Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tejci123 wrote:Jeli iko od vas narucivao ABH brow pomade sa NET A PORTER , do sutra navecer je free shipping ali kad ubacim u kosaru ispod brow pomade i contour kita mi pise shipping restriction
EDIT: Javili mi se iz ABH a vezano za pomade koja je suha nakon par mjeseci. Kako nisam kupila kod njih ne mogu mi vratiti ali kazu da probam kap ulja djecijeg staviti i tip za sve koji imaju pomadu jeste da naravno dobro zavrnete kutijicu i da stoji na poklopcu da vlaga ide prema gore.
Michun wrote:Ja bi da poFalim beautybay. Objasnjenje i sliku sam poslala, javili se u roku 24h uz izvinjenje i salju mi novu anastasia pomade.
I od mene hvale za beautybay. Stigle mi dvije narudžbe u rekordnom roku
Koliko si zadovoljna pomadom? Ja razmišljam da li da uzmem nju ili one sjene što dođu svjetlija i tamnija. Nije mi svejedno jer sam pročitala na par mjesta da se pomada brzo sasuši, a dati pare za nešto što će mi brzo postati neupotrebljivo nisam baš sigurna.
Michun wrote:Ja bi da poFalim beautybay. Objasnjenje i sliku sam poslala, javili se u roku 24h uz izvinjenje i salju mi novu anastasia pomade.
I od mene hvale za beautybay. Stigle mi dvije narudžbe u rekordnom roku
Koliko si zadovoljna pomadom? Ja razmišljam da li da uzmem nju ili one sjene što dođu svjetlija i tamnija. Nije mi svejedno jer sam pročitala na par mjesta da se pomada brzo sasuši, a dati pare za nešto što će mi brzo postati neupotrebljivo nisam baš sigurna.
Fakat je dobra, stoji pravo fini. Drugaciji efekat od sjena.
Imam ja sjene ali ovo je bolje...meni licno. E sad za susenje, ne znam ni sama.
ako je neko mislio kupiti beauty belnder od (ja mislim) eveline ili tako nesto (u dm-u) odmah da znate bezze je!
jutros sam probala po prvi put
skvasila skroz, iscijedila skroz i pokusala istapkati puder koji je nanesen na lice u vidu tackica... ukratko, sve tackice su ostale na spuzcivi duboko upijene. lice samo mokro
ali mirise lijepo spuzvica na majcinu dusicu - ako ikome ista znaci
[Emma] wrote:Ja imam onaj od 1$ s ebaya, meni dobar. 4
Znate li mat ruž za usne koji bojom odgovara essence olovci u nijansi honey berry ili artdeco olovci br 90?
Mozda Maybelline Color Sensational Lipstick in Magic Mauve, Revlon’s Super Lustrous Lipstick in Berry Couture, mislim i da NYX ima takvu boju, naziv i broj ne znam.
[Emma] wrote:Ja imam onaj od 1$ s ebaya, meni dobar. 4
Znate li mat ruž za usne koji bojom odgovara essence olovci u nijansi honey berry ili artdeco olovci br 90?
Mozda Maybelline Color Sensational Lipstick in Magic Mauve, Revlon’s Super Lustrous Lipstick in Berry Couture, mislim i da NYX ima takvu boju, naziv i broj ne znam.
Revlon mi je nedostupan, a ovaj maybelline je mauve nijansa, honey berry i artdeco su više jako roze. svejedno hvala za preporuku
mooooguce, vrlo moguce da sam ja nesto pogresno uradila jer mi je prvi put da koristim ali upio je SAV puder koji sam stavila na lice i ostalo mi samo onako mrvica pomjesana sa vodom na licu
juce sam gledala neke videe bas ono usporedba sa originalnim bb, i to mu je kao jedina mana sto treba puuuno vise proizvoda da bi se postigao odg efekat
Nedavno sam kupila Inglotovu pro blending spužvicu, košta 26 KM. Oduševljena sam.
Do sada sam tekući puder nanosila sa RL Stippling Brush.
I sada tako radim, prvo sa stippling brush, a onda lagano utapkam, a koristim je i za blendanje korektora. Sve preporuke.
maraska wrote:Nedavno sam kupila Inglotovu pro blending spužvicu, košta 26 KM. Oduševljena sam.
Do sada sam tekući puder nanosila sa RL Stippling Brush.
I sada tako radim, prvo sa stippling brush, a onda lagano utapkam, a koristim je i za blendanje korektora. Sve preporuke.
izgleda da zaista ima veze...koliko para toliko muzike
Nisam probala tu spuzvicu iz dm-a, ali kažu da su je promijenili, da nije više ista kao prije, onu prije su hvalili.
Ja imam spuzvicu od real techniques, i original beauty blender. RT spuzvicu sam baš iskoristila i efekat je uvijek bio wow. Beauty blender nisam jos probala da samo sa njim stavljam puder, za sad ga koristim da nakon nanošenja pudera cetkicom utapkam blenderom lice, radi ljepšeg efekta, te ga koristim za korektor
I ja sam to čula, ne znam kako se kreću cijene u srbiji i sl, ovdje je maska od 250 ml 32 KM, jel to puno il malo u odnosu na kako je vani? Nyx im je jeftiniji malo u odnosu na onaj u alti, soft matte lipcreams su po 14.
Rekoše mi alfaparf ima u didacu nešto malo, zna li ko šta ima?