Ne kontam zašto se uopće zamarate, stavite ga na crnu listu i riješite se idiotluka za sva vremena.It_is_a_Leclerc wrote:Šta god vi napisali, HM će doći napisati nešto što nema apsolutno nikakve veze, nalupati par nekih "what the fuck" teza, i zaključiti da izgleda kao da je on sad kao nešto poentirao. U potpisu - "SDA na svim nivoima".
Stvarno nema smisla više.
SDA-All about
-
VjecitiStudent
#18576 Re: SDA-All about
- kamen spoticanja
#18577 Re: SDA-All about
Ja opet kazem kamo sreće da ih je vise onakvih_BataZiv_0809 wrote:Novalic skroz korektan.
Kamo srece da nije SDA kadar.
Fakt je da su sda i sdp nase politicke konstante do sudnjeg dana
Samo ako one ozdrave, ozdravit ce i ova drzava
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18578 Re: SDA-All about
Ah pa bio sam malo neprecizan. Kamo srece da Novalic ima priliku doci na ovu isturenu poziciju, a da nije pod paskom SDA. Jbt Duska pita Niksica je li izracunao koliko je kostao km autoputa, lik kaze nemam pojma. A iz Novalica sipaju brojke i egzaktni podaci.kamen spoticanja wrote: Ja opet kazem kamo sreće da ih je vise onakvih
Vidi se da je covjek iz realnog sektora. Cudi me to od SDA. Obzirom na Zvizdice, Ramice i ostale, pa i naseg Pivica.
-
HM 2011
#18579 Re: SDA-All about
_BataZiv_0809 wrote:Ah pa bio sam malo neprecizan. Kamo srece da Novalic ima priliku doci na ovu isturenu poziciju, a da nije pod paskom SDA. Jbt Duska pita Niksica je li izracunao koliko je kostao km autoputa, lik kaze nemam pojma. A iz Novalica sipaju brojke i egzaktni podaci.kamen spoticanja wrote: Ja opet kazem kamo sreće da ih je vise onakvih
Vidi se da je covjek iz realnog sektora. Cudi me to od SDA. Obzirom na Zvizdice, Ramice i ostale, pa i naseg Pivica.
Za Zvizdićevog mandata je masa svršenih studenata raznih fakulteta dobila po prvi put mogućnost za obavljanje pripravničkog staža, jeste da je bilo plaćeno nisko ali je opet bilo plaćeno..... i masa je isti obavila pod tim uslovima a neki su i ostali u radnom odnosu bez obzira na stranačku pripadnost.... I o Zvizdiću pre pre previše podvaljujete....
Pitanje koje je postavljeno za vrijeme kanonade iz Avaza važi i danas - Valja li iko ?
Na tu temu:
"Konferencija pod nazivom “Utjecaj imidža BiH na privredni rast i razvoj društva”, koja ima cilj da kroz diskusiju više od 120 učesnika ponudi platformu za kreiranje boljeg ambijenta u BiH kako bi došlo do poboljšanja socio-ekonomskog ambijenta održana je danas u Sarajevu. Organizatori konferencije su Vanjskotrgovinsk komora BiH i njemačka nevladina organizacija Friedrich-Ebert-Stiftunga (FES). Kako je rekao predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Nemanja Vasić, BiH je potrebna politička i ekonomska stabilnost. -Politika je proteklih godina imala puno problema i nije na zavidnom nivou. Stvarala se slika sukoba koja nije doprinijela poboljšanju imidža. Nadu daje izjava Predsjedništva BiH da će se baviti temama koje će poboljšati stanje u BiH - kazao je Vasić. Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, koji je također učestvovao na konferenciji, rekao je da je “generalni imidž Bosne i Hercegovine loš”. -Prva asocijacija ulagača je da je BiH nepredvidiva zemlja. Asocijacija je da ulazite u neku vrstu haosa. Dva su za to razloga. Jedan su domaći politički akteri koji su zarad sticanja političkih poena stvarali probleme. Zatim su bježali od toga da se problemi rješavaju. Problem je i jedan dio međunarodnih institucija - rekao je Ivanić. Zastupnica u Evropskom parlamentu Tanja Fajon naglasila je kako od početka svog angažmana u BiH radi na tome da zemlja krene naprijed. - Volim BiH i rado se vraćam u Sarajevo, uvijek sam ovdje dobrodošla. Toliko divnih sam ljudi upoznala ovdje, a država, opet, ima problema. Kroz svoj rad, trudim se da pomognem BiH - rekla je Fajon. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/168894/ivanic ... VQEde.dpuf"
-
StupskaBitanga
#18580 Re: SDA-All about
realni sektor i ono što čeka Novalića su 2 svijeta. Dva scenarija
otići glavoz bez obzira ako ima integritet i ako nije pudlica na lancu ili postati klimajuća glava B.I (Ako već nije)
otići glavoz bez obzira ako ima integritet i ako nije pudlica na lancu ili postati klimajuća glava B.I (Ako već nije)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18581 Re: SDA-All about
kamen spoticanja wrote:Druze stvarno si tezak ko ingot
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18582 Re: SDA-All about
Gdje?HM 2011 wrote:
Za Zvizdićevog mandata je masa svršenih studenata raznih fakulteta dobila po prvi put mogućnost za obavljanje pripravničkog staža, jeste da je bilo plaćeno nisko ali je opet bilo plaćeno..... i masa je isti obavila pod tim uslovima a neki su i ostali u radnom odnosu bez obzira na stranačku pripadnost.... I o Zvizdiću pre pre previše podvaljujete....
Pitanje koje je postavljeno za vrijeme kanonade iz Avaza važi i danas - Valja li iko ?
Na tu temu:
"
Ako je u drzavnu instituciju ili ustanovu, po kojem konkursu?
- JThomas
#18583 Re: SDA-All about
dva univerzuma. neka mu je sa srećom, ali dabogda šćeri da te aga uzme...StupskaBitanga wrote:realni sektor i ono što čeka Novalića su 2 svijeta. Dva scenarija
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18584 Re: SDA-All about
Jebo majku pa jel moguce da je Fadil u istoj stranci gdje i Amir Zukic (ne VGT, nego celavi povLo
), Sadik Ahmetovic (magistar koji recenice ne zna sastavit), Adil Osmanovic (nema fotelje u koju mu guzica nije stala-podpredsjednik RS, pa ministar u FBiH
) i ostala plejada opskurnih likova, koji se pitaju za sve u ovoj drzavi.
-
StupskaBitanga
#18585 Re: SDA-All about
ima tu kao i u svakoj stranci finih poštenih sposobnih ljudi ali ne mogu doći do izražaja
Ali je veliko ALI
Ako mu se osladi vlast i svidi šta ona nosi
Opet negdje je on pričao besmislice o nekakvim bonovima za elektroprivredu nešto tome slično mislim ne znam vidjet ćemo
Ali je veliko ALI
Opet negdje je on pričao besmislice o nekakvim bonovima za elektroprivredu nešto tome slično mislim ne znam vidjet ćemo
-
HM 2011
#18586 Re: SDA-All about
_BataZiv_0809 wrote:Gdje?HM 2011 wrote:
Na tu temu:
"
Ako je u drzavnu instituciju ili ustanovu, po kojem konkursu?
Gdje god - privatni ili javni sektor bilo je potrebno samo ugovoriti sa poslodavcem sve je plaćao Kanton za mlade.....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18587 Re: SDA-All about
Ne upratih ovoStupskaBitanga wrote:ima tu kao i u svakoj stranci finih poštenih sposobnih ljudi ali ne mogu doći do izražaja
Ali je veliko ALI
-
StupskaBitanga
#18588 Re: SDA-All about
Nisam gledao ali evo ko ima vremena neka gleda i kaže šta je sve rekao
http://www.facetv.ba/novost/9629/novali ... jedi-harac
http://www.facetv.ba/novost/9629/novali ... jedi-harac
-
StupskaBitanga
#18589 Re: SDA-All about
Gledam onaj intervju Novlića na FACE i uz dužno poštovanje jel ovaj svjstan šta priča i kakve su ovo bajke?
Smanjenje javne potrošnje a ovo je emitovano u januaru a evo već na sceni POVEĆANJE primanja u Skupštinama kantona
Smanjenje javne potrošnje a ovo je emitovano u januaru a evo već na sceni POVEĆANJE primanja u Skupštinama kantona
- It_is_a_Leclerc
#18590 Re: SDA-All about
Čovjek nije ni počeo raditi, a već ne zna šta priča, ne zna šta radi, ne valja, lopov, kriminalac. Mislim, dajte mu makar šansu. Onih ljudskih 100 dana, pa onda opalite. Niko nije rekao da će biti lagano i veselo, da je upravljati FBiH, kao realno boljim dijelom BIH, danas luna park, i svi su toga svjesni. I znaju svi da neće sve odmah krenuti i da se ne može i graditi autoput i gasiti požari u privredi, u rudnicima, Krivaji itd., ali nek' se bar nešto uradi. Nek' se pomjeri nešto sa mrtve tačke.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18591 Re: SDA-All about
Meni izgleda kao ozbiljan i realan covjek.
Samo je fazon sto dolazi iz stranke koja je (dobrim dijelom) generisala pobrojane probleme.
Samo je fazon sto dolazi iz stranke koja je (dobrim dijelom) generisala pobrojane probleme.
- It_is_a_Leclerc
#18592 Re: SDA-All about
Pa nekom moramo vjerovati. Ako bih morao birati, a moramo, između svih SDA-ovaca, Novalić je među tri-četiri kojima bih dao neko povjerenje za mjesto premijera. Denis Zvizdić sa druge strane valja lafine, i uglavnom blebeće općenitosti.
-
StupskaBitanga
#18593 Re: SDA-All about
Hajmo njemu vjerovati da će ako ništa stabilizirati stanje
Haajmo
ali sa ministrima iz HDZ recimo ja odgovorno tvrdim da ćemo stanje ne stabilizirati nego ćemo ga nazadovati
Haajmo
ali sa ministrima iz HDZ recimo ja odgovorno tvrdim da ćemo stanje ne stabilizirati nego ćemo ga nazadovati
- ultima_palabra
#18594 Re: SDA-All about
Možda ima dobre namjere, ali na kraju će ispasti SDA pajac za jednokratnu upotrebu. Ne bi me iznenadila ostavka u pola mandata.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#18595 Re: SDA-All about
upravo to...mogu i država i entiteti kurcu svirat, i Zvizdić i Novalić bogu plakat, kada kantoni krše kako im je ćeif i obično bez ikakve veze sa stvarnim mogućnostima.....država BiH nije bila u deficitu ima 10 godina, dok četniteti i kurtoni krše nemilice i vazda pokušavaju namirit pijanku 1. novim kreditima; 2. emitovanjem obveznica 3. prodajom državnim preduzeća.StupskaBitanga wrote:Gledam onaj intervju Novlića na FACE i uz dužno poštovanje jel ovaj svjstan šta priča i kakve su ovo bajke?
nažalost, vlasti su se mijenjale, raznih profila, ali modus operandi im je ostao jednak i sumnjam da će to iko promjeniti
- Kolinda
#18596 Re: SDA-All about
Nek su nam "vasi" pošteni i sposobni a "nasi" korumpirani i nazadni odmah mi nekako lakše .StupskaBitanga wrote:Hajmo njemu vjerovati da će ako ništa stabilizirati stanje
Haajmo
-
StupskaBitanga
#18597 Re: SDA-All about
Nema tu vaših naših mojih tvojih njihovih. Svi su oni isti i imaju isti cilj a to je kako da na brz i jednostavan način uzmu koju milijardu ne pitajuci ni za vjeru-naciju pripadnost
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18598 Re: SDA-All about
Pa realno kako da ne blebece opcenitosti neko ko nije marke zaradio van drzavne ublehe?
Eno sinoc Duska pobroja sta je npr. Niksic radio-inspektor u opcini, pomocnik nacelnika i 12 godina Parlamenta FBiH. Tako i SDA prvaci.
Novalic cijeli radni vijek u privredi.
Eno sinoc Duska pobroja sta je npr. Niksic radio-inspektor u opcini, pomocnik nacelnika i 12 godina Parlamenta FBiH. Tako i SDA prvaci.
Novalic cijeli radni vijek u privredi.
-
The BEN10
#18599 Re: SDA-All about
Ne zna čovejk šta bi rekao...