Moglo bi biti ovdjeOfficer Crabtree wrote:kako vam ne dosadi više...![]()
jel ima negdje prenos ovih mladih danas?
http://original.livestream.com/tvmne1
Ako bude nekih linkova, nabacite
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Moglo bi biti ovdjeOfficer Crabtree wrote:kako vam ne dosadi više...![]()
jel ima negdje prenos ovih mladih danas?
Riječ je i o njima jer ako sam ja ekvivalent toj sekretarici onda je tvoj drug ekvivalent Vranješu. A to najbolje govori o tome koliko ti je poređenje deplasirano. Naravno, ne očekuje se od nekog poput tebe da vrši neka precizna poređenja, sasvim je normalno da iz tvojih postova izbija epsko neznanje i nepismenost.KvaziExpert wrote: nije riječ o mome drugu niti vranješu, nego o zajebanoj sekretarici i junacima iza tastature i nicka, kao npr. pripadniku Patriotske lige od 24. maja ove godine
Protiv Crne Gore, u 17:30and wrote:kad i s kim mladi igraju?prijateljska?
hvala,da je gdje bliže moglo se i otići.Mali_Vuk wrote:Protiv Crne Gore, u 17:30and wrote:kad i s kim mladi igraju?prijateljska?
U Čitluku se igra.
Bez prenosa, dakako
Selektor nece da prica o tome, ali no sikiriki....ima ko hoce....forumasi on the road againtodd_smith wrote:Mesa nece da komentarise kada su ga pitali....znaci valjda je istina, odmah bi rekao ne, glupost, fotoshop ili slicno, a ne "necu o tome da pricam"It_is_a_Leclerc wrote:Izvinite, dođoh da priupitam - ima li neka druga slika ili video na kome se vidi predmetna tetovaža ili i dalje naklapamo bez ikakvog pravog dokaza ?
Pa mislim ono lik je potvrdio samo. Nece da prica jer ima utakmica. Ok, postujem i treba.Tomahawk11 wrote:Selektor nece da prica o tome, ali no sikiriki....ima ko hoce....forumasi on the road againtodd_smith wrote:Mesa nece da komentarise kada su ga pitali....znaci valjda je istina, odmah bi rekao ne, glupost, fotoshop ili slicno, a ne "necu o tome da pricam"It_is_a_Leclerc wrote:Izvinite, dođoh da priupitam - ima li neka druga slika ili video na kome se vidi predmetna tetovaža ili i dalje naklapamo bez ikakvog pravog dokaza ?
Igra. Sad nije pod obavezno da se peva himna, pa pola njih i ne peva.phillie wrote: EDIT:
Ovo za Ljajica...Adem je imao nesrecu da je za selektora imao pi-zdu Mihajlovica, koji osim nacionalizma nista nije uradio sa tom reprezentacijom... ne znam da li se sada situacija promjenila i da li igra za Srbiju.
palermo wrote: A vidiš, ovo tetoviranje vranješovo se može i na drugačiji način gledati.....evo, imaš pravog Srbina, što bi se reklo sa dna kace (što dokazuje i tetovaža), i on takav, ne samo da pristaje igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, nego je osjeća svojom (ako je tetovaža dokaz nečeg, što onda i njegova Facebook stranica ne bi bila), privrženje igračima sa kojima igra....zar to nije pobjeda Bosne i Hercegovine.....
Ova hajka na Vranješa nije ništa drugo nego još jedan prilog teži da svako treba sa svojima........kao da čujem komentare (srpske), e moj Ognjene budalo jedna, ta mogao si pretpostaviti da im nikad nećeš valjati, uvijek si ti tamo kod anamo onih samo sumnjivi elemenat.....
Ma Vranješ...Crvena Tifoza wrote:Ko je sad 'Vraneš'?
Ko si bolan ti da odlucujes ko ce i ko nece pisati na ovu temu? Ako ga Ognjen zabije, slobodno izleti na teren pa mu poljubi ispod pazuha legalnu tetovazu i svrati do istog entiteta pa proslavi pobjedu.A1fa wrote:Odakle si ti dečko? Ako ne živiš u Bosni, ne kontaš svoju djecu ovdje odgajati, začepi na ovu temu...svi biste vi ukidali Rs iz dijaspore, tjerali ,,Vlahe i Ustaše'' i mahali ljiljanima...situacija je malo drugačija ovdje...samo mi recite kad se vi prekontate da krenete u ukidanje genocidne tvorevine, rado ću vam dati svoju kuću na korištenje dok je ukidate, vi meni dajte svoju u Njemačkoj...Point. wrote:Eto, dosao je i taj dan da navijaci BiH aminuju tetovazu podjeljene BIH jednog reprezentativca. Tetovira lik mrtvo hladno nesto sto je nastalo genocidom, protjerivanjem i ubijanjem ali bosnjak ce naci opravdanje i za to. Alija kriv, on aminovo. A jesmo moralno grohnuli sunce ti poljubim, kad opravdavamo osrednjeg beka jer kao on ipak voli BiH. Voli al u mosnjama, sad je pokazao pravo lice.
It_is_a_Leclerc wrote:Izvinite, dođoh da priupitam - ima li neka druga slika ili video na kome se vidi predmetna tetovaža ili i dalje naklapamo bez ikakvog pravog dokaza ?

jel to onaj što je pola sezone bio bez klubaPaul F. wrote:palermo wrote: A vidiš, ovo tetoviranje vranješovo se može i na drugačiji način gledati.....evo, imaš pravog Srbina, što bi se reklo sa dna kace (što dokazuje i tetovaža), i on takav, ne samo da pristaje igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, nego je osjeća svojom (ako je tetovaža dokaz nečeg, što onda i njegova Facebook stranica ne bi bila), privrženje igračima sa kojima igra....zar to nije pobjeda Bosne i Hercegovine.....
Ova hajka na Vranješa nije ništa drugo nego još jedan prilog teži da svako treba sa svojima........kao da čujem komentare (srpske), e moj Ognjene budalo jedna, ta mogao si pretpostaviti da im nikad nećeš valjati, uvijek si ti tamo kod anamo onih samo sumnjivi elemenat.....
Ma nek stalno bude bez kluba. Ja bih ga namjerno zvao samo zbog tetovaže. Svakako sam ja najgluplji ovde pa halali...and wrote:jel to onaj što je pola sezone bio bez kluba
po igračkim kvalitetima nije kalibar za reprezentaciju,a ako je tačno za ovu tetovažu,mislim da se više nećemo družiti.Paul F. wrote:Ma nek stalno bude bez kluba. Ja bih ga namjerno zvao samo zbog tetovaže. Svakako sam ja najgluplji ovde pa halali...and wrote:jel to onaj što je pola sezone bio bez kluba
Kad je riječ o zdrastvenom stanju igrača, kako kažu u medicinskom timu, preporuka je da iz preventivnih razloga prvi današnji trening propusti Ognjen Vranješ koji se žali na bolove u listu lijeve noge.
Pa sta je u planu da dovrsi veliku srbiju ili BiHand wrote:šta ste napali čovjeka,nije još završio tetovažu.tek došao skoro do pola