Žoze cujemo li se?missko wrote:Ali kakve golove primamo to nema ni u nizim ligama 43 odbica gol
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18726 Re: Manchester United FC
- AmiĐa_Idriz
#18727 Re: Manchester United FC
Ma jebaj ga Ceh dobro branio. Bice bolje.
- Better Man
#18728 Re: Manchester United FC
Dosta je bilo više vadione na golmane. Treba priznati da su kao ekipa nula i da je vrijeme da se zaista dovedu rasni napadači koji mogu dati gol kako hoće i kome hoće.AmiĐa_Idriz wrote:Ma jebaj ga Ceh dobro branio. Bice bolje.
-
missko
#18729 Re: Manchester United FC
Ne citas Amidza sta Klop kaze za protivnicke golmane na EnfilduAmiĐa_Idriz wrote:Ma jebaj ga Ceh dobro branio. Bice bolje.
- ultima_palabra
#18730 Re: Manchester United FC
Ova fora sa odmaranjem igraca i bunkerom u derbijima upalila jednom (Liverpool-Chelsea) i sad je ovaj slunto stalno koristi.
-
Teufik
#18731 Re: Manchester United FC
Izabrao je "laksi" put do LP. S obzirom da su prokockali svaku priliku ove sezone da se prikljuce u top 4 nerealno je ocekivat da to urade u ovih par utakmica. Razumijem ga ali zabrinjava pristup velikim utakmicama. Takodje, zalosno je sta su sve propustili na Old Traffordu ove sezone. Samo im osvajanje EL moze spasiti sezonu i mogu biti uspjesniji od svih ovih u top 4 koji su ispod Chelsea. I pitanje je hoce li je osvojiti. Bila bi to dva pehara i plasman u LP. Medjutim, dosta stvari treba promijeniti iduce sezone.
-
Nadzorna_ploca
#18732 Re: Manchester United FC
Kako je grohnuo United nakon Sir Alexa..
- Logovan
#18733 Re: Manchester United FC
Baš, veliki pad.Nadzorna_ploca wrote:Kako je grohnuo United nakon Sir Alexa..
- diablobih
#18734 Re: Manchester United FC
Eno vec ga razumiju hahaha, a to sto nije dosad vec obezbjedio ako ne titulu, barem ligu sampiona, to nista ? Sad je odjednom u redu biti 5 ili 6 ?
- N.N.
#18735 Re: Manchester United FC
Ma ne mozes imati rezultat kada imas pola igraca koja se na tusiranju povrijede jebo im pas mater
Phil Jones, Smalling, stoperi za koje se poslije treninga javi da ih nema po mjesec-dva. Sta ba, kako, đe
Otjerati.
Shaw, boji se svoje sjene. Jbga, strasan lom bio...ali, rijesit ga se. Nikada nece biti bolji nego sto je kao bio.
Lijevog beka dakle nemas. Onaj Darmian to ne moze biti. I njega otjerati.
Carrick, vrijeme je majka mu stara. Rooney, isto tako, zahvaliti se za sve i cao
Martial, sta je on dosao u Manchester da kuhinju isprobava. Samo vrat mu raste i siri se
Otjerati
Koliko ono Lingard ima sedmicnu platu ?
Kakva prevara od igraca majko mila. I td td.
Ima i onog sto valja, De Gea, Bailly, Valencia, Pogba, Rashford, Herrera...ima tog nekog materijala, ali je dosta vise skarta i ovo sada je neka realnost
Phil Jones, Smalling, stoperi za koje se poslije treninga javi da ih nema po mjesec-dva. Sta ba, kako, đe
Shaw, boji se svoje sjene. Jbga, strasan lom bio...ali, rijesit ga se. Nikada nece biti bolji nego sto je kao bio.
Lijevog beka dakle nemas. Onaj Darmian to ne moze biti. I njega otjerati.
Carrick, vrijeme je majka mu stara. Rooney, isto tako, zahvaliti se za sve i cao
Martial, sta je on dosao u Manchester da kuhinju isprobava. Samo vrat mu raste i siri se
Koliko ono Lingard ima sedmicnu platu ?
Ima i onog sto valja, De Gea, Bailly, Valencia, Pogba, Rashford, Herrera...ima tog nekog materijala, ali je dosta vise skarta i ovo sada je neka realnost
-
ITNet
#18736 Re: Manchester United FC
Scott McTominay's debut now means that #mufc have had more youth players appear in first team since 1939 than bought players... #culture
Eto dvoje djece juce debitovalo, dze su hajteri da kazu kako Mourinjo ne igra djecu i kako je ovo sad uradio jer je morao zbog povreda
Eto dvoje djece juce debitovalo, dze su hajteri da kazu kako Mourinjo ne igra djecu i kako je ovo sad uradio jer je morao zbog povreda
-
ITNet
#18737 Re: Manchester United FC
Poenta price koju ti i tebi slicni sagovornici ovdje prodajete je bila da Mourinjo daje prilike/kupuje samo provjerene iskusne igrace. Jesu li ova dvojica sto sam ja spomenuo u toj katergoriji? Nisu, to sto je Varanea trazili top klupovi nema veze sa ovim o cemu pricamo, poenta je DA ili NE je kupio igraca od 18 godina i dao mu priliku u Realu, jeste. Ja sam cuo za Baily-a i gledao ga u la-ligi covjek je truhnuo u Espanjolu zbog papira skoro 3 godine i onda za 2 godine odigrao samo 40 utakmica u LaLigi, jeli ovo profil provjerenog iskusnog igraca od 22 godine za kojega se otimaju veliki klubovi? Za mene nije i mislim da ga ti zelis predstaviti kao nekoga nesto samo da opravdas neka svoja razmisljanja. Anonimus jeste bio ljudima i svi su se pitali jeko ovaj kad ga je Mourinjo doveo u United. Ne kazem ja da je Mourinjo neki svetac ili nesto, naravno kao svaki trener ima svojih nebuloza, ali ono samo se nesto kenja bezveze bez ikakvog realnog pogleda.diablobih wrote:Shawa ne voli, jer je prihvatio malac platu uniteda koja je bila enormna, mislim ono i sad je, i to je kritikovao cak dok je bio u Chelseaju. Nije da ga ne voli sto je los igrac. On je strasan lijevi bek, samo ego Mourinhov ne dozvoljava njemu da ga stavi u ekipu. Bailly nije bio anonimus kakvog ga ti zelis prestaviti, ili jednostavno nisi ti cuo za njega. Isto tako i Varanea su trazili svi top klubovi, ne samo Mourinho i Real.
Sto se tice Martiala, ne moze nikako mladic doci do izrazaja, ako igra jednu tekmu, pa onda mu davati po 5 minuta, igrao je dobro uvijek kada je imao vise tekmi konstantno u nogama, to je pokazao prosle sezone. Kazem, ni Messi, ni Ronaldo bi bili kurcevi igraci da su tako dobijali prilike.
-
Teufik
#18739 Re: Manchester United FC
diablobih wrote:Eno vec ga razumiju hahaha, a to sto nije dosad vec obezbjedio ako ne titulu, barem ligu sampiona, to nista ? Sad je odjednom u redu biti 5 ili 6 ?
Ako si mislio na mene, onda quotaj moj post. A sto se tice Mourinha, da je dobro, nije. Da je bolje u odnosu na Moyesa i LVG, po mom misljenju, jeste. Da se vrijeme moze vratiti nazad i poboljsat koji rezultat, ne moze. Naveo sam u prethodnom postu moje glavne zamjerke prema njemu. Da vrijedi kukat, kukao bih. Sta je, tu je. Realno, tu su gdje zasluzuju biti. Mogu se samo, kao simpatizer kluba, nadati osvajanju EL i prolasku u LP. I kazem ti iskreno, bit cu zadovoljan ako se to desi.
- MyTao
#18740 Re: Manchester United FC
ITNet wrote:Scott McTominay's debut now means that #mufc have had more youth players appear in first team since 1939 than bought players... #culture
-
ITNet
#18741 Re: Manchester United FC
Sta je problem? hejteri ce uvijek naci neki izgovor i nece nikad priznati da nisu u pravu, pa reko da unaprijed objavim izgovorMyTao wrote:ITNet wrote:Scott McTominay's debut now means that #mufc have had more youth players appear in first team since 1939 than bought players... #culture
- diablobih
#18742 Re: Manchester United FC
Pa stavio ih samo zbog toga sto mu se zamjera to, izgubljen mec, ovo ono, izvlakuse da su umorni igraci, bla bla i hajmo staviti neke debilkose. Sto to nije uradio u Chelseaju, osvojena titula, zadnje tekme koje se igraju nizasta i dalje najbolji igraci moguci igraju, da nije smijesno, bilo bi zalosno.
- diablobih
#18743 Re: Manchester United FC
Kako je bolji od ijednog tog trenera?Teufik wrote:diablobih wrote:Eno vec ga razumiju hahaha, a to sto nije dosad vec obezbjedio ako ne titulu, barem ligu sampiona, to nista ? Sad je odjednom u redu biti 5 ili 6 ?
Ako si mislio na mene, onda quotaj moj post. A sto se tice Mourinha, da je dobro, nije. Da je bolje u odnosu na Moyesa i LVG, po mom misljenju, jeste. Da se vrijeme moze vratiti nazad i poboljsat koji rezultat, ne moze. Naveo sam u prethodnom postu moje glavne zamjerke prema njemu. Da vrijedi kukat, kukao bih. Sta je, tu je. Realno, tu su gdje zasluzuju biti. Mogu se samo, kao simpatizer kluba, nadati osvajanju EL i prolasku u LP. I kazem ti iskreno, bit cu zadovoljan ako se to desi.
Zasluzuju logicno biti tu, zato sto je kriv trener sto su tu. Inace su trebali se boriti za titulu, jer se tako predvidjalo i prije sezone to zbog mnogih faktora.
-
Teufik
#18744 Re: Manchester United FC
Ta sto je neko nesto predvidjao pred sezonu nema nikakav znacaj. Sto se mene tice moze pricat ko sta hoce pred sezonu ali slabo ce ko sta pogoditi. Ja sam iskreno mislio da ce uhvatiti top 4. Pa profulase barem 6-7 prilika da to urade. Tu su debelo podbacili. I sta sad? Treba non stop blebetat o tome. Glupost. Usrali i hajmo dalje. Ponavljam, ukoliko osvoje EL imat ce daleko bolju sezonu i od Tottenhama i Liverpoola i Citya.
- diablobih
#18745 Re: Manchester United FC
Ako ovo, ako ono. Ocajna sezona, jer su se trebali boriti za titulu, jer imaju igrace za to, ne zato sto ono, hajmo reci trebaju se boriti za titulu. Nego zato sto su svi ocekivali od njih da se bore za titulu, to sto su usrali mnoge tekme, to je sve do trenera, koji je cuvao rezultat protiv hulla i takvih ekipa, pa na kraju kiksao, ili totalno promasivao taktiku protiv drugih, posljedni primjer, Arsenal.
Ako osvoje ligu europe, to ce biti samo da ne nazoves sezonu totalnom propasti.
-
ITNet
#18746 Re: Manchester United FC
Kad covjek cita sta pises rekao bih da si jedan od najvatrenijih navijaca uniteda koliko te pogode stvari i bude ti krivo sto je sezona totalni promasaj
Posto su ovi iz manjeg kluba redovni ovdje na temi
http://sinceliverpoollastwonatrophy.co.uk/league-title/
Posto su ovi iz manjeg kluba redovni ovdje na temi
http://sinceliverpoollastwonatrophy.co.uk/league-title/
-
Teufik
#18747 Re: Manchester United FC
Novi (Home) dres za sljedecu sezonu.

-
peepeep
#18748 Re: Manchester United FC
Bio ti navijač ili ne, slažem se u potpunosti sa ovim.diablobih wrote:Ako ovo, ako ono. Ocajna sezona, jer su se trebali boriti za titulu, jer imaju igrace za to, ne zato sto ono, hajmo reci trebaju se boriti za titulu. Nego zato sto su svi ocekivali od njih da se bore za titulu, to sto su usrali mnoge tekme, to je sve do trenera, koji je cuvao rezultat protiv hulla i takvih ekipa, pa na kraju kiksao, ili totalno promasivao taktiku protiv drugih, posljedni primjer, Arsenal.
Smiješno je bilo nekada gledati čovjeka koji na raspolaganju ima fenomenalan tim i kako loše igra isti. Gledati kako čuva 1:0 i to po pola sata pred kraj utakmice je smiješno. Veoma često sam imao osjećaj kao da gledam reprizu naše reprezentacije protiv Grčke, gdje smo upravo tako igrali - dali go i onda (unatoč činjenici da smo imali prilika) igrali smo na čuvanje rezultata. I naravno, na kraju smo popušili foru. Upravo takav način igre je cijelu sezonu prakticirao Murinjo. Zašto? Ne znam. Nadam se da će naredna sezona biti bolja. Nadao sam se da će dovesti Grizmana obzirom da Ibra sigurno neće produžiti ugovor, ali eto za sada se ipak govori da nema ništa od toga.
Priča da je bilo XY utakmica neporažena je ekvivalent onome kada dođeš iz škole i kažeš mami da si dobio keca, ali nisi samo ti... nema fajde od tih rezultata kada je očito da će jedini put ka LP biti da se osvoji europska ona liga. A nešto vala i nisam ubjeđen da će moći baš tako lagano.
- diablobih
#18749 Re: Manchester United FC
Nisam, nego sam prosao kroz sve to. Imati igraca vise protiv PSGa od 20te minute cini mi se, i umjesto napadanja, ti cuvas 1-0, na kraju normalno ispali. Ja ovdje vise upozoravam, Mourinho je nekad bio sjajan menadzer, vise nije ni blizu, isto kao sto je i Wenger bio prije 8 godina, vise nije, samo ljudi se ne odvajaju
Ovo ce na kraju biti 6ta pozicija, osvojen liga kup, i jos cemo da vidimo kako ce odigrati odbrana vs celte i u finalu. Mislim da za tim kao sto je United to nije dovoljno, toliko novca, toliko dobrih igraca, i na kraju patnja.
Ovo ce na kraju biti 6ta pozicija, osvojen liga kup, i jos cemo da vidimo kako ce odigrati odbrana vs celte i u finalu. Mislim da za tim kao sto je United to nije dovoljno, toliko novca, toliko dobrih igraca, i na kraju patnja.