Najjaci komentar!!!Kinaski wrote:Ma jebo evropsko
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
solo2
#18651 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Point.
#18652 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta fali sto cugaju, pa ja vazda rasturam na terminu kad sam mahmuran ko cep.
-
todd_smith
#18653 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kolosinac i druzba pred najvazniju utakmicu laganice na cevape
fkt ko da je prijateljska pred nama
- Kinaski
#18654 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma da nije pred ramazan, nek cugaju sto se mene tice i za vrijeme utakmice. Stav islamske zajednice na celu sa mnom je da ne treba pit mjesec dana prije ramazana. Pravi musliman ne pije nikad u tom periodu. Detaljnije na saff.ba da ne duzim ovdjePoint. wrote:Sta fali sto cugaju, pa ja vazda rasturam na terminu kad sam mahmuran ko cep.
selam braco moja
- Kinaski
#18655 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Englezi su jos pred svjetsko 98 u Francuskoj dokazali da se ne moze igrat na prazan stomak. Sto vise cevapa smazes, vise ces imat kuveta loptu ganjati. Sad prave neke wheyove picke materine, to je ustvari suhi ekstrakt cevapa. Cevap dakle daje kuvet nasem igracima da ganjaju loptutodd_smith wrote:Kolosinac i druzba pred najvazniju utakmicu laganice na cevape
Last edited by Kinaski on 08/06/2015 23:42, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#18656 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakvi ste vi paćenici,pa mi ne zaslužujemo bolje.
-
todd_smith
#18657 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne kaki, nije kraj sezone. Da je prijateljska neka rade sta hoce boli me kurac. Kada je najvaznija utakmica sezone za repku, ima da je sve po PSu.MOSALJOZE wrote:Kakvi ste vi paćenici,pa mi ne zaslužujemo bolje.
Ja sam pacenik sto su oni dosli na odmor umjesto na pripreme.
- MOSALJOZE
#18658 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakav bolan odmor,hajde jedan dokaz pljuvaću ih i ja zajedno sa vama SAMO JEDANtodd_smith wrote:Ne kaki, nije kraj sezone. Da je prijateljska neka rade sta hoce boli me kurac. Kada je najvaznija utakmica sezone za repku, ima da je sve po PSu.MOSALJOZE wrote:Kakvi ste vi paćenici,pa mi ne zaslužujemo bolje.
ovde ne računaj vjenčanje Izeta Hajrovića,ostalo samo izvoli
edit cakle im se oči
-
todd_smith
#18659 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
u sred priprema Kolasinac na carsiji cevape hladno, seta se, imaju slikeMOSALJOZE wrote:Kakav bolan odmor,hajde jedan dokaz pljuvaću ih i ja zajedno sa vama SAMO JEDANtodd_smith wrote:Ne kaki, nije kraj sezone. Da je prijateljska neka rade sta hoce boli me kurac. Kada je najvaznija utakmica sezone za repku, ima da je sve po PSu.MOSALJOZE wrote:Kakvi ste vi paćenici,pa mi ne zaslužujemo bolje.
ovde ne računaj vjenčanje Izeta Hajrovića,ostalo samo izvoli
jok momak je rusilac
Dzeko sa rajom do 1 vani, izadji vidjet ces sam
jok momak je dijamant
Vranjes hladno ide sa priprema da doradjuje tetovaze da ne usere sebi karijeru jer je debil
jok photoshop je to
Pjanic u Bosni do 3 ujutro neku vecer sa jos 3-4 igraca
jok to je trac, pacenicka izmisljotina
daj ba, da su vec igrali pa da rade sta hoce ne zanima me, da je prijateljska ko te jebe idi skaci iz aviona ako hoces, uzivaj
3-4 dana prije najbitnije utakmice, jebe se njima, ima trening kamp u Zenici, jok ba sto cu gore ovdje mi ljepse
na kraju krajeva jebe mi se vise, fkt mi je pun kurac njihovog "u klubu moram kako treba jer sam tu 9-10 mjeseci, u repci ne moram jer me narod voli sta mi moze ko"
usrali su ionako EP, sreca njihova da se raja na Papeta digla, jer da je bio neko drugi ne bi bilo izvlakuse, ali hajde...
- MOSALJOZE
#18660 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Čovjek otišao do grada U SRED BIJELA DANA da pojede ćevape i to bi kao trebao biti problem????
Dzeko sa rajom do 1,kada gdje ima li i jedan dokaz za takvo nešto?
Vranješa neću komentarisati,otići ćemo u off
Priča oko okupljanja reprezentativaca u tom "eminentnom" lokalu u kojem pjevaju Ifeta i Nasko,je stara više od 15 godina,a ne znam da je iko ikada zabilježio da je neko od reprezentativaca bio u tom objektu.
Dokaz pljujem ih zajedno sa tobom
Dzeko sa rajom do 1,kada gdje ima li i jedan dokaz za takvo nešto?
Vranješa neću komentarisati,otići ćemo u off
Priča oko okupljanja reprezentativaca u tom "eminentnom" lokalu u kojem pjevaju Ifeta i Nasko,je stara više od 15 godina,a ne znam da je iko ikada zabilježio da je neko od reprezentativaca bio u tom objektu.
Dokaz pljujem ih zajedno sa tobom
- Jack Be Nimble
#18661 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dzeko na godisnjem od Irana i sada ocekivati od njega da se trzne nekih sedam dana. Neka oni uzivaju a i mi sa njima 
-
Mustang1
#18662 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cirkus je pravi sa fudbalerima nije ih trebalo u Sarajevo ni dana ali valjda ce selektor nauciti iz ovoga
-
Paul F.
#18663 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema potrebe pretjerivati. Četiri dana do tekme je danas bilo na treningu u Zenici. I treba da se par dana opuste u Sa. Ima i to da se ne razjebe teren...Inače, slažem se da je Pape žrtvovan...todd_smith wrote:3-4 dana prije najbitnije utakmice, jebe se njima, ima trening kamp u Zenici, jok ba sto cu gore ovdje mi ljepse
-
Paul F.
#18664 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ili ćeš možda ti nešto naučiti...Mustang1 wrote:Cirkus je pravi sa fudbalerima nije ih trebalo u Sarajevo ni dana ali valjda ce selektor nauciti iz ovoga
-
Mustang1
#18665 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koji teren ce razjebati ?Paul F. wrote:Nema potrebe pretjerivati. Četiri dana do tekme je danas bilo na treningu u Zenici. I treba da se par dana opuste u Sa. Ima i to da se ne razjebe teren...Inače, slažem se da je Pape žrtvovan...todd_smith wrote:3-4 dana prije najbitnije utakmice, jebe se njima, ima trening kamp u Zenici, jok ba sto cu gore ovdje mi ljepse
- MOSALJOZE
#18666 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A šta su oni pogrešno uradili,pa je greška što su bili u Sarajevu?
-
Paul F.
#18667 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Taj na kome bi 10 dana trenirali.Mustang1 wrote:Koji teren ce razjebati ?Paul F. wrote:Nema potrebe pretjerivati. Četiri dana do tekme je danas bilo na treningu u Zenici. I treba da se par dana opuste u Sa. Ima i to da se ne razjebe teren...Inače, slažem se da je Pape žrtvovan...todd_smith wrote:3-4 dana prije najbitnije utakmice, jebe se njima, ima trening kamp u Zenici, jok ba sto cu gore ovdje mi ljepse
- N.N.
#18668 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma 90 % nasih igraca je u kurcu cijelu godinu dana i nista to vise nece pogorsati neki cevapi ili koji izlazak.
Mozda im malo i dobro dodje, ko ce im ga znati. Sto bi rekli, da napune baterije sa svojim
Opustite se ba. Uzimamo Izrael hladno sa dva gola razlike

Mozda im malo i dobro dodje, ko ce im ga znati. Sto bi rekli, da napune baterije sa svojim
Opustite se ba. Uzimamo Izrael hladno sa dva gola razlike
-
Mustang1
#18669 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako ce se teren sjebati za 10 dana treninga onda su dzaba ulozili toliki novacPaul F. wrote: Taj na kome bi 10 dana trenirali.
-
Paul F.
#18670 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Čuj teren će se sjebat ? Čuj pada kiša ? Kakva kiša ? To ne postoji.Mustang1 wrote:Ako ce se teren sjebati za 10 dana treninga onda su dzaba ulozili toliki novacPaul F. wrote: Taj na kome bi 10 dana trenirali.I ne nece se sjebati jer su vec trenirali gore toliko i nije se sjebalo
CUj sjebat ce se teren
- Point.
#18671 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne vidim razlog za hajku sto je Kolasinac pojeo cevape u sred bijela dana 4 dana pred tekmu.
-
todd_smith
#18672 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sta je problem pripremiti se maksimalno u karantini i strogom treningu 5 dana, odigras utakmicu potpuno spreman i onda imas mjesec i pol da odmaras, da setas, pijes, slavis itd itdMOSALJOZE wrote:A šta su oni pogrešno uradili,pa je greška što su bili u Sarajevu?
sto je to problem?
-
Paul F.
#18673 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobro, nije pet nego četri i šta sad ?todd_smith wrote:sta je problem pripremiti se maksimalno u karantini i strogom treningu 5 dana, odigras utakmicu potpuno spreman i onda imas mjesec i pol da odmaras, da setas, pijes, slavis itd itdMOSALJOZE wrote:A šta su oni pogrešno uradili,pa je greška što su bili u Sarajevu?
sto je to problem?
- MOSALJOZE
#18674 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
tode malo vozamo trolu a?Neki igrači su u trening centar došli u nedelju,tako da ta priča otpada.
-
Mustang1
#18675 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Izvini sto pitam ali jesi ti lud ?Paul F. wrote:Čuj teren će se sjebat ? Čuj pada kiša ? Kakva kiša ? To ne postoji.Mustang1 wrote:Ako ce se teren sjebati za 10 dana treninga onda su dzaba ulozili toliki novacPaul F. wrote: Taj na kome bi 10 dana trenirali.I ne nece se sjebati jer su vec trenirali gore toliko i nije se sjebalo
CUj sjebat ce se teren