SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- JThomas
#18576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ali kočenja uvijek bude.
- drug_profi
#18577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nisam ba nista prvi poceo nego sam samo nadodao na tvoj citiran post.hladan.preminger wrote:Ja nisam ni digao loptu samo sam izvrsio ispravku zakonski netačne tvrdnje.drugi profil wrote:
Ok. Hajmo malo spustiti loptu. Vrati se na prvi komentar i ono sto sam ja rekao. Ti ne razumijes mene i paradoksalno tvrdis da ja u stvari ne razumijem tebe pa se na to jos brecas sa visine da sam ko biva neobrazovan da bih shvatio sta je to tvoja umna glava htjela kasti.
Razumijem ja da ti pokusavas biti nekakav pravnik. Advokat. Sta li. Nije vozac po defaultu uvijek jedini krivac za smrt pjesaka ali, buraz moj dobri sa lijepim avatarom, uvijek snosi dio krivice - manji ili veci.
I tu nastupa moj prvi kpmentar.
A izuzetno mrzim kada moram potrositi ovoliko rijeci da bih objasnio nekpm nesto sto drugi lako shvate i na prvu.
Zato sam ti rekao da je komunikacija bitna jer u komunikaciji je jednako bitno koliko ti razumijes ono sto drugi govore koliko je bitno kako ti govoris ono sto zelis reci.
Ako se obracas kolegama u struci onda je sasvim prihvatljivo koristiti strucnu terminologiju i ibretiti se ako te neko ne razumije.
Ovo je ipak samo javni forum.
Prvi pocinjes sa pokusajima sarkazma i zajebancije na moj racun, pa kad dobijes argumentima po repu onda ide ad hominem.
Sve ovo sto si ti naskrabao u gornjem postu, ja sam reako u tri rijeci na pocetku.
a sad sto tebi ne pase kad te ko citira jbg.
ad hominem si ipak ti prvi poceo.
neise. Nebitno. Imam posla. Odgovaraj ako hoces. Ja sam zavrsio.
- Banksy
#18578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Igara, kad nema hljeba.
Sve dok ovako ne budu hapsili vlasnika Gold Mignona, nećemo na zelenu granu.
Sve dok ovako ne budu hapsili vlasnika Gold Mignona, nećemo na zelenu granu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#18579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hebo vas vise ad hominem 
- JThomas
#18580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
najmanje je bitno hapšenje. spektakl i cirkus korona je bio kad su hapsili one marketing eksperte, čak i par dana poslije, i šta sad...
- Banksy
#18581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da, da, kako ono, Gibraltar ...?

-
Dzematlija
#18582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Friško...
-
mirza_15
#18583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
source„U trenutku nesreće sam stajao na semaforu, u blizini stradale djevojke. U tom trenutku sam primijetio kako se dva automobila utrkuju među ostalim učesnicima u saobraćaju. Prvi automobil je iz krajnje lijeve trake u pravcu Ilidže pri velikoj brzini uspio zadržati kontrolu nad automobilom, dok vozač Audija to nije uspio. Djevojku nije udario na pješačkom prijelazu, nego doslovno na ivici trotoara i od siline udarca ju je odbacio nekih dvadesetak metara“, ispričao je za Source.ba portal svjedok događaja.
Prema tvrdnjama službenika MUP-a Kantona Sarajevo, automobil je prošao kroz trepčuće zeleno svjetlo, ali će se ta informaciji utvrditi tek nakon kompletne istrage. Kada je brzina kojom se automobil kretao, svjedok događaja tvrdi da je bila daleko viša od maksimalne dozvoljene.
„Siguran sam da je vozio najmanje 100 km/h! Odmah sam kontaktirao Hitnu pomoć i na lice mjesta su stigli nevjerovatno brzo. Ipak, povrede koje je djevojka pretrpjela su bile stravične“, objašnjava svjedok.
Podsjećamo, smrtno je stradala pješakinja Š.S., rođena 1982. godine u Beogradu, a automobilom „Audi A3“, registarskih oznaka T96-E-491, je upravljao K.F., rođen 1994. godine u Travniku.
Ako ćemo suditi prema svjedočenjima građana koji su se zatekli u blizini nesreće, epilog ovog slučaja bi trebao biti izgledan. Međutim, iskustvo nas uči da je situacija u praksi mnogo drugačija ili „komplikovanija“.
- zateznistub
#18584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Murija da hoce, ne bi zanala gdje udara od para...samo da hoce....Dzematlija wrote:Friško...![]()
-
StupskaBitanga
#18585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ako je momak iz Travnika možda je povezan sa tom Selman strujom i onda na kraju biće djevojka kriva
- zateznistub
#18586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jebo grob ne zatrpan, seljacki pleme mumirza_15 wrote:source„U trenutku nesreće sam stajao na semaforu, u blizini stradale djevojke. U tom trenutku sam primijetio kako se dva automobila utrkuju među ostalim učesnicima u saobraćaju. Prvi automobil je iz krajnje lijeve trake u pravcu Ilidže pri velikoj brzini uspio zadržati kontrolu nad automobilom, dok vozač Audija to nije uspio. Djevojku nije udario na pješačkom prijelazu, nego doslovno na ivici trotoara i od siline udarca ju je odbacio nekih dvadesetak metara“, ispričao je za Source.ba portal svjedok događaja.
Prema tvrdnjama službenika MUP-a Kantona Sarajevo, automobil je prošao kroz trepčuće zeleno svjetlo, ali će se ta informaciji utvrditi tek nakon kompletne istrage. Kada je brzina kojom se automobil kretao, svjedok događaja tvrdi da je bila daleko viša od maksimalne dozvoljene.
„Siguran sam da je vozio najmanje 100 km/h! Odmah sam kontaktirao Hitnu pomoć i na lice mjesta su stigli nevjerovatno brzo. Ipak, povrede koje je djevojka pretrpjela su bile stravične“, objašnjava svjedok.
Podsjećamo, smrtno je stradala pješakinja Š.S., rođena 1982. godine u Beogradu, a automobilom „Audi A3“, registarskih oznaka T96-E-491, je upravljao K.F., rođen 1994. godine u Travniku.
Ako ćemo suditi prema svjedočenjima građana koji su se zatekli u blizini nesreće, epilog ovog slučaja bi trebao biti izgledan. Međutim, iskustvo nas uči da je situacija u praksi mnogo drugačija ili „komplikovanija“.
- O'zone
- Globalni moderator
#18587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ulica Kulovića još uvijek je blokirana nakon akcije hapšenja tri osobe, a u hotel Bosnia stigao je i advokat Omar Mehmedbašić
Njega je policija pustila da uđe.
On se obratio novinarima i potvrdio da je jedan od uhapšenih Mirza Hatić, njegov klijent. Na teret mu se stavlja iznuda.
Pronađeno je 50.000 eura za koje Hatić tvrdi da nisu njegove.
- Moj klijent tvrdi da je povrijeđen jer je prilikom hapšenja pao jer se prepao.
-
bull21
#18589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
PA kad prije
- JThomas
#18590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
šta kaže, nije njegovih 50.000 eur? pa u tome i jeste problem, ili što bi šojić rekao, velike pare su uvek tuđe pare... 
- Logovan
#18591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
O'zone wrote:- Moj klijent tvrdi da je povrijeđen jer je prilikom hapšenja pao jer se prepao.
-
bull21
#18592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Morebit da je pao na nečiju šaku ili lakat. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ja, valja se malo seherom utrkivati, pa se onda raji falitimirza_15 wrote:source„U trenutku nesreće sam stajao na semaforu, u blizini stradale djevojke. U tom trenutku sam primijetio kako se dva automobila utrkuju među ostalim učesnicima u saobraćaju. Prvi automobil je iz krajnje lijeve trake u pravcu Ilidže pri velikoj brzini uspio zadržati kontrolu nad automobilom, dok vozač Audija to nije uspio. Djevojku nije udario na pješačkom prijelazu, nego doslovno na ivici trotoara i od siline udarca ju je odbacio nekih dvadesetak metara“, ispričao je za Source.ba portal svjedok događaja.
Kupio tata/babo da se mali utrkuje....bice jednog dana Schumacher od njega
Kako se fino odmah krenulo sa konstrukcijom: prosao kroz zeleno, pjesakinja krenula na crveno (otkud sad na trotoaru?!), nije bilo nikakvih podataka o vozacu....dok se nisu stvari slegle...dok se nisu potegle veze....sad mogu i tablice, inicijali, odakle je....mogli su komotno napisati i ciji je.
Sezona je otvorena. Sad kad krenu razni trkaci, sincici, uvozni prosipaci sile sa bijesnim autima....nego sto dalje od trotoara
- ilkbahar
#18594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Malo je i sam source mahalska stranica, tako da ove informacihe ne treba uzimati zdravo za gotovo.
A sto se tice danasnje udarne vijesti, hajd bas.mi je drago da su glavonju uhapsili, ali sudeci po tome ko.mu je advokat uskoro slijedi nagodba. A advokata i govana, slusam ga sta prica em je polupismen em jos zavali.svog "klijenta".
A sto se tice danasnje udarne vijesti, hajd bas.mi je drago da su glavonju uhapsili, ali sudeci po tome ko.mu je advokat uskoro slijedi nagodba. A advokata i govana, slusam ga sta prica em je polupismen em jos zavali.svog "klijenta".
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#18595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ima svačije krivice u tomeTomahawk11 wrote:Ma ja, valja se malo seherom utrkivati, pa se onda raji falitimirza_15 wrote:source„U trenutku nesreće sam stajao na semaforu, u blizini stradale djevojke. U tom trenutku sam primijetio kako se dva automobila utrkuju među ostalim učesnicima u saobraćaju. Prvi automobil je iz krajnje lijeve trake u pravcu Ilidže pri velikoj brzini uspio zadržati kontrolu nad automobilom, dok vozač Audija to nije uspio. Djevojku nije udario na pješačkom prijelazu, nego doslovno na ivici trotoara i od siline udarca ju je odbacio nekih dvadesetak metara“, ispričao je za Source.ba portal svjedok događaja.
Ako ćemo suditi prema svjedočenjima građana koji su se zatekli u blizini nesreće, epilog ovog slučaja bi trebao biti izgledan. Međutim, iskustvo nas uči da je situacija u praksi mnogo drugačija ili „komplikovanija“.![]()
Kupio tata/babo da se mali utrkuje....bice jednog dana Schumacher od njega![]()
Kako se fino odmah krenulo sa konstrukcijom: prosao kroz zeleno, pjesakinja krenula na crveno (otkud sad na trotoaru?!), nije bilo nikakvih podataka o vozacu....dok se nisu stvari slegle...dok se nisu potegle veze....sad mogu i tablice, inicijali, odakle je....mogli su komotno napisati i ciji je.
Sezona je otvorena. Sad kad krenu razni trkaci, sincici, uvozni prosipaci sile sa bijesnim autima....nego sto dalje od trotoara
i vozača, i pješaka i države ...da ima stacionarni radar na svakoj raskrnici, manje bi se gasalo po gradu
da se kažnjavaju pješaci zbog nepoštivanja propisa, manje bi se izlijetalo na cestu...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
...i da se manje utrkuju po gradu, manje bi bilo smrtnih slucajeva.
Jebe se nekom za radar. Trkaci to ne zarezuju ni 2%.
Je li istina da je djevojka stajala na trotoaru? Imaju tri verzije: prelazila na pjesackom na crveno, prelazila van pjesackog i sad ova na trotoaru.
Jebe se nekom za radar. Trkaci to ne zarezuju ni 2%.
Je li istina da je djevojka stajala na trotoaru? Imaju tri verzije: prelazila na pjesackom na crveno, prelazila van pjesackog i sad ova na trotoaru.
-
mzungu
#18597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Logovan wrote:O'zone wrote:- Moj klijent tvrdi da je povrijeđen jer je prilikom hapšenja pao jer se prepao.![]()
![]()
znaci sebi ne mogu doci!!! car, kralj, sah!
- Bloody
#18599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hoce i radi onoliko koliko im se naredi.Kaznjava se po direktivi i tacno se zna koliko pjesaka,vozaca treba da bude kaznjeno u nekom vremenskom roku a da ne bi izazvalo bunt i osjecaj da se steze gradjanstvo,malo popuste ovdje, stegnu ondje,samo nek je mirno i nek je prosao jos jedan februar........zateznistub wrote: Murija da hoce, ne bi zanala gdje udara od para...samo da hoce....
- karanana
#18600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
murija da ima volje i htijenja, moze rijesiti vecinu ovoga za 7 dana, posebno kriminal od strane ovih klosharcica tipa hatica, benje i slicnih. a i ove prekrsaje u saobracaju mogu smanjiti.
ali nit im ko ima narediti nit ima fajde od toga.
opet kazem, murija je odlicna, samo su govna tuzioci, sudovi odnosno politika.
ali nit im ko ima narediti nit ima fajde od toga.
opet kazem, murija je odlicna, samo su govna tuzioci, sudovi odnosno politika.