Otkud znam? I zasto bi me zanimalo?isx wrote:Ko je jos izvukao tvojih 420MB na internetu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto se tice bisera sa Ananda... Vidis, oni se bave marketingom, a ja tehnikom. To sto oni ne znaju kako izvuci performanse iz MIUI uredjaja nije moj problem, jer ja znam.
A ovaj bench na koji se pozivas mi je izbacio jos bolji rezultat od ovog koji sam naveo.

BTW, sad kada sam pogledao malo njihovu recenziju, lik nigdje uopste i ne navodi koja je verzija telefona u pitanju - jer u 32GB i 64GB varijantama su npr. razliciti procesori i jos par sitnica, a i storage je vazda sporiji na malim drajvovima (pogledaj npr razlika u brzinama SSDova razlicitih kapaciteta koji nisu ograniceni SATA3 interfejsom). Zamisli svega ti da tako neko ko fol testira auto, i napise performanse i sve... Samo ti ne kaze koji je tacno model testirao?
Ovo mu je totalna nebuloza, jer ko sto vidis, rezultati u istom benchu kod mene su nebo zemlja... Sa enkripcijom na Androidu itd itd...Further hardware specifications on the internals of the device include a switch to UFS-based NAND storage which promises to reach data-rates of up to 450MB/s – a figure that I wasn’t quite able to reach as quick testing shows the NAND speed reaching only 239MB/s read and 30.76MB/s writes (AndroBench 4.0, 256/4KB buffers, 1 thread). It’s possible that Xiaomi is quoting numbers without encryption and FDE on Android 6.0 is slowing down the maximum achievable speeds by the hardware.
Ukratko - lik je zajebo i to je to.