FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
foxlife
#18501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja licno senada gledam samo iz razloga sto radi protiv sda koja nas je unazadila kolektivno
da li je to licni rat da li ima neke koristi od toga itd me ne zanima sve dok se poklapa sa tim da ce narodu biti bolje skidanjem kriminalaca
kasnije je lako senada tuziti i ganjati ako je sta zajebo kad tuzilac nije prijatelj predsjednika stranke a sudija rod neki i sl
da li je to licni rat da li ima neke koristi od toga itd me ne zanima sve dok se poklapa sa tim da ce narodu biti bolje skidanjem kriminalaca
kasnije je lako senada tuziti i ganjati ako je sta zajebo kad tuzilac nije prijatelj predsjednika stranke a sudija rod neki i sl
-
Škobo Habu
#18502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zato što stavljaš dvije posve različite stvari u isti kontekst.
5 Korpus je bi prinuđen da traži bilo kakvu alternativu za situaciju u kojoj se našao.
Moralno si besprijekoran jer ti neprijatelj prodaje vlastitu municiju kojom ćeš mu zauzvrat uništavati njegovu živu silu.
HadžiFejs je samo priručno sredstvo za obračun sa klanom Izebegovića, jer je tvoja granica tolerancija na istoga onoliko koliko su vam interesi zajednički. Cilj opravdava sredstvo. Tipični makijavelizam.
Sama logika u smislu kako ćemo iskoristiti Senada, a onda ga ganjati po sudu, je istovjetna logici SDP borgova na ovom forumu - idemo sa Kukićem u vlast, pa kada završimo sa SDA, onda ćemo na sud Kukića. Niđe veze.
-
yasaq
#18503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nije problem što je porodica namirila sebe problem je što je osjetila moć. A moć je jebena u rukama pogrešnog kao što je naš slučaj.Snake Eyes wrote: ↑04/06/2021 09:38 Za ovoga što koluta očima, upravu si, svjedok može biti lažov, prevarant i oportunista dokle god govori istinu.![]()
Zato je SDA 30 godina na vlasti jer opozicija nije ništa bolja. Koliko sam puta čuo, za koga da glasam?!
Ovaj iz SDA je makar namirio sebe i rodbinu, novi kada dođe uzimat će više, dok se i on ne podmiri.
Poznaje ovaj narod sebe, pa mu se i ne mijenja.
Problem sa SDA je nastala poslije Tihića kada su oni gladni srušili unutar SDA one site pa nastavili pljačku i agoniju preko leđa naroda.
A o opozicija nije tema ove rasprave, moje mišljenje je da je samo SDP gladnija od 2 SDA zajedno .
-
Škobo Habu
- Snake Eyes
#18505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Potez ocajnika, opcija daj sta das, pogresnim sredstvima do ispravnog cilja. Ono sto se uvijek desi je da se takva borba oduzi na vjecnost, obavezno skrene sa kolosijeka, "pogresna sredstva" na kraju ojacaju, imas pocetnu situaciju.Chmoljo wrote: ↑04/06/2021 10:08Što se mene tiče da. Ali pod rezultatom ne smatram rezultat na izborima za određene političke partije, već rezultat u smislu nekog napretka nas ko društva. Da li u smislu kritike, da li u smislu nekoh hapšenja sada nedodirljivih, njihovog uklanjanja sa mjesta odlučivanja...Snake Eyes wrote: ↑04/06/2021 09:11
A za još bolji rezultat da proširimo Senadovu interesnu zonu, kažeš.![]()
Malo gdje je blagostanje došlo bez prljanja ruku, bez nekog nepoštenog odnosa u startu, ili neprincipijelnog.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#18506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kontekst je isti, a to je da ti ne mora neko biti prijatelj da bi se okoristio od njega, već može to biti i neprijatelj. I igraš sa onim što imaš u rukama.Škobo Habu wrote: ↑04/06/2021 10:23Zato što stavljaš dvije posve različite stvari u isti kontekst.
5 Korpus je bi prinuđen da traži bilo kakvu alternativu za situaciju u kojoj se našao.
Moralno si besprijekoran jer ti neprijatelj prodaje vlastitu municiju kojom ćeš mu zauzvrat uništavati njegovu živu silu.
HadžiFejs je samo priručno sredstvo za obračun sa klanom Izebegovića, jer je tvoja granica tolerancija na istoga onoliko koliko su vam interesi zajednički. Cilj opravdava sredstvo. Tipični makijavelizam.
Sama logika u smislu kako ćemo iskoristiti Senada, a onda ga ganjati po sudu, je istovjetna logici SDP borgova na ovom forumu - idemo sa Kukićem u vlast, pa kada završimo sa SDA, onda ćemo na sud Kukića. Niđe veze.
Jako voliš da tumačiš tuđeš postove umjesto da prokomentarišeš ono napisano.
Senada niko ne iskorištava. On radi ono što misli da će on dobiti ono što mu treba, i u tom procesu ako nešto dobro napravi ili ako se nešto dobro izrodi, ne treba okretati glavu od toga. I to ne govorim u kontekstu dnevne politike, nego kompletnog našeg boljeg sutra.
Da imamo visok stepen političke kulture, ne bi morali gledati krindž performanse da bismo postavljali teška pitanja i tražili odgovore na njih. Igraš sa onim što imaš.
Ostalo su pričice za laku noć, i posljedica obitavanja u mikrokosmosima gdje je moguće biti u potpunosti principijelan.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#18507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baš uvijek?Snake Eyes wrote: ↑04/06/2021 11:11
Potez ocajnika, opcija daj sta das, pogresnim sredstvima do ispravnog cilja. Ono sto se uvijek desi je da se takva borba oduzi na vjecnost, obavezno skrene sa kolosijeka, "pogresna sredstva" na kraju ojacaju, imas pocetnu situaciju.
I zar nismo očajni?
- Snake Eyes
#18508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da li je uvijek tako? Trebalo bi analizirati situacije za koje mislimo da nije.Chmoljo wrote: ↑04/06/2021 13:32Baš uvijek?Snake Eyes wrote: ↑04/06/2021 11:11
Potez ocajnika, opcija daj sta das, pogresnim sredstvima do ispravnog cilja. Ono sto se uvijek desi je da se takva borba oduzi na vjecnost, obavezno skrene sa kolosijeka, "pogresna sredstva" na kraju ojacaju, imas pocetnu situaciju.
I zar nismo očajni?
Jesmo, ocajni smo, apsolutno.
-
Škobo Habu
#18509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne razumiješ.Chmoljo wrote: ↑04/06/2021 13:30
Kontekst je isti, a to je da ti ne mora neko biti prijatelj da bi se okoristio od njega, već može to biti i neprijatelj. I igraš sa onim što imaš u rukama.
Senada niko ne iskorištava. On radi ono što misli da će on dobiti ono što mu treba, i u tom procesu ako nešto dobro napravi ili ako se nešto dobro izrodi, ne treba okretati glavu od toga. I to ne govorim u kontekstu dnevne politike, nego kompletnog našeg boljeg sutra.
Da imamo visok stepen političke kulture, ne bi morali gledati krindž performanse da bismo postavljali teška pitanja i tražili odgovore na njih. Igraš sa onim što imaš.
Ostalo su pričice za laku noć, i posljedica obitavanja u mikrokosmosima gdje je moguće biti u potpunosti principijelan.
Ja sam sa tvojim postom zaokružio kompletnu argumentaciju svih onih koji su od Senada napravili mesiju od novinara.
Ispravi me ako griješim, ali i tvoja je logika da mu nije maslo za Ramazana, ali šta je tu je. Uopšteno kazano.
To da nas Senad vodi u neko "bolje sutra", te da ćemo na tu destinaciju stići gledajući FACE TV, čista je zabluda.
Što onda podjednako, u istom kontekstu, ne tretiraš Radončićev "Havaz", koji isto piše, i na istom je nivou spram Sebije po pitanju afera?
-
foxlife
#18510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne vodi na s senad u bolje sutraŠkobo Habu wrote: ↑04/06/2021 14:37Ne razumiješ.Chmoljo wrote: ↑04/06/2021 13:30
Kontekst je isti, a to je da ti ne mora neko biti prijatelj da bi se okoristio od njega, već može to biti i neprijatelj. I igraš sa onim što imaš u rukama.
Ja sam sa tvojim postom zaokružio kompletnu argumentaciju svih onih koji su od Senada napravili mesiju od novinara.
Ispravi me ako griješim, ali i tvoja je logika da mu nije maslo za Ramazana, ali šta je tu je. Uopšteno kazano.
To da nas Senad vodi u neko "bolje sutra", te da ćemo na tu destinaciju stići gledajući FACE TV, čista je zabluda.
Što onda podjednako, u istom kontekstu, ne tretiraš Radončićev "Havaz", koji isto piše, i na istom je nivou spram Sebije po pitanju afera?
on se bori protiv onoga sto ne dozvoljava bolje sutra
to sto se senadov licni ili bilo kakav interes poklopio sa politikom boljeg sutra je samo plus za ove sto se bore za bolje sutra
- karanana
#18511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa borio se i bakir h. i avdo avdic u 60 minuta pa sta bi.
izlaza nema, narod(i) su takvi, takav je mentalitet. mi zivimo u mikrokosmosu foruma ili mozda zgrade, cetvrti gdje bar naocigled cujemo nesto sto zvuci kao da narod zeli promjenu iz temelja. ali na vecoj perspektivi smo manjina. pa cak i kad se nesto pokrene i kad se dese neke promjene pa makar i na tom mikrolevelu, tipa opstine, na vidjelo izadju stvari koje na grbaci ima nova garnitura gdje se zakljuci da su u globalu svi isti. nema spasa.
izlaza nema, narod(i) su takvi, takav je mentalitet. mi zivimo u mikrokosmosu foruma ili mozda zgrade, cetvrti gdje bar naocigled cujemo nesto sto zvuci kao da narod zeli promjenu iz temelja. ali na vecoj perspektivi smo manjina. pa cak i kad se nesto pokrene i kad se dese neke promjene pa makar i na tom mikrolevelu, tipa opstine, na vidjelo izadju stvari koje na grbaci ima nova garnitura gdje se zakljuci da su u globalu svi isti. nema spasa.
- spinel_
#18512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
2022 bi trebala da bude konacni pad SDA.
Ako ne bude, mislim da se svi kolektivno trebamo samoubiti.
Ako ne bude, mislim da se svi kolektivno trebamo samoubiti.
-
belfy
#18513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
iz danasnjeg pogleda Brankovic jeste bolji od Novalica. mada je prica koji je vece govno suvisna, ali nije da se na istu ne moze raspravljati...
-
internazionale
#18514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Možeš li nam ovo malo detaljnije raščlaniti? Kako misliš vjeruje samo jedan narod?dustaban wrote: ↑04/06/2021 10:01upravo je u ovome problem. Semir jeste fakat privatizovao ono brdo i sve oko njega i u njemu... uz pomoc drzave!uglavnomja wrote: ↑04/06/2021 07:39 sta ste uhvatili semira, nidje veze![]()
privatni projekat jednog lika koji drzavu nista nije kostao, a donio je i donosi materijalnu korist visocacima
mini verzija medjugorja
...
Zapravo, da budem sasvim precizan - uz podrsku Bosnjaka. I sad se zapitaj kakvo je to arheolosko otkrice u koje vjeruje samo jedan narod ?!
- karanana
#18515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
novak, staro bosnjacko ime.
off topic kad smo kod semira, senad se hvali sa rajom koju je on kao otkrio pa su nesto napravili. nema potrebe da se hvali sa sarlatanom osmanagichem, jer to je fail kao i mnogi drugi klauni koje je dovodio a isto su bili sharlatani i varalice. a da su uspjeli hvalio bi se kako je on prvi ukazao na njih. btw. osmanagicha nije senad ni otkrio nego ga je prvi pred ekran doveo onaj sad sam zaboravio i kako se zove, imao je emisiju i na radiju 202, adi nesto ja mislim, sa onom maramom preko glave, sad ga nidze ni nema, ne znam ni gdje je i sta radi, trebo bi postavit pitanje o njemu na temi gdje su sta rade.
imali su on i shibi emisiju na federalnoj tv, sad sam zaboravio i kako se zvala emisija, uglavnom nekakve cudake dovodili, mislim da su oni i macu diskreciju otkrili. i eto osmanagic uspje da se odrzi. a i maca diskrecija je jos uvijek aktuelna.
off topic kad smo kod semira, senad se hvali sa rajom koju je on kao otkrio pa su nesto napravili. nema potrebe da se hvali sa sarlatanom osmanagichem, jer to je fail kao i mnogi drugi klauni koje je dovodio a isto su bili sharlatani i varalice. a da su uspjeli hvalio bi se kako je on prvi ukazao na njih. btw. osmanagicha nije senad ni otkrio nego ga je prvi pred ekran doveo onaj sad sam zaboravio i kako se zove, imao je emisiju i na radiju 202, adi nesto ja mislim, sa onom maramom preko glave, sad ga nidze ni nema, ne znam ni gdje je i sta radi, trebo bi postavit pitanje o njemu na temi gdje su sta rade.
imali su on i shibi emisiju na federalnoj tv, sad sam zaboravio i kako se zvala emisija, uglavnom nekakve cudake dovodili, mislim da su oni i macu diskreciju otkrili. i eto osmanagic uspje da se odrzi. a i maca diskrecija je jos uvijek aktuelna.
-
foxlife
- karanana
#18517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mozak mi zablokiro.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hoce narod promjene ali nece da u istima ucestvuje i plati cijenu. Lakse otic negdje dje se neko drugi izborio.karanana wrote: ↑04/06/2021 15:14 pa borio se i bakir h. i avdo avdic u 60 minuta pa sta bi.
- Ajatolah_
#18519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Narod želi promjene, ali da SDA/SNSD/HDZ budu nosioci promjena.
- vatrogasac
#18520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Večeras je on u Sandžaku koliko se sjećam da je rekao pa neće biti pikanterija.
U sred rata sam gledao RTS iako sam znao da debelo lažu. Jedna rečenica iz njihovog tadašnjeg Dnevnika koju nisam uspio zaboraviti: Sinoć su svu noć na bihaćkom ratištu napadali šehidi.
Senad treba našem medijskom prostoru. Treba nam iznošenje u javnost svih ovih lopovluka pa će se valjda negdje nekada i primiti. Samo ovo što trenutno radi nije samo istraživačko novinarstvo nego i rat plemena Hadži Fejzovih i Izet begovih. Zato sam negdje gore napisao da mu sada treba nešto između njega i Kesića inače gubi vjerodostojnost.
- spreca
#18521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako se ne varam da je rekao da nece biti u Sandzaku zbog bezbjenosti, jer je valjda imao prijetnje,odgodio za neku drugu prilikuvatrogasac wrote: ↑04/06/2021 17:49
Večeras je on u Sandžaku koliko se sjećam da je rekao pa neće biti pikanterija.
U sred rata sam gledao RTS iako sam znao da debelo lažu. Jedna rečenica iz njihovog tadašnjeg Dnevnika koju nisam uspio zaboraviti: Sinoć su svu noć na bihaćkom ratištu napadali šehidi.Intervju u to vrijeme sa Milićem od Mačve i Tanaskovićem. Tanasković reče da sada pošto su ostvarili veliku Srbiju trebaju ići na obnovu vizantijskog carstva tako što će pobuniti u Turskoj Kurde i Alevije. Zato je u Turskoj bio kratko ambasador. Svašta sam se naslušao na televizijama da mi je to izgradilo filter bilo šta da gledam.
Senad treba našem medijskom prostoru. Treba nam iznošenje u javnost svih ovih lopovluka pa će se valjda negdje nekada i primiti. Samo ovo što trenutno radi nije samo istraživačko novinarstvo nego i rat plemena Hadži Fejzovih i Izet begovih. Zato sam negdje gore napisao da mu sada treba nešto između njega i Kesića inače gubi vjerodostojnost.
- mirsek
#18522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Milan Telgetija na braniku Senada, odlicno. 
- Login77777
#18523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kaze Miletic uzeo Inzko 3,5 milione a nista nije radio. 
- spinel_
- Osim_13
#18525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prvi gost mu je odličan bio.