Normalno da se debljaju kad od iftara do sehura unesu omanjeg Snorlaxa u sebetriconja wrote:Ovi stokilasi sto bi trebali smrsat samo jos vise debljaju nakon posta bolan, a mrsavi jos vise smrsaju. Treba post za tri kategorije prekrojit, ovi mrsavi da jedu citav dan kolko hoce, ovi srednji da poste normalno a ovi debeli da ne jedu nista po 7 dana. Eee, tek bi onda taj neki zdravstveni aspekt posta bio u punom jeku
Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18576 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- triconja
#18577 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo je vise omaz na onu kae post je zdrav i ima kolko hoš povoljnih zdravstvenih aspekata, ali u realnosti nije ni nalik na ono kako je zamislen, eee, to je to, a ovaj post je vise humoristicnog karakterazipoo wrote:ne diraj stokilasetriconja wrote:Ovi stokilasi sto bi trebali smrsat samo jos vise debljaju nakon posta bolan, a mrsavi jos vise smrsaju. Treba post za tri kategorije prekrojit, ovi mrsavi da jedu citav dan kolko hoce, ovi srednji da poste normalno a ovi debeli da ne jedu nista po 7 dana. Eee, tek bi onda taj neki zdravstveni aspekt posta bio u punom jeku
-
dječak sa šibicama
#18578 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam beskrajne rasprave o ramazanu i postu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18579 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izdrži još dva dana, onda kreću rasprave o Bajramu
-
mishic
#18580 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako građani BiH mirno trpe i šute da im vlast na svakom koraku otima NJIHOV novac.
Krenemo li od zakidanja na plati koja su mnogi budžetski korisnici doživjeli pa ni putem suda do dana današnjeg, uprkos presudama koje su dobili, ne mogu naplatiti. A sranje od sindikata uredno naplačuje članarinu. Pa nezakonite tarife pri registraciji vozila. Pa nezakonita RTV taksa. P ogromne cifre koje Opština Novi Grad ote od građana za legaliraciju objekata...
Ovaj niz može se nastaviti do u nedogled. Komunalni računi su posebna priča, itd., itd.
A građani šute trpe i plačaju. Dokle?!!
Tako je kada je u partijskim rukama i zakonodavna i sudska i izvršna vlast.
Jedini lijek je masovna građanska neposlušnost koju mediji i opozicija trebaju hitno pokrenuti.
Krenemo li od zakidanja na plati koja su mnogi budžetski korisnici doživjeli pa ni putem suda do dana današnjeg, uprkos presudama koje su dobili, ne mogu naplatiti. A sranje od sindikata uredno naplačuje članarinu. Pa nezakonite tarife pri registraciji vozila. Pa nezakonita RTV taksa. P ogromne cifre koje Opština Novi Grad ote od građana za legaliraciju objekata...
Ovaj niz može se nastaviti do u nedogled. Komunalni računi su posebna priča, itd., itd.
A građani šute trpe i plačaju. Dokle?!!
Tako je kada je u partijskim rukama i zakonodavna i sudska i izvršna vlast.
Jedini lijek je masovna građanska neposlušnost koju mediji i opozicija trebaju hitno pokrenuti.
-
zrakomlat
#18581 Re: Popularne stvari koje ne kontam
cendlerbing wrote:Zvučiš ko divan čovjek, dozadnjekapi.
ko mehlem, na ranu ga priviti
-
dječak sa šibicama
#18582 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ih dok se postaci istrijezne, u to ce i ponedeljak i slabo ce se o bajramu raspravljati
- Edin H.
#18583 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Je li treba proslavljati sa pjevaljkama uz pokoji hitac iz utoke?Velkoski wrote:Izdrži još dva dana, onda kreću rasprave o Bajramu
-
dječak sa šibicama
#18584 Re: Popularne stvari koje ne kontam
treba i neki vodic za neupucene, gdje gostuje Dara Bubamara, gdje Stoja a gdje Sandra Afrika.
Da raja ne luta u petak i subotu.
Da raja ne luta u petak i subotu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18585 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne znam, ja sam više za drogeEdin H. wrote:Je li treba proslavljati sa pjevaljkama uz pokoji hitac iz utoke?Velkoski wrote:Izdrži još dva dana, onda kreću rasprave o Bajramu
- Edin H.
#18586 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Velkoski wrote:ne znam, ja sam više za drogeEdin H. wrote:Je li treba proslavljati sa pjevaljkama uz pokoji hitac iz utoke?Velkoski wrote:Izdrži još dva dana, onda kreću rasprave o Bajramu
-
lijepa u dusi
#18587 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pogotovo ovim danima kad mnogo ljudi bas onako svojski smrdiZejnep wrote:Da ne.bi neko sjeo do njihinvincible1921 wrote:Ne kontam zasto 90%ljudi od dva sjedista prazna u tramvaju ili busu uvijek sjednu na ono blize prolazu
- Edin H.
#18588 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prosle godine kada smo igrali sa Grckom je raje koja poste i normalno zovnu turu raji koja su cugala pred utakmicu.Nadzorna_ploca wrote:Osobe koje poste kenjaju osobama koje ne poste? Nisam takve upoznao a brdo ih znam sto poste.
Poneko zakoluta ocima, ali u biti, sto ljudi, sto chudi.
- triconja
#18589 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sto je ti ne pokrenes? Zamisli sjutridan djeca u ckolama uce lik doso na klix forum i podigo revoluciju, i danas zivimo sa boljim standardom veg svicerska. Eto da ti malo posaljem pozitivne energijemishic wrote: Jedini lijek je masovna građanska neposlušnost koju mediji i opozicija trebaju hitno pokrenuti.
-
Nadzorna_ploca
#18590 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dzabe su krecili odnosno postili.Edin H. wrote:Prosle godine kada smo igrali sa Grckom je raje koja poste i normalno zovnu turu raji koja su cugala pred utakmicu.Nadzorna_ploca wrote:Osobe koje poste kenjaju osobama koje ne poste? Nisam takve upoznao a brdo ih znam sto poste.
- triconja
#18591 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Treba se svaki drugi dan kupat moja ti, a vecini je mrsko da se okupa i jednom sedmicnolijepa u dusi wrote:Pogotovo ovim danima kad mnogo ljudi bas onako svojski smrdiZejnep wrote:Da ne.bi neko sjeo do njihinvincible1921 wrote:Ne kontam zasto 90%ljudi od dva sjedista prazna u tramvaju ili busu uvijek sjednu na ono blize prolazu
- Edin H.
#18592 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Lakse se ispariti ukoliko uleti revizor.lijepa u dusi wrote:Zejnep wrote:invincible1921 wrote:Ne kontam zasto 90%ljudi od dva sjedista prazna u tramvaju ili busu uvijek sjednu na ono blize prolazu
- Edin H.
#18593 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa nisu oni cugali, samo zovnu turu.Nadzorna_ploca wrote:Dzabe su krecili odnosno postili.Edin H. wrote:Prosle godine kada smo igrali sa Grckom je raje koja poste i normalno zovnu turu raji koja su cugala pred utakmicu.Nadzorna_ploca wrote:Osobe koje poste kenjaju osobama koje ne poste? Nisam takve upoznao a brdo ih znam sto poste.
- triconja
#18594 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa mozda ce upravo to da prevagne da odu na mjesto vjecitog uzivanja, nikad ne znas bolanNadzorna_ploca wrote:Dzabe su krecili odnosno postili.Edin H. wrote:Prosle godine kada smo igrali sa Grckom je raje koja poste i normalno zovnu turu raji koja su cugala pred utakmicu.Nadzorna_ploca wrote:Osobe koje poste kenjaju osobama koje ne poste? Nisam takve upoznao a brdo ih znam sto poste.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18595 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Isti grijeh k'o i cuganje 
U principu, bolje da su cugali
U principu, bolje da su cugali
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#18596 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Lično sam doživio da hodža "obrće" turu. On nije pio, ali jeste platio momcima.
- triconja
#18597 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Joj sjetih se one poslovice koja je mantra fgr-e kae grijeh ne ide u usta vego iz ustaEdin H. wrote: Pa nisu oni cugali, samo zovnu turu.
-
lijepa u dusi
#18598 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jedan kolega, na nase suptilno skretanje paznje kako se, pogotovo ljeti, treba redovno i cesto tusirati, kupati, podapirati i tako to, se slozi s nama i izjavi:triconja wrote:Treba se svaki drugi dan kupat moja ti, a vecini je mrsko da se okupa i jednom sedmicno
"Jest fakat, ja se ljeti moram barem svako treci dan istusirat, prlja se covjek, znoji se..."
Pogledi medju nama -
Lik je bio ozbiljan btw.
- triconja
#18599 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kakvi su to paradzematiJimmy McNulty wrote:Lično sam doživio da hodža "obrće" turu. On nije pio, ali jeste platio momcima.
- triconja
#18600 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kae cistoca je pola zdravlja, jel i to dodo na kraju?lijepa u dusi wrote:Jedan kolega, na nase suptilno skretanje paznje kako se, pogotovo ljeti, treba redovno i cesto tusirati, kupati, podapirati i tako to, se slozi s nama i izjavi:triconja wrote:Treba se svaki drugi dan kupat moja ti, a vecini je mrsko da se okupa i jednom sedmicno
"Jest fakat, ja se ljeti moram barem svako treci dan istusirat, prlja se covjek, znoji se..."
Pogledi medju nama -wtf
Lik je bio ozbiljan btw.