Opao im šećerholowey wrote:razbojnici...ukrali cokoladice...e crnjaka na cemu su pali...puce bruka
Vidiš da ni lopovi više nisu normalni
Opao im šećerholowey wrote:razbojnici...ukrali cokoladice...e crnjaka na cemu su pali...puce bruka
odmah mu oduzet državljanstvo--kad odrapi muriju vrnut ga odakle je došo sa zabranom ulaska u narednih 5 godina
Budale....pa pumpi na svakom korakuOpal_89 wrote:Opao im šećerholowey wrote:razbojnici...ukrali cokoladice...e crnjaka na cemu su pali...puce brukaMomak što je išao sa mnom u srednju, u pola noći mu zafalile cigare, otišao, provalio u trafiku, uzeo kutiju cigara i ostavio im 2 KM
tako ti je kad si ovisan
![]()
Vidiš da ni lopovi više nisu normalni
Nije bilo blizu, a budali navrlo. Tad se Drina mogla jos naći za 2 KMTomahawk11 wrote: Budale....pa pumpi na svakom korakuAl valjda daleko bilo
sve u prilog mom komentaru sa druge tememuha_sa wrote:odmah mu oduzet državljanstvo--kad odrapi muriju vrnut ga odakle je došo sa zabranom ulaska u narednih 5 godina
al kad bi mi bili i D državeovako--nikom ništa
Ovog idiota su nafatali u bašti moga badze
Treba u basti uvijek imati rupu za kompost.zateznistub wrote:Ovog idiota su nafatali u bašti moga badze
Ma sreća njegova pa badze ne bi u kući ne dao bog nikome da ga poklopi 150 kgdrugi profil wrote:Treba u basti uvijek imati rupu za kompost.zateznistub wrote:Ovog idiota su nafatali u bašti moga badze
A ništa nije ni ukro, jelde... samo probao, pa ja...O'zone wrote:Jučer tip u BBI-u pokupi onu Merhametovu kasu za dobrovoljne priloge za narodnu kuhinju (velika, metalna sa staklenom kupolom) i preko vrata.
Uhvatili su ga odmah zaštitari, pozvali policiju, policija došla uzela mu dokumente kad tip sa Kosova. Samo napisaše izjavu i pustiše ga, kaže strani državljanin a nema potjernice za njim...
Kakve ima veze odakle je ko? Sa carsije moze biti, imati 19 godina i praviti probleme, ili se njemu oprasta, jer je domaci?vješalica wrote:sve u prilog mom komentaru sa druge tememuha_sa wrote:odmah mu oduzet državljanstvo--kad odrapi muriju vrnut ga odakle je došo sa zabranom ulaska u narednih 5 godina
al kad bi mi bili i D državeovako--nikom ništa
prijepolje 19 godina i pravi ovdje probleme
izgon iz drzave pa da vidimo
al gdje ces to reci da me salete po forumu jedva punoljetne i maloLETNE koke koje su sandze pokupile na štrasi i platili im piće pa ostale impresionirane sa 'facama',pa da govore vješalica vakva onakva i kakva hahahhaa
Eh sad... vidi sina od Hanke, od Purivatre sin ima zabranu prilaska roditeljima. Ima takvih primjera koliko hoces.bitanga_sa_otesa wrote:po statistici uvijek prave probleme idioti iz krkanskih porodica kojima je falilo sve u zivotu,narocito kucni odgoj...svako ko je slijep i ne zeli to da vidi presucuje.prezvakano je to sve odavno ,samo se neki prave budale stalno ili ih boli istina....
Ovako ja shvatam o cem je rijecultima_palabra wrote:Eh sad... vidi sina od Hanke, od Purivatre sin ima zabranu prilaska roditeljima. Ima takvih primjera koliko hoces.bitanga_sa_otesa wrote:po statistici uvijek prave probleme idioti iz krkanskih porodica kojima je falilo sve u zivotu,narocito kucni odgoj...svako ko je slijep i ne zeli to da vidi presucuje.prezvakano je to sve odavno ,samo se neki prave budale stalno ili ih boli istina....
ljudi znate li vi odakle je hanka sisla u grad?muha_sa wrote:Ovako ja shvatam o cem je rijecultima_palabra wrote:Eh sad... vidi sina od Hanke, od Purivatre sin ima zabranu prilaska roditeljima. Ima takvih primjera koliko hoces.bitanga_sa_otesa wrote:po statistici uvijek prave probleme idioti iz krkanskih porodica kojima je falilo sve u zivotu,narocito kucni odgoj...svako ko je slijep i ne zeli to da vidi presucuje.prezvakano je to sve odavno ,samo se neki prave budale stalno ili ih boli istina....![]()
ovdje nije rijec o ljudima koji normalan život živema odakle bili niko im nece prigovorit nit nabit na nos što su rodjeni tu gdje su rodjeni
![]()
možeš bit iz centra Pariza a da budeš papak nad papcima![]()
ovdje je rijec o kriminalcima sa podebelim dosjeima u cinjenju krivicnih djela a nisu rodjeni u BiH
fino im "odrezat" muriju--kad odleže oduzet im državljanstvo ako ga imaju i šup karta tamo odakle si došo
kako kažeš Hankinog, Purivatrinog i petog desetog kriminalca koji su odavde kaznit ako su ucinili neko nedjelo i vozdra
da ponovim--pošto ovo nije ni D od države od tog nema ništa--niti ce ikad biti