Imas li još kakvih fora iz vrtića??? Odhebibitanga_sa_otesa wrote:podforum zdravlje i medicina,ili kod hećimakonektovan wrote: Boli me neka stvar....
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18726 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#18727 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
imam ,ali nisu za foruma i pristojno se ponasajkonektovan wrote:
Imas li još kakvih fora iz vrtića??? Odhebi
- commendatore
#18728 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- konektovan
#18729 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ponasam se, ali pokušaj i ti bar jedan dan izdrzati da ne provociras. Ne znam u cemu je fol, ali izgledas ko osoba koja ne moze bez neke konfrontacije, i to nicim izazvan.bitanga_sa_otesa wrote:imam ,ali nisu za foruma i pristojno se ponasajkonektovan wrote:
Imas li još kakvih fora iz vrtića??? Odhebi
- bitanga_sa_otesa
#18730 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja tebe provocirao?konektovan wrote:
Ponasam se, ali pokušaj i ti bar jedan dan izdrzati da ne provociras. Ne znam u cemu je fol, ali izgledas ko osoba koja ne moze bez neke konfrontacije, i to nicim izazvan.
- konektovan
#18731 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne zelim više na ovu temu ništa pisati, imam pametnijeg posla.bitanga_sa_otesa wrote:ja tebe provocirao?konektovan wrote:
Ponasam se, ali pokušaj i ti bar jedan dan izdrzati da ne provociras. Ne znam u cemu je fol, ali izgledas ko osoba koja ne moze bez neke konfrontacije, i to nicim izazvan.![]()
- bitanga_sa_otesa
#18732 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ok,izvini onda,necu te vise zadrzavatikonektovan wrote:
Ne zelim više na ovu temu ništa pisati, imam pametnijeg posla.
-
zdruzdjo
#18733 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Slicna situacija prije 10-ak dana na parkingu kod sibice. Tu je uvijek situacija "sex" na izlazu. parkirana auta na trotoaru, parkirana auta pored one kotlovnice I biroa za zaposljavanje, uvijek ima onih "ma samo 5 minuta" koji stanu ispred uredno parkiranih auta gdje jeste parking uredan.tempuser wrote:.........
Izlazim I fali mi jos 5-6 metara do izlaza, u parking skrece mid 50's dedo sa mercedesom hanuma pored njega ali ne gleda gdje skrece nego zvjera dole prema onim zgradama gdje je sipad valjda ima li tamo dalje parking mjesta. ja stanem stade I on. iza mene jos dva auta pa kombi valjda od neke dostave iz hose komerc-a. svi stojimo. blica on I isareti kao da idemo nazad da on udje. izadje iz auta I prilazi meni. ja ne mogu da vjerujem. kaze hajde malo nazad da udjem. nema sanse da se sklonim ni desno ni lijevo. kulturnim glasom reko ja I najmanje 20 metara auta treba da se vratimo u rikverc da bi vi usli a niste ni pogledali da li ima neko prije nego ste skrenuli u ulicu. kaze ne interesuje je ja se ne micem. reko ja I kad bih htio nemam gdje pa imate one iza mene. ode on nazad I vidim kuca na prozore. vec je I iza kombija auta ali ne vidim koliko a I iza mercedesa cekaju da skrenu jer je on na samom ulazu. vraca se on I sjede u auto I sjedi. Kuca na prozor meni ovaj iza, kaze odoh mu ja ovdje sad u policiju. reko briga me ja se ne mogu maknuti I ni tamo ni vamo. vidim na retrovizoru izlazi iz kobija hrmpalija preko ledja 2 metra. prilazi mercedesu kaze "nemoj sad da ja vidim cija majka nije triput od jutroske izvadila svilen konac iz ladice jooooooo". otvorim prozor cujem frajer govori: I tebe I zenu ti cu baciti iz auta ako odmah se ne izmaknes da izadjemo. Nesto on rukicama mlatara ali zaigra Mercedes te mirno I dostpojanstveno izadjemo. onaj lik sto je otisao u muriju trci od tamo od one policije ondje sta li je. Vidim kasnije na semaforu hadzo s kombijem pusi nervozno.
- nepass1
#18734 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
danas ulazim u scc, lik se sa kapije vraca u rikverc nije platio ili sta vec, izlazim iz scc lik usao u desnu traku i krenuo da izadje tj na ulaz. naravno vraca se u rikverc kad je skonto sta radi.
- Sodom1
#18735 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja nisam vozio auto ni juce ni danas 
- bitanga_sa_otesa
- Sodom1
#18737 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E sad si me ufatio na krivoj nozi 
- bitanga_sa_otesa
#18738 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
stedis gorivo?
-
BadBoy
#18739 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U isto vrijeme smo bili u SCC-u danas. Jebo sam sve od-do. Kakvi sve debili voze. Inače je SCC katastrofa vikendom, od dječurlije do haosa u garaži.nepass1 wrote:danas ulazim u scc, lik se sa kapije vraca u rikverc nije platio ili sta vec, izlazim iz scc lik usao u desnu traku i krenuo da izadje tj na ulaz. naravno vraca se u rikverc kad je skonto sta radi.
- nepass1
#18740 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja parkirao da pozavrsavam neke poslove okolo, jbg najjeftiniji parking.
-
condy
#18741 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jednom u SCC za vikend i necu vise...jest najjeftiniji ali ako te neko zakaci, zagrebe vrata i sl. onda to sto 1 KM sat ne znaci nista. Tesko sam se provukao do auta i usao u auto kako se priblize. Nekultura teska.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#18742 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Besplatan ti je svaki javni parking okolo nedjeljomcondy wrote:Jednom u SCC za vikend i necu vise...jest najjeftiniji ali ako te neko zakaci, zagrebe vrata i sl. onda to sto 1 KM sat ne znaci nista. Tesko sam se provukao do auta i usao u auto kako se priblize. Nekultura teska.
-
condy
#18743 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hvala na informaciji, nisam znao.mk ultra wrote:Besplatan ti je svaki javni parking okolo nedjeljomcondy wrote:Jednom u SCC za vikend i necu vise...jest najjeftiniji ali ako te neko zakaci, zagrebe vrata i sl. onda to sto 1 KM sat ne znaci nista. Tesko sam se provukao do auta i usao u auto kako se priblize. Nekultura teska.
-
dgL_
#18744 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sav seljakluk Sarajevski se vikendlm slije u SCC... Igrom slucaja skrecem na most vrbanja kad idem kuci... Koliko seljadije onde ima... Popularan, vidjen.. Bio u SCC woowww top... Snizenjee... Znaci od onako lijepog centra sarajevski sljam je napravio ruglo... Ja nebi pozelio uc da zivim jos 100 godina...condy wrote:Jednom u SCC za vikend i necu vise...jest najjeftiniji ali ako te neko zakaci, zagrebe vrata i sl. onda to sto 1 KM sat ne znaci nista. Tesko sam se provukao do auta i usao u auto kako se priblize. Nekultura teska.
- drug_profi
#18745 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja ne volim ovo reci jer ispada da se pravim nesto vazan, ali ja sam u SCC bio dva puta, u BBI tri, u Alti jedno 5-6, i Importaneu jednom.
Fakat ne znam zasto ljudi to vole, ali cijenim da sam ja naopak.
- bitanga_sa_otesa
#18746 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jednom se zajebah i udjoh u tu garazu scc,nikad vise 
- amar1994
#18747 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
novokomponovana elita tkz. papci puni para i sebe ko vreca govanadrug_profi wrote:ja ne volim ovo reci jer ispada da se pravim nesto vazan, ali ja sam u SCC bio dva puta, u BBI tri, u Alti jedno 5-6, i Importaneu jednom.
-
dgL_
#18748 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisam bas toliko, vise sam sigurno ali daleko od toga da nemam gdje drugo kafu popit ili kupit krpetine ili bilo sta drugo... Ja nevjerujem da i jedno musko moze voliti hodati po SCCu i gledati gluposti? Smijesnodrug_profi wrote:ja ne volim ovo reci jer ispada da se pravim nesto vazan, ali ja sam u SCC bio dva puta, u BBI tri, u Alti jedno 5-6, i Importaneu jednom.
- Travnički Noćni Šetač
#18749 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja se obicno parkiram u BBI, ali onda puknem pjeske do mog jarana u "ASDŽ" na jednu kombinaciju i pa onda malo na Vrbanjusu i onda dalje kako ufatim...
-
Yapi Yapo
#18750 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kakvih vozača ima čudi me da svi uspiju izaći iz SCC garaže