Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#18651 Re: Liverpool FC
Jebo te milion golova. Ja bih vise volio da sve utakmice pobjede u 90.oj minuti sa 1:0 nego 10 utakmica po 100:0 i 10 izgubljenih ili nerijesenih po 4:4 3:4 ... Napad dobija utakmice a odbrana titule!
Sve je to divno krasno bajno, svi u napad jedan je Hase, zabij 100 golova, najbolji u svemu.. Okaci to macku o rep! Nece te niko pamtiti niti ce iko slaviti sto si imao najvise golova, najvise trcanja i svega ako ne pobjedjujes!
Sve je to divno krasno bajno, svi u napad jedan je Hase, zabij 100 golova, najbolji u svemu.. Okaci to macku o rep! Nece te niko pamtiti niti ce iko slaviti sto si imao najvise golova, najvise trcanja i svega ako ne pobjedjujes!
- zomri
#18652 Re: Liverpool FC
Složićemo se da je trenutno napad najmanji problem.
- Towelie
#18653 Re: Liverpool FC
Zato fali dobar vezni da umiri utakmice kad Liverpul vodi sa gol ili dva. Fali i stoper, da se razumemo, al je preci vezni.
-
missko
#18654 Re: Liverpool FC
Uzmite Schweinsteigera [emoji2]
EMS-om
EMS-om
- zomri
#18655 Re: Liverpool FC
Klopp se upustio u rat riječima protiv braće Neville oko Kariusa. Ne sviđa mi se to nikako.
Što Carra reče, šuti i radi svoj posao.
-
Mustang1
#18656 Re: Liverpool FC
Sto od Cana ne naprave tog igraca? Ne mozes naci boljeg takvog igraca na trzistu sada. Moze igrati i nazad i naprijed. Moze se zagraditi, zna dodati, nije spor, ima solidan sut.. Daj mu instrukcije sta da radi a ne samo da trci tamo 'vamo.Towelie wrote:Zato fali dobar vezni da umiri utakmice kad Liverpul vodi sa gol ili dva. Fali i stoper, da se razumemo, al je preci vezni.
Mislim mozes naci boljeg ali za 50 miliona. Od Cana mozes napraviti igraca od 100 miliona.. Nadam se da Klopp nece biti tvrdoglav i da ce platiti nesto vise stopera i napadaca koji ce praviti razliku. Vise mi je pun klinac buducih nada i svega. Ok je sve to rad i sve, bit ce ekipa za par godina.. Ali veca je sansa da ne bude nista od vecine tih silnih talenata nego da postanu zvijezde.. Imas par tih talenata koji izrastaju u nesto ali bez pravih lidera i iskusnih kvalitetnih igraca nece ni od njih biti nista.
- Towelie
#18657 Re: Liverpool FC
I da iskesiraju 50 miliona za kvalitetnog veznjaka, to za danasnje transfere nije uopste puno. A treba im vec 3-4 sezone takav igrac i nikako da ga dovedu.Mustang1 wrote:Sto od Cana ne naprave tog igraca? Ne mozes naci boljeg takvog igraca na trzistu sada. Moze igrati i nazad i naprijed. Moze se zagraditi, zna dodati, nije spor, ima solidan sut.. Daj mu instrukcije sta da radi a ne samo da trci tamo 'vamo.Towelie wrote:Zato fali dobar vezni da umiri utakmice kad Liverpul vodi sa gol ili dva. Fali i stoper, da se razumemo, al je preci vezni.
Mislim mozes naci boljeg ali za 50 miliona. Od Cana mozes napraviti igraca od 100 miliona.. Nadam se da Klopp nece biti tvrdoglav i da ce platiti nesto vise stopera i napadaca koji ce praviti razliku. Vise mi je pun klinac buducih nada i svega. Ok je sve to rad i sve, bit ce ekipa za par godina.. Ali veca je sansa da ne bude nista od vecine tih silnih talenata nego da postanu zvijezde.. Imas par tih talenata koji izrastaju u nesto ali bez pravih lidera i iskusnih kvalitetnih igraca nece ni od njih biti nista.
- Kinesko prkno
#18658 Re: Liverpool FC
Ne moze Can igrati tu poziciju,idealan igrac bi bio Verati ili Modric .
- zomri
#18659 Re: Liverpool FC
Može i Dahoud što se mene tiče.
- AmiĐa_Idriz
#18660 Re: Liverpool FC
Veznjak, veznjak, to je to. Trojka u napadu je vrh, a kada pričamo već o napadaču koji će ga zabiti kada svi najmanje očekujemo, imamo ga, najbolji Engleski napadač bez sumnje.
E recimo Dahouda sam malo gledao i to je to što treba čovjek koji će gurnuti loptu, namjestiti gol. Can je više lik koji bi upravo tom igraču donosio lopte, koje bi po ovoj taktici trebao dobiti opet od "trećeg stopera" Hende.
Ni meni se ne dopada ovo Klopp vs Neville, jebali te oni, ne slušaj ih, tj. ne odgovaraj. Ako ovako nastave jebavaće ga mediji.
E recimo Dahouda sam malo gledao i to je to što treba čovjek koji će gurnuti loptu, namjestiti gol. Can je više lik koji bi upravo tom igraču donosio lopte, koje bi po ovoj taktici trebao dobiti opet od "trećeg stopera" Hende.
Ni meni se ne dopada ovo Klopp vs Neville, jebali te oni, ne slušaj ih, tj. ne odgovaraj. Ako ovako nastave jebavaće ga mediji.
-
Mustang1
#18661 Re: Liverpool FC
Sto ga taj napadac nije jucer zabio? Taj ti napadac igra 3 utakmice po sezoni. Mogu komotno i meni dati platu, vise se ja potrosim dok navijam nego on dok igra..
- AmiĐa_Idriz
#18662 Re: Liverpool FC
To što je od stakla je zapravo jedini i najveći problem.
Evo, neki veznjak iz Atalante se spominje
Evo, neki veznjak iz Atalante se spominje
- Edin H.
#18663 Re: Liverpool FC
Kad nece da prizna da se provalio i da ga je tvrdoglavost sa ovim "zemo" golmanom kostala dodatna dva boda jucer. 2 +3=5zomri wrote:Klopp se upustio u rat riječima protiv braće Neville oko Kariusa. Ne sviđa mi se to nikako.
Ali kakvi Neville-i, najbolje ga je izlevatio Steve Cook koji je zasluzan za treci i cetvrti gol Bournemoutha i koji je izjavio da su znali da je Karius kloc, te su se trudili da sto je moguce vise sutaju po golu.
Asked whether Bournemouth had targeted the 23-year-old goalkeeper as Liverpool’s weak link, Cook told TalkSport: “I’ve got to be honest, we did. We felt he was under a lot of pressure – obviously, playing for Liverpool you’ve got to be a very strong character. We did target him, we tried to pressure him and get as many shots at him as possible. Obviously, we didn’t get that many shots off in the game but we did target him as a weakness in the Liverpool side.”
https://www.theguardian.com/football/20 ... orst-thing
- zomri
#18664 Re: Liverpool FC
šta god da je nepotrebno je u ovom trenutku ulaziti u bilo kakve rasprave. ne pomaže ni sebi ni golmanu ni sveukupnoj situaciji time što će kao šuknuti nevillima.Edin H. wrote:Kad nece da prizna da se provalio i da ga je tvrdoglavost sa ovim "zemo" golmanom kostala dodatna dva boda jucer. 2 +3=5zomri wrote:Klopp se upustio u rat riječima protiv braće Neville oko Kariusa. Ne sviđa mi se to nikako.
Što Carra reče, šuti i radi svoj posao.![]()
Ali kakvi Neville-i, najbolje ga je izlevatio Steve Cook koji je zasluzan za treci i cetvrti gol Bournemoutha i koji je izjavio da su znali da je Karius kloc, te su se trudili da sto je moguce vise sutaju po golu.
dečko je mlad, pa su ovakve greške dio odrastanja. najlakše je kratkoročno gledati pa reći da je imao blunder zadnje dvije. to je mogao i sir alex sa de geom koji ih je koštao i više bodova, pa šta? trebao ga je staviti na klupu pa da momku sroza samopouzdanje do kraja karijere. struka kaže da je odličan golman i po meni smo super prošli. treba istrpiti ove dječije bolesti i ne očekivati titulu čim uvežemo par dobrih tekmi.
- BHF_Manijak
#18665 Re: Liverpool FC
I sad mi nije jasno zasto Lenu ne dovedose! Godinu dana samo stariji od Kariusa, ali zato mnogo vise iskustva na ino sceni!
Doduse ne bi kostao 7 mil eura, ali jebi ga, kvalitet platis. Ne vjerujem da bi Leverkusen puno tu mogao zatezati oko cijene, za 20-tak miliona se sigurno mogao dovesti i tako rijesis pitanje golmana za narednih 10 godina.
Doduse ne bi kostao 7 mil eura, ali jebi ga, kvalitet platis. Ne vjerujem da bi Leverkusen puno tu mogao zatezati oko cijene, za 20-tak miliona se sigurno mogao dovesti i tako rijesis pitanje golmana za narednih 10 godina.
- AmiĐa_Idriz
#18666 Re: Liverpool FC
Ja imam osjećaj da bi i Nojer bio jebena vreća govana kada bi došao. Evo gledam, Brad Jones najbolji golman Holandske lige, jebo te kod nas bio predmet zajebancije i šprdancije, Pepe Reina dolaskom Achterberga strmoglavo sletio u formi, Mignolet bio jedan od najboljih golmana PL-a, lično moja želja bio, znamo već šta se dešava, evo i Karius loše počeo. Što je najgore svi prave/pravili slične greške. Da ga jebeš ne može biti slučajno.
-
missko
#18667 Re: Liverpool FC
Minjole je trebao ostati prvi golman a malog pustati ponekad u kup tekmamam da brani da stekne malo sigurnosti i da se navikne na ligu manje pritiska imas kao rezerva nego ovako
EMS-om
EMS-om
- Edin H.
#18668 Re: Liverpool FC
Pa sta je razlog po tvom misljenju?AmiĐa_Idriz wrote:Ja imam osjećaj da bi i Nojer bio jebena vreća govana kada bi došao. Evo gledam, Brad Jones najbolji golman Holandske lige, jebo te kod nas bio predmet zajebancije i šprdancije, Pepe Reina dolaskom Achterberga strmoglavo sletio u formi, Mignolet bio jedan od najboljih golmana PL-a, lično moja želja bio, znamo već šta se dešava, evo i Karius loše počeo. Što je najgore svi prave/pravili slične greške. Da ga jebeš ne može biti slučajno.
Pepe Reina je bio vrhunski golman.
http://www.bbc.co.uk/sport/football/38294601
- BHF_Manijak
#18669 Re: Liverpool FC
Ja i dalje mislim da je kljucni razlog qrceva defanziva, koja nicim ne ulijeva povjerenje! Ova i prethodne odbrane nemaju komandanta, nemaju lidera/vodju. Imaju kiksere koji nemaju konstante u igri. Ne opravdavam ovim golmana/e, ali to je tako.
Kada nemas sigurnu odbranu i golman gubi sigurnost, posebno ako je jako mlad, jer onda ni on prednjim igracima ne ulijeva povjerenje, tako da je to lancana reakcija.
Kada nemas sigurnu odbranu i golman gubi sigurnost, posebno ako je jako mlad, jer onda ni on prednjim igracima ne ulijeva povjerenje, tako da je to lancana reakcija.
-
missko
#18670 Re: Liverpool FC
Po mom misljenju golman mora biti hadzija bez respekta jer ipak on treba da komanduje i diktira . Matip i Lovren su bili do sada extra i nema im se sta prigovorit ali fora je da ove prosjecne ekipe lakse nadju foru da razjebu Klopa nego ove jaace. Ko bi rekao da u Celziju mogu jos igrat Ivanovic Luiz i Kejhil frajer koji i sebi zna zapucat ali uz golmana kakav je Tibo ide sve kako treba
EMS-om
EMS-om
- BHF_Manijak
#18671 Re: Liverpool FC
Ma nisu bolan bili extra, gdje su extra kad po svakoj skoro utakmicu jedan od stopera ima jednu barem kardinalnu gresku.
-
Mustang1
#18672 Re: Liverpool FC
Na kraju ce Matip postati kiks igrac zbog Lovrena.
- AmiĐa_Idriz
#18673 Re: Liverpool FC
No way back for Mignolet - Karius will not escape further klix. Klopp will not ditch Karius & will not bring in Mignolet. (Paul Joyce)
Kad bi ga ostavio sad na klupu srozao bi ga skroz. Ima moju podrsku.
- zomri
#18674 Re: Liverpool FC
Izgleda da si u krivu za Achtenberga, ima bezrezervnu podršku od svih struktura u Melwoodu uključujući i Kloppa himself
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ar_twitter
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ar_twitter
- King_Kenny
#18675 Re: Liverpool FC
Klavan i Lovren stoperi. Mignolet na golu. Ostalo ocekivano.