Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
arzuhal

#18526 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

Čović: U BiH neko želi da pravi Islamsku državu

Image

Šejk Zlaja: Ti si, munafički prljavi paganine, puk'o k'o karpuza!

Image
155_mm

#18527 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Kada je riječ o sporazumu BiH sa Islamskom zajednicom, Čović kaže da problem što nije potpisan ovaj sprorazum pravi bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

"Sa gospodom iz SDA imamo desetak pitanja koja još čekaju rješenje, a produkt su našeg zajedničkog dogovora o funkcionisanju vlasti. I sada kako ta ključna pitanja uopšte nisu došla na dnevni red, dao sam Izetbegoviću do znanja da ćemo, kada riješimo pitanja koja smo dogovorili, onda riješiti sve redom, pa i ovaj sporazum, ali da se moraju znati prioriteti", pojasnio je Čović.
meni je ovaj dio interesantan. sa ostalim vjerskim organizacijama je bez ikakvih problema potpisan dogovor. ali kolika naivcima moras biti i to uraditi. pa zar se nije imalo dovoljno iskustva i zahtjevati da se moraju potpsati sva tri zgovora u jednom danu.

ne kazem da se radi o potpisima bitnim za opstanak drzave ali mi nije jasna ova naivnost u ovom slucaju. nije nikakva tajna da je glavni nacin politicke borbe onih sto bi da uniste BiH, ucijenjivanje. i ona sam sebe stavljas u poziciju da te mogu ucijenjivati.

:-)
dezurni_ucenik

#18528 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-m ... /171222039
Ja smatram da je besmisleno da mi tužimo za nešto što se dešavalo u BiH nekoga izvan BiH.

Sto me nasmija sad

Image
Streptokok

#18529 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

155_mm wrote:
Kada je riječ o sporazumu BiH sa Islamskom zajednicom, Čović kaže da problem što nije potpisan ovaj sprorazum pravi bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

"Sa gospodom iz SDA imamo desetak pitanja koja još čekaju rješenje, a produkt su našeg zajedničkog dogovora o funkcionisanju vlasti. I sada kako ta ključna pitanja uopšte nisu došla na dnevni red, dao sam Izetbegoviću do znanja da ćemo, kada riješimo pitanja koja smo dogovorili, onda riješiti sve redom, pa i ovaj sporazum, ali da se moraju znati prioriteti", pojasnio je Čović.
meni je ovaj dio interesantan. sa ostalim vjerskim organizacijama je bez ikakvih problema potpisan dogovor. ali kolika naivcima moras biti i to uraditi. pa zar se nije imalo dovoljno iskustva i zahtjevati da se moraju potpsati sva tri zgovora u jednom danu.

ne kazem da se radi o potpisima bitnim za opstanak drzave ali mi nije jasna ova naivnost u ovom slucaju. nije nikakva tajna da je glavni nacin politicke borbe onih sto bi da uniste BiH, ucijenjivanje. i ona sam sebe stavljas u poziciju da te mogu ucijenjivati.

Potpisali i sa katolickom i sa pravoslavnom crkvom i sad nas ucjenjuju. Slika i prilika kalibra nasih politicara.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#18530 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by prljavi Hare »

Čuj islamska država? :lol: :lol: :lol: Južni bruda se ko' abdest gubi. :lol: :lol: :lol:
Odlučio preuzeti primat od Guardiana u lupetanju budalaština! :-D
Maharadza

#18531 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maharadza »

prljavi Hare wrote:Čuj islamska država? :lol: :lol: :lol: Južni bruda se ko' abdest gubi. :lol: :lol: :lol:
Islamska InšAllah, a kao što rekoh na drugoj temi uz dokaze:
Maharadza wrote:Uz mažoretkinje i limeni orkestar ozvaničen početak projekta "Ljepši i veseliji Stari Grad"

http://www.klix.ba/clanak/171222128

Isto kao u Teheranu, a uskoro i Šerijat. :oops:
Teško nemuslimanima i ostalim majoriziranim. :oops:
Point.

#18532 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Znaci, clan predsjednistva Juznih Srba igra na zadnju, desperatnu kartu zvanu nakva islamska drzava u BiH. Koprcaj se hinjo, koprcaj, dzaba ti.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#18533 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by prljavi Hare »

Point. wrote:Znaci, clan predsjednistva Juznih Srba igra na zadnju, desperatnu kartu zvanu nakva islamska drzava u BiH. Koprcaj se hinjo, koprcaj, dzaba ti.
Da,ali karta nije nova.Već je Kolinda pokušala sa svojim lupetanjem o 10K terorista u BiH i to u više prilika.Ma koliko da je Čović frustriran,mislio
sam da ima više pameti,ovo je baš očajno.... :-)
Point.

#18534 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

prljavi Hare wrote:
Point. wrote:Znaci, clan predsjednistva Juznih Srba igra na zadnju, desperatnu kartu zvanu nakva islamska drzava u BiH. Koprcaj se hinjo, koprcaj, dzaba ti.
Da,ali karta nije nova.Već je Kolinda pokušala sa svojim lupetanjem o 10K terorista u BiH i to u više prilika.Ma koliko da je Čović frustriran,mislio
Koliko se druzi sa bajom bilo je pitanje kada ce posuditi neki njegov fazon.
tandmand

#18535 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Streptokok wrote:
155_mm wrote:

Potpisali i sa katolickom i sa pravoslavnom crkvom i sad nas ucjenjuju. Slika i prilika kalibra nasih politicara.
Ovo oslikava naivnost/nesposobnost bošnjačke politike. Kada već znaju sa kime imaju posla, trebali su insistirati da se sporazum sa sve tri zajednice potpiše u paketu. Ne vjerujem da to Bakir oteže, da bi imao adut za osporavanje nečega drugog po principu "vi ne date sporazum sa IZ, e ne može ni to i to .."
horkesh

#18536 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Point. wrote:
prljavi Hare wrote:
Koliko se druzi sa bajom bilo je pitanje kada ce posuditi neki njegov fazon.
E, to. U iducih par mjeseci mozemo ocekivati odmak od Covicevih tradicionalnih neutralnih odgovora u sve vecu osionost, bahatost i drskost.

Losa kopija Dodika, ukratko.
ultrajvosa 1987

#18537 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ultrajvosa 1987 »

Puna podrska za ChoeTa, samo bahato i u kost, do posljednjeg juznog srbina.
Amen.
arzuhal

#18538 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

prljavi Hare wrote:
Čuj mu priče, SDP hoće da napravi islamsku državu :lol:

Pozdrav od drugova iz Cazina, smrt fažizmu! :thumbup:

Image
spreca

#18539 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Tako nam i treba...kako smo brzo zaboravili na pismo koje je pisao predsjednicima vecih i vaznijih drzava u svijetu o tome da je BiH leglo islamskog radikalizma i terorizma i da predstavlja opasnost za evropu i svjet i da je to pisao bez znanja bar Bosnjackog clana predsjednistva izetbegovica koji je na ovo ostao gluh umjesto da se je oko ovoga podigla velika buka i zahtjev da fasista Covic podnese ostavku i da se javno isprica...cutimo kao da se radi o nekom drugom......moramo istom mjerom im vracati i pisati o budjenu fasizma po hercegovini i hrvatskoj
arzuhal

#18540 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

spreca wrote:Tako nam i treba...kako smo brzo zaboravili na pismo koje je pisao predsjednicima vecih i vaznijih drzava u svijetu o tome da je BiH leglo islamskog radikalizma i terorizma i da predstavlja opasnost za evropu i svjet i da je to pisao bez znanja bar Bosnjackog clana predsjednistva izetbegovica koji je na ovo ostao gluh umjesto da se je oko ovoga podigla velika buka i zahtjev da fasista Covic podnese ostavku i da se javno isprica...cutimo kao da se radi o nekom drugom......moramo istom mjerom im vracati i pisati o budjenu fasizma po hercegovini i hrvatskoj
Ne moramo to mi, to rade svjetski mediji...Zadnji put AP, Guardian, Der Spiegel, CNN, Standard, itd. izvjestili o jačanju fašizma i ustaštva u Hrvatskoj kada je Praljak nazdravio presudi a cijeli državni vrh Hrvatske odbacio presudu Tribunala :thumbup:
spreca

#18541 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

arzuhal wrote:
spreca wrote:Tako nam i treba...kako smo brzo zaboravili na pismo koje je pisao predsjednicima vecih i vaznijih drzava u svijetu o tome da je BiH leglo islamskog radikalizma i terorizma i da predstavlja opasnost za evropu i svjet i da je to pisao bez znanja bar Bosnjackog clana predsjednistva izetbegovica koji je na ovo ostao gluh umjesto da se je oko ovoga podigla velika buka i zahtjev da fasista Covic podnese ostavku i da se javno isprica...cutimo kao da se radi o nekom drugom......moramo istom mjerom im vracati i pisati o budjenu fasizma po hercegovini i hrvatskoj
Ne moramo to mi, to rade svjetski mediji...Zadnji put AP, Guardian, Der Spiegel, CNN, Standard, itd. izvjestili o jačanju fašizma i ustaštva u Hrvatskoj kada je Praljak nazdravio presudi a cijeli državni vrh Hrvatske odbacio presudu Tribunala :thumbup:
to sto drugi pisu o jacanju fasizma je jedno a to da mi ili niko od Bosnjaka ne demantuje Cirilove tvrdnje o radikalizmu je drugo....ako nema demanta sa vrha onda znaci da je to istina......i sto se tice fasizma u Hr tu prednjace uglavnom hercegovci i HDZ
Last edited by spreca on 23/12/2017 08:47, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#18542 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Zasto mu davati paznju i prostor odgovorima na takve gluposti?

Najvise i pizde upravo zato jer se ne odgovara na provokacije... :izet:
spreca

#18543 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:Zasto mu davati paznju i prostor odgovorima na takve gluposti?

ma jebe mi se sta oni misle....ali nevalja ako im ko povjeruje u to da su muslimani iz BiH prijetnja evropi i sire a povjerovace im ako nema demantija
Alfons Kauders

#18544 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:Zasto mu davati paznju i prostor odgovorima na takve gluposti?

ma jebe mi se sta oni misle....ali nevalja ako im ko povjeruje u to da su muslimani iz BiH prijetnja evropi i sire a povjerovace im ako nema demantija
Taj pristup ti je za kurac!

Kad NVZ neko optuzi za pokusaj stvaranja islamske drzave, jedini pravi odgovor je da pocnemo raspravljati o alatima i metodama za masovno, industrijsko sunecenje.

To je nas demanti! :izet:
spreca

#18545 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:

Kad NVZ neko optuzi za pokusaj stvaranja islamske drzave, jedini pravi odgovor je da pocnemo raspravljati o alatima i metodama za masovno, industrijsko sunecenje.

da je to napisao neki bjelocarapan iz sirokog bolio bi me kurac....ali ovo je napisao predsjednik drzave....posle :izet: nema kajanja...ko vise i bolje vice prije ga cuju
Alfons Kauders

#18546 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:

da je to napisao neki bjelocarapan iz sirokog bolio bi me kurac....ali ovo je napisao predsjednik drzave....posle :izet: nema kajanja...ko vise i bolje vice prije ga cuju
E pa, ja bi upravo zato sto je to napisao predsjednik :izet:
vatrogasac

#18547 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

prljavi Hare wrote:Čuj islamska država? :lol: :lol: :lol: Južni bruda se ko' abdest gubi. :lol: :lol: :lol:
Čudan zeman nastade. Pjevat će se što se nikada nije pjevalo.

Šta se ono na Dinari sjaji,
Pavelića kokarda na glavi
Novak20

#18548 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

It_is_a_Leclerc wrote:Kralj je prije tri mjeseca govorio da ćemo status kandidata dobiti "do kraja prosinca", a evo sad odjednom ga nećemo dobiti godinu dana :lol:

Dragan je povrijeđen,a povrijeđen čovjek hoće svašta reći. Zna i Dragan da se njega baš ništa ne pita oko kandidatskog statusa.
Tako je.

Kandidatski status BiH u EU su mogli tražiti političari iz RS ali nisu. Mogli su ga tražiti bošnjački političari bilo kada, a pogotovo u vremenu od 2010 - 2014. godine ali nisu. Kandidatski status su mogli tražiti svi prije Čovića, a nisu.

Zašto nisu ???
DonieBrasco

#18549 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Juznjake samo treba :izet: .
spreca

#18550 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Novak20 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Kralj je prije tri mjeseca govorio da ćemo status kandidata dobiti "do kraja prosinca", a evo sad odjednom ga nećemo dobiti godinu dana :lol:

Dragan je povrijeđen,a povrijeđen čovjek hoće svašta reći. Zna i Dragan da se njega baš ništa ne pita oko kandidatskog statusa.
Tako je.

Kandidatski status BiH u EU su mogli tražiti političari iz RS ali nisu. Mogli su ga tražiti bošnjački političari bilo kada, a pogotovo u vremenu od 2010 - 2014. godine ali nisu. Kandidatski status su mogli tražiti svi prije Čovića, a nisu.

Zašto nisu ???
pa trazio je covic pa sta
Post Reply