, Safari 4+.
4. Prilikom instalacije i prvog korištenja preporučljivo je da ugasite Antivirus i Firewall, jer isti mogu blokirati aplikaciju.
5. Korisni linkovi :
un1ted wrote:D3GO radi normalno, ukoliko se pravilno sve instalira nema problema. Sve greske koje nastanu su na strani korisnika i nekompatabilnost ostalih softvera (sistem, verzija flasha ili browsera).
Naucio iz licnog iskustva
-
esadklacar
#1885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Daj screenshot tog errora sa windows 8Frtalj_Duše wrote:Ovo pod 1. mogu samo potvrditi i to iz ličnoga iskustva! Imam dual-boot na kompu, znači Win7 i Win8, dok na prvome d3go radi savršeno (osim što mi prikazuje grešku prilikom pokušaja gledanja kanala iz "proširenog" paketa (ginxtv, bbc, i ona dva "švedska-akciona"DON_eARL wrote:Da napišem opet neke činjenice o D3GO, kao neko ko ga koristi od prvog promotivnog perioda, bez problema na Win 7 x64, testirano uz sve pretraživače.
5. Korisni linkovi :
Naucio iz licnog iskustvaiako sam pretplatnik istoga, ipak mi izbacuje poruku da se javim na 1430 i pretplatim na taj paket, a ja već pretplaćen i to ODAVNO
), na win8 zato neće ni s glave, tako da onima sa win8 preostaje samo da čekaju update viewright-a!
- Tiger 033
#1886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ha ja g'laj sto ti je reČ poLJevanje signala u Kiseljak
svi kanali u OSNOVNOM PAKETU ...a NE k'o kod nas u Sa. ha ja sve u dodatni paket deri kozu Saraj(Ba)lijama

- Frtalj_Duše
#1887 Re: Telemach - ALL ABOUT
Ma samo se pojavi error u chrome-u čim pokušam gledati neki kanal uz poruku 'viewright player has crashed', dok isti savršeno radi na win7! Chrome je na oba OS-a ovaj posljednji, kao i flash player.esadklacar wrote:Daj screenshot tog errora sa windows 8Frtalj_Duše wrote:Ovo pod 1. mogu samo potvrditi i to iz ličnoga iskustva! Imam dual-boot na kompu, znači Win7 i Win8, dok na prvome d3go radi savršeno (osim što mi prikazuje grešku prilikom pokušaja gledanja kanala iz "proširenog" paketa (ginxtv, bbc, i ona dva "švedska-akciona"DON_eARL wrote:Da napišem opet neke činjenice o D3GO, kao neko ko ga koristi od prvog promotivnog perioda, bez problema na Win 7 x64, testirano uz sve pretraživače.
3. D3GO besplatno koriste samo korisnici MIX paketa, dok ostali plaćaju 5KM mjesečno. Neophodno je prilikom registracije usluge koristiti broj ugovora sklopljenog sa Telemach-om, ne i sa firmama koje su kupljene i spojene u Telemach.
5. Korisni linkovi :
iako sam pretplatnik istoga, ipak mi izbacuje poruku da se javim na 1430 i pretplatim na taj paket, a ja već pretplaćen i to ODAVNO
), na win8 zato neće ni s glave, tako da onima sa win8 preostaje samo da čekaju update viewright-a!
- dječak sa šibicama
#1888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odlicno i svaka cast za RTL, ali... jednako kao i Sportklub, kanal na digitalnoj zastopa svako malo, u jednakim razmacima recimo svake 3 minute, ukoci se slika na 3 sekunde, i tako opet, i opet, i opet.
Zasto?
Zasto?
- Frtalj_Duše
#1889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene se isto dešava. Popravljajte to.dječak sa šibicama wrote:Odlicno i svaka cast za RTL, ali... jednako kao i Sportklub, kanal na digitalnoj zastopa svako malo, u jednakim razmacima recimo svake 3 minute, ukoci se slika na 3 sekunde, i tako opet, i opet, i opet.
Zasto?
-
DON_eARL
#1890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo potencijalno dobar prijedlog sa telemach foruma.zitka wrote:Znam da vecina korisnika misli da se d3go nemoze gledati na OS windows 8 međutim postoji način da radi i to bezprekorno a to je da instalirate google chrome ili firefox i sve sto trebate uraditi je odabrati u propertisu jednog od ova dva browsera compatibilni mod za za windows 7 i to je to.
-
Mustang1
#1891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Najebem im se mame svima .. Imao sam drugih problema pa se nisam mogao jebavati jos i sa ovim ali sutra cu da nazovem i da jebem mamu svima .. Ima da dodju sutra da prikljuce digitalnu,net i telefon ILI da dodju i da iskljuce i digitalnu koju su mi uvalili da placam racun a i ne gledam je jer imam dreambox .. Inace cu im srusiti banderu koja mi je ispred kuce pa onda nek je u vazduhu postave .. 32. dan .. Jos neki dan mi bili ispred kuce ali nisam ja bio tu hodali ovda ispred njih trojica posmatrali sta cetvrti radi .. Postojeci kabal izmedju dvije bandere valjda mijenjali..Bog zna zbog cega ! I ovom @Telemachu slao podatke bolje da nisam .. Jebe mi se i za guzvu i za sve ako su rekli MAXIMALNO 10 dana dodji za 10. nemoj me jebavati .. Sto nisu rekli za 30 dana ..
- casper_
#1892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
iza nove godine, kolega.Bubalo1 wrote:Najebem im se mame svima .. Imao sam drugih problema pa se nisam mogao jebavati jos i sa ovim ali sutra cu da nazovem i da jebem mamu svima .. Ima da dodju sutra da prikljuce digitalnu,net i telefon ILI da dodju i da iskljuce i digitalnu koju su mi uvalili da placam racun a i ne gledam je jer imam dreambox .. Inace cu im srusiti banderu koja mi je ispred kuce pa onda nek je u vazduhu postave .. 32. dan .. Jos neki dan mi bili ispred kuce ali nisam ja bio tu hodali ovda ispred njih trojica posmatrali sta cetvrti radi .. Postojeci kabal izmedju dvije bandere valjda mijenjali..Bog zna zbog cega ! I ovom @Telemachu slao podatke bolje da nisam .. Jebe mi se i za guzvu i za sve ako su rekli MAXIMALNO 10 dana dodji za 10. nemoj me jebavati .. Sto nisu rekli za 30 dana ..
-
Mustang1
#1893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogu mi popusit iza nove godine .. Sekunde u novi mjesec necu uci i sa Telecomom i sa njima .. Jedno ce biti iskljuceno .. Ako ovi dodju prije onda ce Telecom biti iskljucen .. Ako ne onda oni ..
-
Kralj Tvrtko I.
#1894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo danas prikljuceno...manje od 10 dana...znaci 5 radnih dana...ja ne znam kako to kod tebe takomotorola01 wrote:Ne daj da te zbuneKralj Tvrtko I. wrote:Sinoc poslao mail da hocu preci na TRIO paket, danas dobio poziv iz Telemacha da je nalog za prikljucak pusten u proces, doduse receno mi je 10-tak dana da cu cekati da dodju...jer je guzva u Zenici.. Ona je mislila na 10 RADNIH dana
. Vjerovatno ce probiti par dana rok, tako da ih mozes ocekivati za nekih 20 dana
-
Mustang1
#1895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad cu i ja poslati mail samo cu kopirati ovo gore sto sam napisao .. Mozda malo uljudniji biti
Sutra cu nazvati
Jel moze ono posalji poruku i da ukucam podatke i posaljem..Ili moram uzeti mail pa tako poslati ?
Jel moze ono posalji poruku i da ukucam podatke i posaljem..Ili moram uzeti mail pa tako poslati ?
-
Kralj Tvrtko I.
#1896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
posalji direktno na email
-
Mustang1
#1897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo je bilo jebeno brzo .. ETO GA IDE ! Kako odjednom moze ?
- Frtalj_Duše
#1898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam šta se nerviraš bezze, kad' je kod nas uvijek tako! Moraš biti, nažalost, dosadan + saburli ako želiš da se išta uradi u kratkom' roku i kako treba!Bubalo1 wrote:Ovo je bilo jebeno brzo .. ETO GA IDE ! Kako odjednom moze ?
- Frtalj_Duše
#1899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hah, ne mogu da vjerujem, radi!DON_eARL wrote:Evo potencijalno dobar prijedlog sa telemach foruma.zitka wrote:Znam da vecina korisnika misli da se d3go nemoze gledati na OS windows 8 međutim postoji način da radi i to bezprekorno a to je da instalirate google chrome ili firefox i sve sto trebate uraditi je odabrati u propertisu jednog od ova dva browsera compatibilni mod za za windows 7 i to je to.
A sad' se ibretim kako se nisam sjetio tog banalnog' rješenja, a ja lafo informatičar!
- Reglan
#1900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji paket se mora imati da imas sve kanale otkljucane(one u HD,sportklub3,4,5,HBO i ostale) i koliko je to repa?