Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:
Vidim da si ti postavio ovo ime. Sta sam fulio?
A nisi vidio sta sam prije toga postavio? Zanimljivo
Ovaj neki video?
Preskacem te tvoje propagandne materijale.
U njemu se nesto spominju cionisti, nesto...opet - jevreji.
I zato, onda, postavljas nesuvisla pitanja. Lik, pardon, sejh na kojeg si se nakacio je glavni lik u tom videu. Ako ga ne zelis pogledati, da bi shvatio o cemu govorim, onda me postedi daljnjih komentara.
salik79 wrote:
I zato, onda, postavljas nesuvisla pitanja. Lik, pardon, sejh na kojeg si se nakacio je glavni lik u tom videu. Ako ga ne zelis pogledati, da bi shvatio o cemu govorim, onda me postedi daljnjih komentara.
Postedi i ti nas svojeg propagandnog glasila pa te niko nece prozivat.
- Uglavnom, aktuelnu krizu oko Irana ne možemo posmatrati bez najznačajnijih aktera globusa a to su USA i Iran sa jedne strane, te Kina i Ruska Federacija. Pa onda, taj odnos ne možemo sagledavati bez prizme koja baca svjetlo na unutrašnje odnose u samom Iranu, te unutrašnje odnose u USA, Kini i RF.
- Ako je sirijska drama potresla regionalne i globalne odnose , kriza oko Irana može dobro potresti a i redefinisati unutrašnje odnose unutar najznačajnijih aktera globusa, a samim tim i svijet u cjelini.
Sirija, "katalizator regionalnih i globalnih procesa", Iran, katalizator unutrašnjih procesa najznačajnijih aktera globusa, "Iran, katalizator planete".
Predsjednik Iraka, iracki Kurd, Barham Salih (https://en.wikipedia.org/wiki/Barham_Salih), odlucno zastupa interese Irana na balu vampira koji je sazvao grof krvosrk licno i to bas na dan kada se obiljezava "Dan Kudsa", posljednji petak/dzuma u ramazanu.
Kada ovo kaze bivsi sef izraelske (para)obavjestajne sluzbe, sta treba dalje? Posebnu paznju posvetiti pitanju "regime changea", koja pocinje od 9:54 :
A lik je, kao i Avigdor Liberman, notorni mrzitelj svega sa islamskim predznakom. Za njega je Ratko Mladic osoba koja je Srbe spasila od genocida.
Zakuhava se. Sad cuo vijest, ne znam koliko je tacna da je doslo do sukoba izmedzu mornarica Amerike i Irana. Navodno ispalili Iranski brodovi nekoliko raketa na Americke ali neuspjesno.
Sad je su li neuspjesno ispalili rakete ili samo kao znak upozorenja i je li do ovoga uopste doslo i je li tacno ne znam. Koliko je istinita informacija.