Alfons Kauders wrote:Vidim rijeci, vidim recenice, ali ne vidim nijednu koherentnu misao i ideju, tj. zaista ne vidim sta pokusavas dokazati. Kao sto rekoh, vjerovatno ni tebi nije jasno.
zato sto mislim da se fokus stavlja na sporedne stvari. prica o psima lutalicama mi ima smisla ko prica o zdravoj ishrani 93.
zasto sam ostavio prvi komentar?
zato sto su mi drage zivotinje. zato sto mi nije mrsko 2-3 sedmicno skupit sve ostatke hrane iz frizidera i odnijet im na ulicu. tad me je jedan i ujeo btw kad sam im hranu davao jer sam gurno ruku gdje nisam trebao.
za mene, u ovom slucaju poreskog obveznika, psi nisu problem. ili bar nisu goruci problem. meni je problem sto imam nocne redukcije vode i to spominjem vec godinama, znas i sam mada volis reci da te boli kurac za sarajevske komunalne probleme (mada ne znam sto ti sada sarajveske skevlije znace, al nema veze)
veci mi je problem sto u krugu moje zgrade od par stotine metara u zadnjih par godina draufnu 2 explozije.
veci mi je problem sto nema trebevicke zicare.
sad je novi problem sto ne znam da li ce uopste biti skijanja ove godine jer smo u medjuvremenu dobili nove strajkace.
i na kraju najvaznije - kao poreski obveznik imam pravo reci sta smatram priroitetom i to mi ne moze niko osporiti taman da je cijeli forum za ubijanje pasa.
e sad sto to niko ne jebe je druga stvar.
nadam se da sam bio jasniji