SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Opal_89

#18526 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Opal_89 »

uglavnomja wrote:"doznajemo da je riječ o zaposleniku jedne od sarajevskih ćevabdžinica"

:D

k'o da je zaposlenik jednog od predsjednickih kabineta :-)
Sad jos samo treba da ljudi zahtijevaju da im se kaze koja je cevabzinica u pitanju da tamo vise ne jedu. Bezbeli da je neka poznata cim se to naglasava.
Better Man

#18527 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Better Man »

Zejnep wrote:
pepeljara wrote:Udes kod nedzarica zestok...punto i astra. Hitna i policija na mjestu jos uvijek...
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180115145
Klasični prolazak kroz crveno jednog od ta dva auta.
pepeljara

#18528 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by pepeljara »

ja sam prolazio kad je hitna bila, i nekom ukazivala pomoc unutar ambo
bersK

#18529 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bersK »

Proso ja maloprije. Dvije i po trake zagrađene. Ovaj Punto početnik vozio. Da krenem prema Ilidzi, u traku za grad morao uc.
Bloo
Globalna šefica

#18530 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

liaar wrote:Ne kažem da nema, ali prije odnosa. Ako se nakon odnosa predomisli, to je druga priča.
Ako se i tokom odnosa predomisli, ima lik da stane, inace je silovanje.
jao_situacije

#18531 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

Bloo wrote:
liaar wrote:Ne kažem da nema, ali prije odnosa. Ako se nakon odnosa predomisli, to je druga priča.
čuj ako se predomisli u toku odnosa
jao_situacije

#18532 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

Black swan wrote:međuljudski odnosi su komplicirani i bez seksualnosti

zato se treba družiti sa svojom generacijom i ljudima sličnog financijskog stanja
slažem se :thumbup:
EliasVeskot

#18533 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by EliasVeskot »

liaar wrote:Meni nije jasno zašto gdje god ovo bilo objavljeno, potencira se to da je "vlasnik" ili "radnik" ćevabdžinice.

A druga je priča otkud maloljetnica sa takvom osobom u autu, na kafi i slično, da li je bilo silovanje ili je mala skontala šta je uradila i šta će kući reć' ako se sazna, pa drž ne daj.
Imas li ti djecu, sestru, hljeba ti? Nije pitanje sta radi maloljetnica s nekim, nego sta radi lik s maloljetnicom. Sve I da je seksualno aktivna, to je nezrelo dijete koje je neko odlucio iskoristiti. Svaka zena moze doci u situaciju da bude napastvovana I prica "sta ce ona snjim" jednostavno nema smisla jer, da budem brutalna, koliko je tim zivotinjama bitno bilo sta osim da zadovolje svoje strasti.
sunceKOtepsija

#18534 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sunceKOtepsija »

wewa wrote:
liaar wrote: Pa poveži 2 i 2, ako je ono još od osnovne u vodama sexa, lako se prepast kasnije pa pokušat uvalit nekog.
Širom svijeta se žene svakodnevno osuđuju zbog lažne optužbe za silovanje.
puno je vise silovanih zena koje zakon nije zastitio, sirom svijeta.

i profesionalka se ima pravo predomisliti, a ne maloljetnica.
silovanja muskaraca (edit teror koji zene provode nad muskarcima) su daleko veceg obima ali o njima se daleko manje prica zbog medijskog terora raznih profesionalnih feministkinja
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18535 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Velkoski »

EliasVeskot wrote:
liaar wrote:Meni nije jasno zašto gdje god ovo bilo objavljeno, potencira se to da je "vlasnik" ili "radnik" ćevabdžinice.

A druga je priča otkud maloljetnica sa takvom osobom u autu, na kafi i slično, da li je bilo silovanje ili je mala skontala šta je uradila i šta će kući reć' ako se sazna, pa drž ne daj.
Imas li ti djecu, sestru, hljeba ti? Nije pitanje sta radi maloljetnica s nekim, nego sta radi lik s maloljetnicom. Sve I da je seksualno aktivna, to je nezrelo dijete koje je neko odlucio iskoristiti. Svaka zena moze doci u situaciju da bude napastvovana I prica "sta ce ona snjim" jednostavno nema smisla jer, da budem brutalna, koliko je tim zivotinjama bitno bilo sta osim da zadovolje svoje strasti.
tako je, muškarci su životinje i samo žele zadovoljiti svoje strasti, a žene su jebene svetice marije :sad: :mrgreen:

znam znam, bezvezna analogija i nema nikakve veze s ovim :sad: naravno, i iz detaljnog uvida u živote ovih iz članka znamo sve i znamo da je dečko životinja, a ona je samo htjela na sokić
nema me tamo

#18536 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

Ma ko je ba nezreo u bruku zemalja je 15 legalno..

Ma od 14 bi trebalo biti legalno s pristankom naravno :D
sunceKOtepsija

#18537 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sunceKOtepsija »

Better Man wrote:
Zejnep wrote:
pepeljara wrote:Udes kod nedzarica zestok...punto i astra. Hitna i policija na mjestu jos uvijek...
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180115145
Klasični prolazak kroz crveno jednog od ta dva auta.
ne mora znacit, moze bit hiljadu faktora
Tercius

#18538 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Velkoski wrote:
EliasVeskot wrote:

tako je, muškarci su životinje i samo žele zadovoljiti svoje strasti, a žene su jebene svetice marije :sad: :mrgreen:

znam znam, bezvezna analogija i nema nikakve veze s ovim :sad: naravno, i iz detaljnog uvida u živote ovih iz članka znamo sve i znamo da je dečko životinja, a ona je samo htjela na sokić
kako prejak post, jebes mi sve.
Tercius

#18539 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Bloo wrote:
a i ovaj Bgm.
Tercius

#18540 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Opal_89 wrote:
uglavnomja wrote:"doznajemo da je riječ o zaposleniku jedne od sarajevskih ćevabdžinica"

:D

k'o da je zaposlenik jednog od predsjednickih kabineta :-)
Sad jos samo treba da ljudi zahtijevaju da im se kaze koja je cevabzinica u pitanju da tamo vise ne jedu. Bezbeli da je neka poznata cim se to naglasava.

A bice da je Zmaj, onaj jedan od 3 gazde mi bas lici na nekog kurvara u stilu Ipcheta Ahmedovskog u kasnim 80-tim.
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#18541 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by liaar »

Ma ja ba mi muškarci smo životinje i inače žene su natjerane na sex. Daj ne seri ženo Boga ti.
Djevojčica od 14-15 godina koliko ova ima, nema šta da traži sa likom starijm, nebitno je l' ona njega zvala ili je on nju. Pogotovo ako je on nju zvao, ona treba da odbije.
drug_profi

#18542 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

liaar wrote:Ma ja ba mi muškarci smo životinje i inače žene su natjerane na sex. Daj ne seri ženo Boga ti.
Djevojčica od 14-15 godina koliko ova ima, nema šta da traži sa likom starijm, nebitno je l' ona njega zvala ili je on nju. Pogotovo ako je on nju zvao, ona treba da odbije.
Dabome, ali i obratno. Ako ona hoće, stari kenjac treba da odbije. Pa matermujebem, kad sam ja imao 22-23, nije dolazilo u obzir ništa ispod 17, 18.
Jer prije svega ona je u toj kombinaciji maloljetna i samim tim manje odgovorna za svoje postupke.
Naše debilno zakonodavstvo dozvoljava seks sa 14+. I ako naletiš na kombinaciju 35 sa 14 to je legalno, ali jel normalno i da li je u toj varijanti kriva curica što je drma pubertet i sveti se ocu ili se dokazuje jaranicama, ili je neko podvodi ili ko zna šta, samo je matori kenjac čist skroz?
vješalica

#18543 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

nema me tamo wrote:Ma ko je ba nezreo u bruku zemalja je 15 legalno..

Ma od 14 bi trebalo biti legalno s pristankom naravno :D
legalno iz ko zna kojih motiva
sta hlupas
te sa 14 ne znaju govoriti
a ni guzice posteno sebi oprati jos mamu zovu u pomoc sa bidonom vode
a o sexu ucile iz avaza
ne smaraj debilizmima
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#18544 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by liaar »

drugi profil wrote:
liaar wrote:Ma ja ba mi muškarci smo životinje i inače žene su natjerane na sex. Daj ne seri ženo Boga ti.
Dabome, ali i obratno. Ako ona hoće, stari kenjac treba da odbije. Pa matermujebem, kad sam ja imao 22-23, nije dolazilo u obzir ništa ispod 17, 18.
Jer prije svega ona je u toj kombinaciji maloljetna i samim tim manje odgovorna za svoje postupke.
Naše debilno zakonodavstvo dozvoljava seks sa 14+. I ako naletiš na kombinaciju 35 sa 14 to je legalno, ali jel normalno i da li je u toj varijanti kriva curica što je drma pubertet i sveti se ocu ili se dokazuje jaranicama, ili je neko podvodi ili ko zna šta, samo je matori kenjac čist skroz?
ma ne kažem da je lik čist, možda i jeste natjerao na odnos, možda nije, ne znam i iskreno i neću da zalazim u to, gade mi se takvi.
Samo navodim da nije više kako je bilo, da ljudi imaju razuma, daj samo da se bubaju, pa kad skontaju ko je šta uradio, upiru prstima. Sva sreća pa se počelo to malo temeljitije istraživati, pa vrlo često dođe do tog da se ustanovi da je odnos bio sa pristankom (nebitne godine) pa najebe ona što se pokajala.
Tomahawk11
Globalni moderator

#18545 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Jednostavno, nije trebao uopšte počinjati komunikaciju sa maloljetnicom.
Ne bi se ništa desilo i to je to. Kriv kako god okreneš. Nije ga puškom natjerala.
Bloo
Globalna šefica

#18546 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Tercius wrote:
Bloo wrote:
a i ovaj Bgm.
Šta sma pogršeno rekla?
Ako se bilo ko od svije strane tokom seksualnog odnosa predomisli i ne želi više da učestvuje u seksualnom odnosu, onda on prestaje da bude uz obostrano slaganje, ili što bi englezi rekli consensual.
Nebitno da li je u pitanju muško ili žensko.
duga puska

#18548 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by duga puska »

izlazim juce autom iz onog naselja na grbavici gdje je nekad Robot bio, gdje ima ona pekara sad i sta vec, a lik sa crnim BMW-om sedmicom iz pravca stadiona uredno prolazi na crveno (jer je meni bilo zeleno i mogao me spucati) i jos urednije odmah prodje na crveno i kod semafora za Palmu, skrenu bas tamo.znaci hladno, da ne moze hladnije biti :(
Bloo
Globalna šefica

#18549 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Tomahawk11 wrote:Jednostavno, nije trebao uopšte počinjati komunikaciju sa maloljetnicom.
Ne bi se ništa desilo i to je to. Kriv kako god okreneš. Nije ga puškom natjerala.
Maloljetnik je dijete koje je u vrijeme izvršenja krivičnog djela navršilo 16 godina a nije navršilo 18 godina života.
Ako je ovo i dalje definicija maloljetnika, nije baš da i mi tjeramo nekog od 17 godina kad nam se obrati :D
Tercius

#18550 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Bloo wrote:
Tercius wrote:
Bloo wrote: Ako se i tokom odnosa predomisli, ima lik da stane, inace je silovanje.
a i ovaj Bgm.
Šta sma pogršeno rekla?
Ako se bilo ko od svije strane tokom seksualnog odnosa predomisli i ne želi više da učestvuje u seksualnom odnosu, onda on prestaje da bude uz obostrano slaganje, ili što bi englezi rekli consensual.
Nebitno da li je u pitanju muško ili žensko.
A zasto odma pa mislis da si nesto pogresno rekla pfff ima lik da stane :)
Post Reply