Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑17/10/2025 14:02
Pa ne znam brate. Psovanje majke najčešće urokuje reakciju štociranja.
Nemoj psovat i nadat se da će na tom da se završi.
Lično mislim da je to FAFO.
Ne branim ja njih, od same nesrece koju su prouzrokovali i nacina na koji je doslo do iste, pokusaja da je prikriju i onda prijetnji svjedoku koji je zvao policiju, psovanju, oni su bas dobro zasrali ako je stvarno bilo tako.
Stvar je u tome sto je svjedok sam napisao svoje iskustvo i gdje sebe predstavlja kao uzornog gradjanina, a onda taj uzoran gradjanin udari nekog sakom. Ne kazem da oni to nisu trazili i zasluzili, ali to ne opravdava njegov postupak gdje reakcija nije adekvatna onome sto stu oni njemu uradili.
Ne podrzavam vrijedjanje i psovanje, ali to nikad ne smije biti razlog da neko uzvrati silom, jer istom logikom kad te neko udari sakom ti imas pravo da izvadis noz, na noz ce neko izvaditi pistolj i sve tako.
Sta je fafo?
Kad gurnes pratbu uticnicu
Ili ti ga fuck around find out
drug_profi wrote: ↑17/10/2025 14:02
Pa ne znam brate. Psovanje majke najčešće urokuje reakciju štociranja.
Nemoj psovat i nadat se da će na tom da se završi.
Lično mislim da je to FAFO.
Ne branim ja njih, od same nesrece koju su prouzrokovali i nacina na koji je doslo do iste, pokusaja da je prikriju i onda prijetnji svjedoku koji je zvao policiju, psovanju, oni su bas dobro zasrali ako je stvarno bilo tako.
Stvar je u tome sto je svjedok sam napisao svoje iskustvo i gdje sebe predstavlja kao uzornog gradjanina, a onda taj uzoran gradjanin udari nekog sakom. Ne kazem da oni to nisu trazili i zasluzili, ali to ne opravdava njegov postupak gdje reakcija nije adekvatna onome sto stu oni njemu uradili.
Ne podrzavam vrijedjanje i psovanje, ali to nikad ne smije biti razlog da neko uzvrati silom, jer istom logikom kad te neko udari sakom ti imas pravo da izvadis noz, na noz ce neko izvaditi pistolj i sve tako.
Sta je fafo?
Kad gurnes pratbu uticnicu
Ili ti ga fuck around find out
Presretac MUPKS, bez upaljene rotacije za vrijeme snimanja ove epizode slucajeva X, na brzoj cesti gdje je ogranicenje 80 vozi 104-108km/h i pretice vozilo sa desne strane u krivini
Divlja vožnja hercegovačkim cestama: Od Ljubuškog do Mostara stigao za 17 minuta i sve objavio? http://www.klix.ba/clanak/251021082
Zovite me jason statham, ili jednostavno transporter 1, 2 ili 3
Takav stručnjak je jurio na relaciji Breza-Ilijaš (tu sam ga viđao) sa nekim Seatom. I od prije par dana vidim taj Seat sa razvaljenom prednjom stranom, zakucao se u nešto i parkiran je kraj puta. Samo se nadam da nije nekog udario.
nepass1 wrote: ↑29/10/2025 09:22
U sedam dana dva udesa na skretanju kod fahdove dzamije da sam se ja potrefio tu. Koliko ih jos bude.
Kako ljudi ne razmisljaju to je nevjerovatno
To ti je klasika kod nas, svako vozi kao da su oni jedini ucesnici u saobracaju i samo na sebe misle, to sto rade nesto pogresno to ih ne zanima dok ih neko ne udari.
Danas vidjeno: Iz ulice Danijela Ozme u Sarajevu, kreten hoće da skrene lijevo u pravcu Skenderije (što naravno nije dopušteno, ima znak zabrane koji je na vidljivom mjestu) dok iza njega covjek mu svira i kaze mu da ne smije tu skrenuti lijevo. Prije spomenuti kreten to uzme kao uvredu, pa njegov kockoglavi sin izlazi is suvozacevog mjesta i ide autu iza da pokaze da je neka sila. Srecom, policija je bila tu i zaustavila ga je kad je ovaj pokusao na silu da otvori vrata...
Tobe jarabi tobe estagfirullah kad tebi neko daje savjet da ti ne dodje kazna na vrata za nepropisno skretanje a ti to primis kao uvredu.