Imam kolega ukrajinaca bruku.....masa ih ne ide kuci jer se ne bi mogli vratiti vojna obaveza.....i ni jedan nije rekao slava ukraini nego kazeu svakako tamo zive rusi (misleci na te oblasti).....kao dzaba ginemo samo da vi se bogati jos vise obogatili......jedan je napustio poso otiso da se bori vratio se 20g stariji cudan suti a znam ga od prije razlika nebo i zemlja....pitam ga kako je uspio da se vrati kaze dao 10k eura i pustili ga preko granice.....kaze PTSP ga unisti....._BataZiv_0809 wrote: ↑15/08/2025 22:06Fakat ih je bizarno za vidjeti. A njima se zivo yebe, hadzijaju ljudi.Bullet Tooth Tony wrote: ↑14/08/2025 16:29Koliko samo ima UA tablica .. ja sam od Zadra do Sibenika izbrojao preko 50 ... sve po jedan dva mlada momka .. cure neke .. nova auta .. sirotinja nek ratuje ko je jbe. .. na svakom koraku ... i pricamo o autima tipa 2023..24 godiste ... kupljeni u UA..
Ja sam mislio mobilizacija .. ne moze niko otici iz drzave i tako to ..
A na pocetku su ti te njihove izbjeglice dobivale lovu gdje god se prijave....pa odu prijave se u NL, B, FR, D (sve je to u krugu nekih 300km) i samo kruzilimi uzimali cifre po 5 6 tisuca ojra...dok nisu europejci uvezali taj sistem registracije....
Tako da su vise europejci i mi sa njima vece patriote od samih ukrajinaca.....