Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Liverpool ce se ove sezone boriti za titulu i ozbiljan su kandidat za istu, zapravo vec se bori
Doduše, povreda glavne baje u timu Coutinha ih je poremetila, ali ce se Klopp nekako snaci i bez njega.
I niko da objasni famoznu forumsku ublehu "plan B u fudbalu" Bog me ubio ako iko zna šta to znaci, a cesto se poteže
LSD wrote:
I niko da objasni famoznu forumsku ublehu "plan B u fudbalu" Bog me ubio ako iko zna šta to znaci, a cesto se poteže
upravo
mnogima je to ubacivanje mrcine od metar devedeset sa klupe i mijenjanje taktike u "hoof eeeet" ove godine smo vidjeli i plan B, C, D i E ali ovi ćoravci to ne mogu ni vidjeti niti shvatiti.
Evo za pocetak, jednu prednost koju filozof nikako ne koristi a koja se moze smatrati rezervnim planom.
To je najiritantnije izdrkavanje fudbala kao igre otkad znam za sebe, radi ping pong filozofije.
KORNER
KORNER
KORNER
Spreman sam da ga kidnapujem i da mu utuvim u onu njegovu celavicu,danima ponavljajuci rijec KORNER.
Ekipe mu dobiju korner i sta urade, odigraju kratki pas i krene lesinarenje oko sesnaesterca.
Korner nije nabijanje lopte u bunar, korner po meni ima vrijednost slobodnog bacanja u kosarci.
Ako za ekipu nema vrijednost, bujrum s druge strane zastavice i izvedi aut ili zuti karton ako kratki pas odigras, jel posteno?
Boga mi ovdje se pise k'o da prvi put u zivotu vidite i gledate Mignoleta! Im'o je on otkako je u Liverpoolu strasnih utakmica, strasnih odbrana, ali najveci problem jeste sto nikad ne znas kad ce te taj zajebati. Jedan korner, jedan slobodnjak i vec je sve otislo u vodu.
Ovim ne branim Kariusa, govorim generalno za ovih par postova kako je Mignolet sinoc odlican bio.
Ja nesto kontam da ce sad uhvatiti taj kontinuitet koji kako si i sam rekao mu zaista fali. Svjestan je da ima konkurenciju, treba iskoristiti priliku koja mu se ukazala.
BHF_Manijak wrote:Boga mi ovdje se pise k'o da prvi put u zivotu vidite i gledate Mignoleta! Im'o je on otkako je u Liverpoolu strasnih utakmica, strasnih odbrana, ali najveci problem jeste sto nikad ne znas kad ce te taj zajebati. Jedan korner, jedan slobodnjak i vec je sve otislo u vodu.
Ovim ne branim Kariusa, govorim generalno za ovih par postova kako je Mignolet sinoc odlican bio.
Sjecas se Dudeka? On je bio isti Mignolet. Ali bukvalno isti. Brani dobro i onda zajebe kad se ne nadas. Samo sto Mignolet nece nikada odbraniti u finalu onako kako je Dudek!
Jasta je nego vaznija, kad skontas da nije bilo toga ne bi ae ni doslo do penala...nevjerovatno, ona sjebana faca Traorea sve govori, i on se sjebo [emoji1] Carra tad jedva zavrsio utakmicu, izvedose ga zbog povrede prepone, stisnuo zube vratio se i odma klizeci po nogama Kaki [emoji23]....ah, good times...
Mustang1 wrote:
Sjecas se Dudeka? On je bio isti Mignolet. Ali bukvalno isti. Brani dobro i onda zajebe kad se ne nadas. Samo sto Mignolet nece nikada odbraniti u finalu onako kako je Dudek!
E jebi ga cuj sjecam li se. Bajatiji sam ti ja, moje sjecanje seze od vremena Jamesa u Liverpoolu, nedugo nakon toga dolazi Westerveld!