Stiče se dojam da bi ti bio jako sretan da međunarodna zajednica popusti sankcije i tako da ti dokažeš da si u pravu.laserShow wrote: ↑26/09/2023 20:44 step by step
https://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa- ... /230926169UEFA iznenada vratila mlade Ruse u takmičenje, ali na njima neće biti ništa rusko
Imam određeni problem sa tim tvojim stavom.
Svako od nas se BOJI da bi se to moglo desiti i NADA se da se neće desiti, jer je to poraz dobra i pobjeda zla.
Loši lideri mogu donijeti loše odluke. Mogu pokleknuti pred zahtjevima izbornog tijela. Siguran sam da bi i Francuzi i Englezi glasali protiv rata sa Njemačkom radi tamo neke Čehoslovačke i Poljske.
Svi smo mi svjesni slabosti demokratskih društava kad su sučena sa ratnim krizama. Uvijek će se prikloniti onima koji im daju još koji mjesec dobrog života odgađajući neminovan sukob za kasnije. A kasnije bude prekasno jer nema više živih saveznika.
Nadajmo se da je ovo vrijeme jakih lidera i da će Rusija biti ograđena, poražena i potpuno neutralisana kao prijetnja Europi.
Čak i ako ti budeš u pravu, to će biti za žaljenje, ikao ćeš ti likovati i govoriti "jesam li vam rekao - ja sam najpametniji".