Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
limeni wrote:Sarajevo kada igra kuci je favorit ma da nam Real iz Madrida ili Bajern iz Minhena gostuje mi smo vazda prva violina na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Ocekujem da cemo pustiti Zeljeznicara da povede iz neke frljoke ali da uzima na kraju 3-1 dace Leon Benko dva komada dok Manijacima nestaje nada a onda ce ih dokrajicit Okic Sevko zvani Sevcenko.
Samprotivsviju wrote:Joj kad im ga Benkara
mosa rajvosa wrote:E cuj skupljaci stolica favoriti
Ponijeti eksera jer oni u mrtvackom kovcegu dolaze u koji je samo potrebno zakucati koji ekser.
Na musko spolovilo i njih i stolice i neku evropsku supu sto prave i one cigle sto su skupljali itd itd itd
Jebem te zeljeznicare
Stroj-2 wrote:Ubit cemo kone nogama usta
leškarenje wrote:E al' nas kara
lijek-za-sve wrote:
Samprotivsviju wrote:Znaci spremni smo za kospe
a kospe spremne za oplodnju meni dajte koju hocete,od biraca nema
mosa rajvosa wrote:Ko te j.ebo godinama j.ebace te opet
Zeljana Zeljana bices opet j.ebana
Samprotivsviju wrote:
Logovan wrote:Kone nam se uplašile.
Dze nece, ako i ovu zijane...ode sve u 3 lijepe
Nuken wrote:Najavili "evropsku Grbavicu" i sad imaju minimalne šanse da zaigraju u Evropi Da Bog da vi svake godine gradili tu famoznu evropsku Grbavicu.Eto,ove godine malo parkinga i šta stolica,sljedeće obezbjedite novinarima prostor,pa VIP ložu...Samo vi gradite
limeni wrote:Sarajevo-Zeljo 2-1
Prevage: Samir Radovac, Leon Benko, Haris Duljevic....Ivo Lendric, Miki Stevanovic
Ublehe: Brazilac, Oki.....Bekrija, Golman
Treneri: Hurtic mlad ali racionalan i hladan trener sa odlicnim rezultatima, onaj Zeljin metroseksualac emotivac, vjernik, show-men ma sve ujednom.
Nasa odbrana je nekako suplja dok smo prema naprijed dobri, komsije su u Tuzli pokazali svoje slabosti.
Ko uzme igrat ce Europe League ko izgubi ide na jedno-dva pretkola u Cevljanovice.
Ocekujem crvene kartone za Bekrica, Radovca i Metroseksualca
U cast ovog grada neka se posaketaju momacki na terenu pa ko koga samo posteno.
naljepsi trenutci, fino se covjek nasmije na nebuloze najavljivane prije utakmice
Dobiju te dva puta i bjeze ti samo bod.
Jos uvijek vam je evropa upitna, ko i nama i listici.Mogli bi dobro se najest ovih govana sto ste ovdje izasrali na kraju
(napisano u stilu jednog vaseg navijaca velikog )
Znate kako se to vrati brzo, bumerang jarane.
hrasno38 wrote:Na sta su spali Pitari...placu za nedosudjenim drugim zutim kartonom igracu Zelje a ne placu na prejadnom izvedbom njihovih ljubimaca po drugi put u sezoni protiv najvaznijeg rivala. Prije ovog prekrsaja je bilo jos najmanje pet koji su bili za zutog a koje nije dosudio i to vecina su bili startovi igraca Sarajeva. Bolje bi vam bilo da kukakte sto vam zalizana zvijezda gadja reflektore sa 40 metara i sto pola utakmice provede valjajuci se po terenu ko posljednja picka a ima kila i masu da raznese skoro svakog igraca Zelje. Koliko je startova bilo na Memiji, sto je iznesen sa terena Tiago kad je samo Zeljo bio grub......ne kaze se dzaba "utopljenik se i za slamku hvata".....e pa vas je Zeljo ove sezone potopio i jos gurnuo nogom da odete sto dublje a za to nemojte kriviti Mulalica i njegove ratnike nego onog pedercica iz uprave i sve one sto vam od kluba prave sprdacinu godinama i sa Tanom i prije njega. Pa jebo te ajde sto ste promjenili ove sezone tri trenera nego ste sjebali odlican roster igraca iz prog dijela koji je duplo bolji od ovoga. U stavri hvala vam i na Jesicu i na tome i dabogda svake godine to isto radili. Skupina samoproglasenih zvjezdica dobila po guzovima u sred svog dvorista.!!!
i da se vrati otac modernog napadačkog fudbala, jedan jedini, abdulah "nedajunamsepomaket" ibraković.
Kod mene jaran pitar kaze,dokle ce vas nafaka pratiti,precke,stative,s gol linije vadite,sedam brace itd.
Cemu da se nadate kad ste na zulumu nastali. Cim ste se osnovali otmi,uzmi od drugoga. I danas isto
meni je najsmijesnije to sto su pred ovaj derbi bili oprezni sa izjavama jer su do sad svaki put najavljivali nekakve potope pa trehnu od pod ! Bas smo ih ubili u pojam
insaneinthebrain wrote:jebo evropu, dva put je dva put
Pa dobro svaka cast
24 5 April 2006. Grbavica Željezničar 0:1 Sarajevo
25 30 September 2006. Grbavica Željezničar 0:1 Sarajevo
26 21 April 2007. Koševo Sarajevo 2:1 Željezničar
Gubili ste vi i 3 zaredom, ali jebiga..ide se dalje
tataćusak wrote:Ja se ne sjecam kad je sudija sa zadatkom bio ofirniji nego u derbiju.
Odradio posao za zelju samo tako
Nije stvar u penalu ili u crvenom kartonu, stvar je u kompletnoj utakmici. Kakvu je ocjenu dobio ovaj jakupuvic (dabogda mu za lijekove trebalo)
tataćusak wrote:Ja se ne sjecam kad je sudija sa zadatkom bio ofirniji nego u derbiju.
Nije stvar u penalu ili u crvenom kartonu, stvar je u kompletnoj utakmici. Kakvu je ocjenu dobio ovaj jakupuvic (dabogda mu za lijekove trebalo)
To je samo jednak kriterij i objektivno sudjenje, ali vi ste nenaviknuti... Kao i na musku igru... A to je posebna prica...
Brate nije problem gruba igra, problem je šiljenje i neujednačen kriterij.
Prebroji prekršaje blagojevića u prvih 20 minuta pa mi reci je li to za žuti karton.
Sudija je bio najbolji igrač želje na derbiju i neka je pišaj ga, ali je tako
jos kad Benki zuti dade
Pa ono jeste za zuti,kao sto je start Stevanovica za zuti. Nema on sta da mlatara rukama,dere se i govori sudiji sta i kako da sudi. Njegovo je da igra.
Sljedece godine ce nas 4 puta uzeti i oboriti rekord
Nego ne trebamo vam mi biti mjerilo mi smo kita od ekipe realno,nas uzima ko stigne ove godine.Kad moze zrinjski sloboda travnici mladosti mozete i vi.
Cudo bi bilo da niste dobili sa onako skupim i dobrim imenima u rosteru
Last edited by 1946--1987 on 25/04/2016 11:13, edited 1 time in total.
nosara wrote:Samo opisujem snimak... Mozda je neka montaza, ali po ovom sto se vidi jedva faul... Jeste Rambo krenuo da ga resi, ali je podigao nogu u momentu... Jebi ga...
Doduse, vi ste nakon sljage Pekije pisali o potresu mozga i teskim posljedicama...
Vazda su bili shega, hahahahahahha sjećate li se šarića, prebacite na 2:59
MALOPRIJE SAM I POVRATIO HAHAHAHAHA hahahahaha
ovaj klub iz titove je samo za karinđat i ništa više
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 25/04/2016 11:14, edited 1 time in total.
jos kad Benki zuti dade
Naša liga je generalno loše medijski praćena. Najjača utakmica u ligi i nigdje kvalitetnog izvještaja sa tekme.
Sinoć na BHT onaj debil kaže bilo je još šansi ali ih nismo vidjeli na izvještaju, pa pičko jedna prikaži sve
Pa nije zeljo kriv zbog jakupovica, to je njihov stil.Udaraj budi grub.Problem je sto nase picke nece isto.Dozvolis da te ubiju na tvom stadionu jarane.
Bekic udara u zadnjoj minuti, to je trebalo do 20te minute izudarat, al ne mi glumimo gospodu i pustamo sa nas biju nasred koseva.
Ocekivati od bihackog govneta da to sankcionise je nemoguce.
Dr. Kuca wrote:Zivot ide dalje sta se moze, ne pobjedi uvijek bolji to je fudbal. 2 puta te dobiju na nafaku jebiga.
prva utakmica na nafaku???? niste posteno centar 5x presli
Jug u po frke prvog pol.skandira igrajte picke. Al dobro. Pa normalno da je nafakaska, onog brazilca pogodi lopta on okrenut ledjima golu i udje u gol, i sad na kosevu iz nicega opet gol, bez ijedne sanse. Al dobro, da sad ne ulazim sa vama u raspravu vi ste gebelsova skola, risto djogo i to. Zivot ide dalje.
jos kad Benki zuti dade
Pa ono jeste za zuti,kao sto je start Stevanovica za zuti. Nema on sta da mlatara rukama,dere se i govori sudiji sta i kako da sudi. Njegovo je da igra.
izvini molimte po tom kriteriju je trebao dat jos 3-4 kartona
ono je faul bio na Benki a ne kontra, jer ga je fraj bukvalno zajahao.
Ma hajd nekad smo mi dole nekad oni to su cari derbija, sve ce se ovo zaboravit ako balerine nase izbore evropu a oni je popuse.
Ps. Jedva cekam ligu 12
1946--1987 wrote:Pa nije zeljo kriv zbog jakupovica, to je njihov stil.Udaraj budi grub.Problem je sto nase picke nece isto.Dozvolis da te ubiju na tvom stadionu jarane.
Bekic udara u zadnjoj minuti, to je trebalo do 20te minute izudarat, al ne mi glumimo gospodu i pustamo sa nas biju nasred koseva.
Ocekivati od bihackog govneta da to sankcionise je nemoguce.
tcz wrote:
izvini molimte po tom kriteriju je trebao dat jos 3-4 kartona
ono je faul bio na Benki a ne kontra, jer ga je fraj bukvalno zajahao.
Znaci da vas je pripazio za jos 3-4 zuta,jer ako se iko zalio i mlatarao rukama to ste vi. I imate obraza ista reci covjeku.
Ja sam to obostrano povlacenje Benke i Zeljinog igraca vidio drugacije i objasnio sam ga,ali ne moramo se oko svega sloziti
A vaše pobjede nisu bile sretne, Nuhanovića pogodi lopta u glavu, Duljeviću se odbije lopta na nogu 5 metara od gola, Škoro asistira Jahoviću iz ofsajda itd...