Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Thorgerson

#18726 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Matijevic_Vlado wrote: cuj Alo. ja seljacine boktemazo :mrgreen:
Izvinjavam se Vasa Ekselencijo.
MOSALJOZE

#18727 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Thorgerson wrote:
MOSALJOZE wrote:Evo baš sad provjerio instagram ovih "što znaju zaglavit u Bosni do 6" i biće da je do mene,jer ja ne vidim da im se oči cakle,čak ih nema niti na fotografijama zajedno.Zar je toliko teško postaviti link slike na kojoj se može vidjeti kako derneče??
Alo, odgovori sta rade u Sarajevu koji qrac onda? Ako je kamp izgradjen, nov, novcat u Zenici?!?!

Zasto su bili u Sarajevu proteklih 7-8 dana? Ajde objasni to i da vidim kakve ces argumente naci. :?
Kao prvo ni meni nije bilo naročito drago što su se okupili u Sarajevu,pored trening centra u Zenici.Vidim da alaudiraš,da se repka skupila u Sarajevu zbog opijanja(što nije tačno)Mislim da je glavni razlog okupljanja u Sarajevu,to što niko ovih 4-5 dana neće moći prisustvovati treninzima,i na taj su način zadovoljili i novinare i javnost.Ko je bio na treningu,zna da se ništa posebno nije uigravalo,što je po meni sasvim logično.Tek će se ova 3-4 dana raditi na taktici

ps:da ponovim želim te slike,ako neko nadje neka postavi,da ih zajedno pljujemo :)
todd_smith

#18728 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

PriNc_ba wrote:za ove sto pametuju ;) smijesni ste ako mislite ili mozda iz nekih drugih razloga pokusavate da odbranite igrace da nisu po kafanama kad su na pripremama. znaci hejbet puta sam ih vidjao pred vazne tekme po kafanama. isto tako hejbet puta su se raji uzimali mobiteli da bi se slike obrisale ;) imaju slike ;)

23:15 u petak :) Aquarius :)
Image

05:58 subota ujutro :) poskidani hashtagovi od instagrama :) Taverna ;)
Image

nek nije okusio alkhola ni jedan ni drugi jebe mi se... na pripremama su! sta imaju koji kurac izlaziti pa makar i na kolace. to im je posao i ako su se odlucili za takav stil zivota onda nek ga se i pridrzavaju. sad ce im odmor uskoro i jebe mi se ako im je dopizdilo zbog duge sezone. imaju lagodan zivot, zaradjuju milione i onda sad ja treba da kidam zivce jer su oni debili neizivljeni? :-)

gori od njih su mi samo ovi sto ih brane i prave se ludi iz nekih razloga ;)
ovo je fotoshop i ti nemas obraza, cuo si ljude na forumu
MOSALJOZE

#18729 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Mislim da je to slika iz Taverne prije 2-3 mjeseca,kada su bili Edin i Miralem.
edit nije
Thorgerson

#18730 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

MOSALJOZE wrote: Kao prvo ni meni nije bilo naročito drago što su se okupili u Sarajevu,pored trening centra u Zenici.Vidim da alaudiraš,da se repka skupila u Sarajevu zbog opijanja(što nije tačno)Mislim da je glavni razlog okupljanja u Sarajevu,to što niko ovih 4-5 dana neće moći prisustvovati treninzima,i na taj su način zadovoljili i novinare i javnost.Ko je bio na treningu,zna da se ništa posebno nije uigravalo,što je po meni sasvim logično.Tek će se ova 3-4 dana raditi na taktici

ps:da ponovim želim te slike,ako neko nadje neka postavi,da ih zajedno pljujemo :)
Ne aludiram uopste na to. Eto taman stalo njima da se opijaju u Sarajevu.

Nego je tu splet vise stvari. Tu im je raja, pa se moze i skoknuti fino do grada, laganica. I skokne se. Drugo, njihovim prijateljima i rodbini je bas fino sto su blizu, pa mogu doletit na kafu. I dolijecu. A naravno, ne lazimo izadje se i u grad. I na kraju Budnjin racun je deblji za finu sumicu.

Sta imaju zadovoljavat novinare? Kako to mislis? Je li novinari ne znaju put do Zenice ili su novinari samo ovdje kod nas u Sarajevu. Pa valjda je poenta priprema MAKNUTI ih od novinara koliko god je moguce. :-)

I za to je bio dovoljan jedan dan u Sarajevu. Ostalo sve, izvoli organizuj presku u Zenici ko hoce neka dodje. Izadje Mesa i jos neki igrac daju izjave i vracaj se treniraj, pripremaj, odmaraj...

Ja i dalje ne vidim nikakvu logiku da oni budu u Sarajevu, na Ilidzi, pored setalista gdje prodje hiljade i hiljade ljudi, udaljeni 5km od terena za trening. To meni izvini, nema logike.
PriNc_ba

#18731 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by PriNc_ba »

@zeljovac

jel se namjerno pravis lud ili?

a ev vidim ispravio si se da nije :D
Thorgerson

#18732 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

MOSALJOZE wrote:Mislim da je to slika iz Taverne prije 2-3 mjeseca,kada su bili Edin i Miralem.
edit nije
Ne znam ko je ovaj deblji lik sa lijeve strane Pjanketa, ali on je redovan dole na Ilidzi. Vidio sam ga nekoliko puta...e sad je li lik neciji privatni batler il sta...ne znam..

Ko zna, da nije kakvog joker napadaca Mesa zovnuo... :D
Crvena Tifoza

#18733 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Thorgerson wrote:
MOSALJOZE wrote:Mislim da je to slika iz Taverne prije 2-3 mjeseca,kada su bili Edin i Miralem.
edit nije
Ne znam ko je ovaj deblji lik sa lijeve strane Pjanketa, ali on je redovan dole na Ilidzi. Vidio sam ga nekoliko puta...e sad je li lik neciji privatni batler il sta...ne znam..

Ko zna, da nije kakvog joker napadaca Mesa zovnuo... :D

Rođak od Miralema.
todd_smith

#18734 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Miralem Nalic, propali fudbaler sada lafo vodi skolu fudala valter u Rimu, nije bez razloga boldirano
Mustang1

#18735 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

edit nije
Jbg rekao si da ces pljuvati ako se dokaze da su dernecili :oops:
Ne znam zasto si mislio da nisu jbg :-)
todd_smith

#18736 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:
edit nije
Jbg rekao si da ces pljuvati ako se dokaze da su dernecili :oops:
Ne znam zasto si mislio da nisu jbg :-)
Nema potrebe za pljuvanjem ili jebavanjem porodice i slicno, jednostavno je sramota da ovo rade dan danas

da je prije par godina pa hajde, ali valjda smo ozbiljna repka jebem mu sve vise, mislim ocigledno nismo ali nikada prije nismo imali ovoliko fudbalera koji vaze za "profesionalce"

to ti je ta jebena "dijaspora mentalitet", kad si u Engleskoj, Italiji, Njemackoj misevi, ne smiju nista. Dodju u Bosnu, boli nas kurac ko nam sta moze.

Fuj.

Da je prijateljska ili slicno ja bih prvi rekao neka rade sta hoce, kraj sezone uzivaj boli me kurac, ali kvalifikacije, najvaznija utakmica do sada...
phillie

#18737 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Dobro, i vi pretjerujete...pa nije se ovo desilo noc prije utakmice nego heftu. :D Ako se ista i desilo...
Tito_i_Partija

#18738 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tito_i_Partija »

todd_smith wrote:
to ti je ta jebena "dijaspora mentalitet", kad si u Engleskoj, Italiji, Njemackoj misevi, ne smiju nista. Dodju u Bosnu, boli nas kurac ko nam sta moze.
Sve u skladu sa ostalim aspektima zemlje, t.j. politikom, ekonomijom, religijom, pa tako i sportom. Sve ide na motto: "Lahko cemo".

Nista novo, i ne vazi iskljucivo samo za dijasporu.
PriNc_ba

#18739 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by PriNc_ba »

phillie wrote:Dobro, i vi pretjerujete...pa nije se ovo desilo noc prije utakmice nego heftu. :D Ako se ista i desilo...
ja licno sam ih prije par godina vidjao i manje od 48h sati prije tekme u Jezu iza 3 ujutro. samo tad nas je bolio racku.

a zeljovcu garant sad nestalo interneta :D
phillie

#18740 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

PriNc_ba wrote:
phillie wrote:Dobro, i vi pretjerujete...pa nije se ovo desilo noc prije utakmice nego heftu. :D Ako se ista i desilo...
ja licno sam ih prije par godina vidjao i manje od 48h sati prije tekme u Jezu iza 3 ujutro. samo tad nas je bolio racku.

a zeljovcu garant sad nestalo interneta :D
De sjeti se jesu li pobjedili :D ako jesu da im i u Zenici jedan party organizujemo :D
Last edited by phillie on 09/06/2015 16:53, edited 1 time in total.
agnostic_front

#18741 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by agnostic_front »

Loči Džeko, boli te briga, samo se prodaj ovo ljeto :thumbup:
PriNc_ba

#18742 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by PriNc_ba »

tih prvih puta se i ne sjecam fkt jer sam tek godina i godina poslije poceo razmisljati o tome... sjecam se samo zadnji put kad sam ih ja licno vidio da se tu tekmu Dzeko vukao po terenu i da sam mu psovao al fkt se ne sjecam koja je tekma bila. Znam da ih je Miske jadni molio da idu kuci jer mu se spava :-) fkt se ne sjecam ni koja tekma ni kako je zavrsilo al znam da Dzeko nije meda mogao. i ima tome 3-4 godine s obzirom da sam prestao izlaziti na takva mjesta osim ono bas bas u nekim specijalnim uslovima kad sam raznesen :D tako da vjerujem da se nista nije promijenilo a i dosta prijatelja mi s vremena na vrijeme spomene da je vidjelo na vec pomenutim "eminentnim" lokacijama doticne fudbalske magove koji se kurcit mogu samo u ovoj nasoj jadnoj napacenoj zemlji :roll:
limeni

#18743 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by limeni »

Ne znam sto se cudite kada je ova generacija vec prije 2-3 godine dostigla svoj vrhunac i ostvarila svoj cilj a to je plasman na svijetsko prvenstvo. Mi smo tad imali u rosteru ovu ekipu..

Asmir Begovic
Mensur Mujdza
Ermin Bicakcic
Emir Spahic
Sasa Papac
Elvir Rahimic
Miralem Pjanic
Zvjezdan Misimovic
Senad Lulic
Vedad Ibisevic
Edin Dzeko

Na klupi bili Salihovic, Zukanovic, Hajrovic, Kolasinac, Medunjanin...

Od ovih igraca u iducim kvalifikacijama ce se oprostiti Mujdza koji odavno nije vise ono sto je bio, Spahic koji ima 34-35 godina, Papac Rahimic Misimovic su rekli zbogom, Ibisevic i Salihovic nisu vise sto su bili a mladih slabo da ima.
I prije su igraci krivili selektore i savez za svoje neuspjehe jer su vazda zderali kod gojka, cugali po bosni i bazenima tako je i safet platio a igraci ostali nevini.
Edin Dzeko je ostvario svoj san, on zaradjuje 9-10 miliona godisnje, prvak je engleske njemacke, rekordni je strijelac BiH i odveo nas je na svijetsko i postao kapiten. Kako ce se on motivirati za nesto novo?
Boli ga briga dodje vamo cuga odmori se i odigra pa ako dobijemo fino ako ne ide nazad u Manchester a tako i vecina ovih zasicenih igraca kao Pjanic ili Ibisevic.
Dok navijaci placu i trose zadnji novac da bi gledali ove igrace..
simonese

#18744 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

pravo u sridu @limeni :thumbup:
Mustang1

#18745 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

E jbg ako ga boli neka stvar za uspjeh u reprezentaciji nego kaze da se oprasta od iste .. Bar to nije problem razloga moze naci koliko hoce .. Nijedan nece biti validan ali svakako bolje i to nego da ga se pljuje zbog ponasanja kako na terenu tako i van njega kad je u opremi reprezentacije
trcicu trceci

#18746 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by trcicu trceci »

Prica o zasicenosti je lajt motiv koji se ovdje pojavljuje kada se brane igraci. Ja se uvijek sjetim Kana, Pirla, Zidana, Mesija, Ronalda i jos njih stotine da ne nabrajam, koji su uvijek igrali, a neki i sada igraju na vrhuskom nivou, a osvajali titula, dobijali tih para i sta sve ne...
SmokingMan

#18747 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SmokingMan »

:D

Image
Zokipfc

#18748 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Zokipfc »

PriNc_ba wrote:
nek nije okusio alkhola ni jedan ni drugi jebe mi se... na pripremama su! sta imaju koji kurac izlaziti pa makar i na kolace. to im je posao i ako su se odlucili za takav stil zivota onda nek ga se i pridrzavaju. sad ce im odmor uskoro i jebe mi se ako im je dopizdilo zbog duge sezone. imaju lagodan zivot, zaradjuju milione i onda sad ja treba da kidam zivce jer su oni debili neizivljeni? :-)

gori od njih su mi samo ovi sto ih brane i prave se ludi iz nekih razloga ;)
Cuj ovo :-) Pa ko te tjera da kidas zivce. Nisu oni tvoji robovi :D
Point.

#18749 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Interesantno je da se uvijek na slikama festanja nadju Dzeko, Pjanic, ponekad Spaha i Ibricic, dok se vukao sa repkom. Nikad slike sa Lulicem, Begovicem, Bicakcicom, Zukom itd.
Not My Idea

#18750 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Not My Idea »

Mustang1 wrote: Zato i pitam posto je receno da ce biti ispred arene a ja nisam vidio. A oko Bosanke ne hodam u toku dana :D Vidjet cu danas onda ispred Bosanke.
Sinoc je bilo karti pred Bosankom
Post Reply