triconja wrote:E raja pukla neka cijev u zenici poplavilo bel, vozo sam trotoarom, oj breco ja miline vozat trotoarom. Najjace je sto se pjesaci moraju sklanjat da auta idu trotoarom![]()
![]()
ti si iz zenice?
triconja wrote:E raja pukla neka cijev u zenici poplavilo bel, vozo sam trotoarom, oj breco ja miline vozat trotoarom. Najjace je sto se pjesaci moraju sklanjat da auta idu trotoarom![]()
![]()
Jesam, sto?kakavdanakneiskustvu wrote:triconja wrote:E raja pukla neka cijev u zenici poplavilo bel, vozo sam trotoarom, oj breco ja miline vozat trotoarom. Najjace je sto se pjesaci moraju sklanjat da auta idu trotoarom![]()
![]()
ti si iz zenice?
za ove sto zureshape of despair wrote:Ne kontam zašto na eskalatorima brže ide rukohvat nego gazište

To se zove vjestica na eskalatoru (iltiga pokretnijem stepenicama)dječak sa šibicama wrote:za ove sto zureshape of despair wrote:Ne kontam zašto na eskalatorima brže ide rukohvat nego gazište
Bice da trebaju napustiti grad.kakavdanakneiskustvu wrote:dozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
Što se tiče kobajagi vjernika, najgori su mi oni koji iftare po nekim poganim restoranima, gdje na zidu iznad tebe vise vino i rakija, a onaj pored tebe ispija kahvu ili pivo dok još nije puko top.
a šta ako osobe nisu muslimani??
triconja wrote:To se zove vjestica na eskalatoru (iltiga pokretnijem stepenicama)dječak sa šibicama wrote:za ove sto zureshape of despair wrote:Ne kontam zašto na eskalatorima brže ide rukohvat nego gazište
![]()
![]()
Znaci onaj koji ne postuje tradiciju, kulturu, vjeru je emancipovan gradjanin?Dope_Man wrote:sto se nama hebe za njihovu kulturu, tradiciju, vjeru il sta vec.
Zar je tesko zivjeti po jednostavnom principu da imas pravo na sta hoces kad si ti sam u pitanju, ali nemas pravo nikoga tjerati da radi isto sto i ti.
i ovo sve nažvrlja lik kome je nik dozadnjekapidozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
Što se tiče kobajagi vjernika, najgori su mi oni koji iftare po nekim poganim restoranima, gdje na zidu iznad tebe vise vino i rakija, a onaj pored tebe ispija kahvu ili pivo dok još nije puko top.
Nikad ne znas hoce li na sljedecoj stanici uci bataljon penzionera.invincible1921 wrote:Ne kontam zasto 90%ljudi od dva sjedista prazna u tramvaju ili busu uvijek sjednu na ono blize prolazu
U optimalnim uvjetima tia u 1 navece u komercijalimedvjed23 wrote:drugo sjedište prljavo, na drugom sjedištu prejako sunce, nad drugim sjedištem prejako puše.. čuvajte se propuha!
Ona Do prozoramoonca wrote:A koja su to sjedista,bliza'prolazu'?
Pa ono koje nije do ptozora valjdaduminjo wrote:Ona Do prozoramoonca wrote:A koja su to sjedista,bliza'prolazu'?
Da ne.bi neko sjeo do njihinvincible1921 wrote:Ne kontam zasto 90%ljudi od dva sjedista prazna u tramvaju ili busu uvijek sjednu na ono blize prolazu
meni je optimalan zadnji dio tramvaja.. ne zauzimam mjesto penzioneru sklonom rondanju protiv današnje omladine niti smetam ljudima dok prolaze..invincible1921 wrote:U optimalnim uvjetima tia u 1 navece u komercijalimedvjed23 wrote:drugo sjedište prljavo, na drugom sjedištu prejako sunce, nad drugim sjedištem prejako puše.. čuvajte se propuha!
Pa Pogledaj svegati sta je pitalainvincible1921 wrote:Pa ono koje nije do ptozora valjdaduminjo wrote:Ona Do prozoramoonca wrote:A koja su to sjedista,bliza'prolazu'?
Oni koji nisu muslimani sa mnom nemaju kontakt. Muslimane vecinom znam i poznam i zato i volim proc carsijom u vrijeme posta. Bude mi opomena.moonca wrote:Bice da trebaju napustiti grad.kakavdanakneiskustvu wrote:dozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
a šta ako osobe nisu muslimani??
No, izdrzite jos koji dan, uz Vas smo.