Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banksy wrote:Nema Bingo, nema Konzum, neka niko...
Ima li igdje u ovoj u ovoj futavoj kasabi svježih začinskih biljaka - korijander, origano, bosiljak, BILO ŠTA?
Bosiljak od BHFOOD imas u Konzumu u Lozionickoj... 3 ka em...a istina da nemamo nista, da smo kasaba! Pogledaj i u onom bambus centru na Otoci, imaju svakakvih biljaka
Ima li igdje u ovoj u ovoj futavoj kasabi svježih začinskih biljaka - korijander, origano, bosiljak, BILO ŠTA?
Bosiljak od BHFOOD imas u Konzumu u Lozionickoj... 3 ka em...
a istina da nemamo nista, da smo kasaba! Pogledaj i u onom bambus centru na Otoci, imaju svakakvih biljaka
nema,
nema.
škola,
kako smo kasaba, preostaju nam samo individualne akcije snalaženja u životu u kasabi,
ljeti ga uzgojiti ili kupiti, pa zamrznuti u manjim paketićima.
Bosiljak od BHFOOD imas u Konzumu u Lozionickoj... 3 ka em...
a istina da nemamo nista, da smo kasaba! Pogledaj i u onom bambus centru na Otoci, imaju svakakvih biljaka
nema,
nema.
škola,
kako smo kasaba, preostaju nam samo individualne akcije snalaženja u životu u kasabi,
ljeti ga uzgojiti ili kupiti, pa zamrznuti u manjim paketićima.
riko-ga wrote:Gdje kupiti zicu za rucke(Zica kao sto je naprimjer rucka od kanti Yupola)Peni nema pa reko da nije ko gdje gledao.Portebno mi je za neke rucne radove bas za rucku.
vidi u ferhadiji kod Ekonomije. znaju imati i njemacku Nutellu, mogli bi i ovo.
ili kako se zove ona radnja na dnu Zlatarske, preko puta male poste zaboravila sam.
vidi u ferhadiji kod Ekonomije. znaju imati i njemacku Nutellu, mogli bi i ovo.
ili kako se zove ona radnja na dnu Zlatarske, preko puta male poste zaboravila sam.
Hvala, tražila sam, ali nema Hippo at all. Sve drugo zbave.