Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Oj ustaj šabane mrtvi iz Kuće cveća
Izgube drugi put u sezoni u kojoj gaze sve redom i odmah kriza Jest vas Gvardiola razmazio, ko da nismo znali peticu primit od Salkea ili Vofsburga
100% vi vise mrzite Gvardiolu, nego sto volite Bajern. Podsjecate me na navijace Lacija koji su navijali za Inter kontra sebe, samo da Roma ne uzme titulu
Batinjo nit sam gvlaralalio nesto gotivio prije, nit sada , i kada dobija opet ga ne livo.. Sto nisam siguran, nisan nesto ni fan karla.
Izgube drugi put u sezoni u kojoj gaze sve redom i odmah kriza Jest vas Gvardiola razmazio, ko da nismo znali peticu primit od Salkea ili Vofsburga
100% vi vise mrzite Gvardiolu, nego sto volite Bajern. Podsjecate me na navijace Lacija koji su navijali za Inter kontra sebe, samo da Roma ne uzme titulu
Upravo to. Kakva crna kriza ?
I nakon što rasturimo Dortmund u subotu, te Juventus kući opet će sve biti normalno ? Meni se jedino ne sviđa što Pep ne koristi Goetzea i ne dadne mu priliku da uđe u formu jer bi nam mogao trebati za Juventus. Samo naravno da ga koristi kao centralnog veznog, a ne da ga baci na krilo gdje se momak očigledno ne snalazi najbolje.
Bitno da su Benatia i Ribery odigrali punu utakmicu, a sam poraz može biti igra za kladionice jer niko sinoć poraz Bayerna nije očekivao
A nekako se bojim da će sa Karlom biti bolji rezultati (u LP naročito - iako i dva 1/2 finala u 2 sezone uopće nisu loša), ali igra lošija.
Batinjo nit sam gvlaralalio nesto gotivio prije, nit sada , i kada dobija opet ga ne livo.. Sto nisam siguran, nisan nesto ni fan karla.
Prica mi frajer gledao otvoreni trening prije par dana kaze Pep totalno zanemaruje Götzea uopste ne gleda i ne komentarise kad ovaj nesto uradi samo okrene glavu a kod ostalih uvijek nesto dobaci pokaze il posavjetuje
Tito_i_Partija wrote:Ko je nas'o da prica o damu, a prosli put kad ste primili petardu od Bayerna, nije te bilo mjesec dana, misu mali.
To sam vec objasnio, nemoj izvrtati temu pricaj o sadasnjosti o sutrasnjoj utakmici. Nemoj da ja spominjem finale kupa i petardu u Berlinu.
Spominji sta hoces, al' mislim da ne moram stavljat' medjusobni omjer da pokazem koji je stvarno bolji klub.
A za ovo prvo, nisi nista objasnio. Znam da si zestoko najavljiv'o "karindjanje" prije utakmice (bas onako kako to sad radis), a kad ste dobili petardu povuk'o si se u misiju rupu umjesto da ispadnes covjek i cestitas nam na pobjedi, k'o sto to mnogi od nas rade kad zutalji dobiju nekog.
MOSALJOZE wrote:Da si rekao Lewu,pa hajde.
Šanse da Manu predje u City,su iste kao i šanse zutalja u subotu.
Tanke,nikakve.
Sto da ne. Golman nije neka nezamjenjiva karika u ovalvoj igri Bayerna i jos ako izvale 70 mil sto ga ne bi prodali nije bavarac pa da je ikona kluba. Prodali su Kaleta u Inter onomad da bi se spasili bankrota tako da uvijek ima sanse za sve
MOSALJOZE wrote:Da si rekao Lewu,pa hajde.
Šanse da Manu predje u City,su iste kao i šanse zutalja u subotu.
Tanke,nikakve.
Sto da ne. Golman nije neka nezamjenjiva karika u ovalvoj igri Bayerna i jos ako izvale 70 mil sto ga ne bi prodali nije bavarac pa da je ikona kluba. Prodali su Kaleta u Inter onomad da bi se spasili bankrota tako da uvijek ima sanse za sve