Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#18651 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znaci Jim Jam nam nisu ustimali kako treba.
- MTV
#18652 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mtelov blicnet o Novoj HR
http://www.blic.net/latn/?page=6&kat=3&vijest=1017
Kad mtel uzme Eltu/TXtv ode kod njih i Nova HR. Ostace na Eronetu i Telemachu. Ako kupe Eronet otici ce i od njih

Kad mtel uzme Eltu/TXtv ode kod njih i Nova HR. Ostace na Eronetu i Telemachu. Ako kupe Eronet otici ce i od njih
- crnivrag
#18653 Re: Logosoft ALL ABOUT
Seru, da izviniš na izražavanjuMTV wrote:Mtelov blicnet o Novoj HR
Kad mtel uzme Eltu/TXtv ode kod njih i Nova HR. Ostace na Eronetu i Telemachu. Ako kupe Eronet otici ce i od njih![]()
- MTV
#18654 Re: Logosoft ALL ABOUT
Teskog srca cu ti izvinuticrnivrag wrote: Seru, da izviniš na izražavanju
- MTV
#18655 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam da sam dosadan ali:
Nikako ne radi/crna slika:
RTL Televizija
EDU TV
Pogresan format slike:
Jim Jam
Kocka/trza slika:
Minimax
National Geographic Wild SD (slika/zvuk/titl ne idu zajedno)
Slika i zvuk ne idu zajedno:
Sci Fi (-1)
Zanimljivo je da National Geographic SD od subote navecer nema logotip ali to nije do logosofta.
RTL Televizija
EDU TV
Pogresan format slike:
Jim Jam
Kocka/trza slika:
Minimax
Sci Fi (-1)
Zanimljivo je da National Geographic SD od subote navecer nema logotip ali to nije do logosofta.
- afannedim
#18656 Re: Logosoft ALL ABOUT
EDU TV crno, RTL uredno radi,MTV wrote:Znam da sam dosadan ali:
RTL Televizija
EDU TV
Pogresan format slike:
Jim Jam
Kocka/trza slika:
Minimax
Sci Fi (-1)
JIM JAM I MINIMAX kao kod tebe, Nat Geo Wild kod mene nema logotip a National Geographic ima logotip.
Evo pojavio se logotip i na Nat Geo Wild bez oznake HD
- afannedim
#18658 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kakve veze tvoje slike imaju zivota ti
- crnivrag
#18659 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da vidimo da ne idu kod vas neke druge verzije ovih kanala.afannedim wrote:Kakve veze tvoje slike imaju zivota ti
Kod mene, kao što vidite, imaju logotipi na ova dva kanala.
- MTV
#18660 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znaci sindrom BHT HD kanala. Sad ces vidjet kad bude RTL Televizija V1.afannedim wrote:
EDU TV crno, RTL uredno radi,
JIM JAM I MINIMAX kao kod tebe, Nat Geo Wild kod mene nema logotip a National Geographic ima logotip.
Hvala za slike ali mi nemamo HD verzije. National Geographic Wild je sada isti logo. Do maloprije kanal uopste nije imao logo a prije par dana je imao Nat Geo Wild HD logo. Kanal sada opet ima digitalne titlove (mozes birati hr, srp ili ga iskljuciti) a slika zvuk i titl idu kako treba.crnivrag wrote: Da vidimo da ne idu kod vas neke druge verzije ovih kanala.
Jedino kablovske Kopernikus, AVcom i Telrad net imaju FOX HD kanale a Telekom Srbija samo National Geographic HD.
Nadam se jos lijepih postova od afanna kao ovaj danas za nove kanale. Od AMC paketa jos nemamo Soundance (mtel i TS ga imaju), Outdoor HD (TS ga ima) i AMC HD (TM i SBB) ga imaju.
- afannedim
#18661 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebem mu miša ja sa posla kad dođem moram nove info postavljatiMTV wrote:Znaci sindrom BHT HD kanala. Sad ces vidjet kad bude RTL Televizija V1.afannedim wrote:
EDU TV crno, RTL uredno radi,
Hvala za slike ali mi nemamo HD verzije. National Geographic Wild je sada isti logo. Do maloprije kanal uopste nije imao logo a prije par dana je imao Nat Geo Wild HD logo. Kanal sada opet ima digitalne titlove (mozes birati hr, srp ili ga iskljuciti) a slika zvuk i titl idu kako treba.crnivrag wrote: Da vidimo da ne idu kod vas neke druge verzije ovih kanala.
Jedino kablovske Kopernikus, AVcom i Telrad net imaju FOX HD kanale a Telekom Srbija samo National Geographic HD.
Nadam se jos lijepih postova od afanna kao ovaj danas za nove kanale. Od AMC paketa jos nemamo Soundance (mtel i TS ga imaju), Outdoor HD (TS ga ima) i AMC HD (TM i SBB) ga imaju.
- afannedim
#18663 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bas takoSakazulu wrote:Misliš ovako
- MTV
#18664 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nego da ih malo pohvalim
Fine Living, FilmBox Plus i National Geographic Wild sada imaju digitalne titlove.
Dodan EPG na Cinestar Comedy&Family. Minimax nema vise kockanja.
Sada mi rade RTL Televizija i EDU TV ali jos uvijek ima nedostataka a to su:
Zalijepljen hr prijevod:
CBS Reality (kanal povremeno zakoci)
Zalijepljen srp prijevod:
Sci Fi SD (njega nemam jer je premjesten u Light paket a kanal ima snimalicu a stavljen je u paket gdje nema snimalice
Sci Fi (-1) (slika i zvuk ne idu zajedno)
Cinestar Comedy&Family
Cinestar Premiere 1 SD, Cinestar Premiere 2 SD (za ova dva treba neko provjeriti ko ima plus paket)
DocuBox HD (ovo ce afan provjeriti on ima FilmBox paket
Outdoor
Nema EPG:
mezzo
MTV Europe
Neispravan format:
JimJam
- MTV
#18665 Re: Logosoft ALL ABOUT

Novi kanali u ponudi SUPER TV-a
Poštovani korisnici,
naša SUPER TV usluga je bogatija za tri nova kanala: JimJam, CBS Reality i Outdoor Channel. Svi kanali su dostupni u Osnovnom paketu SUPER TV usluge, na pozicijama 174 (JimJam), 223 (Outdoor Channel) i 224 (CBS Reality).
JimJam:
JimJam je kanal namenjen mališanima uzrasta do 7 godina i njihovim roditeljima, a prepoznatljiv je po svojim popularnim likovima predškolskog uzrasta, među kojima su Tomas i prijatelji (Thomas & Friends), Bob graditelj (Bob the Builder), Pingvin (Pingu) i Teletabisi (Teletubbies).
CBS Reality:
CBS Reality je nepredvidiv i donosi nam uzbudljive, šokantne I intrigantne priče iz stvarnog života, uz savremenu produkciju.
Outdoor Channel:
Ovaj kanal prikazuje pejzaže koji oduzimaju dah zajedno sa zabavnim programom za sve ljubitelje prirode i zdravog načina života.
Uživajte u našoj SUPER TV usluzi sa preko 200 digitalnih kanala različitih sadržaja.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/supertv-feb19
- afannedim
#18666 Re: Logosoft ALL ABOUT
Popodne provjerim i plus paket i filmbox paket za navedene kanale. Poslao sam mail u vezi JIM JAM proslijedili su moju sugestiju IPTV sektoru, tako stoji u odgovoru.MTV wrote:![]()
![]()
Nego da ih malo pohvalim
Fine Living, FilmBox Plus i National Geographic Wild sada imaju digitalne titlove.
Dodan EPG na Cinestar Comedy&Family. Minimax nema vise kockanja.
Sada mi rade RTL Televizija i EDU TV ali jos uvijek ima nedostataka a to su:
Zalijepljen hr prijevod:
CBS Reality (kanal povremeno zakoci)
Zalijepljen srp prijevod:
Sci Fi SD (njega nemam jer je premjesten u Light paket a kanal ima snimalicu a stavljen je u paket gdje nema snimalice)
Sci Fi (-1) (slika i zvuk ne idu zajedno)
Cinestar Comedy&Family
Cinestar Premiere 1 SD, Cinestar Premiere 2 SD (za ova dva treba neko provjeriti ko ima plus paket)
DocuBox HD (ovo ce afan provjeriti on ima FilmBox paket)
Outdoor
Nema EPG:
mezzo
MTV Europe
Neispravan format:
JimJam
- MTV
#18667 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala drug.afannedim wrote:
Popodne provjerim i plus paket i filmbox paket za navedene kanale. Poslao sam mail u vezi JIM JAM proslijedili su moju sugestiju IPTV sektoru, tako stoji u odgovoru.
- MTV
#18668 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jim Jam svako malo koci.
- afannedim
#18669 Re: Logosoft ALL ABOUT
Cinestar i docubox lijepljen titl. Jim Jam radi ko po loju.
- MTV
#18670 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala
Cinestar Comedy&Family ima EPG od CBS Reality
- afannedim
#18671 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za nadati se ubrzo ispravci EPG-aMTV wrote:Hvala
-
TwistedX
#18672 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li vise ikakve price oko SK kanala? Svi se usutili evo godina za godinom, a stoje uredno u programskoj semi. Sramota vise od LOL-a.
- MTV
#18673 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema druze. Stoje tu da se narod nada.
- crnivrag
#18674 Re: Logosoft ALL ABOUT
Osim ako gazda m:tel ih ne sredi preko svojih veza.MTV wrote:Nema druze. Stoje tu da se narod nada.
- MTV
#18675 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nece druze, to bi se davno desilo.crnivrag wrote:Osim ako gazda m:tel ih ne sredi preko svojih veza.MTV wrote:Nema druze. Stoje tu da se narod nada.
Izgleda su bile tacne glasine da su razmijenili kanale SK i arene jer ne zadiru jedni drugima na teritoriju i da neplacaju vise kazne.
Ali sada ako kupe Eltu i njenu Txtv opasno ce uci na teritoriju Telemacha. Komplet Tuzla, Zenica i Sarajevo (Dobrinja) a ostatak Sarajeva odavno pokriva Logosoft od Ilidze do Bjelava (ali ne na svakoj adresi).