Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uzima ovo Real u drugom. Zabit će dva gola i to je to.
Žao mi Salaha i Karvahala.
Teško je ocijeniti da li je Ramos ovo namjerno uradio. Bili su u klinču i u padu je vrlo teško poduzeti nešto. To što se ovdje pretjeruje je razlog što se mrzi Real. Hajmo malo biti objektivni.
Bazinga1234 wrote:Gotovo je ovo, Real osvaja. Nema se sta vise gledati ovdje.
Jbg steta stvarno.
Sto se tice ovog, vidi se da ga je cijelo vrijeme drzao za ruku i povukao za sobom, nema to veze sa srecom ili nespretnoscu.
Necu ici dalje u teorije zavjere..
A šta ako Liverpool osvoji?
Onda ćeš reći.... Nikakva prljava igra Realu nije pomogla, svaka čast Liverpoolu, fudbal je pobijedio, bla, bla.
Koliko god govno bio Ramos, ne mislim da je bilo neke namjere. Salah je baksuzno pao na suprotno rame. Masa je ovakvih duela u fudbalu. Steta radi finala i njega samoga. Utakmica drugacija od kako je izasao. Real preuzeo kontrolu.
leškarenje wrote:Cuj nije namjerno,a drzi ga konstantno za ruku sve dok nije pao na njega zadnja ti bila veceras
Jeste faul, ali kako znate da ga je namjerno povrijedio? Eto Ramos išao da ga povrijedi.
Pa pustio bi mu ruku prije pada valjda,nego ga ne pusta do samog pada i nista mu drugo nij ostalo nego da padne na nju smece od covjeka svakako,zadnja mu bila.....daBogda mu bombu neko ubacio u sobu
Pustio, ne pustio, to toliko bitno, pa da se može zaključiti da li je Ramos išao da povrijedi Salaha?
Zao mi salaha. Zanimljivija bi bila utakmica.
Ovo za ramosa i teorije zavijere. 90% odbrambenih igraca bi ruku ispod puza stisnuli u naletu i onakvoj situaciji
Mnogi igraci kad u naletu trce balansiraju se rasireni ko isus krist
Niko nikom namijerno ne ide da slomi ruku.
Bolje poluvrijeme sam znao gledati u nasoj ligi Salu na stranu, naravno da nisam Poluvrijeme onako .. nit mirise nit smrdi .. valjda ce drugo biti bolje
Znaci totalno sam ohladio od foruma, nisam pisao mjesecima, ali sam morao ovo da napisem...Ja vecih bolesnika ljudi koji manje se razumiju u fudbal a pisu o fudbalu nigdje nisam vidio kao ovdje....E cuj Ramos namjerno ono uradio da bi Salah izasao Onda ljudi sve zivo psuju Ramosu, djecu spominju i majku....Takvi u stvarnom zivotu su picke koji nista nisu uspjeli i sve svoje zivotne frustracije ovde pokazuju...Faul cist ali ovo se u fudbalu radi redovno i to je normalna stvar, ...Ovo Real hladno dobija jer lozerpool ne moze vise do lopte doci, ispuhali se sa presingom i to bi bilo to....Ramazan je budale i ako nisam vjernik ali nema potrebe za frustracijama ...Tacno se vidi bolest ko vecine ljudi, a uglavnom su to navijaci Juventusa i Bajerna i Barcelone...
Last edited by Melbourne_Australia on 26/05/2018 21:47, edited 1 time in total.