Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Paul F.

#18676 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Mustang1 wrote: Izvini sto pitam ali jesi ti lud ? :D Pa jbt govoris o proslim danima u kojima kise nije bilo :D
Ja jesam lud, ali nisam glup, za razliku od tebe. Takve stvari se planiraju unapijed. I niko 10 dana unaprijed ne može garantovati da neće biti kiše.
todd_smith

#18677 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Paul F. wrote:
Mustang1 wrote: Izvini sto pitam ali jesi ti lud ? :D Pa jbt govoris o proslim danima u kojima kise nije bilo :D
Ja jesam lud, ali nisam glup, za razliku od tebe. Takve stvari se planiraju unapijed. I niko 10 dana unaprijed ne može garantovati da neće biti kiše.
vidimo se za 7 dana, samo da se poselamim prije nego sto te moderator posalje u banovice :lol:
agnostic_front

#18678 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by agnostic_front »

Svima je jasno šta pitarima smeta, ne treba se obazirati na njihove komentare.
Point.

#18679 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Moze li proci bilo koja diskusija a da ovaj Paul F ne vrijedja nekoga? Koji iritantan lik, Boze.
Logovan

#18680 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

agnostic_front wrote:Svima je jasno šta pitarima smeta, ne treba se obazirati na njihove komentare.
Najjači argument koji se može navesti kao razlog kritikovanja. :oops: Pitari ovakvi, pitari onakvi. Mislim stvarno kako vam ne dosadi jedno te isto pisati.
Paul F.

#18681 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Point. wrote:Moze li proci bilo koja diskusija a da ovaj Paul F ne vrijedja nekoga? Koji iritantan lik, Boze.
Seoski varalica. Ja sam mnogo kulturniji i pametniji od tebe. Logično bi tebe trebalo banovati ali bumo videli.
Point.

#18682 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote:Moze li proci bilo koja diskusija a da ovaj Paul F ne vrijedja nekoga? Koji iritantan lik, Boze.
Seoski varalica. Ja sam mnogo kulturniji i pametniji od tebe. Logično bi tebe trebalo banovati ali bumo videli.
Pa vidi se. Banovan si x puta zbog vrijedjanja sagovornika i opet ces biti banovan zbog istih razloga. Ti jednostavno ne znas drugacije. Drugi par cipela je to sto se mjesas u nesto o cemu pojma nemas.
Paul F.

#18683 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Point. wrote:
Paul F. wrote:
Pa vidi se. Banovan si x puta zbog vrijedjanja sagovornika i opet ces biti banovan zbog istih razloga. Ti jednostavno ne znas drugacije. Drugi par cipela je to sto se mjesas u nesto o cemu pojma nemas.
Banovan sam zbog odgovora na provokacije. Ako ja budem banovan a ne ti to će značiti da ovaj forum fura u katastrofu. Mislim da se to neće desiti ali i ako se desi boli me KM.
Point.

#18684 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Zasto bih ja bio banovan, prosvijetli me?
Paul F.

#18685 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Point. wrote:Zasto bih ja bio banovan, prosvijetli me?
Zbog tvoje agresivnosti, gluposti, prozivanja drugih forumaša itd...
Point.

#18686 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

:lol: :lol:
Da je tako vec bi bio banovan milion puta. Ti neznas komunicirati sa narodom, pa si svakog drugog prozvao glupanom jer drugacije ne znas. A sve se glumi fgr, kultura ovo ono. :lol:

Laku noc uz pjesmu" Put u srediste rudnika Kreka Banovici". :serbo: :babinsin:
omar little

#18687 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by omar little »

niste normalni, svega mi. :D kada ne postoji razlog za drvljenje i budalasanje onda se izmisli. afera tetovaza se privela kraju, eto sad smeta sto covjek od brda odvaljen, profesionalni sportista, koji trenira dvaput dnevno, ide jest cevape na carsiji u po bijela dana :-) mislim, sta je problem s cevapima de neka mi neko objasni?
Paul F.

#18688 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Point. wrote::lol: :lol:
Da je tako vec bi bio banovan milion puta. Ti neznas komunicirati sa narodom, pa si svakog drugog prozvao glupanom jer drugacije ne znas. A sve se glumi fgr, kultura ovo ono. :lol:

Mišu jedan, izletio si iz skrovišta čim si osjetio moju slabost...
todd_smith

#18689 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

omar little wrote:niste normalni, svega mi. :D kada ne postoji razlog za drvljenje i budalasanje onda se izmisli. afera tetovaza se privela kraju, eto sad smeta sto covjek od brda odvaljen, profesionalni sportista, koji trenira dvaput dnevno, ide jest cevape na carsiji u po bijela dana :-) mislim, sta je problem s cevapima de neka mi neko objasni?
Nije u tome fazon ba, kako vam ne smeta pristup igraca prema repci evo vec duzi niz godina

U Brazilu se isto zabavljalo, uzivalo dok se trebalo raditi, izvlakusa im bio ofsajd u 20toj minuti a igrali 90 minuta.

Za Evropsko im izvlakusa Pape, ko da je Pape zajebo dva gola protiv Kipra a ne Begovic i Bicakcic.

U klubovima su bubice, ovdje su haman demi-bogovi tobejarabi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#18690 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:niste normalni, svega mi. :D kada ne postoji razlog za drvljenje i budalasanje onda se izmisli. afera tetovaza se privela kraju, eto sad smeta sto covjek od brda odvaljen, profesionalni sportista, koji trenira dvaput dnevno, ide jest cevape na carsiji u po bijela dana :-) mislim, sta je problem s cevapima de neka mi neko objasni?
Draga omarka, ozbiljno pitas?! Jedan ide na cevape, drugi se zeni, treci radi tetovaze, a ima i ekipa sto ''trenira'' po cijelu noc....da li se tako ponasaju spanski, njemacki, engleski, francuski, talijanski reprezentativci pred utakmicu? Znaci, utakmica nam je biti ili ne biti, pa je li tesko 10 dana zapeti iz petnih zila, fokus samo na trening i pripremu i poslije utakmice onda nek rade sta im volja. Ali ne, neka ih. Hajd sta fali. Dobili slobodno. E, pa onaj ko im je dao slobodno, nije trebao.
phillie

#18691 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Cuvajte zivce za petka...
luckylaka

#18692 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:Čovjek otišao do grada U SRED BIJELA DANA da pojede ćevape i to bi kao trebao biti problem????
Dzeko sa rajom do 1,kada gdje ima li i jedan dokaz za takvo nešto?
Vranješa neću komentarisati,otići ćemo u off
Priča oko okupljanja reprezentativaca u tom "eminentnom" lokalu u kojem pjevaju Ifeta i Nasko,je stara više od 15 godina,a ne znam da je iko ikada zabilježio da je neko od reprezentativaca bio u tom objektu.
Dokaz pljujem ih zajedno sa tobom :bih:
Bogam ti ni u sto ne vjerujes(osim u Boga Dragoga)Kada su onomad u Zenici igrali utakmici hodze i popovi kazu navece bila neko druzenje pa se popovi zarakijali a i jedan hodza sa njima .Ostale hodze na njega kako te nije sramota piti a kazu on ko iz topa,,Meni je Pjanic Bog(tobe jarabi)kako on tako i ja.Jasta bolan da se provode i neka treba i ja bi.
DaysleepeR

#18693 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

meni je stvarno malo čudan taj kontrast Izraela koji se priprema u karantinu evo već 10 dana, i naše raspuštene vojske koja žulja guzove po Sarajevu, i onda ćemo, ako izgubimo od Izraela, češat se po tintarama, zaboga kako se to moglo desit.
luckylaka

#18694 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:
Point. wrote::lol: :lol:

Mišu jedan, izletio si iz skrovišta čim si osjetio moju slabost...
E jes vam diskusija u p.m.Gori nego kakva djeca.Hajde obojica brisite ovo ne glumite previse.Jebo vas banovanje sto navlacite jedan drugom.Qrac moj cete komentaisati u petak poslije utakmice kad razbijemo hasume. :bih: P.S.Pozurite editujte postove provjereno charuga i libero sinoc pili do kasno okasnice jutros.
luckylaka

#18695 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

DaysleepeR wrote:meni je stvarno malo čudan taj kontrast Izraela koji se priprema u karantinu evo već 10 dana, i naše raspuštene vojske koja žulja guzove po Sarajevu, i onda ćemo, ako izgubimo od Izraela, češat se po tintarama, zaboga kako se to moglo desit.
Kako bolan izgubiti protiv ovih pa nisu oni Kipar.Pojescemo ih ko Seo cevape danas(dvije duple i po kile luka a la Dino-LZN)
phillie

#18696 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Ma dobijamo Izrael... Taman na centru kad budu, hodza sa obliznje dzamije ce uciti ezan za aksam namaz, i do jacije oni su donji, ako Bog da. :D

Jesu nasi momci mozda malo van forme, ali nisu zaboravili igrati nogomet. Isto tako, nije 11 izraelaca igralo finale Lige Prvaka u subotu, ne znam sto se od njih pravi sila. Jesu nam ocitali bukvicu u Izraelu, ali taj je momentum bio totalno na njihovoj strani plus nase povrede i igra bez napadaca, nije ni moglo biti drugacije. Ovaj put, Izrael u najboljem slucaju moze pruziti jak otpor i minimalno izgubiti, i ako tako bude, nek se udaraju nogom u gu-zicu.

Jos da Belgija dobije Vels a Andora iznenadi Kipar :D
SSemir

#18697 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SSemir »

todd_smith wrote:u sred priprema Kolasinac na carsiji cevape hladno, seta se, imaju slike

jok momak je rusilac

Dzeko sa rajom do 1 vani, izadji vidjet ces sam

jok momak je dijamant

Vranjes hladno ide sa priprema da doradjuje tetovaze da ne usere sebi karijeru jer je debil

jok photoshop je to

Pjanic u Bosni do 3 ujutro neku vecer sa jos 3-4 igraca

jok to je trac, pacenicka izmisljotina

daj ba, da su vec igrali pa da rade sta hoce ne zanima me, da je prijateljska ko te jebe idi skaci iz aviona ako hoces, uzivaj

3-4 dana prije najbitnije utakmice, jebe se njima, ima trening kamp u Zenici, jok ba sto cu gore ovdje mi ljepse

na kraju krajeva jebe mi se vise, fkt mi je pun kurac njihovog "u klubu moram kako treba jer sam tu 9-10 mjeseci, u repci ne moram jer me narod voli sta mi moze ko"

usrali su ionako EP, sreca njihova da se raja na Papeta digla, jer da je bio neko drugi ne bi bilo izvlakuse, ali hajde...

znaci, u doba kada bas svako ima kameru u dzepu (mobitel), i drzavi sa poganim narodom gdje jedva cekaju da ti jebu majku i pljuju po tebi, u drzavi koja ima na hiljade nepismenih novinara kojima je neki skandal vrhunac novinarske karijere.....nije se pojavila nijedna slika od tih provoda nasih reprezentativaca do kasno u noc po kafana.
i ti idalje imas obraza da pises o tome??
Charuga
Globalni moderator

#18698 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Charuga »

Paul F. wrote:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Paul F.

7 dana
phillie

#18699 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

SSemir wrote:
todd_smith wrote:u sred priprema Kolasinac na carsiji cevape hladno, seta se, imaju slike

jok momak je rusilac

Dzeko sa rajom do 1 vani, izadji vidjet ces sam

jok momak je dijamant

Vranjes hladno ide sa priprema da doradjuje tetovaze da ne usere sebi karijeru jer je debil

jok photoshop je to

Pjanic u Bosni do 3 ujutro neku vecer sa jos 3-4 igraca

jok to je trac, pacenicka izmisljotina

daj ba, da su vec igrali pa da rade sta hoce ne zanima me, da je prijateljska ko te jebe idi skaci iz aviona ako hoces, uzivaj

3-4 dana prije najbitnije utakmice, jebe se njima, ima trening kamp u Zenici, jok ba sto cu gore ovdje mi ljepse

na kraju krajeva jebe mi se vise, fkt mi je pun kurac njihovog "u klubu moram kako treba jer sam tu 9-10 mjeseci, u repci ne moram jer me narod voli sta mi moze ko"

usrali su ionako EP, sreca njihova da se raja na Papeta digla, jer da je bio neko drugi ne bi bilo izvlakuse, ali hajde...

znaci, u doba kada bas svako ima kameru u dzepu (mobitel), i drzavi sa poganim narodom gdje jedva cekaju da ti jebu majku i pljuju po tebi, u drzavi koja ima na hiljade nepismenih novinara kojima je neki skandal vrhunac novinarske karijere.....nije se pojavila nijedna slika od tih provoda nasih reprezentativaca do kasno u noc po kafana.
i ti idalje imas obraza da pises o tome??
What happens in kafana, stays in kafana :D :D :D
Thorgerson

#18700 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Dobro, ajde onda objasnite zasto su se igraci okupili u Sarajevu i tu ostali evo sedam+ dana??? Zasto? Je li to mozda do hrasničkog zraka? Pa trenirat u hrasnici na onoj oranici, pored novog kampa u Zenici. To ne mogu shvatiti. Kakav je to deal da uvijek repka mora ostati kod jebenog budnje barem sedam dana.

Evo neka mi neko da samo jedan razlog cemu ostajanje u Sarajevu?

Jeste li bili dole mozda na Ilidzi? Ko god je bio mogao je vidjeti da citav jebeni dan igraci odlaze-dolaze, prijatelji im dolaze-odlaze, majke mi ko ekskurzija. Igramo tekmu koju moramo pobijediti i ako nista, igraci barem moraju glumiti da su zaintereosvani. Jok dosli ovdje da se malo odmore, tu su im prijatelji, malo provoda sta fali. E pa fali.

Ok, da su tu bili jedan dan dok se svi okupe, aerodrom je tu, sta ja znam. Jedan dan i pravac Zenica, tamo je kamp, tamo su pripreme, tamo ce se uostalom igrati utakmica. Spremat se po citav dan. Uigravat - pola igraca nije sastavilo 2 tekme zaredom. :-) Dva napadaca imamo od kojih jedan nije igrao zadnjih mjesec i pol, drugi nije dao nijedan gol u citavoj sezoni. Glavni igrac odbrane na kraju sezone ostade bez kluba.

Ne znam, al nikako nam se ne pise dobro. Mene jedino drzi to, da bas u ovakvim situacijama, kad se sve otpise - iznenadimo. Kao protiv Irana. Kad se nalozimo, bude obratno (kipar) i da je izrael isto tako u karina stanju.

Ali mislim da su nasi igraci i njihovo podcjenjivanje protivnika, doveli do ovog stanja. Uzdigli smo ih, bili su standardni i u klubovima, dobro igrali, i onda je uslijedio nevjerovatan pad.
Post Reply