Sve jače od GTX1070Ti je prihvatljivo

Moderator: Benq

ima takvih puno.soul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 16:51 Koja je fora na piku kod nekih npr piše da ima artikal na stanju a kad ih pitaš nemaju![]()
nabaviće sutra il prekosutra najkasnije, samo saburasoul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 16:51 Koja je fora na piku kod nekih npr piše da ima artikal na stanju a kad ih pitaš nemaju![]()
Evo danas i Imtec prvo mi rekli da imaju matičnu b450 Aorus Elite ,reko super taman mi izletio keš neki ..spremim se i pogledam email kad kažu : "Nemamo trenutno na stanju ali možete naručiti " ..baš su mi ga zavukli ,tako 2-3 firme sa pika iz Sarajeva danas..moral mi pao odmavictom wrote: ↑13/11/2020 19:40ima takvih puno.soul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 16:51 Koja je fora na piku kod nekih npr piše da ima artikal na stanju a kad ih pitaš nemaju![]()
Nekad nemaju niti jedan artikal na stanju. Al ti kažu: "mogu ti ja sve naručiti".... pa da sam želio naručivat, naručio bi sam sebi.
bujrumsoul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 20:41 Evo danas i Imtec prvo mi rekli da imaju matičnu b450 Aorus Elite ,reko super taman mi izletio keš neki ..spremim se i pogledam email kad kažu : "Nemamo trenutno na stanju ali možete naručiti " ..baš su mi ga zavukli ,tako 2-3 firme sa pika iz Sarajeva danas..moral mi pao odma@tindbe Neda mi se druže sklopiti računar hahah imao u planu jeftiniju varijantu a320mk nešto tako i izletilo mi još keša hajde reko da uzmem malo bolju valjat će jbg..i neda se ..Nema veze sačekat ću još malo sklopit ću ga aBd do Nove Godine
![]()
Strpi se i topla preporuka da ne ides ispod B450, ne razmatraj taj A320 uopste.soul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 20:41 Evo danas i Imtec prvo mi rekli da imaju matičnu b450 Aorus Elite ,reko super taman mi izletio keš neki ..spremim se i pogledam email kad kažu : "Nemamo trenutno na stanju ali možete naručiti " ..baš su mi ga zavukli ,tako 2-3 firme sa pika iz Sarajeva danas..moral mi pao odma@tindbe Neda mi se druže sklopiti računar hahah imao u planu jeftiniju varijantu a320mk nešto tako i izletilo mi još keša hajde reko da uzmem malo bolju valjat će jbg..i neda se ..Nema veze sačekat ću još malo sklopit ću ga aBd do Nove Godine
![]()
DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08Trazi uredsku fotelju.
Nikakve "gaming" stolice, ove u obliku sprotskih sjedista iz automobila i slicne gluposti ne uzimaj u obzrir.

http://vif.ba/DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08Trazi uredsku fotelju.
Nikakve "gaming" stolice, ove u obliku sprotskih sjedista iz automobila i slicne gluposti ne uzimaj u obzrir.
Hvala, vidim da su uvoznik HM sto je pojam za stolicu, a ova i lici na HM. U kom rasponu cijema se krecu ove stolice?mirsek wrote: ↑14/11/2020 02:05DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08Trazi uredsku fotelju.
Jest duplo skuplja ali je i duplo bolja od ovih gejmerskih.
https://www.fef.ba/en/performance-chair ... hxRvgGpiaw

Mislim da je 700-800 KM, ali najbolje da ih kontaktiras direktno i pitas.Son1 wrote: ↑14/11/2020 11:11Hvala, vidim da su uvoznik HM sto je pojam za stolicu, a ova i lici na HM. U kom rasponu cijema se krecu ove stolice?mirsek wrote: ↑14/11/2020 02:05DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08
Trazi uredsku fotelju.
Jest duplo skuplja ali je i duplo bolja od ovih gejmerskih.
https://www.fef.ba/en/performance-chair ... hxRvgGpiaw