Sta ima, sta nema, pita afrikanac
Kaze bush :ma e'o dogovaramo treći svjetski rat
Pa kako cete? pita garavi
Kontali smo ubiti je'no 250 miliona muslimana i angelinu jolie...kaze barak
Al sto angelinu ? Upita obama...
Moderator: Chloe
Ko su afrikanac i garavi?kamen spoticanja wrote:Kazu dogovarali ehud barak i george bush treći svjetski rat i odnekle naletio obama..
Sta ima, sta nema, pita afrikanac
Kaze bush :ma e'o dogovaramo treći svjetski rat
Pa kako cete? pita garavi
Kontali smo ubiti je'no 250 miliona muslimana i angelinu jolie...kaze barak
Al sto angelinu ? Upita obama...
cuj hrvata sto su moderni postali pa sa Pomoz Bog pozdravljajuKal El wrote:Čitao sam puno verzija ovog vica što ću napisati,neki su čak pisali "sala malek" i puno izmjena! Ali evo, kako sam je ja prvi put čuo!
Kupi Hrvat papagaja od Bošnjaka i stavi ga u hodnik tik do ulaznih vrata.
Pozvoni neko, novi gazda otvara vrata, ljudi ulaze a papagaj će njima "Selam Allejkum" ,naljuti se gazda i viče na papagaja da kaže "Pomoz Bog" kad neko ulazi..
Sutradan :
Zvoni, otvara gazda,ljudi ulaze,kad papagaj ljudima "Selam Allejkum"..gazda mu kaže "Još jednom i strpat ću te u podrum bez hrane i vode" i idući dan opet sve isto,uzme gazda kavez i strpa ga u podrum,bez hrane i vode...
I nakon mjesec dana, gazda se sažali i donese mu hranu i vode, kad papagaj će na to "ŠUČUR ALLAHU, PROĐE I OVAJ MJESEC RAMAZANA"
A možda je to Maybellineanonimni clan wrote:Odkud konj s biciklom pa u prodavnicu?ljutiajvar wrote:ljutiajvar wrote:Ulazi konj u prodavnicu i pita:
- "Imate li bijelog hljeba?"
- "Nemamo, ali ima polubijeli hljeb."
-"Hajd daj taj polubijeli, sva sreca pa sam na biciklu."
[Ovaj vic je smjesan radi konja koji ulazi u prodavnicu i trazi bijeli hljeb , ali ima samo polubijeli, a njega moze kupiti zato sto je konj zapravo dosao biciklom]
To mora da je fotoshop!![]()
Ujedam wrote:Godina 2070.
Sretnu se 2 prijatelja.
Prvi: Ej, gdje nosiš ta vrata?
Drugi: To nisu vrata, to je Samsung Galaxy S 65.