Jel provjereno to za kvote!?Bloody wrote:Hoce i radi onoliko koliko im se naredi.Kaznjava se po direktivi i tacno se zna koliko pjesaka,vozaca treba da bude kaznjeno u nekom vremenskom roku a da ne bi izazvalo bunt i osjecaj da se steze gradjanstvo,malo popuste ovdje, stegnu ondje,samo nek je mirno i nek je prosao jos jedan februar........zateznistub wrote: Murija da hoce, ne bi zanala gdje udara od para...samo da hoce....
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
Dzematlija
#18601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#18602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakva bi tek murija bila da se tu zaposli 150 ljudi koji time žele da se bave jer to vole i žele a ne 150 štela. Opet kad pogledaš druge institucije, policija je definitivno najsvjetlija tačka.
A ovo gore hapšenje, pa ovakvih slika treba što više. Da svaki wannabe klošar vidi kako može završit ko janje pred 1. maj.
A ovo gore hapšenje, pa ovakvih slika treba što više. Da svaki wannabe klošar vidi kako može završit ko janje pred 1. maj.
- Hemera
#18603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vrlo je moguće da je stajala možda na trotoaru kod tramvajske stanice,kad pogledaš udesno oni odozgo idu pravo na insana i ondje mogu pokositi čitavo stajalište ako im se auto usljed brzine otme kontroliTomahawk11 wrote:...i da se manje utrkuju po gradu, manje bi bilo smrtnih slucajeva.
Jebe se nekom za radar. Trkaci to ne zarezuju ni 2%.
Je li istina da je djevojka stajala na trotoaru? Imaju tri verzije: prelazila na pjesackom na crveno, prelazila van pjesackog i sad ova na trotoaru.
- Hemera
#18604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
280 ljudi za dvije godine uposlili,normalno svih 280 svojih,a u septembru možda još 100,naravno opet svojih....Jimmy McNulty wrote:Kakva bi tek murija bila da se tu zaposli 150 ljudi koji time žele da se bave jer to vole i žele a ne 150 štela. Opet kad pogledaš druge institucije, policija je definitivno najsvjetlija tačka.
-
__Phoenix__
#18605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koga to policija nije uhapsila, što bi neko njih krivio...
- Dioda
#18606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A medju komentarima na fb:Tomahawk11 wrote:Ma ja, valja se malo seherom utrkivati, pa se onda raji falitimirza_15 wrote:source„U trenutku nesreće sam stajao na semaforu, u blizini stradale djevojke. U tom trenutku sam primijetio kako se dva automobila utrkuju među ostalim učesnicima u saobraćaju. Prvi automobil je iz krajnje lijeve trake u pravcu Ilidže pri velikoj brzini uspio zadržati kontrolu nad automobilom, dok vozač Audija to nije uspio. Djevojku nije udario na pješačkom prijelazu, nego doslovno na ivici trotoara i od siline udarca ju je odbacio nekih dvadesetak metara“, ispričao je za Source.ba portal svjedok događaja.
Prema tvrdnjama službenika MUP-a Kantona Sarajevo, automobil je prošao kroz trepčuće zeleno svjetlo, ali će se ta informaciji utvrditi tek nakon kompletne istrage. Kada je brzina kojom se automobil kretao, svjedok događaja tvrdi da je bila daleko viša od maksimalne dozvoljene.
„Siguran sam da je vozio najmanje 100 km/h! Odmah sam kontaktirao Hitnu pomoć i na lice mjesta su stigli nevjerovatno brzo. Ipak, povrede koje je djevojka pretrpjela su bile stravične“, objašnjava svjedok.
Podsjećamo, smrtno je stradala pješakinja Š.S., rođena 1982. godine u Beogradu, a automobilom „Audi A3“, registarskih oznaka T96-E-491, je upravljao K.F., rođen 1994. godine u Travniku.
Ako ćemo suditi prema svjedočenjima građana koji su se zatekli u blizini nesreće, epilog ovog slučaja bi trebao biti izgledan. Međutim, iskustvo nas uči da je situacija u praksi mnogo drugačija ili „komplikovanija“.![]()
Kupio tata/babo da se mali utrkuje....bice jednog dana Schumacher od njega![]()
Kako se fino odmah krenulo sa konstrukcijom: prosao kroz zeleno, pjesakinja krenula na crveno (otkud sad na trotoaru?!), nije bilo nikakvih podataka o vozacu....dok se nisu stvari slegle...dok se nisu potegle veze....sad mogu i tablice, inicijali, odakle je....mogli su komotno napisati i ciji je.
Sezona je otvorena. Sad kad krenu razni trkaci, sincici, uvozni prosipaci sile sa bijesnim autima....nego sto dalje od trotoara
"...znas li ti da se ovaj mali sinoc trkao i udario neciju majku,zenu,kcerku i da mu je auto načipovano i da inače tako malo voli po gasu.Daleko od toga da pješaci nisu krivi u nekim situacijama,ali ogranicenje po gradu Sarajevu se zna i ne moze se divljati.Jako je bitan vozac koji je sinoc udario zenu i hladno izasao iz auta da zove tatu koji je naravno imucan i jos nesto zena je udarena na PJEŠAČKOM .NEMAŠ POJMA I NISI BIO TU ZATO ŠUTI.Momak jeste punoljetan,nije iz Sa nego iz D. Vakufa i ima jakog tatu pa eto sirotinjo i Bogu si teska nema pravde u ovo državi za običnog čovjeka"
Naravno, babo ce sada sve to regulisati i bit ce lako dokazivo da je ona kriva jer se isprijecila na putu maloumniku koji svoje malogradjanske komplekse lijeci pritiskom papucice za gas. A mali d*kadzija ce i dalje divljati po cestama bez ikakvih posljedica.
- O'zone
- Globalni moderator
#18607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Normalno da će babo riješiti i neka će.
-
StupskaBitanga
#18608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hajmo na sunce
Ko je babo a ko sin?
Ko je babo a ko sin?
-
Gabrielo
#18609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tako je u svakoj drzavi. Ne samo kod nas.O'zone wrote:Normalno da će babo riješiti i neka će.
- video
#18610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
StupskaBitanga wrote:Hajmo na sunce
Ko je babo a ko sin?
Pa sin je onaj sto je udario pjesakinju a babo je valjda u D. Vakufu
Last edited by video on 05/05/2015 14:26, edited 1 time in total.
- zateznistub
#18611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma da, lakse je trbuhe ugurati negdje na đabnu janjetinu iliti čevape...ujutro kafica...Nabio bi ja njima kvotu toliku da bi im one škembe momentalno ispuhale...Bloody wrote:Hoce i radi onoliko koliko im se naredi.Kaznjava se po direktivi i tacno se zna koliko pjesaka,vozaca treba da bude kaznjeno u nekom vremenskom roku a da ne bi izazvalo bunt i osjecaj da se steze gradjanstvo,malo popuste ovdje, stegnu ondje,samo nek je mirno i nek je prosao jos jedan februar........zateznistub wrote: Murija da hoce, ne bi zanala gdje udara od para...samo da hoce....
- pirpa
- zateznistub
#18613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Treba mu i babu objesit' za mooda...O'zone wrote:Normalno da će babo riješiti i neka će.
- Bloody
#18614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zateznistub wrote:Ma da, lakse je trbuhe ugurati negdje na đabnu janjetinu iliti čevape...ujutro kafica...Nabio bi ja njima kvotu toliku da bi im one škembe momentalno ispuhale...Bloody wrote:Hoce i radi onoliko koliko im se naredi.Kaznjava se po direktivi i tacno se zna koliko pjesaka,vozaca treba da bude kaznjeno u nekom vremenskom roku a da ne bi izazvalo bunt i osjecaj da se steze gradjanstvo,malo popuste ovdje, stegnu ondje,samo nek je mirno i nek je prosao jos jedan februar........zateznistub wrote: Murija da hoce, ne bi zanala gdje udara od para...samo da hoce....
Politika je k**** ubila je bomba
- zateznistub
#18615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bloody wrote:
Politika je k**** ubila je bomba
Kažu...
Last edited by zateznistub on 05/05/2015 14:33, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#18616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Svašta bi MI moj @zatezni uradili ali MI smo prdmahovina. Niko nas ne pita ni za šta. Evo i danas forum služi kao dobar ispusni ventil ono "buahahahahahahah vidi Mirze vezan ko janje pred 1. Maj" a Mirza za dva dana opet na slobodi opet po starom u svom stanu u Kulovića ili ženinom u Hamdije Kreševljakovića pa malo na Bistrik u kuću pa malo gladi lanac od 20k Eura a ti i ja drkamo mjeseca za 600-700 maraka i kontamo kako iza 20-og u mjesecu.zateznistub wrote: Ma da, lakse je trbuhe ugurati negdje na đabnu janjetinu iliti čevape...ujutro kafica...Nabio bi ja njima kvotu toliku da bi im one škembe momentalno ispuhale...
- zateznistub
#18617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Apsolutno tacno!O'zone wrote:Svašta bi MI moj @zatezni uradili ali MI smo prdmahovina. Niko nas ne pita ni za šta. Evo i danas forum služi kao dobar ispusni ventil ono "buahahahahahahah vidi Mirze vezan ko janje pred 1. Maj" a Mirza za dva dana opet na slobodi opet po starom u svom stanu u Kulovića ili ženinom u Hamdije Kreševljakovića pa malo na Bistrik u kuću pa malo gladi lanac od 20k Eura a ti i ja drkamo mjeseca za 600-700 maraka i kontamo kako iza 20-og u mjesecu.zateznistub wrote: Ma da, lakse je trbuhe ugurati negdje na đabnu janjetinu iliti čevape...ujutro kafica...Nabio bi ja njima kvotu toliku da bi im one škembe momentalno ispuhale...
-
Gabrielo
#18618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Covjek se snasao. Dok mene ne dira, ne smeta.O'zone wrote:Svašta bi MI moj @zatezni uradili ali MI smo prdmahovina. Niko nas ne pita ni za šta. Evo i danas forum služi kao dobar ispusni ventil ono "buahahahahahahah vidi Mirze vezan ko janje pred 1. Maj" a Mirza za dva dana opet na slobodi opet po starom u svom stanu u Kulovića ili ženinom u Hamdije Kreševljakovića pa malo na Bistrik u kuću pa malo gladi lanac od 20k Eura a ti i ja drkamo mjeseca za 600-700 maraka i kontamo kako iza 20-og u mjesecu.zateznistub wrote: Ma da, lakse je trbuhe ugurati negdje na đabnu janjetinu iliti čevape...ujutro kafica...Nabio bi ja njima kvotu toliku da bi im one škembe momentalno ispuhale...
-
mirza_15
#18619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma to ce biti zatvorska do godine dana, a to mozes zamjeniti sa novcanom od oko 5 hiljada KM i momak na slobodi. Onom Aljovicu su dali, ako se dobro sjecam, godinu i po, pa je Budimir skresao na godinu, pa Cavara potpisao da moze da se zamjeni novcanom. Ipak nije proslo, jer sud nije dao zbog toga sto je kazna odrezana na godinu i po, a smanjena je pomilovanjem, pa se ne moze racunati kao da je do godinu dana. Naravno, jos uvijek mali Aljovic nije na izdrzavanju kazne. Ceka se da babo proba jos nekim kanalima da izdejstvuje da ne vidi zatvora. Kaze Cavara, bolje da se mali skoluje, shvatio je sta je uradio, bla, bla, bla, A i Budimir i Cavara garant dobro zakiceni. Cini mi se da postoji opcija kada prodje izvjesno vrijeme od jednog pomilovanja da se desi novo. Smijem se kladiti da ce u ovom slucaju bas to da se desi. Da apsurd bude veci, mali ce cijelo vrijeme cekati izdrzavanje kazne i nece vidjeti zatvora ni jedan dan. Za sada treba da lezi godinu.
Prije neku noc mi se balavac sa Tuaregom uvaljuje nekoliko centimetara ispred mene (prestrojavanje iz jedne trake u drugu). Blizu, jako blizu. Zamalo da dodje do kontakta. Ja iznerviran svirnem, on ode u drugu traku i nakon pola minute mi radi isto samo jos opasnije. Neke curice sjede sa njim. Hebe se njega. Dao babo Tuarega, babo ce da sredi ako napravi kakav belaj.... Gazi pasa sitnu buraniju! Znas da ces proci bez posljedica! Pare kod nas kupuju sve od predsjednika do portira. Ti si beg, a mi smo kmetovi i raja. Sta je mali clio iz 2002. godine za tvog Tuarega? Kartonska kutija.
Prije neku noc mi se balavac sa Tuaregom uvaljuje nekoliko centimetara ispred mene (prestrojavanje iz jedne trake u drugu). Blizu, jako blizu. Zamalo da dodje do kontakta. Ja iznerviran svirnem, on ode u drugu traku i nakon pola minute mi radi isto samo jos opasnije. Neke curice sjede sa njim. Hebe se njega. Dao babo Tuarega, babo ce da sredi ako napravi kakav belaj.... Gazi pasa sitnu buraniju! Znas da ces proci bez posljedica! Pare kod nas kupuju sve od predsjednika do portira. Ti si beg, a mi smo kmetovi i raja. Sta je mali clio iz 2002. godine za tvog Tuarega? Kartonska kutija.
- zateznistub
#18620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mani te djecije...Gabrielo wrote:
Covjek se snasao. Dok mene ne dira, ne smeta.
- Hemera
#18621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovim udariti po tuareg-u i sličnim babinim kolima pa neka ga onda izvlače lopatom ili trulexom

-
Niemand
#18622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nemoj ti meni sta zamjeriti, al pod "izlazenjem na ulicu", sam mislila na pjesake, vozace i njihovu saobracajnu kulturu.razonoda wrote:Nazalost to ---izlazenje na ulicu se vise nece desiti, bar ne u blizoj buducnosti. Automatski se vezu za FAMOZNI FEBRUAR --I PALJENJE ARHIVE.. I kao shlag na tortu , krivac omrazeni -ministar.Niemand wrote:
Nadam se da me nece neko shvatiti pogresno, al mislim da smo svi ogluhali vise. Ovo je xy-ta nesreca haman na istoj lokaciji, koji metar dalje. I svi smo isti, i pjesaci i vozaci.
Pitanje je samo kolko nas treba poginuti pa da se napokon izdresiramo kako izaci na ulicu.
Suti i trpi---uvijek ima gore od goreg.
-
razonoda
#18623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Niemand wrote:Nemoj ti meni sta zamjeriti, al pod "izlazenjem na ulicu", sam mislila na pjesake, vozace i njihovu saobracajnu kulturu.razonoda wrote:Nazalost to ---izlazenje na ulicu se vise nece desiti, bar ne u blizoj buducnosti. Automatski se vezu za FAMOZNI FEBRUAR --I PALJENJE ARHIVE.. I kao shlag na tortu , krivac omrazeni -ministar.Niemand wrote:
Nadam se da me nece neko shvatiti pogresno, al mislim da smo svi ogluhali vise. Ovo je xy-ta nesreca haman na istoj lokaciji, koji metar dalje. I svi smo isti, i pjesaci i vozaci.
Pitanje je samo kolko nas treba poginuti pa da se napokon izdresiramo kako izaci na ulicu.
Suti i trpi---uvijek ima gore od goreg.
-
gurabija78
#18624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dzaba tuareg, audi je audi.....
-
Trebam te
#18625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mirza_15 wrote:Ma to ce biti zatvorska do godine dana, a to mozes zamjeniti sa novcanom od oko 5 hiljada KM i momak na slobodi. Onom Aljovicu su dali, ako se dobro sjecam, godinu i po, pa je Budimir skresao na godinu, pa Cavara potpisao da moze da se zamjeni novcanom. Ipak nije proslo, jer sud nije dao zbog toga sto je kazna odrezana na godinu i po, a smanjena je pomilovanjem, pa se ne moze racunati kao da je do godinu dana. Naravno, jos uvijek mali Aljovic nije na izdrzavanju kazne. Ceka se da babo proba jos nekim kanalima da izdejstvuje da ne vidi zatvora. Kaze Cavara, bolje da se mali skoluje, shvatio je sta je uradio, bla, bla, bla, A i Budimir i Cavara garant dobro zakiceni. Cini mi se da postoji opcija kada prodje izvjesno vrijeme od jednog pomilovanja da se desi novo. Smijem se kladiti da ce u ovom slucaju bas to da se desi. Da apsurd bude veci, mali ce cijelo vrijeme cekati izdrzavanje kazne i nece vidjeti zatvora ni jedan dan. Za sada treba da lezi godinu.
Dokle je korupcija dosla